2010 abiellujad, millise lilleseadja kasuks otsusite?
Uuriks huvi pärast, millise floristi kasuks otustasite ja miks. Ise olen kahevahel ega oska otsustada. Jään huviga ootama vastukaja :)
10 vastust
Meie otsustasime Kolm lille kasuks. Tunduvad seal väga asjaliku ja teadvad, mis nad teevad. Andsid toredaid ideid restorani kaunistamisel ning üldse oli suhtumine väga meeldiv! Kellegi pulma tarbeks oli isegi tellitud õunapuu oksad, et õied avaneksid just õigel päeval!
to Zorro.
Endal ees sama mure. Milliste kahe vahel valid?
Õnneks on meil nii ilus pulmakoht, et see ei vaja eraldi erilist kaunistamist ja niipalju kui vaja, hoolitseb hotell ise lilleseadete eest, minult küsiti ainult,mis lilli ja mis värve eelistan. Vähemalt ükski mure vähem :-)
Kuna minu tulevane ämm on florist ja omab enda lillepoodi (Kesalill) Nõmme turul, siis valik ei olnud raske kelle kasuks otsustada.
Õnneks mina lillede pärast pead vaevama ei pea :)
Viimsis tegi fantastiliselt romantilise pruudikimbu ja lauaseade Ave Lauren-Kriisa, kellega saab kontakti Viimsi Marketi lillepoes. [e-post peidetud] Pilt mu pruudikimbust kaugemalt http://public.fotki.com/taaja/pruutkleit/kleit.html
Meil teeb Kristel Veri, tal on lillepood Torvas. Otsustasime tema kasuks, sest tal on hasti armas ja loominguline kaekiri. Me ei tahtnud tyypilist valgeid liiliaid ja roose voi punaseid roose ja ta oskas vaga hasti soovitada ja meie eelarve raames igasuguseid lahendusi ja lilli valja pakkuda. Meile vaga istus, et ta ise tuli ka oma soovitustega ja teadmistega. Tema lillepood/salong on ka taiesti nahtus omaette, selline pisike ja nunnu nagu lillehaldja kodu, lilli ja seadeid tais. Ma olen usna kindel, et me jaame vaga rahule.
Mina soovitan Elvast Pulmalille (Anu ja Aire), arvestavad Teie eelarvega, neil on väga palju ideid ja soovitusi, suured kogemused. Kindlasti saate omale väga kaunid ja põnevad seaded. (Kontakt: [telefon peidetud]- Aire), Tallinnast Kolm Lille ja Anniki Kastekannust on samuti hea valik.
Hea ettekujutuse floristi käekirjast ja fantaasiast saate, kui pakkumise küsite. Peaksite saama üsna hästi aimu, kas pakkumisega on vaeva nähtud, huvitatavaid ideid rakendatud või ollakse mingis lihtsas stambis kinni.
Edu lilleseadja valikul,
Helina Elias
PULMA- JA PEOKORRALDAJA OÜ
Avastasin talvel enda jaoks viimsi marketis asuva uue lillepoe "Orhidaalia". Varem oli seal ka mingi lillepood , kuid seda seal enam pole. Olen väga väga rahul nii teeninduse kui ka ostetuga, ning pood ise on juba vaatamist väärt ,nii et minge vaadake isegi :)
Kindlasti lasen oma pulmakimbu ja kaunistused valmistada samuti neil.
Mina tellin lilled Reinelill OÜ, Orissaarest.
Samuti kiidan taevani Orhidaaliat!!! Neil kaks poodi, Viimsis ja uues Pirita poes.
Minule tehti täpselt selline kimp nagu soovisin ning kuna meil olid kahed registreerimised, ühed Eestis ja teised Itaalias, siis pakiti kipm spetsiaalsesse pakendisse, mis elas väga kenasti üle ka lennureisi.
Eriti pädev on lilleseadja Ave :)!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.