Bändi 250euro eest?
Mingisugune süldibänd. Mul üks bänd on olemas, aga vaataks ka teisi pakkumisi. Pulmapäev on neljapäevasel päeval. andke märku, kui keegi teab kedagi. Ei pea olema kuulus bänd, aga peavad olema head. ootan vastukaja.
12 vastust
Tervitus-
Palun ärgeb tahtke "mingisugust süldikat" ehk siis suvalist. 250 euroga ei saa te head bändi. Samas saate selle raha eest juba hea diskori ehk siis mõelge sellele parem.
Lugupiadamisega,
Virgo
Pulmad.ee
Mul on tegelikult hea bänd olemas, ühed tuttavad ja tegid väga hea pakkumise. Aga mõtlesin lihtsalt uurida veel bändide kohta. Mõtlesin ka seda, et kuna on neljap.päev, siis ehk saab vähe soodsamalt teha.
Olen käinud, olen näinud :)! Sellise raha eest saate Te endale nn "karaoke" bandi. Kus muusika tuleb eelsalvestatult -a) kõvakettalt, b) -cd ´lt, c) - minidiskilt. Reeglina pole see band, vaid markeerijate kooslus. Sellises "bandis" markeerib klahvpill mängimist ja ainuke, kes ehk reaalselt häält teeb on laulja/lauljad. Teinekord, kui on tegu heade lauljatega on Teil kõvasti vedanud. Kui aga laulja viisi ei pea? Või on "põhi" tehtud lohakalt, viimistlematta ja masterdamatta? Veel hullem on aga selline variant, kui põhjad tulevad isemängijalt /pill, kus kõik aranzheeringud ja rütmid stiilide järgi paika pandud/. Siis jääb mulje, et kõik lood on ühese kõlapildiga. Sellist asja ilmestab veel asjaolu, et laulja/te hääled on üle kajatatud. See tekitab muusikavõõral inimesel tunde, et tegu on hea ansambliga. Muusikud ise aga ei tea, kuhu häbi pärast sellist "ansamblit" kuulates minna. Kindlasti on olemas erandeid. Kuid need erandid ei maksa 250 euri. Nende erandite omapäraks on see, et lisatud on mingi pill -kitarr, saksofon, klaverikäigud jne... Hääl on koolitatud jne. Kuid, igas pulmas on keegi, kes jagab nn matsu ära ja ega ta Teile ütlema tule, et mis "jama" te tellinud olete. Pigem vaikib viisakusest. Uskuge siinseid kommentaare ja need kommentaarid pole mingil juhul pahatahtlikud. Minu ja paljude teiste pulmavanemate suurimaks sooviks on, et pulm oleks dünaamiline ja keegi ei peaks ennast piinlikult tundma. Ansambel, mis tõmbab esimese setiga kogu rahva platsile ja see rahvas ei kao sealt kahe -kolme loo järel! Võtke tsipa kallim band, kuulake kas demot või livet, sest iga band käib ju pulmade kõrvalt ka kuskil pubis, baaris jne esinemas. Ja korralik band maksab rohkem -aga kuna pulm on reeglina üks kord elus -siis on see ka ühekordne väljaminek! Koonerdamine selle koha pealt võib Teie pulmapäeva ilusad mälestused ära rikkuda. Hea DJ aga on alati nõus mängima Teie poolt koostatud playlisti ja kindlasti on tal alati korralik heli/valgus/videotehnika. Ka minu blogis olen seda teemat korduvalt lahanud: http://sassnixon.blogspot.com/2011/03/ansambel-pulmas.html
Parimate soovidega,
Sass Nixon
Tervitus-
Mulle ütles üks hea fotograaf, kui ma küsisin, et kas saab nädala sees soodsamalt järgnevat :) kas sa tahad, et ma teeksin siis kehvemini ?
Kui tuttavad tegid hea pakkumise, siis võta see vastu. Ma ei usu, et keegi tahaks veel paremat hinda, siin pakkuda. Ausalt ei usu. Ja kui pakub, siis on miskit paigast - kvaliteet ei ole päris see.
Tervitades,
Virgo
Head bändi selle eelarve juures ei saa. Heal bändil on palju pakkumisi ja valikuvõimalusi. Seega on nende eelarve ka ilmselt tunduvalt suurem.
Muide, mida väiksema koosseisuga on ansambel, seda rohkem teenib seal iga üksik liige ühe esinemise eest. Olen ise tundud seda, kus minu pakutud neljaliikmeline trummidega ansambel on jäänud kalliks ja valitud on 100.- eurot vähem maksev kahemehe kollektiiv.
Parem valige oma peole hea DJ kui kehv masinabänd. Ajad on pidevas muutumises ja minu meelest on üks korralik DJ täiesti sobiv valik pulma. Sellisel juhul saavad Teie külalised vähemalt tantsida, mitte rääkida hiljem sellest kuidas "pillimehed" (neid ei tohiks nii nimetada) ennast peol purju jõid või siis laval esinedes igavusest haigutasid.
Tulge pulmad.ee kokkutulekule ja muusika töötoas saame sellest vestelda.
bändi ei oska soovitada, aga soovitaks muusikut Raen Väikene. ta esines meie pulmas ning nii meie kui külalised jäid temaga väga rahule.
Arvan, et kui Sul on juba sobiv bänd olemas, pole mõtet huupi otsida. Lisaks ei tasu alati mitte otsida kõige odavamat, vaid muusikalises mõttes endale kõige sobivamat ansamblit. Ehkki erinevatel esitajatel võib repertuaar osaliselt küll kattuda, on nende esitus ja aranžeeringud reeglina erinevad. Ehk siis-kõigepealt panna muusikalised kriteeriumid ja nõuded ansamblile paika (kas trummidega livebänd, mis eeldab 3-4 liiget või väiksem koosseis), siis hakata nende hindu küsima. Kui on erinõudeid repertuaari osas (tihti puudutab see avavalssi), siis sellest oleks soovitav ka aegsasti ansamblile teada anda. Aga veelkord-kui on sobiv ansambel leitud-keskenduge sellele. Kui võimalik, käige ka nende avalikku esinemist vaatamas, see annab palju aimu, kuidas ansambel laval toimib.
Lugupidamisega,
Ivar Hansen
http://www.hot.ee/ivarhansen
Ei saa aru miks möned inimesed tahavad üldse mingit pidu korraldada kui selle jaoks puuduvad vöimalused.Vöiks ju oma kodus remonti teha vöi lähedastele inimetele mingil muul moel röömu valmistada.Tavaliselt sellised inimesed hoiavad kokku köige pealt andmata aru sellest et sellest tuleb selline pidu kus ei tunne end hästi ei külalised ega ka esinejad.
Esiteks sellega solvataxe peo külalisi ja ka esinejaid kes peavad sellised säästu ürituse alla neelama.Olen ise sellistel üritustel osaline olnud ja kahjuks on juhtunud selliseid kliente kes soovivad minimaalse summa eest ei tea mida.
Küsimus ei ole summas , kui miski asi meeldib makstakse ka 25000.- eur selle eest.Tuleb teha ikka häid pidusi millest köik röömu tunnevad!Seda jama on niigi piisavalt.Vot nii...
Tere kõigile!
Enamus neist, kes pulmade jm üritustega rohkem kokku puutunud, manitsevad "rohelisemaid" mitte lähtuma esnejate valikul puhtalt rahasummast. Täiesti nõus, kuulake neid, kellel on kogemusi. Lähtuge ikka sellest, milline muusika / esitus sobib ja meeldib.
Ka esinejate hulgas leidub neid, kes päris täpselt ise aru ei saa, mida nad teevad ja kuidas see kõlab / välja näeb. Olen kohanud ikka päris hulle lauljaid / ansambleid, võib öelda, bändindusega kaua tegelnud inimese kõrva jaoks lausa talumatuid. Ja ega publik pole rumal, neile selline haltuura ka ju ei meeldi. Mittespetsialist ei tea küll, MIS täpselt viga on, aga ET viga on, sellest saab väga hästi aru.
Rahasummast lähtuvat lähenemist saaks ehk võrrelda autoostuga: "Soovitage mulle kõige odavam auto!" - "Jah, näe, siin, maksab 300 EUR, parim hind!" Ja ongi parim hind, aga kas ikka tegelikult tahtsid roostes sapikat? :) Pole raha, pole autot ka.
Kui on vaja kokku hoida (ja kellel siis ikka raha ülearu palju on), soovitaksin selleks leida muid kohti. Kui paljud külalised pärast muljetavad, kas laual angerjat või kalamarja oli? Või kas pruutkleidi riie maksis 10 või 50 eurot meeter? Aga kui paljud räägivad, kas pulmabänd ja isamees olid head või kehvad?
See jutt ei tähenda, et kui sõbra / klassivenna punt sulle (pool)tasuta pulma mängima tuleb, oleks nad sellepärast kuidagi viletsamad.
Et olla õiglane: teisest küljest olen näinud ka jube kalleid isamehi, kes on endast üliheal arvamusel, aga tegelikult on laisad ja kehvad. Seega kvaliteet ja summa ei ole otseses sõltuvuses - kuid tendentsina on kallim parem.
Kokkuvõte: mõtle, mida oma külalistele pakud, kujutle, kuidas see kõik välja kukub, ära lähtu ainult arvutusoskusest. :)
Vahvaid pidusid!
Meelis
"Ah sa RAKS!"
Eks tahaks ikka võimalikult soodsalt võimalikult head pidu:) Pole seda raharullikest lihtsalt nii palju alla panna aga maksimaalselt hea muusika tahaks ju Tartu lähedale saada. Sõbranna pulmas oli üks lõõtspilli mängija, kes sai Võrumaal lihtsalt pruudikimbu viskamise ajal juhuslikult leitud. Super oli ja ei maksnud praktiliselt midagi - nii kahju, et ei võtnud kontakte keegi.
Country Roadi käest võib küsida. On igal pool käinud mängimas, ka väiksemates pubides, külade jaanituledel jms. Peamiselt pulmad ja sünnipäevad. Netis peaks kontaktid olemas olema. Kahjuks ei oska ma aga öelda kui palju nad esinemise eest võtavad, see sõltub vist koosseisust. Basskitarr ja süntesaator on kindlateks pillideks.
http://pulmad.ee/pulmad/pulmakuulutused/muun/pulma-ansambel
See on alates 100 eurot.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.