Otsin 2-3 mehe bändi 19.09.09 Tartusse
Meil on bändi otsimine täiesti viimasele minutile jäänud, äkki saan siit nõu ja abi.
Oleks vaja bändi 19.09.09 toimuvasse pulma Tartu lähedal ning max hind, mis selle eest välja käia saame, on 5k. Ühemehe bändist jääb natuke väheks, rahvast tuleb suht palju, 2-3 oleks optimaalne.
Muusika võiks olla veidi nooruslikum kui traditsiooniline sült (seltskond on meil peaasjalikult vanuses 20-35) - Mati Nuudet, Rock Hoteli, Karl Madist jms eriti kuulda ei soovi - aga muidu igasugused tuntumad lood nii eesti kui inglise keeles sobivad vabalt (omalooming loomulikult ka). Väike kalle rocki vms suunas on teretulnud. Täiesti vabalt võite soovitada igasuguseid bände, kes jääks minu antud parameetritesse ja teeks muusikat, mille järgi saab hästi tantsida - kuni pole traditsiooniline sült, oleme üsna leplikud.
Siin foorumis käib ju igasugu tegijaid ja muusikuid ka - kui keegi tunneb, et sobib minu kirjeldusega, andke endast märku. Ja kõik teised - soovitage, soovitage, soovitage! Ma tean küll, et sellise raha eest ja viimasel minutil midagi head leida on keeruline, aga see peab siiski võimalik olema :) September pole bändidele reeglina väga kiire kuu ja masu aeg nagunii, see annab lootust. Igal juhul - mida lähemal Tartule, seda parem, sest transport teisest Eesti otsast vist minu pakutud hinna sisse ei mahu :)
Parimat lootustega,
Üks natuke hädas pruut
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.