Pulmateenuste turuuuring

Vasta ankeedile

Kuidas saaks 20000 pulma?

Niisiis.. see abiellumise asi on meie jaoks uus kuna otsustasime seda paar nädalat tagasi et teeme selle oma 5-da kooselu aasta tähistamiseks. tahaks sellisid ilusaid ja armsaid pulmi mida terve elu meenutada.. Kuna me oleme Noor pere.. mina veel tööl ei käi ja olen lapsega kodus on ka võimalused väiksemad:P.. ja selliseid pulmi nagu siin kirjeldatud et 100 000 ja enam 100 külalist me ei taha.. ainult lähimad sõbrad ja õed vennad peredega ja emad isad. kokku siiski u 30.
Kui palju kulub umbes söögi peale? Ja joogi peale? Ja palju seda kõike vaja on? mul puudub igasugune ettekujutus.. Kui palju maksavad fotograafid.. pilte tahaks küll ilusaid oma pulmast..
ma kujutan ette et kutsed teen ise ja pulmaauto saame ka sebitud:P.. Aga muid asju ma ei tea.. Kas keegi seletaks veel mis on need igasugused ametimärgid jne?millised ja milleks need on?:D?.. Milliseid mänge mängitakse kui pulmas on 25 inimest?.. Millega ma peaksin arvestama.. veel tahaksin mingit majutuse hindasid küsida et kui 25inimesele kusagil ööbisise ja saaliga koht üürida kus saaks siis trallitada.. linnast väljas palju see maksab?. Ja palju raha registreerimisele kokku läks?

See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.