Suur kummardus headele tegijatele 18.06.
Hommik aga algas hoopis suurepäraselt, kell 10 juuksurisse ja meiki, siinkohal suured tänusõnad Õnne Rudile, kui ma ei teaks, et see kes peeglist otsa vaatas olin mina, siis ei usukski. Tema töö oli super. Soovitan, veel kellel pole valikut tehtud.
Kleit ootas mind Anna Boutiques, sealne asjatundlik personal aitas mulle selle selga, et see istuks täpselt nii nagu pea.Tänusõnad ka neile abi eest.
Ilupildidi tegime Viimsis Villa Marys, vapustav koht-kõik mida vaja ühes kohas. Luksulik interjöör, kalapaadid, meri. Kusjuures seal kulus kogu meie 3,5h märkamatult ja mujale me pilte tegema ei jõudnudki:) Tänusõnad meeldivatele inimestele Maryst, kes olid nii toredad ja abivalmid ning võimaldasid meil seal olla.
Laulatus toimus Tallinna Jaani kirikus .J.Tamsalu laulatuskõne, sõbranna esitatud lood ning Ristini harfimuusika pani pisaraid pühkima ka kõige karmimatel meeskülalistel.
Kogu meie imelise pulmapäeva lilled/seaded olid Marianne Lilleärist, minu lemmiklilledest valgetest roosidest. Väga kaunid ja nad suutsid täpselt tabada minu maitset:)))
Peokohaks Tööandjate Maja. Meie 55 külalisele täpselt paras, hubane ja mõnus. Valik nende kasuks tulenes Monikast, kes oli maja poolne kontakt. Ta oli lihtsalt nii suurepärane inimene ja abivalmis, kui ruume linnas otsima hakkasin. Ja olen õnnelik, et leidsin nad.
Ja minu kõige suurem tänu ja kummardus kuulub Mäesalu Cateringile eesotsas Toomasega. Ma tegin menüüd ringi kordi, kordi ja lõpptulemus oli suurepärane ja teenindus superluks. Kõik meie külalised olid rahul ja meie ka. Soovitan neid julgelt kõigile ja kasutan kindlasti nende teenuseid kui vaja läheb.
Bändiks oli meil M.Vaher ja pulmavanaks Kurmet Vasser, mõlemad täpselt õige valik meie peole. Kurmet suutis meie väga erinäolise seltskonna kokku panna ja kõik oli väga meeldiv.
Pulmaautoks oli meil Lexuse esindusest pärit auto. Saatsin neile meili oma sooviga, kasutada nn vitriiniautot ja minu suureks üllatuseks saimegi:)) Suur tänu siinkohal Lexuse esinduse müüijuhile Tarmole.
Ja muidugi kui poleks fotograaf Diana Unti, siis poleks see päev olnud pooltki nii ilus. Pulmas nähtud slaidiscow pani mind ennast tõsiselt ahhetama, need nägid välja lihtsalt vaimustavad. Minu siiras tänu talle siinkohal tehtud töö eest.
Muidugi ilma oma tublide pruutneitside ja lillelasteta poleks ma üksi küll hakkama saanud.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.