Suured ja südamlikud tänud (14.07.12)
Meie suur päev oli siis 14.07.12. Tahaksin jätta märke maha tulevastele noorpaaridele, et neid tegijaid julgen kindlasti soovitada!
* Pauluse kirik ja õpetaja Luhamets - sõnu polegi vaja, kõik oli armas, lihtne ja sõbralik.
* Fotograaf Eelika Liping - kes otsib, see leiab! Meie foto vajadused rahuldas ta küll täielikult ära. Suutis ka mind, inimest, kellele ei meeldi poseerida, piltidele saada! Kõige õigem sõna tema kohta oleks- äärmiselt kohusetundlik ning püüdlik! Ületas täielikult minu ootused. Soovitan soojalt!
* Pulmaisa Kuldar Pajula - kui siiani on endiselt inimestel seos pulmaisaga kui 50-60ndates härraga siis ma julgen ümber kallutada selle vana arusaama. Ka endal hing algul kripeldas, et kas nii noor suudab ka sellist üritust läbi viia siis juba esimesel kohtumisel olin selles kindel. Ka nüüd, peale pulmi, ei ole mu arvamus muutunud. Julgen soovitada küll ja vägagi. Sõnad, mis võiksid teda iseloomustada - paindlik, sõbralik, aktiivne, ei ole vaid pulmaisa vaid vajadusel paneb käed külge ka mujale, kus abi vaja. Ühesõnaga - kui soovid toredat pulma, kus oleks põimitud nii tänapäev kui traditsioonid - võtke Kuldar :)
* Ansambel Mait ja Margus muudetud kosseisus - Taakord peaks ütlema, et vastasid täpselt ettekujutusele sellest, mida oma pulmas kuulda sooviksime. Ja mis parim, nad olid valmis ära õppima ka meie avaloo - Josh Groban You rise me up. Ühesõnaga saime lives veel kauni viiulimängu lisaks ja seda täiesti hinna sees. Mida sa veel oskad soovida?
* Peopaik Andu Puhkekeskus - äärmiselt sõbralik pererahvas. Maitsvad söögid. Ise võib tuua ka oma süüa ning juua. Abivalmid. Tore!
* Torditegija Katrin Illus - suuuur, maisev, kena ja äärmiselt soodne!
* Lillekiosk kimp ja autokaunistus - lillekimp vastas küll täielikult minu ootustele!
* Juuksur Alar Kuzmin - tore, sõbralik, palju oma ideid. Seega võib vabalt pinki istud aja lasta julgelt tema kätel oma töö teha :D
Uh, vist sai kõik :) Üks halb kogemus ka seoses PhotoPointiga aga sellest kirjutan teises teemas.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.