Pulmateenuste turuuuring

Vasta ankeedile

Täname tegijaid (Meie ilus päev 20.07.2012)

Kuna ma olen jaanuarist saadik pidanud pulmablogi, siis meie tänusõnad on kõik seal: http://www.br-pulmapidu.blogspot.com/2012/07/aeg-tanusonadeks.html

Meie pidu läks suurepäraselt ja mul ei jätku siiani sõnu selle kirjeldamiseks. Kõik see muretsemine ja närveerimine oli pooleldi ilma asjata. Võin kinnitada, et 19.juuli, pulmadele eelnev päev, oli minu elu kõige vastikum päev. Eelmine päev on tõenäoliselt ka tulevastele pruutidele nende elu kõige ebameeldivam. Mu kõht valutas terve päeva, pea käis ringi, ma tegelesin asjadega, mis polnud veel valmiski. Lisaks kõigele hakkas mu peigmees lõpuks taipama, et nüüd tulevad pulmad, ja oli terve päev ähmi täis ja närviline ning me tülitsesime ja vaidlesime vahet pidamata. Ma nutsin ja soovisin südamest, et see õudus juba läbi saaks.

Kui reede kätte jõudis, ei olnud enam aega millelegi halvale mõelda. Siis läks kõik juba omasoodu ja nii, nagu minema pidigi. See päev jääb igaveseks meelde nii meile kui meie pulmakülalistele, kellel jätkus terve päeva kohta ainult ülivõrdes kiitvaid sõnu.

meie omaltpoolt täname kõiki tegijaid, kes meile abiks olid ja kindlasti tänan mina eraldi veel pulmad.ee armsaid ja abivalmeid kasutajaid, kellelt sain tohutupalju nõuandeid, kuidas midagi paremaks muuta.

Aitäh kõigile! :)

See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.