Pulmateenuste turuuuring

Vasta ankeedile

TÄNUSÕNAD 03.08.2012 A&J

PULMAISA - MARGO HUSSAR, nagu juba kohapeal silmast-silma sai öeldud, poleks osanud parimat pidu omale soovidagi, tõeliselt suure töö teeb tegelt ära pulmaisa, kui tal oma programm ja teab mida teha jne. Tema puhul ka oluline see, et arvestab pruutpaari soovide ja mitte soovidega ja kaitseb oma pruutpaari, mitmel korral üritati meile väravaid teha, jumala võõrad ilma ülesannete jne ja tema kohe, et kui nimesid ei tea või ülesandeid korralikke pole siis ärge pudelit lootkegi... jumala supper tegija ikka... SOOVITAME http://www.margohussar.com

MUUSIKA - ANSAMBEL POLERO - me ei kahetse mitte teps ka, et teid valisime, muusikat oli nii vanemale kui nooremale eale, supper:) ja see eelis eriti hea, et pulmaisaga tihti tehakse koostööd, teavad üksteist mis ja kuidas teha:) arvestavad teineteisega:) http://www.polero.ee

LAULJA REGISTREERIMISEL - HELLEVI NÕMMIK, kullake suured-suured tänud, et tulid meile laulma (Gerli Padari ja Taavi Langi - Meile kuulub see päev) lugu, oleks pidanud sul alguse ja lõpu ka laskma laulda, oleks suurepärane olnud, ilma selle väikse jamata mis kohe algul teise onuga oli, aga õnneks lahenes:) Pärast peol kõik kiitsid taevani, et võrratu hääl ja lugu:)

JUUKSUR - KAILI HAGGI, Salong Melissa juuksur, supper kauni soengu tegi, kõikidelt sain kiidusõnu ja täna juba kolmandat päeva soeng peas ja seni kaunis:) Homme vist töölegi veel sellega:)

MEIK - SIRET PULLER, Salong Melissa kosmeetik, täiuslik pruudimeik, olin väga rahul:) Arvestas minu soovidega, et soovisin suht loomulikku, aga samas ka pruudilikku ikka:) Selle ma ka sain

PAARIPANIJA - ANNE PULLER, fantastiline sõnastus üldse, paljud piserdasid, omalgi oli koguaeg nutumaik suus:) Supper:)

LILLESEADE AUTOLE-PRUUDIKIMP - KRISTIN, pikalt arutasime, mida ja kuidas teha, ta arvestas kõigega ja samas lubas, et üllatab mind ja tõega seda ta ka tegi, igatahes, see mis ta tegi oli kõik võrratu:):):)

AUTO - NAABRIMEES INDREK, supper, et andis meile võimaluse kasutada oma 1963 aasta Volgat:) rahvas keeras ringi, et tagasi vaadata, lilleseadja kaunistust tehes olid mitmed juurde läinud ja uurinud ega masin müügis pole:)

TOIDLUSTUS/TEENINDUS - CULINA OÜ - võrratud toidud väga hea hinnaga:) rahvas väga kiitis:)

TORT - ENELI KOHJUS, suured tänud, et tegid meile meie kauni tordi, kõik kiitsid ja tõega maitsev, täpselt see mida soovisime:)

FOTOGRAAF - ANDRES ....- mehe töökaaslane, hobi loodusfotograaf, need mõned pildid mis saanud oleme juba, on võrratud...

POEKOHT - KALME VESKI - oli küll algul lahkhelisid, aga kõik laabus, ise peab jääma sihikindlaks, õnneks kõik laabus ja peokoht oli võrratu, väga kaunis koht

VIRGYLIA SOOSAAR - tekkis küll juba korra tunne, et ma ei saagi oma tellitud asju aga asi lahenes supper hästi, asjad töödi ka kätte ära, ühest eesti otsast teise lisaboonusega koos:) tegi suurepärased seinakellad tänukinkideks, eluküünla, albumi, külalisteraamatu lipu ja boonusena kingilaeka, kujundus minu soovitud:)

SUURED SUURED TÄNUD,
ANNALIISA&JANAR
03.08.2012

See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.