Kas keegi abiellub aprillis 2007?
Tere! Pulma korraldamine polegi nii lihtne, või mis?
Ise tegelen juba kolmandat kuud. Meeskond on praktiliselt koos, pulmareis, auto, peokoht broneeritud, kutsed tellitud.... kuid pulmakleiti (ja palju muudki) veel pole :( ja hirmus on mõelda, et midagi unustasin.
Kuidas aga, huvitav, teistel läheb. Kaugele olete organiseerimisega jõudnud? Mis on juba tehtud?
Pakun jagada mõtteid ja ideid. Kus, mida huvitavat nägite, mida oskate soovitada?
19 vastust
Meil küll pulmad alles juulis,aga ikka juba pabistan,et midagi vajalikku ära ei unustaks:) Bronnitud on pulmavanem,peokoht,ansambel ja transpordivahend. Tordimeistrid olen ka välja valinud ja olemas ettekujutus meie pulmatordist. Koostatud ka külaliste nimekiri.Kleite olen käinud korra piilumas paaris-kolmes salongis,aga midagi silma ei jäänud...sel korral. Ja muud polegi veel tehtud...see-eest aga mõte töötab koguaeg;)
Otsin südamekujulisi komme kõikjalt,aga pole veel leidnud (kummikommid leidsin,aga need ei sobi):( Nii et olen info eest tänulik kui keegi näinud kuskil müügil...sama käib ka südamekujuliste õhupallide kohta:)
Ka kutsed plaanin ise teha kui lõpuks aega saan,et materjali otsima minna...
Kuulsin, jah, et kellel pulmad suvel, peavad varakult kõigele mõtlema. Esimene, keda otsisime oli pulmaisa. Valisime Kuldar Kochi. Kohtusime nelja pulmaisaga tegelikult, aga Kuldari puhul tundsime kohe, et tema on meile parim.
Tordiga mul asjad venivad. Ei suuda otsustada millist tahan - kas klassikalist martsipaniga kaetud, või valin midagi varem proovitud tavatoodetest aluseks (punane-valge) ning palun kaunistada.
Kui südamekujulistest kommidest lugesin tulid kohe ühed väikesed meelde - mingi onu pildiga peal. Aga sulle sellised vaevalt sobivad... Mida sa nendega teed, kui saladus pole?
Algul tahtsin ka ise kutseid teha. Isegi jõudsin nii kaugele, et ostsin materjalid (ühele kutsele) ja meisterdasin midagi valmis. :)Peigmehe kriitika oli isegi talutav, kuid nii head, nagu mõttes nad välja ei tulnud. Kulutasin 1,5 tundi aega ka. Ja kui mõtlesin, et pean sellega veel 30x1,5 tundi tegelema, loobusin.
Nüüd tellisime disainerilt. Käisime kutsete jaoks pildistamas. Lauakaardid tulevad samas stiilis.
Pead Soome tulema:) Siin igasuguseid südamekujulisi komme - nii marmelaadi kui sokolaadi ja õhupalle ka. Ise just nägin.
Meil pulmad märtsis....kusjuures hakkasime pulmade korraldamisega tegelema kohe peale ettepanekut ehk sis detsembri lõpust. Kuupäeva panime veebruaris paika.Valisime pulmakorralduse, nende kaudu saime kohe peopaiga, pulmaisa, saan arvatavasti kleidi ja muu...pean veel vaatama minema...millalgi, kas on midagi sobivat. Auto on meie poolt, tordi tellime ka -sugulase kaudu. Kutsed tegime kahekesi ise..ja tulid ilusad....lihtsad. Ise arvasin, et nii vähese ajaga ei saa midagi ja otsustasin pulmakorralduse kasuks...!
Edu teistele.
Kommid oleks külalistele jagamiseks:) Õhupallid ma juba leidsin ja kuna tulemas valentinipäev,siis ilmselt ilmub/on juba ilmunud ka meie kaubandusse südamekujulisi komme:)
Kust sa õhupallid ostsid ja palju maksid?
...ostsin ühest kesk-eesti Konsumist:) Hetkel müügile tulnud kõiksugu valentinipäeva kraami ja kogemata jäid silma ka sudamekujulised punased õhupallid.6-ne pakk maksis ca 21.-
Arvan,et äkki Tiimari poodides ka neid müüa...pole käinud veel vaatamas. Aga vaata Konsumitest:)
...ostsin ühest kesk-eesti Konsumist:) Hetkel müügile tulnud kõiksugu valentinipäeva kraami ja kogemata jäid silma ka sudamekujulised punased õhupallid.6-ne pakk maksis ca 21.-
Arvan,et äkki Tiimari poodides ka neid müüa...pole käinud veel vaatamas. Aga vaata Konsumitest:)
... ma polegi südamekujulistele mõelnud... Kohe lähen ka Konsumisse ostma ;) .. need muidugi oleksid paremad, kui heeliumiga täita, siis süda ikka õigetpidi jääb. Kas keegi teab kust heeliumiga ballooni osta saab?
Kui elad suuremas linnas,siis saab ka õhupalle müüvates lettides need eelnevalt heeliumiga täita.Arvatavasti siis palle võtta mingi varuga;)
Mul seda võimalust pole ja ootan ka infot,et kas ja kus müüakse väiksemat heeliumi ballooni:) Me plaanime nime nende pallidega ära saata ja siis poleks mõeldavgi ilma heeliumita seda teha:)
Kardan, et pean ka koha peal need täitma. Meil poekohal suht tume lagi, tahtsin heeliumi abil "riputada" sinna paarkümmend valget õhupalli... Oleks tänulik kui leiad midagi ja annad teada. Mina siimani leidsin väikest ballooni ainult vene internetipoest, et saab endale tellida, aga see maksis umbes 1000 kr + ebaselged postikulud ja prognoosimatu kohale toimetamise ajakadu.
...see siis Tartus ja tegelevad õhupallide täitmisega,tulevad kohale jne:) Kuna mul ka vaja vaid kuni 10 palli,siis küsisin neilt,kas ka nii väikese koguse pärast kohale tullakse.Sain infot,et üks õhupall koos heeliumiga maksab 10.- ja kohale tulevad ka paari palli pärast,aga juhul kui keegi näiteks sinu külalistest sealse inimese peale võtab. No kui tuleb su peole keegi Tartust...aga selgusetuks jääb kuidas see inimene siis tagasi Tartusse saab....kas ootab siis terve peo aja või....:)
Panen lingi ka, küsi sealt http://www.air.ee/heelium.htm
Ma loobusin kunagi teenusest, kuna esimeses firmas, kuhu helistasin öeldi, et esialgu tööjõu ja materjali transportimine maksab 500kr (mul suurtest linnadest kaugel), siis hakkame arvutama mis kujusid tahan , mitu palli ja mitu tundi sellega läheb... Aga ehk tartlased on ikka odavanad kui tallinnlased... Kuid Tartust pulmapeo kohani on ca 150km :S Uurin.
Muideks "ise teha võimalus" ka arenemas, leidsin ballooni 400- eest.
...ei tasu siis ära jah 20 palli pärast firmat tellima hakata,läheb nii kalliks.Kui ostad mingi ballooni ja jääb heeliumi üle vähemalt 10 palli täitmiseks,ostaksin pooliku balloni sult ära hiljem;)Kui seda saab niimoodi jupikaupa ka kasutada....
ok ;) Kas ostan või mitte selgub 19.02. annan teada
ostsin endale ballooni siiski ära. Aga tolle maht ainult 3 liitrit. Sellega saab ainult 20-30 õhupalli. Arvan, et kasutan kõik ära.
kevadneiu, kas ostsid kuskilt kust saaksin ise ka osta või said tutvuse kaudu...?
kust sa tordi tellid, kui pole saladus. mul ka pulmad juulis ja ei oska kuskilt otsida.vasta meilile [e-post peidetud]
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.