Pildikesi meie päevast 06.07.08
Panen siia ka osa pilte, mis meist tehtud külaliste poolt.
http://picasaweb.google.com/Kiri.Kristale/MeiePEv060708
25 vastust
Sul on nii erililin kleit:)
V2ga head pildid on..
Palju 6nne teile!!!!!
Mida ei saa üksi, saab koos!
Meie kaunis päev 25.10.2008(:
väga ilusad pildid ja tõeliselt kaunis kleit. Palju õnne selle tähtsa sündmuse puhul:)
tähhtähh:) head pildid sõna otseses mõttes on veel tulemas ;) need siin väike teaser ;)
No tõesti hispaanlanna oma printsiga valges (L)
Te olite oma pulmapäeval väga kaunid. Rõõmurohkeid päevi Teile!
kleit ikka väääga sefff, ilusad pildid:)
Kas me mitte ei näinud teid Schnelli tiigi ääres kõndimas, punane vihmavari oli käes?
Meie olime samal ajal ka seal pildistamas :)
väga kenad nägite välja tõesti :)
aga räägi, kuidas külalised suhtusid traditsioonilise valge kleidi puudumisse? kas nad teadsid enne, et punases oled? neil oli kindlasti suur üllatus?
Valge on küll traditsionaalne, aga punane oli tradits. ennemuistsel a´al ;)
Mulle meeldis ka sinu kleit! Sobis sulle suurepäraselt.
Väga julge värv!!! Tõeliselt armas. Tahtsin ise ka punast kleiti, aga täiesti punast siiski võtta ei julgenud. Palju õnne igatahes.
teadsid, sest kodulehel oli info meie riietuse värvide kohta. ja nad olid väga meeldivalt üllatunud ning tulid pärast ütlema, et ilusamat ning südamlikumat tseremooniat ei ole nad enne näinud ega lahedamas pulmas viibinud. see oli parim kompliment meile :)
väga võimalik. me tegime seal tõesti oma fotograafi ning videomehega võtteid. nad jooksutasid meid päris palju. mugisime veel vahepeal pirukaid, kuna kõhud olid nii tühjad :D
Megailus oli!!!!! :)
Võrratu ja palju õnne!!!
Väga kena vaadata teid.Palju õnne ja pikka õnnelikku eluteed!
Kõike ilusat!
Väga ilusad pildid ja palju õnne teie ühises elus! :)
Tõesti superilus kleit. Ma pole kunagi aru saanud,miks inimesed valge asemel mingi muu kleidivärvi valivad, aga see punane sobib Sulle küll suurepäraselt, nii et väga õige valik minu meelest ja hästi ilus.
Palju õnne minugi poolt!
suur aitäh kõigile :)
Tere tere!!! Ma alles täna sain arvuti taha! Ei jõua Kristiina tehtud pilte ära oodata teist! Väga sheffid nägite välja! :) Ma siin üritan ka järje peale saada ja omi muljeid kirjutada. Otsin veel, kas sa oled ise ka juba midagi kirja pannud või veel pole jõudnud? :)
pane jah ruttu oma jutt ka kirja, ma juba ootan ;)
Astu naerdes läbi elu ja Sa leiad, et oled õnnelik :)
23.08.2008
aitäh ilusate sõnade eest :) aasta enne hakkasin orgunnima, arvates, et niikuinii tulevad mingid jamad ka vahepeal. aga kõik on sujunud suurepäraselt ja justkui lenneldes.
ma vist pean tõesti oma agentuuri tegema, kohutavalt meeldib see sagimine ja orgunn :D
Sa kallike n2gid vapustav v2lja ja samuti Sinu abikaasa ning poja!!!
KALLID TEILE K6IGILE!
Ilus kleit, sobis sulle mega hästi.Kui käisin ise pruudikleite vaatamas siis mõtlesin ka vahel et peab vist punase kleidi võtma aga sellist värvi kleitide valik ei ole nii suur kui valget värvi.Valge kleit ostetud aga kartus on ikka sees et äkki määrin ära:)
Aga sulle sobis see kleit kohe 100%.
Ja ilusat ametlikku kooselu algust.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.