Sügis 2009.a. abiellujad:)
Palju on meie hulgas sügisel abiellujaid? Kus kohas on pulmapidu plaanis pidada?
9 vastust
Esialgsed plaanid olid küll abielluda suvel.. Aga kuna suve alguses/keskpaigas meie perre sündimas uus ilmakodanik sai otsustatud, et teeme pulmad alles septembris... Siis ei ole kartust, et ma peaksin otse tseremoonialt sünnitama tormama või ei mahu kleiti ära või juhtub üldse nii, et kleit on liiga suur juba selleks ajaks:)
Esialgsete plaanide kohaselt on pulmapeo koht siinsamas meie kodust 2km kaugusel.. Mees ennegi seal pulmapeol käinud ja väga normaalne koht pidi olema:) Meie säästueelarvele ka vastav.. Fotograaf on ka õnneks omast käest võtta. Üks mehe parimatest sõpradest.. videomeheks saab mehe teine parimatest sõpradest ilmselt..
A.. seda ka, et pulm toimub muidu Kuressaares ja Karujärve lähedal:)
Loen päevi septembrini...
Meil pulmad 23.10.09, selline tore aeg, kus õues võib misiganes ilm olla (kuiv päiksepaisteline ja jahe, lumi võib vabalt maas olla ja samas ka veel vihmane ja kurguni porine:)), aga me ei lase sellel ennast häirida. Suvi on ilus ja muidu tore aeg, aga pulmadeks tahaks meie midagi kargemat, me vist nats kiiksuga:D
Nüüd kus mõni kuu veel jäänud, siis asjaajamisest on jäänud ainult pudi-padi teha veel. Kusjuures alles juuni keskel otsustasime kuupäeva ära, kuid kõik asjad on laabunud nagu iseenesest võibolla mängib rolli ka Paide väiksus, et kõik käe-jala juures:)
Päikest silmadesse ja südamesse:)
Meie tähtis päev on 25.09 Plaanis teha pulm maal, renditud on suur telk. Ilm võib olla muidugi suur loterii aga meid see ei sega. Kõigele lisaks on meie väiksema lapse viies sünnipäev täpselt samal päeval. Kleit on valitud, söök on olemas, paari paneme kohapeal ja kui ilm vähegi lubab siis keset suurt heinamaad.
Uhhh ega muust eriti ei mõtlegi kui saabuvast pulmapäevast, ahjaa sellest ka kindlasti mõtlen, et enne on vaja poeg esimesel septebril esimesse klassi saata:) Oi meil tuleb tegus sügise algus:)
Olen oma tulevase kaasaga tuttavad vaid pool aastat. See oli mõlema jaoks armumine esimesest silmapilgust. Juba esimesest ühisest õhtust alates kolis ta minu juurde:D. Meil käib kõik kuidagi nagu kiirkorras. Pärast paari kuud tutvust kinkis ta mulle sõrmuse. Algul ei plaaninud pulmi veel sel aastal, kuid siis mõtlesime, et milleks oodata. Algasid kiired pulma ettevalmistused. Kuna me tahtsime, et meie pulm oleks lihtne, siis olid põhiasjad esimese nädalaga planeeritud. Algul väikselt planeeritud pulmast kasvas välja 70 külalisega pulmapidu ning ka eelarve kasvas meeletu kiirusega, kuid tundub et eelarve jääb siiski 50 000 piiridesse.
Meeletult kiireks ikka läheb. Tööl on ka kiire aeg ning kuna elame maal oma majas, mille on ka aiamaa, siis sealgi praegu palju tegemist. Ja et sellest veel vähe oleks, siis eile tegin teatud testi ning selgus, et kõige krooniks olen ma veel lapseootel.
Kui keegi oleks mulle aasta tagasi öelnud, et ma hakkan pere inimeseks, siis oleksin naernud selle peale, sest esikohal oli töö ja sport. Kuid tundub, et olen selle õige leidnud ja tegelikult ju vanuski on juba selline (27), et esimese lapse jaoks on aeg küps.
Meie päev kahe nädala pärast:D
Aga alati ei peagi ju olema aastaid tutvust ja kooselu!!!
Ma tundsin oma tulevast enne 7 kuud (rohkem oli see 7 kuud vastastikune nillimine ja õrritamine:)) siis võtsin julguse kokku ja kutsusin ta ise välja:) Sellest alates oleme koos. Kuigi mina tegin esimese sammu, siis sinna see jäigi, tema võttis nii osavalt juhtimise üle:D Ning abieluettepaneku tegi ta mulle 2 kuud hiljem.
Pulmadeks oleme tsipa üle 2 a kooselanud, kuid kui meil oleks olnud võimalus, siis oleks arvatavasti juba varem selle sammu ära teinud.
Palju õnne lapseootuse puhul ning jõudu ja jaksu toimetamistes!
Palju õnne teile nii lapseootuse kui pulmade puhul! Lahe, eet julgesite kõik nii kiiresti ette võtta!
Meie abiellume 30.10. Päev, mil täitub 7 aastat meie koosolemisest.
Koht peaks lähiajal selguma, peab natuke arvutama, mis on soodsam. Kleit on valmimas... muud asjad ka natuke liiguvad, aga aega on veel :)
meie päev siis 6 november:P.. otsustaimse seda 2nädalat tagasi.. ja nüüdseks on aeg kirjas.. peo koht välja vaadatud ja sõrmused ostetud:D.. Nüüd homme lähen tartusse poode kammima et kust kleiti saada.. või lasen õmmelda.. ja niiplaju asju vaja veel ajada.. Alla kuu aja aega:D
Nii lahe, meie esialgne kuupäev oli ka 6.11.09, kuid siis tuli väike muudatus ja tõime kuupäeva kaks nädalat varasemaks:)
Aeg liigub kiiresti!!!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.