100 kuud ja 100 külalist
Tere,
Olen siin leheküljel küll kasutaja juba aastaid, aga foorumisse kirjutan nüüd esimest korda. Seega, kui ma kirjutan valesse kohta, palun vabandust. Kuna paar nädalat tagasi sai elukaaslasega arutletud, et aeg oleks abielluda, siis mõtlesime, et võiksime seda teha 2.august 2014, sest siis saab meil koos oldud 100 kuud. Ja see päev on just laupäev. Kuna ma ise viibin välismaal ja lõplikult tulen Eestisse 2014 juuni siis otsustasin, et pean kiiresti hakkama asju uurima. Juba tundubki, et olen hiljaks jäänud, isegi väike paanika on. Õnneks tulen suvel ja jõuludel Eestisse, aga seda ka mitte kauaks. Kuna meie nimekirjas on 100 külalist, siis on see suur probleem kuna selliseid kohti, mis mahutaks nii suurt hulka inimesi lihtsalt pole väga palju. Lossi/mõisa pulmi me teha ei kavatse, sest lihtsalt pole võimalik, aga [telefon peidetud] euro eest peaks armsad pulmad ikka saama. Seega küsin teadjate abi. Kas keegi teab mõnda suurt peokohta Lõuna-Eestis või Kesk-Eestis. Mulle endale on jäänud silma Tartu EÜS saal (sinna pidi 100 inimest ära mahtuma nagu olen aru saanud). Olen ka uurinud Nelijärve puhkekeskust, Kääriku puhkekeskus, Voore külalistemaja, Luunja kultuurimaja, Karksi valla kultuurimaja ning Pinska külalistemaja ja Mooste mõisa folgikoda. Need on olnud sellised mis on kaalumisel olnud. Samuti olen pilgu peale visanud Soo puhkemajale, Puurmani lossile jaHaanjamehe talule ja mõned veel. Ümmargusi laudu ma pulmas ei tahaks, sest need on küll ilusad, aga mina tunnen, et siis on külalised kuidagi väga eemal üksteisest ja ühtesulavust on vähem. See on muidugi minu arvamus. Ööbimine pole oluline. Kui on kellelgi muid häid soovitusi fotograafi, õhtujuhi, ansambli jne osas siis võite julgelt sõna sekka öelda. Mulle on silma jäänud blogisi lugedes õhtujuht Veiko Veiert. Ah jaa, ise oleme Tartust ja pulmavärvideks valisime valge, lilla (minu valik) ja kollane (mehe valik). Muidugi oleks vahva kui saaks ilutulestikku lasta ja küünlaid välja panna ehk siis kuskil turismitalus olla, aga hetkel tundub et parim variant on EÜS saal, kuid jätkan otsimist. Tänud ette juba!See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.