02.07.2016 pulmaisa otsingul
Tere,
Otsime oma pulma 02.07.2016 pulmaisa. Mulle üllatusena, oleme täitsa hiljaks jäänud :) Aga loodan, et leiame toreda pulmaisa, kes veel sellel päeval vaba.
6 vastust
Tere,
Kirjutage/helistage mulle julgelt! Oskan kedagi soovitada!
Tervitades, Ilja Golomb
[e-post peidetud]
tel. [telefon peidetud]
http://www.mikrofon.ee
Olen juba nii mitmed läbihelistanud, et ei teagi... Tegutsengi soovituste järgi ja siia kirjutan juba lootes, et ehk kellegil on see päev ehk vaba... Aga olen aru saanud juba, et see pulmaisa otsimine nüüd ongi kõige suurem väljakutse :)
Helistage/kirjutage mulle! Ilja
Heihei. Ei ole väga hiljaks jäänud. Meil sama kuupäev. Kirjutasime viimase paari nädala jooksul ainult u 15 inimest läbi ja leidsimegi kolm, kellest ühega oleme juba kohtunud. Järgmise nädala lõpuks oleme ilmselt valiku teinud. Kui soovid, siis võin sulle nende kahe nimed anda, kes valituks ei osutunud (valik individuaalne, vb sulle sobib). Muidugi võib juhtuda, et keegi nendega juba teise juuliga seoses ühendust võtnud ja kui kuupäev meie alt vabaneb, siis sulle ikkagi 02.07 kinni, aga võibolla oled esimene, kes peale meid huvi tunneb.. Ühega oli meil nii, et alguses vastas, et oli kinni ja paar päeva hiljem kirjutas, kas tunneme veel huvi. Sama võib juhtuda ka sinuga. Igal juhul soovitan sul KOHTUDA KOLME kandidaadiga ENNE kui otsuse langetad. Kolme puhul saad lihtsalt juba paremini neid omavahel võrrelda ja enda soovid on ka paremini välja joonistunud. Nelja puhul võivad juba sassi minna ja 1-2 pole minu arust mingi valik. Milleks valida valge ja musta vahel, kui tahaks hoopis halli?
Infoks nii palju, et mina valisin nimed välja vastavalt teiste tegijate (pulmaisad, bändid, fotograafid jm) ja tuttavate soovitustele. Sealt edasi uurisin siis enim kohatud nimede kohta ka foorumitest jne. Seega päris lambist ma neid välja ei valinud.
On sul veel pulmaisa leidmata? Kirjuta Raul Kivile ja Kalle Kõivule, võibolla on neil 02.07 veel vaba. Nii nad ise kui ka nende stiilid on täiesti erinevad. Kalle on, muide, ka registreerija! Seega kui sul registreerija puudu, siis jällegi üks inimene, kellega tasub ühendust võtta. Ja samas Raul on muusik.. Mõlemad tundusid head ja oma ala tundvat. Täpsemalt ei kirjelda- saage kokku ja kujunda enda arvamus ise.
Ja kui mõtled, et miks me siis üht neist ei valinud.. pole midagi halba või negatiivset öelda, lihtsalt kolmas pulmaisa tundus olevat rohkem meile sobivam.
Leidsin toreda pulmaema hoopis ja varsti ka kohtume!
Suured tänud abi ja nõuande eest :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.