juuni pulmad 19.06.2010
.äkki keegi oskab soovitada head pulmaisa mõistliku hinnaga!
samas oleks vaja veel ka ansamblit
8 vastust
kui paned otsingusse pulmaisa peaksid palju vastuseid leidma sest siin kiidetud igasugu pulmaisasid nii kallimast kui ka odavamast kategooriast ja sama ka ansamblitega.
Ansambel "TAAS" 19.juuni hetkeseisuga vaba. http://www.taasband.org, [telefon peidetud], Ain
Väga hea bänd on Visiit. Soovitan soojalt!!!
TSAU MEIL KA SAMAL PÄEVAL PULMAD!!! PALJU TEIL JUBA ETTEVALMISTUSI TEHTUD JA MIS TEGEMATA???
Ka meil on see kuupäev veel vaba.
Pulmaisade otsimist alustaks mina eelmise aastate tegijate hulgast ja muidugi küsiks ka bändidelt lisaks.
Tere Hakkajad noored.Ka minul see kuupäev veel vaba ja minu tutvustust vaadake peovanemheino.blogspot.com. Ilusat kevade ja pulmaootust kõigile. peovanem Heino
tere
tegematta on tegelikult veel väga palju.kuna asjad muutuvad kogu aeg.alguses kui sai plaanima hakatud pulmi (oktoobris siis) läks kõik nii lihtsalt,et isegi mõtlesin mida need inimesed kõik need kuud küll ette valmistavad:)
algne plaan oli registreerida vainopea kabelis.kuna aga seadused muutusid ja paaripanijal pole õigust ametlikku dokumenti väljastada vaid peab ikkagi maavalitsuses käima ,siis arvasime et see suht mõtetu raharaiskamine.
tänu maavalitsuse kuupäevadele muutus ka meie pulmapäev.
ma olen nii segaduses ja pettunud,et vahepeal tekkis juba mõte,et jätaks pulmad lausa ära.EI OSKA KUSKILT PIHTA HAKATA.
hetkel käimas ka peokoha otsing.
KUI KELLELGI MÕNDA HEAD IDEED VÄLJA PAKKUDA KUS JA MIS MOODI VÕIKS PULMI PIDADA, SIIS OLEKSIN VÄGA TÄNULIK.(lääne-virumaal)
tere!
Kahjuks sa ei täpsustanud oma soove ja pulma suurust, aga mõned soovitused siiski L-Viru põhjapoolsema osa kohta. Tegelesin hiljuti ise seal kandis peokoha otsimisega, kuna olen sealt pärit ja ümbrusega väga rahul ja kodule ka mõnusalt lähedal:). Niisiis on olemas kolm mõisa, kus saab üsna suursuguselt pidutseda (pehooned) ning ka veidi tagasihoidlikumalt (Sagadis hotelli restoranis ja Palmses kõrtsis), Vihulat ma väga ei tea, ei uurinud täpsemalt. Lisaks on päris huvitav Altja (pakuvad omapäraseid sööke). Mere ääres on veel Eisma külalistemaja (oleksime selle hea meelega oma pulma peokohaks valinud, aga 70le külaisele on kajuks liiga väike ja telki ka ei tahtnud) ning ka Karepa rahvamaja. Need pole ükski ka Rakverest väga kauged sõita, saabki mõnusa rongi. Lisaks on veel võimalik ka Rakveres sees pidutseda, nt Wesenberghis või Villa Teresas. Lisaks leidsin, et ka linnuses on võimalik pulmi pidada, mis võib päris põnev olla. Teisel pool Rakveret on veel ka Aartika puhkemaja. Need siis mõned mõtted, mis veidi aja eest endal kaalumisel olid.
edu planeerimisel ja otsimisel!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.