Palun aidake leida pulmaisa 2015 aastaks .
Tere ,
Oleme pulmaisa otsingutel ning soovime leida endale sobivat pulmaisa. Pulmad toimuvad 25.07.2015 ning juba nüüd olen suht paanikas , sest soovitud pulmaisad on kas kinni või siis ei tegele enam sellega . Paarile olen kirjutanud aga pole vastust saanud ( ehk suvine aeg seetõttu ) . Vastuse olen saanud hetkel aind Enn Tobrelt . Kas keegi oskab tema kohta miskit rääkida/ soovitada ? ning Aimar Pihlak enam ei tegele selle ametiga . Margo Hussar on kinni sel päeval . Palun soovitage kedagi veel kellega võiksime ühendust võtta ning olete rahule jäänud . Hinnaklass võiks jääda alla 900 euro . Äitäh ! :)
20 vastust
Tere!
Meil 11.07.2015 pulmad
Olen samuti ootaval seisukohal, otsime ka pulmaisa, kuid hetkel ei ole osanud veel kedagi valida.
Olen nii palju lugenud ja kui leian, et oh see sobib, siis loen järgmist kommentaari ja see on juba negatiivne-nii on jälle seis nullis. Aga Enn Tobret on paljudes foorumites välja toodud positiivselt, kuid midagi oli mis meile jälle ei sobinud.
Edu ja kindlasti leiate parima.
Tervitus-
Kust te neid negatiivseid kommentaare loete ? Kui delfist või facebookist, siis unustage need kohe ära ! Enamus, kes seal kommenteerivad pole pulmades mitte kunagi käinud :D
Kui meie juurest, siis küsige minu käest, mida arvestada tegijate puhul, kelle kohta on midagi negatiivset kommenteeritud.
Mitmele pulmaisale te oma päringuid olete saatnud ?
Tervitades
Virgo
Pulmad.ee
Tere!
Väga vabandan, kui olen kedagi solvanud või valesti aru saanud.
m
Tervitus-
Sry, see minu vastus polnud mõeldud üldse sellisena :D Ma tahtsin lihtsalt suunata tähelepanu sellele, et ei tasu neid negatiivseid komme nii tõsiselt võtta ning mitte alati neid kuulata.
Kui seda teed, siis aegajalt ei saagi saa leida endale kedagi, sest kõigi kohta on nö teadjatel midagi öelda.
Mina ei ole vaadanud neid kommentaare enam ammu - eriti just peale seda, kui mind kommenteeriti kui "pulmaisa, kes sobib ainult ja ainult suure viinaga rahvuslike talupulmi tegema"...või midagi sellist. Enamus mu koostööpartnereid sai korralikult naerda (ka noorpaarid kes mind teavad).
Sry, sry, sry :D
Tervitades
Virgo
Tere ka minu poolt!
Eks tavaliselt see asi kujunebki välja nii, et rohkem tuntumad, kogenenumad, vanemad ja veidi ka kallimad pulmaisad kui näiteks mina on tõesti juba kinni. Aga ega ma siin foorumis endale reklaami soovi teha ning lasen täiesti sõltumatult noorpaaridel ise pulmaisa endale valida. Aga mis tegijatesse ja ka mitte nii väga tegijatesse puutub, siis nende kohta leidub internetis tõepoolest igasugust infot. Ühed kiidavad enda pulmaisasid taevani, teised jälle teevad neid samu pulmaisasid kuskil maha, kuid eks see elu internetis niimoodi käibki, sest kõikidele meeldida aastaringselt pole nagunii 100%selt võimalik ja kirjutada siin/seal foorumis/blogis võib igaüks kõike, mida soovib ja heaks arvab, kuid ei tasu kõike siiski sõnasõnalt ka võtta, sest palju on nö "lolli juttu" ka. Kuid me kui pulmaisad oleme üldiselt kriitikaga harjunud, võtame seda alati arvesse, õpime sellest ja ükskõik, mida meie kohta keegi ka ei kirjutaks, siis meie töö sellega seisma ei jää ning pulmapidude korraldamine ja ka nende läbiviimine jätkub täies hoos (ka kriitikat arvestades) edasi!
Postitan siia ühe enda arvamusartikli pulmaisa valiku kohta, ehk on Teile sellest veidikene kasu!
http://www.pulmad.ee/blogid/pulmaisad/kui-ma-pulmaisana-peaksin-valima-endale-pulmaisa
Soovin ilusat pulmapidu ja edu pulmaisa otsingul!
Lugupidamisega,
Ilja Golomb
andres visnapuu:) väga tore ja aktiivne aitab alati kui vaja :)
Mina soovitan ka Andres Visnapuud. Pidasime ise sel aastal pulmi ja jäime temaga väga rahule. Ta hoidis kenasti rahvast tegevuses toredate mängudega, aga samas jättis piisavalt hingamisruumi ja aega suhtlemiseks/olemiseks. Mängud ei olnud kuskilt otsast alla pool vööd (nagu osadel pulmaisade puhul hirm on), vaid hoopis toredad ja lõbusad. Meie jäime abikaasaga vägaväga rahule. Ja samuti kuulsime külalistelt pärast vaid kiidusõnu, sh ka kogenud pulmalistelt, kes palju käind ja erinevaid tegijaid näinud. Lisaks aitas Andres korraldamises - julgesime ka rumala küsimusega pöörduda.
Andrese puhul on see veel eriti mugav, et soovi korral tuleb ta koos oma bändiga Projekt, millega teevad väga mõnusat tantsumuusikat. Meie jaoks õpiti isegi soovitud avatantsu lugu ära. Lihtsalt super. Julgen 100% soovitada.
Meie pulmaisa oli Andres Karu-kogenud ja väga vinge tegija, kellega kindlasti jääb noorpaar ja külalised rahule:)
Soovitan:)
Ka minu õde otsis pulmapeojuhti, kuid lõpuks valis hoopis pulmapeojuhiks naisterahva, koos ansambliga. Põhimõtteliselt (kui ma nüüd õigesti mäletan) mahtus nii ansambel kui ka peojuhtimine sinu soovitud hinnaklassi. Meie jäime väga rahule, super pulm oli! Soovitan tõesti. Sweet Trio.
Tere
Kindlasti pole kõikidel üks maitse ja soov. See pulmaisa kes on ühele "supper" ei pruugi teisele sobida. Loodan, et saaksite rohkem vastuseid, kui kirjutaksite, millised on Teie ootused pulmaisale.
Mina julgeksin siinsest pulmad.ee kogukonnast kõiki soovitada, kindlasti teevad nad oma töö ära ja seda ikka hästi ja südametunnistusega.
Soovitan otse pulmaisadele kirjutada, millal täpsemalt on pulmad, kus registreerimine plaanis ja kus pulmapidu. Tähtis on teada eeldatavat külaliste arvu ja eks neid küsimusi ole pulmaisadel veel, enne kui nad oma ei või jah sõna ütlevad.
Soovi korral võite ka minuga ühendust võtta.
Soovin edu Teie jaoks sobivaima pulmaisa leidmisel.
Tere,
Ka meie oleme pulmaisa otsngutel. Pulm toimuks 10.juulil 2015 lõuna-eestis. Kas ehk leidub ka mõni pulmavana kes ka pruutpaari registreeriks?
:)
Ain Kaljumäe, Sass Nixon :)
Tere,
Meie otsime pulmaisa 06.06.2015 Kaberneemes toimuvasse pulma, kes teeks meile ka selle "liba" tseremoonia usutavalt ning kenasti ära.
Suured tänud info eest juba ette.
Liisu
Olge kena ja palun saatke mulle emaili aadress, kuhu saan saata video, kuidas korraldan pulmapidu. Niisamuti olen läbi viinud ka tseremooniat.
http://sweettrio.onepagefree.com/
Piret Hallik
06.06 olen samuti veel vaba! Samuti olen läbiviidud ka "liba" pulmatseremoonijaid!
Lugupidamisega, Ilja Golomb
http://www.mikrofon.ee tel. [telefon peidetud]
Tere, Liisu! Minult on selleks aastaks päris mitmed paarid palunud ka nö mitte-ametliku tseremoonia läbi viimist. Ka meie enda pulmatseremoonia viis perekonnaseisu ametniku asemel läbi meile armas inimene. Piilu minu pulmaisa blogisse https://pulmaisa.wordpress.com/ ja kui tekib äratundmine, siis võta minuga ühendust ja saame kokku. Vahvat pulmade ettevalmistusaega!
Tere. Sooviksime leida pulmaisa 23.07.16 ühte keskmise suurusega pulma 50-60inimest, kus osa rahvast on inglased. Ehk pulmaisa peaks kindlasti rääkima kahes keeles. Kasuks tuleb ka inglastele omase kuiva huumorisoone omamine ;-)
Heili
Tere! Kahjuks on see kuupäev juba meil broneeritud, aga tänan, et tundsite huvi ja meid leidsite!
Soovitan näiteks Andres Karu, Ilja Golombi või noort meest Priit Lomp :) Kuigi häid tegijaid on palju ning tuleb pulmaisadega kohtuda ning uurida, kuidas nemad tegutsevad pulmapäeval. Edu otsingutel!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.