Kas 2008 suve pulmadel on bänd olemas....
Minul oleks küsimus bändide kohta. Kellel sellel suvel pulmad, kas teil on bänd olemas. Kas julgete kirjapanna kelle tellistie ja mis hinnaga saite. Siin eriti ei julgeta selliseid andmeid avalikustada, kõigil oleks justkui suud lukus.
Usun, et selline võrdlus oleks abiks paljudele.
52 vastust · leht 1 / 2
Ka bänd olemas. Qvalda.
Ise teeme oma elu ilusaks.
Meil on bändiks The plingers ja hinda ei öelda siin enamasti jah sellepärast, et see sõltub kokkuleppest ja ka sellest kus pulmad on. Ma arvan, et mida kaugemal Eesti otsas on pulmad ja bänd nt Tallinnast, siis on ju loogiline, et hind on teine, mis sellel, kes kutsub sama bändi Tallinna või selle lähiümbrusse. Aga võta mitu bändi ette, helista läbi ja siis saad teada, mis nende hind on. Siis saad teha valiku.
Bänd on olemas Alaska, aga hinda ei ütle, sest see on meie ja bändi vaheline kokkulepe. Ma arvan, et see ongi põhjus, miks enamasti hindasid ei öelda - kõik sõltub kokkuleppest. Küsi bändi käest otse, mis nende hind on ja kui kaua selle eest mängitakse.
Meil ka bändiks Qvalda.
meil samuti Plingers...aga samuti ei saa hinda avaldada :)
Loomulikult ei saa hinda avaldada, kuna see on vastastikusel kokkuleppel tellija ja bändi vahel. Kui neil kõigile üks ja sama hind kehtiks, siis oleks neil see kodulehel ka üleval. Pead ikka ise helistama ja uurima :)
Minul hetkel 2 bändi broneeritud, ühte lähen varsti kuulam ja siis saan oma lõpliku otsuse teha
-----------------------
See päev on teel...
me kasutame bändi asemel hoopis plaati.tuleb odavam ning mees ei tahtnud bändi.et äkki kellelegi ei meeldi jms.samas meil neid raske muusika kuulajaid päris palju(kaasaarvatud meie) ning kui imalad pulmalaulud üle viskavad,saab mõne enda plaadi peale visata.
just selle üleviskamise ja mittemeeldimise pärast rohkem otsustasimegi plaatide kasuks.
Meil ka plaadimuusika. :)
Ei jõua kevadet ära oodata.. 26.04.2008
Ei ole eriti hea hinda avalikustada, kui nt pärast sama bänd ütleb teistele teise hinna. Igalühel omad kokkulepped. Bändiks Endri & Restart.
Meil tuleb L´Dorado!
meil on ka bänd, kuna mees just tahtis elavat muusikat. nime kohta eioska muud öelda kui tegija enda nimi Kaidu. kuulub odavamate hulka
koos läbi elu 07.06.08
Meil - Sleepwalkers
Meil bändi veel pole, loodaks saada nii kaks ühes, pulmaisa ka. Kas kellegil on häid soovitusi?
Meil Kammiste ja Punder
oehhh..Poleks uskunud, et asi nii karm on. Kui ei või avalikustada pole midagi teha.Hinda oskavad ju kõik küsida....ja rohkem maksavad järelikult need, kes kaubelda ei oska.Aga sain nüüd jälle targemaks!!!Tänud kõigile vastajatele
Jõudsid õigele järeldusele - need kes kaubelda ei oska/ei taha peavad tõesti rohkem maksma.
Meil bänd koos pulmavanaga. Absolut Lühis
Meil on Karl Madis ja Karavan:)
Mul on kahemehebänd-Sulliwan ja Clint,
sõbranna peresõpradena on nende hind mulle ilmselt väga hea. Kuivõrd mulle nad meeldivad, on arvatavasti ka pulma hea muusika garanteeritud.
In Mood.
Meil ka bändiks Alaska:) aga hinda ei ütle:P
meil Qvalda
see julge samm on ainult üks eluetapp!
Sama siin :P
Meil bänd Mesipuu :))
meil on Ansamblik:D
Meil kahemehebänd ja hind on 4000.-
meil Lehmakommionud - rahanumbreid ei ütle.
Meil on Heino Tartes Ja Sõbrad Põlvamaalt.
Tulevad Põhja-Eestisse ja teevad väga head rahvuslikku tantsumuusikat.
4-liikmeline bänd.
Meil ka Lehmakommionud
Ka meil bänd koos pulmavanaga ja ka Lühis
mein ansambel "AARE"
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
meil Plingers. Hinda ei avalikusta muidugi.
Aga samas arvan, et bändiga ning pulmaisaga ei anna eriti hinda kaubelda - mille arvelt nad hinda siis alla peaks laskma? kogust ju vähendada ei saa. kvaliteeti ammugi mitte. siiski annavad nad ise oma hinna juba vastavalt pulma ajale ning asukohale.
no meie saime seetõttu hinnast alla, et ma olin mitu kuud bändile märkmiku eest ja end meelde tuletasin :D hea ju mõelda, et tänu sellele saime odavamalt :)
meil samuti plaadimuusika. Pulmaisa liiga hea, et teda raisata - saab kõik oma võimed välja panna :)
Meil on ühemehe bänd Õrn Õis :) Ehk Aivo!!
Meil ka Mesipuu!
Kui on kombeks, et hinda ei avalikustata, siis nii ka on.
Vaevalt, et keegi ka läheb, et temale tegite te küll 5000.- , näiteks :)
Meil ühemehebänd- Kondor e. Ain Arula:)
09.08.08-ei jõua ära oodata...
Meil alles detsembris pulmad, aga ka bänd juba olemas - Plingers. Ja kolmandatele isikutele hinnast ei räägita, nii lepingus kirjas :)
Meie pulmas mängimas Kammiste ja Punder!
Soovitan soojalt - "AARE", nemad meil ka. pulmaema, bänd ja video
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
meil ka see sama bänd:)
Pööran tähelepanu, et Absolut Lühis ja Lyhis on kaks täiesti erinevat bändi :)
-----------------------
See päev on teel...
Tähelepanu juhtimisest veel niipalju Eestis on veel olemas selline ansamel nagu Absolute :) See veel täiesti kolmas bänd ja infot saab http://www.kitarristuudio.ee/absolute.htm
Enne kui teada sain, ajasin ka ise segamini... See ansambel on aga tellimist väärt ma arvan.
Tean, et nad väga head. Kui keegi veel ei tea siis nemad on pulmasaate Evelyni ema ja isa, ning vahest teebki Evelyn ise videot või siis Henry. Kahjuks oli neil meie kuupäev kinni...aga pole hullu, veel on palju toredaid tegijaid:)
Meil on Homenja
On olemas, naabrimees :D Ühemehebänd.
mul endal pole veel selle peale mõeldud, tahaksin pulma mõnd bändi aga see liiga kalis.
seega tuleb otsida mõnda rahakoti kohast... bändi.
meie tahtsime alguses pulma mängima sellist kollektiivi nagu C-Jam aga nad kahjuks kinni(soovitan julgelt kõigile sest see muusika mis nende neljast tsellost tuleb on võrratu) aga lõpuks valisime Polero(olime juba meeleheitel ja peokoha lahke rahvas soovitas neid meile), loodan et jääme nendega rahule, kiideti küll taevani.
Astu naerdes läbi elu ja Sa leiad, et oled õnnelik :)
23.08.2008
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.