500.-inimene
Kas 500.- inimene on normaalne summa või liiga palju..
12 vastust
kas selle hinna sees on ainult söögid või on joogid kah? ja kas sinna lisanud veel koharent kah? mul on inimene 500 eeku ja seal on siis sees nii söögid kui joogid ja koharenti ei kohaldata. arvan, et suht norm hind:) kui aga ilma jookideta, siis on küll natuke liiga kõrge hind minu meelest.
kõik oleneb kus ja kuidas pulmi pead. meil tuleb u. 1000.- inimene, koha rent, söögid, joogid, bänd, pulmaema, riided, sõrmused ja ülejäänud vältimatud väljaminekud. mitte kuidagi ei saa odavamalt. aga kui söök ise teha ja pidu pead oma kodus, bändi ei võta siis saab väga odavalt läbi.
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
Meil restoran, hinna sees söögid-külm ja soe toit, ja joogid(mitte väga palju alkoholi).
seal ruumirenti maksma ei pea, maksame vaid söökide jookide eest..koht ise tallinnas
siis on minu meelest ok hind:) meil ka koharenti ei teostata, kuna külalisi piisavalt palju:) ja pidu saame pidada neljani hommikul
Mis restoran see on selline?
aga majutus? või lähevad külalised pärast autodega/taksodega koju?
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
Ma arvan, et ei ole palju. Kuna Tallinnas arvan ongi kallim...
Meil talupulmad ja meil inimene 250.- ja iga inimese pealt tuleb maksta veel 100.- klaasirenti. Koha renti ei tule. Hinna sees on pearoog ja salatid ning muud suupisted :)
Morss ja kohv/tee ka hinna sees..
Mida ei saa üksi, saab koos!
Meie kaunis päev 14.02.2009(:
kas see on ainult toit või kogu pulmaeelarve?
meil on püsikulud 80000.- ja lisaks inimese kohta kulud ehk muutuvkulud 800.- kr /inimene, aga seda koos ööbimise, toitlustuse ja alkoholiga.
majutust ei korralda, ise lähevad koju.
Meie pulmas oli sama u 1000.-/in, Siin sees on kogu kupatus, meie pakkusime külalistele ka majutuse. Inimesi oli 85 + muud tegelased.
Väga hea hind. ´Meil on toit 230 krooni\ in.+muud kulud.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.