2012 pruudid, mis teil juba tehtud on praeguseks? - Lehekülg 3
117 vastust · leht 3 / 3
Väga kihvt, kindlasti tulevad meeldejäävad pulmad :)
Tublid...
Ka mul mingi 20 minutit tagasi oli uksekell, kui küsisin kes, tuli sealt vastu Eesti post, teile on pakk... mõtlesin, et vaevalt midagi pulma asjadest aga voilaa noorema poja ülikond tuli ära:) esmamulje no supper lux, õhtul poja lasteaiast toodud siis kohe proovima;) Tellisin ebay.co.uk.st ja tõega rahul, nii armas:) komplektis vest-püksid-pluus-lips... kuna meil punane teemas, võtsin samalt müüjalt ka tavalise punase lipsu aga näis kas kasutame, sest see komplekti oma tundus nii nunnu....
sellise tellisin mõlemile pojale:)
http://www.rococlothing.co.uk/boys-formal/boys-suits/cravat-wedding/4-piece-cravat/donato-silver-4pc.html#
Me saime endale koha, kus pidulik söömine ja ööbimine teha. Meil ju pop kuupäev ja siis nt Haapsalus ja selle lähistel olid kõik kinni. Isegi söömist ei saanud teha.
Minul hakkab vaikselt paika loksuma majutust soovivate inimeste arv ja seega orienteeruv külaliste nimekiri. Loodan ülehomseks selle lõplikult nö. lukku panna. Hetkel on 90 täiskasvanut, 7 nö. kõndivat last, 3 roomavat :) Lisaks fotograaf, 2 ansamblimeest ja pulmaisa. Arv suureneb tõenäoliselt 7-8in võrra.
Meie saame siis oma unelmate pulma. Registreerimine Haapsalu linnuses, kus sai meie armastus alguse ja iga nädalane koosviibimine linnuses. Pildistamine meile olulistes kohtades Haapsalus, ööbimine Valkla Puhkekeskuses, kus oli ka meie esimene koos veedetud öö. Hiljem siis saab vaadata, et milline on ilm, et ehk ka kaatrisõit merel päikeseloojangu ajal. Oh. Ma ei oodanud juuni kuu pulmapäeva ka nii suure õhinaga, kui nüüd. Nüüd saan öelda, et see on meie unelmate pulm.
Kuulge kas keegi pisikese koti ka kleidi juurde laseb teha või ostab?
Ma siin olen mõelnud, et ehk peaks muretsema, kui nt kingad hõõruma hakkavad, et siis on plaaster olemas. Samuti huuleläige/huulepulk kohe olemas. Niit ja nõel.
[quote=pisipulm]Kuulge kas keegi pisikese koti ka kleidi juurde laseb teha või ostab?
Ma siin olen mõelnud, et ehk peaks muretsema, kui nt kingad hõõruma hakkavad, et siis on plaaster olemas. Samuti huuleläige/huulepulk kohe olemas. Niit ja nõel.[/quote]
Tõesti, peab mõtlema päris, midagi ridiküli laadset väikest ehk siis või midagi väikest, mis paeltega pealt kinni tõmmatakse;)
[quote=pisipulm]Kuulge kas keegi pisikese koti ka kleidi juurde laseb teha või ostab?
Ma siin olen mõelnud, et ehk peaks muretsema, kui nt kingad hõõruma hakkavad, et siis on plaaster olemas. Samuti huuleläige/huulepulk kohe olemas. Niit ja nõel.[/quote]
yldiselt pruutkleidi juurde kotti ei voeta, vahemalt mina pole kyll yheski pulmas pruuti seda kandmas nainud. lase ema/sobranna kotti vajalikud asjad panna. vajadus ilmselt oleks kui pidu toimub majast valjas. muidu saab ju pruut end oma toas kaia varskendamas.
Mina panen kõik vajalikud asjad õe kotti, ta terve päeva niikuinii minuga :)
Aga on ju pruutidele need pisikesed paeltega kotid olemas. No minul on võimalik see oma tütrele hoiule anda aga muidu pole küll kellelegi anda. Mehele pükste tasku ju ei pane midagi. Nii et peab mõtlema. Ja kui ei eksi, siis mina olen kuskil piltidel näinud, et pruudil on kleidi sabaga samas käes ka see pisike kott rippumas.
nt googel andis sellise pildi
http://www.google.ee/imgres?q=pruudikott&um=1&hl=en&sa=N&biw=1366&bih=607&tbm=isch&tbnid=gHB4ererB6FJAM:&imgrefurl=http://knitbuffet.blogspot.com/2011/07/bridal-bag-pruudikott.html&docid=IV2YtGV88A4tmM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-Z9uRGxx0uHg/TiLd7K_Cr5I/AAAAAAAAAhU/kse50PKVMF4/s1600/pulmukott3.jpg&w=673&h=1000&ei=yZbYT-ODJYbh4QTM3_T7Ag&zoom=1&iact=rc&dur=376&sig=105828331378072962771&page=1&tbnh=131&tbnw=90&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:3,s:0,i:78&tx=24&ty=68
[quote=AJ]Mina panen kõik vajalikud asjad õe kotti, ta terve päeva niikuinii minuga :)[/quote]
Sama siin. Ja ka autosse panen kotikese vaja minevate asjadega.
Palju õnne, armastust ja pikka kooselu teile :)
Tõeliselt nunnu kotike. Ämm pidi mulle sõrmustepadja heegeldama, äkki teeb kotikese ka? Homme lähen moosima teda :P
Meil ômbleja teeb koti aga poolero on veel lahtine. No ei suuda valida, et milline olla vôiks. Kas see karvane muhv, sall, varrukatega poolero, ilma varrukateta poolero. Oh. Neid ju nii palju. Mul kleit ka selline, et sinna igasugune ei sobi. Nt pitsist ei sobi.
[quote=Suska]Tõeliselt nunnu kotike. Ämm pidi mulle sõrmustepadja heegeldama, äkki teeb kotikese ka? Homme lähen moosima teda :P[/quote]
Armas tõesti ja käsitööhuvilisele ei tohiks see üldse keeruline ka olla.
Meie pulmad on juba vähem kui nädala pärast:)
Väga palju asju oleme praeguseks ära teinud ning teha on jäänud vaid pisiasjad:1. Silt vanaaegsele kohvrile (mesinädalad)2. Proovisoeng 3.Lauanumbrid
4.Osta komme juurde (roosasid ja valgeid) 5.Kaunistada sussikorv 6. Osta auhinnad ja mõned veinipudelid 7.Maniküür 8. Bediküür 9. Juuksed värvida 10. Kosmeetik 11. Kleidi viimane proov 12.Võtta veelkord tegijtega ühendust 13. Pakkida pulmareisi kohver ja pulmatarvikud 14. Harjutada pulmavalssi
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.