2014 Aasta pulmad. - Lehekülg 2
85 vastust · leht 2 / 2
Järgmise aasta suvi tuleb vist küll väga ilus kui nii palju õnnelikke inimesi paari läheb :) Meil ka kuupäevaks 12 juuli 2014 aeg 9 aastasele patuelule lõpp teha järgmine aasta saakski 10 aastat. Kinni pandud koht,pulmavana ja bänd, järgmiseks peaks fotograafiga tegelema hakkama. Heleri99 äkki tahaksid jagada kuidas läbida kiiremini leeri, oleksin väga happy :) Õnne kõigile ja jätkugu närvi!!! endal pea juba hetkel pulki täis,ei tea mis siis veel järgmine aasta saab :D
Kas te olete kleidi peale ka juba moelnud? Olen peale sattunud et siin seal on aled aga praegu nagu tiba vara poodlema minna. Millal te plaanite kleidi teemaga tosisemalt tegelema hakata? Ma ise olen moelnud laenutada. Jama voib aga tekkida siis kui vaja lyhemax teha sesta olen suht lyhole ja arvan et paris palju tuleb lyhendada. Ei ole maha matnud seeparast ka ostmise motet.
Olen internetis päris palju kleite vaadanud, põhiliselt landybridal ja davidsbridal lehtedelt. Seega omn enam-vähm ettekujutust, mida ma tahan ja mida kindlasti mitte. Olen ka mõnes kleidipoes vaatamas käinud, proovinud veel ei ole. Hinnapiiri panin enda jaoks paika, see on 500€, aga oleks super, kui saaks maksimum 300€ kleidi. Netist tellides saaks, aga ma ei tea, kas julgen riskida.
Meil ka pulmad 2014a, täpsemalt siis 30.05. 2014:)
Ettevalmistuste poole pealt siis niipalju, et välja valitud on peokoht ja toitlustaja.
Keeruline on natuke tordiga, kuna Saaremaal ei pidavat ükski catering mitmekordset torti tegema,( kuid just seda mida ei saa, seda kõige rohkem tahaks:) niiet hetkel mõtleme välja süsteemi kuidas tort mandrilt Saaremaale saab...kui kellelgi on kogemusi siis palun jagada:)
Hinnapakkumisi hakkab meil pulmakorraldaja laiali saatma kohe kohe pulmaisadele ja bändidele.
Olen natuke vaadanud ka kleite,hetkel ei suuda otsustada milline on se kõige minulikum ja ilusam:) Hakkame koos pruutneitsidega kuskil... novembris poode läbi kammima, et siis selles natukenegi selgusele jõuda.
OÜ Talia pidi tegema. Mul sõbranna ütles:).
Meil on ka plaanis pidada pulmad juulikuus. Kuupäev pole veel päris kindel, sest tegijad pole paigas. Peokohtadesse oleme saatnud päringud, enamik kuupäevi klapib. Otseselt midagi broneeritud pole. Aga tuleb hakata pihta. Plaan kõik ise teha- korraldajat ei palka. Ideid olen uurinud palju. Juba mõelnud isegi kutsetele, samas raske kuidagi pulmavärve paika panna.
Edu kõigile teistelegi 2014 abiellujatele :)
Meie plaanime pulmad pidada 09.08.14,Siis täitub 5 aastat koos elamisest kah.Märtsis viime avaldused.Kuna teie avaldused viite?Teeme väiksed pulmad mina ja mu mees ja perekonnad.Järgmisel päeval plaanime lennata Hispaaniasse aga kõik oleneb mis päev lennuk lendab jne.Alustame sellest et umbes veebruaris broneerime reisi ära,siis ma arvan ,et hakkan kleiti otsima, sõrmused meil ammu valitud need ostame hiljem jne ..Aga millest teie alustate ja kas keegi veel abiellub sellel päeval:))
Liitun ka siis 12.07.2014 pulmitajatega.
Meil koht enamvähem kindel, pulmaema olemas (napsasime kuu aega tagasi kellegi nina alt Piret Halliku) nipet-näpet veel mõeldud ja ootavad käsile võtmist, ootame jaanuari ära, kui pulmaaemaga kohutme ja eks siis on siht selgem juba, mis ja kuidas juulis saama hakkab.
Aitäh info eest, uurin järele:)
Tere!
Kutsun kõiki tulevasel aastal pulmitajaid liituma Facebookis grupiga Pulmad 2014 (kirjutada otsingusse). Jagame kogemusi, raskusi ja soovitusi omavahel :)
Mina seda seal otsinguga ei leidnud, ega see varjatud grupp ei ole juhtumisi? Ehk saad siia otselingi lisada?
Minagi ei leidnud :)
Mina ka ei leidnud :(
Sama lugu, ei leia sellist gruppi.. ;(
Tegin uue grupi, kuna eelmise omanik ei reageerinud, grupp nüüd siis avalik ja nimeks ikka Pulmad 2014, ootame kõiki liituma ja suhtlema.
Ma küll leidsin üles, aga otsinguga välja ei tulnud, äkki on see minu viga :)
Kuidas siis otsida, kui mitge otsinguga? Paraku ei leia mina siiani miskit.
Mina ka endiselt ei leia :S
Vaatan , et paljud ei leia seda gruppi . Samuti mina.
Ehk siis on mõtekas siia link panna, et kõik saaksid liituda !;)
Meie tähtsaks kuupevaks on 06.06.2014 :)
Paarinädalase organiseerimise tulemusena on olemas fotograaf, ansambel, video, lilleseaded, registreerija, make-up ja veel nipet-näpet.
Kõige koomilisem on asjaolu, et sobivat peokohta pole me veel leidnud. Varsti on kogu pulm organiseeritud, aga jää või lageda taeva alla. Külalisi tulemas umbes 60 ja sooviks jääda Põhja-Eestisse.
Loodetavasti saan nädalavahetusel Endla talu ja veel paar peokohta üle vaadata.
Meil ka oli plaanis 12 juuli 2014 - meie jaoks oluline kuupäev. Sai räägitud pastoriga, käidud peopaika vaatamas, kirik kinnipandud. Ja siis eile mõtlesime, et broneerime siis peopaiga ära- just see ongi meie koht- selgus, et see kuupäev on kinni juba. :( Nüüd tuleb hakata kõik ümber planeerima, sobitada mingid muud kuupäevad oma vahel.
Edu kõigile teistelegi 2014 aastal abiellujatele :)
Meil pulmad 08.08.2014. Planeerimine täies hoos. Peokoht olemas, fotograaf olemas, muudel asjadel on pakkumised olemas :)
Meil sai ka kõik korda. Kuupäevaks sai siis 28. juuni 2014. Alla kuue kuu aega jäänud. Olemas peopaik, kirik, paaripanija. Enam-vähem isegi bänd, fotograaf, videomees. Aga tegemisi on veel palju.
Küll te kõik olete ikka tublid!!Meil plaan selle aasta 26 juulil pulmad teha ja mul on ainult fotograaf hetkel olemas...Kõige suuremaks mureks on pulmapeo koha leidmine Pärnumaal, kuna sooviks ka majutust:( Külalisi 85!!
Aga jõudu ja jaksu teile!!!
Kas kõik külalised soovivad majutust? Meil on paljud kodu lähedalt ja lähevad koju, isegi kaugemad külalised ei avaldanud öömaja soovi. Aga mõni villa Pärnus?
Me ka otsisime Pärnumaal sobivat peopaika, aga inimesi meil 35. Lõpuks kirjutasime kõigile kelle juurde vähegi võiks ära mahtuda ja kes majutust ka pakuvad, aga kõva kuu tööd oli, nüüd koht leitud, vahepeal juba masendus tabas :)
Tere!
Imelisi pulmatorte teeb ka Vanalinna Kohvik.
Endal pulmad 2015 suvi ja lasen ka tordi teha seal!
Ilusat pulmapidu!
Kuidas teil kleitide/ülikondade otsingud lähevad? Ma käisin 2013 novembris vaatamas ja esimese korraga leidsin kaks lemmikut. Ühe neist ostsin ära ka, sest ei julgenud jätta ootama allahindlusi, äkki kurjam ostetakse ära ja olengi ilma.
Mehel ülikonda veel ka ei ole.
Meil on ka pulmad tulekul 13.06.14. Algul tahtsime 14.06.14 aga vaatasime,et see leinapäev
Käisime siis küsimas kus abielu registreerimine käib. Küsisime naise käest,et mida teha,et 13 on ju Reede :D aga 14 on leinapäev. Siis see naine ütles meile,et 13 Reede on viimasel ajal väga populaarne))
Meil samuti pulmad juulis 2014:) Praeguseks olemas: peokoht koht ööbimisega, pulmaisa, bänd, fotograaf, video tegija, broneeritud lilleseadja, kohe varsti kokkusaamine tordi tegijaga, samas on nii palju veel teha :) Kes oma pulmade planeerimist veel alustanud ei ole, siis soovitan soojalt sellega pihta hakata, kuna tegijad võivad juba kinni olla. Mõned bändid olid eelmise aasta lõpust juba kinni, mida meie omale pulma soovisime.
Plaanime pulmi väikesaarel ja kuna kaaslane on rannarootslane, siis Prangli saar oma mereäärse puukiriku ja privaatsust pakkuvate randadega said esimeseks valikuks. Saarel on mitu võimalust pulmapeo korraldamiseks - sadamakuur ja Rahvamaja. Peolaual kohalik kala ja lihtsad eestipärased ampsud. Kirikuõpetaja saabub Pranglile oma jahiga nagu ikka jumalateenistuste puhuks. Majutada saab saarepulmas kuni sadat külalist.
Plaanime pulmi väikesaarel ja kuna kaaslane on rannarootslane, siis Prangli saar oma mereäärse puukiriku ja privaatsust pakkuvate randadega said esimeseks valikuks. Saarel on mitu võimalust pulmapeo korraldamiseks - sadamakuur ja Rahvamaja. Peolaual kohalik kala ja lihtsad eestipärased ampsud. Kirikuõpetaja saabub Pranglile oma jahiga nagu ikka jumalateenistuste puhuks. Majutada saab saarepulmas kuni sadat külalist.
Tere, meie muutsime oma 12. juuli kuupäeva 30.augustiks...õnneks saime koha ja ansambli ka ümber broneerida ning meile sobiva pulmaisa ja fotograafi leidmine oli palju kergem viimaseks kuupäevaks kui esimeseks. Paigas on umbkaudne inimeste arv, pulmaametid. Olemas on pulmaauto ning teame, kes teeb lilleseaded. Enam-vähem tean ka millised kutsed, kohakaardid, külalisteraamatu ja laeka ümbrikute jaoks teen. Kleit ja sõrmused on ostetud ning ootavad kapis õiget aega:) Pokaalid koos graveeringu ja kaunistustega on tellitud ning küünlad ootavad kaunistaja juurde minekut. Alkoholi kogumisega oleme ka alustanud.
Aga oi kui palju asju vajab veel läbi mõtlemist:)
Meie eile mehega mõtlesime, et huvitav, miks küll 12.juuli sellel aastal nii populaarne kuupäev abiellumiseks on. Isegi Tallinna Perekonnaseisuamet oli erandkorras 12.04 avatud, AK ja veel mingites uudistes kajastati seda. Meil on ka kuupäevaks 12.juuli valitud, aga see tuli täiesti juhuslikult ning isegi mitte esimese valikuna. Mis teie arvate?
Meie esialgne kuupäev oli ka 12. juuli, meiega seotud ning tähenduslik. aga asjaolude kokkulangemisel tuli kuupäev muuta ja nüüd ei jõua enam ära oodata :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.