22.11.2008 - teistsugused pulmad
Tere.
Ei teagi, kas olen nüüd õiges alafoorumis, kui selleks on parem koht, siis äkki tore moderaator tõstab ringi :)
Mõtlesin kaua, et ei liitu kuskil ega kuuluta kuskil oma pulmadest, kuid ei suutnud siiski end tagasi hoida - nii väga ju tahaks rääkida :) Rõõm on nii suur.
Meie abiellume 22. novembril Tallinnas.
Meie pulm on teistsugune, meie pere, sõbrad, tuttavad ega keegi ei tea sellest midagi :) Tulevad pulmad ainult meile! Mina, mu tulevane abikaasa ja meie tütreke :)
Muu on kõik samuti - uhke pruutkleit, kaunis ülikond, tütre uhke kleit, pruudikimp, fotograaf, stuudiosessioon, pulmaauto, autoga tiir linna peal, sõrmused.... ainus vahe, et puuduvad külalised ja keegi ei tea.
Kui pulm läbi, saadame kõikidele sõpradele ja sugulastele foto meie kaunist päevast :) Tuleb kõikidele üllatusena!
Ma arvan, et see saab väga eriline olema! On sootuks erinev kõikidele nendele pulmapidudele, mis harilikult tehakse. Raske on muidugi vanematele ja sõpradele mitte rõõmuga teatada, et meie abiellume nüüd, kuid hoian end tagasi, mõeldes sellele üllatusmomendile, kui kõik tuttavad saavad pildi meie pulmapäevast!
Aga näe - ikkagi tulin siia vähemalt oma rõõmu jagama :)
Kleit on tellitud-makstud, ülikond samuti, Õnnepalees on käidud ja lõivud makstud, kimp tellimata, kingi pole veel valinud (kolm paari), lapsele kleiti pole veel leidnud, sõrmuseid oleme vaatamas käinud, kuid lõplik otsus veel tegemata. Ilusalongi valimine on endiselt käsil.... loodan, et jõuame kõik õigeaegselt planeeritud :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.