abiellujad suvi 2008 - kui palju tegelete igapäevaselt pulmade teemaga - Lehekülg 2
63 vastust · leht 2 / 2
Infoks Teile - noorpaarid :)
Kui soovite enda pulmas ilutulestiku võlusid nautida, siis tuleb sellega tegeleda vähemalt üks kuu enne tähtist päeva. Ilutulestiku ettevõtted peavad kohalikult omavalitsuselt tulestiku teostuseks vajaliku loa saama. See võtab aga omajagu aega.
Kui ostate endale kolmanda klassi ilutulestiku toote, mis on plaanis ise süüdata, siis ka sellise toote teostuseks on Teil kohalikult omavalitsuselt luba saada. Erinevus on, et seda luba peate ise taotlema.
Olen küll aidanud noorpaaridel seda luba taotleda - näidates ette, millised avaldused ja joonised selleks vaja on.
Päikest
Herki
mul ka pudi-padi jäänud.
peaaegu iga päev tegelen.peokoht on olemas,kleidi suhtes vaja vaid õmblejaga rääkida,sõrmused olemas.fotograaf ka.isegi töö ajast tegelen pulmade korraldamisega:)
alati koos:)
pulmadeni jäänud 40 päeva ja juba võtan uusi projekte ette, sest aega vaikselt üle jäänud. pulmade osas ainult üksikud asjad jäänud, mida praegu ette teha ei saagi ja pulmareisi osas samuti paar asja veel teha... ja järsku on aega ülegi :). imelik lausa olla. samas hea meel, et kõik varakult tehtud-mõeldud. enne pulmi veel nädal puhkust töö juurest võetud, et ikka pulmad rahulikult saaksid tulla :)
Üritan oma asjadega ka niimoodi mäele saada ;)
Praeguse tempo ja orgunnimise juures on saavutus 100% tõenäoline :)
Mul on hetkel selline seis, et mitte midagi ei taha teha.Pulmad juulis ja nimekiri oi oi kui pikk, mis oleks vaja teha, osta jne aga no tahtmist pole.Ei tea mis see küll on kas mingi kevad väsimus või...Kummaline kas pole? Õnneks ikka suuremad asjad tehtud, kutsed jagatud jne. Loodan, et see organiseerimise tuhin ikka tagasi tuleb ja mitte liiga hilja:))))
Meil plaanis ka natuke rakette taevasse lasta ja ilmselt teleb selleks ikka ka luba küsiga omavalitsusest.Arvasime küll,et piisab ainult ümberkaudsete inimestega rääkimisest.Lõkke tegemiseks peame ilmselt veel tuletõrjega kokkuleppele jõudma,kuigi kõik vastab nõuetele tuleohutuse mõttes.
Kõike ilusat!
meil pulmad 11.07... hakkasin sellega tegelema aprilli algusest...
tegelen sellega yksinda.. mees ytles, et ta on igati n6us... misiganes ma m6tlen v2lja..
niiet, tegemist on palju.. aega on v2he!
APPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPI!!!!
Meil pulmad juulis ja juba 2 nädalat olen sellest organiseerimisest täiesti tüdinenud. Otsustasin asjad mõneks ajaks soiku jätta, ehk homme on parem päev ja rohkem tahtmist. Põhimõtteliselt ma midagi ei kaota, sest tähtsamad asjad on tehtud.
no aga miks siis üksi? anna ikka mehele ka asju teha ja korraldada. meil pulmad augustis ja jaanuarist saati tegeleme sellega, ei lähe päevagi mööda kui midagi ei arutaks või ei teeks ja ikka mõlemad hingega asjakallal!
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
Mida lähemale pulmad tulevad, seda suurem pabin tuleb sisse ja seda igapäevasemalt olen pulmade organiseerimisega tegelema hakanud....tegelikult on pulmad mu mõtetes absoluutselt iga päev olnud alates sellest kui mees mulle abielu ettepaneku tegi (23.august 2007).
Alustasin kiriku ja kleidi otsimisega internetist - need leidsingi kõige esimesena :) Mitu kuud hiljem istusime juba mehega maha ja hakkasime reaalselt rääkima, et mida, kus ja kuidas. Siiani oleme tegelenud pulmadega perioodiliselt - vahel rohkem, vahel vähem aga viimasel ajal on pulmade teema eriti aktuaalne olnud ja räägime pulmadest iga päev.
Mina olen see pool kes tegeleb pulmade organiseerimisega põhiliselt - mees tegeleb ka natukene (käib näiteks koos minuga pulmaisa jt kokku saamas ning suhtleb toitlustajaga - cateringi firma juhataja on mehe tuttav). Aga mulle tõesti südamest meeldib organiseerida ja planeerida - olen ka õppinud üritusturundust ja ka töötanud sellel alal, nii et eks selles suhtes ka arusaadav, et olen hinge ja südamega asja juures ning soovin, et kõik õnnestuks perfektselt :)
Mina olen organiseerides ka üsna ettevaatlik - ma ei torma pea ees kedagi endale kiiruga broneerima, ükskõik kui tuntud ja hea mainega tegijaga siis tegemist ei oleks – valik on alati hästi põhjalik ja kaalutletud – tahan meie jaoks vaid kõige sobivamat ja parimat (näiteks on minu jaoks hästi oluline, et kõikidel meie jaoks võõrastel pulmakülalistel ehk siis fotograafil, pulmaisal jt tegijatel oleks meiega väga hea klapp st. ühine keel ja visioon – ta võib olla tegijana väga hea aga kui meil see õige klapp puudub ja seesmist täielikku usaldust ei teki siis pole mõtet endale kedagi broneerida ainult sellepärast, et ta on oma ala professionaal – ma narveeriksin ennast ikkagi pulmapäeval lõhki, sest mul puuduks kindlustunne selle suhtes kas ta talitab ikkagi MEIE visioonide kohaselt, kas ta ikkagi vastab MEIE ootustele….
Jõudu kõikidele pulmaplaneerijatele-organiseerijatele ja mis peamine - säravaid ideid! :)
Ma ka ikka endiselt iga päev mõtlen ja organiseerin ja arutan sõbrannaga ja loomulikult ka mehega läbi. Eile sain kleidi kätte ja siis kohe hakkas ämm organiseerima, et kuhu me ta riputame ja kuidas sirgeks saame jne jne. Pulmad lähenevad nii kiiresti, et koguaeg on tunne, et no mitte kuidagi ei jõua. Eilsest alates on isegi mees veidike paanikasse sattunud, et kas ikka jõuab ja palju teha on veel jäänud. Kahju on sellest, et ta ise on välismaal tööl ja seega ei saa mind eriti aidata, kuid abiks ka see, kui ta mind moraalseslt telefoni teel toetab!!
Jõudu kõigile pruutpaaridele!!
Tere!
Pulmapaanikat pole otseselt veel tulnud, pulmadeni 3 kuud ja natuke veel, kleit saabus eile, oli samuti sirgeks vaja ajada:) Täna aga koolist tulles, võttis sappa botaanikaaia juurest pulmaauto, koos õnnelikega :) Ja sattusime kõrvuti foori taha, ma tahtsin veel signaali lasta ja lehvitada kõrval olevas autos vastset pruutpaari, aga... seal olevad inimesed olid täiesti tuimad nagu iga teine auto punase foori taga olles(ma ei räägi pruutpaarist halvasti) ja rohelist tuld oodates, ei mingit naeru. See ju oli see šokk, mis nad äsja üle elasid, see oli tohutu armas vaatepilt. Ja kui süttis roheline tuli, tuli ka mul pabin sisse selle kõige ees, see on emotsionaalselt heas mõttes suur läbi elamine.
Nt. mu sõbrannal juhtus registreerimise ajal selline lugu, et käed nõnda värisesid, et ilus roosikimp käevahel pudenes üksikuteks roosideks, mis endiselt kõigile tundus kimbuna.
Ma soovin kõigile edu ja see mõnus närv teeb selle päeva veel meeldejäävamaks ja eredamaks :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.