Pulmad 2015 - Lehekülg 2
66 vastust · leht 2 / 2
Pulmad 2014 on FB grupi nimi. Meie pulm ka Lõuna-Eestis. Mooste jäi valikust justnimelt seetõttu välja, et liiga vähe majutust oli. Muidu ju hea suur saal, kus pulmi pidada aga nad võiks sinna rohkem majutus orgunnida, sest muidu paljude jaoks mõttetu :( Tutvusin juba ka su blogiga ;)
Me oleks tahtnud Mooste viinavabrikus olevaid majutuskohti juurde (35 kohtta), kuid seegi oli juba broneeritud! Aga miks fb rühm on pulm 2014 kui plaaneeritakse pidu aastaks 2015 ? :D
Millisest kohast on juttu?
Meie pulmad on ka järgmisel suvel. Koht on olemas. Bänd ja fotograaf broneeritud. Juuksur ja meikar ka olemas. Kutsete paberid ostetud. :) Ka paaripanija on broneeritud. Seega peaks meil kõik tegijad olemas olema.
Tere
Kui Aegviidus pulmapidu, siis miks mitte mõelda tseremoonia Jänedale... seal kena loss...
Palju õnne kõikidele tulevastele pruutidele ja nende peigmeestele ;) Ka mina olen 2015 aasta abielluja,täpsemalt siis 28 oktoober :).
Kuupäev sai kindlalt paika peaaegu, et kohe peale kihlumist. Tahame et kõik sündmused oleks ühel kuupäeval- koosoldud aastad,kihlusaeg ja tulevikus, siis abieluaastad :). Tean, et meie tähtsa päevani veel aega peaaegu, et terve aasta, aga mulle meeldib, kui kõik on õigeksajaks kindel ja paigas, seega hakkasin uurima ja planeerima juba järgmine päev :) :).Üsna lühikese ajaga olen broneerinud fotograafi ja pannud kinni aja kirikus, samuti olen leidnud peokoha, mille peale kohapeal ülevaatamist ka kinni paneme, olemas on lilleneiud, kellele tulevane ämm õmbleb kleidid ja meie sõrmustepadja :) Kui saame selle korda kõpitsetud, siis autoks tuleb tulevase äia nunnu helesinine sapikas..sealt ka pulmavärv- helesinine. Välja olen valinud kleidi, päris kindel pole, et selle ostan, aga tegumood ja ettekujutus on olemas. Olemas on isiklik juuksur ja salong kus ta töötab teeb meigi ja loodetavasti aitab muudes ettevalmistustes. Ka mehele otsin ülikonda ning paar ilusat on silma jäänud ja ettekujutus olemas, mitte valge ja must vaid shiuke beesikas või muu mustast heledam toon. Kuna pulmapidu sügisel, siis paar ilusat sooja pulma jakikest ja kasukat ka valitud ning ehted ja kingad.Samuti olen mõelnud kuidas pruudipärg maha mängida ja nimi ära saata :)...nipet näpet olen vist veel teinud..palju kasutan tuttavate sõprade abi. Vaja on veel pulmaisa kindlasti ja muusika poolt..aa pulm toimub Saaremaal :) Olen väga tänulik, kui oskate siinkandis häid pulmaisasi soovitada. Kõikidele jõudu planeerimisel :)
Päikest!
Tere,
Palju õnne kõigile. Meil pulmad tulmas 2015 a 1 august. Ootame põnevusega, kuna tulemas stiilikas:)
Tere pulmalised,
kuidas siis planeerimine ja korraldamine edeneb? Kas mõnel on kõik korraldatud ka juba? Olete saanud need tegijad, keda olete tahtnud?
Tere kõigile,
Tore on vaadata kui paljudel on pulma planeerimine ammu käimas. =)
Liitun nüüd ka teemaga, kuna pulmad tulemas 2015a. juuni lõpus. Hetkel oleme hea õhtujuhi otsingutel ja läbirääkimistel unistuste tseremoonia koha osas, kuid peokoht, bänd ja fotograaf on meil paigas. =)
Usu mind- Saaremaal pulma juhtimine ei ole küll mingi kauge tulek pulmaisale... Nii, et soovitan ja julgustan valima pulmaisasid ka kaugemalt :D
Terea! Liitun ka.
Meil on n-ö pulmad märtsi alguses (samal päeval on ka meie aastapäev). Kätt ei palutud, rääkisime lihtsalt sellest ja otsustatud. Ega mind see kihlasõrmus ja sündmus eriti ei huvitagi, peaasi et abielusõrmus sõrme saab. :) Registreerime kahekesti ja peale seda suurlinna hotelli. ;)
Kleit tellitud, fotograaf leitud, avaldused viime homme sisse. Vaja veel paar nipet-näpet teha. Soengu ja meigi teen ise, tuleb odavam ka. :)
Kallis tulevane pruut, palju ōnne. Tundub, et kōik tegijad on olemas. Ainult, et Teie loetelust puudub veel pulmaauto. Ka pulmaauto tuleks aegsalt broneerida. Kui pulmad toimuvad Lōuna-Eestis, siis soovitaks Teile, kui lubate, Pulmasohvri pulmaautot. Edu Teile pulmade korraldamisel.
Kallis tulevane pruut, palju ōnne. Tundub, et kōik tegijad on olemas. Ainult, et Teie loetelust puudub veel pulmaauto. Ka pulmaauto tuleks aegsalt broneerida. Kui pulmad toimuvad Lōuna-Eestis, siis soovitaks Teile, kui lubate, Pulmasohvri pulmaautot. Edu Teile pulmade korraldamisel.
Liitun ka selle grupiga, meie planeerime juuli kuus oma abielu registreerimist. Aga plaanime seda teha mere ääres, kutsuda vaid sugulased, kellele teha peale registreerimist pidulik vastuvõtt.
Kui palju Te maksate fotograafi eest? Mulle tundub, et praegune pakkumine on meil natuke kallis.
Lisaks, kui võtate cateringi, siis palju on inimese maksumus?
Oleks hea mõned kaasaegsed hinnad ette saada, siis tean, et ega me üle ei maksa :)
Kõigile muidugi palju õnne ja imelisi pulmapäevi!
Kui tahad terveks päevaks fotograafi, siis hinnaks on [telefon peidetud]€. Oleneb muidugi kui hea fotograaf on, kust ta asub, kuidas teile meeldib. Sa peaksid paika panema hinnapiiri ja siis otsima hakkama. :) Mina sain fotograafi 70€ga, aga mitte terveks päevaks, kuna pidu ei pea. 70€ ei peegelda fotograafi oskusi, nimelt on ta väga hea. :)
Ahjaa, kui juuli pulm, siis arvesta et kõik on kallis. See on see suve lõbu. :D
Kirjutasin oma loo sellest, kuidas meie pulmi planeerisime ja mis sellest kõigest välja tuli. See on üks lõbus lugu unistusest, selle poole püüdlemisest ja kõigest sellest, mis võib vahvalt valesti minna. https://pulmaisa.wordpress.com/2015/03/06/kui-ma-otsustasin-oma-armastatu-katt-paluda/
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.