pulmad saaremaal suvi 2010
oleks tore,kui keegi veel saarelt märku annaks,kes samuti abiellumas 2010 suvi või on plaanis teha oma pulmapidu saarel.kuidas edenevad teie pulmaplaanid,mis mõtted?kas organiseerimine läheb ladusalt ja peokoht olemas? meie päev on siis 12 juuni,olemas juba peokoht,laulja,toitlustaja,kleit,ametimeeste märgid,..oeh,aga nii palju veel mõelda ja vaja teha.mul siin juba vaikselt hirm,et kui algul läheb planeerimine ladusalt,on hiljem lõpupoole midagi täiesti metsas..aga loodan,et päris nii ei lähe:) õnne ja päikest aga kõigile tulevastele pruutidele:)
22 vastust
Meil ka pulm Saaremaal plaanis. Kuupäev on 16. juuli. Olemas on ideed ja koht, fotograaf, pulmaisa. kleit on välja vaadatud.
Meie plaanime pulmi 2. juuli 2010. meiel tuleb laulatus. Peokoht pole veel 100% kindel. Pulmaisa on kindel. Ideed on olemas, plaan on olemas, eelarve on koostatud ja oeh. tundub, et ikka ei jõua, kuigi oleme juba nii palju mõelnud-teinud.
Meil pulmad 9.juulil Saaremaal. Koht on veel valimisel, ja ega suurt veel midagi tehtud ole. Külaliste nimekiri on koostatud, kleit välja valitud.
Oi-oi, mina olen vist siis planeerimisega puhta hilja peale jäänud;) Meie pulmad peaksid plaanide kohaselt toimuma juba kevadel, 1.mail 2010 ja muidugi Saaremaal. Ideid on, aga alles nüüd otsustasin asja tõsisemalt käsile võtta. Kas see on asjatu hirm mul, et puhtalt saarelise eripära tõttu on valikud pulmaisade, bändide, toitlustajate jm suhtes veidi piiratud? Kuidas teil heade tegijate leidmine sujunud on?
Kui Saaremaalt fotograafi tahate, võib võtta minuga ühendust :)
Avaldag aga kohad, pruudid! Olen hädas peopaigaga!
Tänud!
meie ka hakkasime pulmade peale mõtlema. praegu ka kuupäevaks 9.juuli. planeerimine alles 0 seisus, pühapäeval alustasin alles. pulmaisa onpaigas. peokohta paigas, toitlustamine paigas, muusika paigas
Minul ka 09.07.2010. Loodame, et ei kohtu:-)
tere,
Palun saatke oma koduleht, kus saaksin vaadata pilte.
Mina sooviksin ka teie kodulehte, et stiilist enam-vähem aimu saada:)
Natuke googeldamist ja tema koduleht olemas :)
Meil plaanis siis abielluda 17.07.10! Olemas on koht, pulmaisa, bänd. Kleit on valmis vaadatud! Hakkan varsti kutseid tegema!
Oi appi, meil 17.07.2010! Pidu toimub oma talus,Fotograafid on mehe isa ja mehe õde kordamööda, filmib sõber, minu õel on ilus auto,minu isa muretseb suure valge telgi,kutsed teen ise,teine sõber on tehnikaga laulumees kellel on ka karaokemasin:), lilled korjavad lapsed laudadele põllult....AGA minu kleidil olemas ainult alumine osa, sõrmuseid veel pole, ametimärgid, menüü, õhtuks mõned üritused vaja mõelda ja täpsem ajakava koostada, pruudikimp ja kindlasti veel midagi.... pean vist kiirustama hakkama :)
Juba jõuti küll minust ette aga täpselt õige koht juhatati kätte :) http://www.valmarifoto.com
Meie päev on nädala pärast,ehk siis 28.mai. Mul vahelduva eduga juhe koos ja söögiisu kadunud...
Kleit on veel õmbleja juures lõpetamisel,alkohol vaja osta,pulmalipp teha. Need on veel sellised poolikud asjad. Ah jaa, külalistele kingituste pakend tuleb ka veel välja mõelda ja valmis teha.
Mingi hetk tundub,et kõik on kontrolli all. Ja siis järgmine päev on jube sabin sees! Ei tea,aga see vist normaalne.
Aga edu ja rahulikku meelt planeerijatele!!
Üks selgemaid õppetunde on viimaste aastakümnete on see, et kapitalism on hävimatu. Marx võrreldes seda vampiiri ja üks olulisemaid punkte 70-448 dumps võrdlus nüüd näib olevat mcts exams alati tõusevad uuesti pärast seda, pussitati surnuks. Isegi Mao püüet, et kultuurirevolutsiooni, hävitada jälgi kapitalismi jõudis oma võiduka tagasi microsoft braindumps. Tänane Vasak reageerib paljude viiside hegemoonia globaalse kapitalismi ja poliitilise täiendada liberaalne demokraatia. See võiks olla näiteks, vastu hegemoonia mcse testking, kuid jätkavad võitlust reform oma reeglid (see on kolmanda tee sotsiaaldemokraatia).
nii.meie tõstsime oma kuupäeva ettepoole ehk siis 22.juuni juba :) sõrmused on kullasepa juures tegemisel, fotograaf olemas, peopaik olemas, muusika olemas,menüü paigas, külalised teavitatud. auto olemas. kleidi lõige ja riie olemas :) vaja veel mõelda lillede ja mängude peale. ja muidugi kogu üritus teoks teha :D
Oi-oi, mina olen vist siis642-456 dumps
planeerimisega puhta hilja peale jäänud;) Meie pulmad peaksid plaanide1Y0-A05 dumps kohaselt toimuma juba kevadel, 1.mail 2010 ja muidugi Saaremaal. Ideid on, aga alles nüüd otsustasin asja tõsisemalt käsile võtta. Kas see on asjatu hirm mul, et puhtalt saarelise eripära640-553 dumps tõttu on valikud pulmaisade, bändide, toitlustajate jm suhtes veidi piiratud? Kuidas teil heade tegijate leidmine642-165 dumps sujunud on?
Oi-oi, mina olen vist siis642-456 dumps
planeerimisega puhta hilja peale jäänud;) Meie pulmad peaksid plaanide1Y0-A05 dumps kohaselt toimuma juba kevadel, 1.mail 2010 ja muidugi Saaremaal. Ideid on, aga alles nüüd otsustasin asja tõsisemalt käsile võtta. Kas see on asjatu hirm mul, et puhtalt saarelise eripära640-553 dumps tõttu on valikud pulmaisade, bändide, toitlustajate jm suhtes veidi piiratud? Kuidas teil heade tegijate leidmine642-165 dumps sujunud on?
Appi kui usinad te kõik olete, mul kõik veel tegemata ja broneerimata :(. Hirm tuleb peale. Me oleme tänaseks saanud kinni panna ainult fotograafi ning peokoha. Fotograafiks üks vahva mees mandrilt ning peokoht Mändjalas. Meil samuti Saaremaal, kuna mehe juured sealt pärit, ning päevaks 12. august. Olge kenad tulevased abikaasad, kui te pahaks ei pane äkki avaldaksite kust ja mis asutusest te cateringi tellite? Minu jaoks see praegu täitsa kosmoseteadus.
Tore lugeda, et meid palju on:). selline kambavaim tekib kohe:)).
need pulmad olid ju eelmisel suvel :) ehk siis 2010.aastal :) sa peaksid ilmselt tegema uue teema 2011 kohta :)
Täitsa lõpp. Mul aastad sassis :S. Aitähh, et mu tähelepanu sellele juhtisid:)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.