suvi 2009 ja broneeringud
Olen siin uus ja sooviksin teada, kas keegi juba järgmise aasta suveks ka midagi broneerinud on? Või on veel vara? Ise olen vaikselt asjaga tegelema hakanud, kuid pulmaisa leidmisel on suured raskused, kuna soovime, et tema honorar jääks 8000-9000 sisse :S.
Registreerimine toimub meil 17.07.2009 :)
17 vastust
Meil pulmad 15.08.2009 Pulmakohale oleme nn eelbroneeringu ära teinud, pulmaisadega oleme paariga kohtunud ja üks ütles ära, et tal juba kuupäev kinni. Tahame veel mõnega kohtuda ja siis teeme otsuse ära. Fotograafi ja videograafi otsime veel. Arvan, et ehk olekski praegu õige aeg broneerida põhilised asjad ära - pulmakoht, pulmaisa, fotograaf, videograaf.
Kindlasti ei ole vara, pigem õige aeg.
Minul olid sellel suvel pulmad ja organiseerimisega alustasin eelmise aasta juunis-juulis.
Meil ka pulmapäev 17.07.09. Oleme ära broneerinud pulmaisa, ja hetkel on eelbroneeringu all 2 pulmakohta. Otsustame veel plusside ja miinuste vahel. Sest mõlemal on need olemas.
Bänd on ka olemas. Nüüd jääb veel cateringilt hinnapakkumist ootama jääda, ning siis muud nipet-näpet.
Vahva on asju organiseerida. Olen seda alati nautinud :)
Meie pulmas oli isamees koos kahemehe ansambliga,nad mängisid kella kolmeni.Meie ise ja külalised jäid väga rahule.Julgeme teilegi soovitada.Hind oli väga soodne.Tegid ka pulmast video,mille pulma lõpus meile kinkisid.Kui keegi on huvitatud võime anda nende kontaktandmed.
to triinu00 mul käsil pulmaisa ja bändi otsimine, vbl saab kontakte või nimeliselt, kes pulmaisa oli?
tema telefoni number on [telefon peidetud]
no mina olen kohaotsinguga tegelenud juba mitu mitu kuud ja pulmad tuleva aasta kevadel :)) aga kohta pole veel endiselt leidnud :(. Ma enne ei hakka kedagi broneerima kui koht ei ole kindel. No aga ju leiab lõpuks kõik vajaliku!
Aga kes teil pulmaisa oli? Äkki kirjutaksid siia ka tema nime? :)
Aitähh juba ette :)
Praegusel hetkel oleks tõesti viimane aeg asjadega tegelema hakata. Tegu siiski ju suvepulmaga teil!
Saab asja rahulikumalt võtta ja pikema perioodi peale. Ei aja pead nii sassi ;)
Küll meie juba teame, sest nüüdseks see kaunis päev selja taga. Ja meie alustasime eelmise aasta septembris.
Jõudu ja jaksu! Ikka kõige pealt pulmavana,peokoht , bänd, fotograaf ja vajadusel videomees :)
Mina näiteks sinu asemel veel pihta ei hakkaks :) ise sain oma pulmad organiseeritud 5 kuuga ja minu jaoks oli see juba liiga pikk aeg - ausalt. Lisaks ei pruugi nii pikalt etteplaneeritud kohad/inimesed enam pärast meeldidagi ja samuti võivad muutuda tegijate plaanid - siis saame siit foorumist muidugi pettumuskirjasid lugeda:)
asun siis hoogsamalt asja kallale :P
Esialgu oli plaan pulmad pidada aastal 2010, aga nüüd elukaaslane tahtis ikka juba 2009 augustis. Kas ma olen korraldamisega lootusetult hiljaks jäänud? Peokoha pärast muretsengi köige rohkem, muud asjad vast saab sujuvalt lahendatud. Koht vöiks olla Tallinnas või Harjumaal ja mõis või mõni huvitava stiiliga koht, kuhu mahuks umbes 50 külalist. Äkki keegi oskab midagi soovitada...
Nõndaks siis oktoobri kolmas nädal oli väga tihe (ainult nädal aega Eestis). Käisime potensiaalseid peokohti vaatamas, sõelale jäid Piusa Ürgoru Puhkemaja ja Rogosi mõis. Piusa oli supper ilus koht, aga kahjuks meie seltskonnale tundus nende peosaal ikkagi liiga väike. Samal päeval külastasime ka Rogosi mõisa, jah ega sealne väljanägemine teap kui kena olnud ehitustööde pärast, aga kui me detembriks valmis saava saali mõõtmeid nägime, siis oligi juba enam vähem selge, et see ongi see koht, kus me oma pulmapidu peame. Lisaks saab mõisas majutada ka pulmakülalisi ja mõisa pereniane tundus ääretult sõbarlik ja väga ideederikas inimene olevat. Rogosi mõisas sai ka õhtusöök söödud, mis oli ülimaitsev.
Bändiga kohtusime kohe järgmine päev peale peokohtade külastusi. Olime erinevate bändide demosid kuulanud ja Sleepwalkers hakkas kohe esimesel kuulamisel meeldima (aitäh ühele pulmad.ee kasutajale, kes seda bändi mainis), et juba enne nende live-esinmemisele minekut olime 100 % kindlad, et need just nemad pevad olema. Ja me ei pidanud nende esinemsise pettuma, täpselt seda mida meil vaja.
Reedesel hommikul sai pulmaisaga ka kohtutud. Pärast kolmetunnist vestlust olime täielikut veendudnud, et meie pulmaisa just Anti Einpaul peab olema. Muidugi enne olime ka juba üsna kindlad meie pulmaisa valikus, aga see kohtumine oli nagu täpp i-tähele.
Puudu on veel tseremooniameister, lilleseadja ja videomees. Fotograaf ja pulmaauto on põhimõtteliselt olemas......jääb veel muu pudipadi:P
Edu teile kõigile planeerimisel :)
Kindlasti viimane aeg hakata broneerima. Meie pulm toimub 15.08.09 ja broneeritud on pulmaisa, peokoht, kirik, bänd. Suurematest asjadest veel siis toitlustaja ja tort.
Meil pulmad 12.06.2009 ja peokoht, bänd, pulmaisa, fotograaf on broneeritud aga põhjalikumad jutud ajan hiljem. Enamus kaunistused, kutsed ja muu pudi-padi valmistan ise. Alustasin vara vaikselt valmistustega, kuna vahest tuleb tahtmine, mitte midagi teha ja siis hea aeg maha võtta.
*keeleliselt toimetatud pulmad.ee poolt
Kuna meil sama kuupäev ehk võiksid öelda, mis bändi ja kiriku valisite (broneerisiste) siis teame kelle juurde/kuhu meil pole enam mõtet pöörduda?!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.