2008 sügisesed pulmitajad - siia :)
Meile polegi veel oma kogunemiskohta :) Osa meist kindlasti juba paarigi pandud, sügis ju käes, ja ikka oma teemat pole.!
Parandame selle vea ja räägime siin kõigest - kuna ja kus ja mismoodi ja mis korraldatud :)
55 vastust · leht 1 / 2
Oi kui kena ja põhjalik vastus :)
Meie siis nii kaugel:
Pulmad 22. november 2008
Korras asjatoimetused:
Pruudi riietus (kleit, pesu, kingad jne)
Pruudi ehted
Peigmehe ülikond
Tütre riietus (kleit + kingad)
Fotograaf kohapeal
Fotostuudio
Juuksur
Jumestaja
Riigilõivud makstud
Auto
Sõrmused graveeringutega
Maniküür
Veel vajab ajamist:
Peigmehe kingad, lips
Pruudikimp
Autokaunistus
Pulmaöö koht
Ja igaks juhuks mainin veel ära, kellele paistab mu list kuidagi poolik, siis me abiellume ilma, et keegi lähedastest teaks, üllatusena, seega pole ka pidu :)
Aga minu arust on selline teema juba kuskil olemas..
Aga siiki:
Pulmad 25.10.2008
Laulatus: Pärnu, Eesti Õigeusu kirik
Koht: Uueda Turismitalu
Tehtud:
peokoht(menüü, kaunistus, majutus)
pulmaisa
fotograaf
pulmaauto
pruudi asjad (kleit, pesu jne. )
Peigmehe asjad (ülikond, kingad jne.)
Pruutpaari pokaalid
Tordi nuga ja labidas
Vanemate kingitused (igaüks saab musta tassi, kuhu kuuma valades ilmub pilt nt. minu emal ilmub pilt, kus meie kahekesi; mehe isal ilmub pilt, kun nemad kahekesi peal)
Auhinnad (eriliste siltidega alkohol, 64 šokolaadi)
Lilled (florist, autokaunistus, kimp, peigmehe rinnakaunistus )
Kirik
Kiriku õpetaja
Kutsed(jagatud ja vastused käes)
Pruudi ehted
Dj
Sukapael
Autolindid
Ametimärgid
Pulmaküünal
Alkohol
Laekas
Sõrmused
Tort
Tordi kujuJumestaja
Tegemisel:
Juuksurid
Pulmatants
http://www.pulmad.ee/node/9317
Tublid oleme olnud ;)
Mida ei saa üksi, saab koos!
Meie kaunis päev 25.10.2008(:
Meie siis nii kaugel:
Pulmad 29. november 2008
Korras asjatoimetused:
Pruudi riietus
Peigmehe ülikond
Tütre ja poja riietus
Auto
pulmaöökoht
Veel vajab ajamist:
Pruudikimp
sõrmused
fotograaf
Kaanka, mis riietuse osas otsustasid? :) Vaatan, et see on Sul tehtud tegemistesse liigitatud... seega oled sellega ühelpool? :)
Tere,
oled sa kindel, et ei taha oma lähedastega õhtustada kuskil armsas restoranis ja et nemad ka teie suurt rõõmu jagaksid.
Omast eelmisest kogemusest ütlen, et kibedasti kahetsesin hiljem, et pisikest koosviibimist ei olnud.
Vaadates, et teil kõik muu perfecto, siis mõelge juurde õhtusöök. Ja mõned külalised. Näiteks 2 päevase etteteatamisega kuidagi kavalalt.
Aga see minu arvamus.
Olen sellega ühelpool jah :)
Rentisin endale kleidi ja kuna kleit on õlgu paljastav siis mõtlesin et peale ostan kasukamoodi jaki või kuidas seda nimetatksegi :) ja kingad on ka vist olemas :) sõltub ilmast :)
Tere Mesilane ;)
Aga mul on sulle küsimus, et kuidas sa ette kujutad kes peaksid need mõned külalised olema? Kuidas ma valin välja inimesed kes kutsuda ja keda mitte?
Sest meil ongi see teema nt et kui kutsud ühe siis solvub ju teine et miks ühte kutsutakse ja ehkteist mitte ja kuna suguvõsa piisavalt suur siis ei näe erilist mõtet ja teeme meiegi selle päeva vaid meie kahe jaoks.
Muidugi täna sinu küsimust lugedes mis oli adreseeritud küll teisele kasutajale aga siiski tekkis ka tahtmine seda koosistumist teha ja mõtlesin ka välja kuidas :)
Tere,
oma pulmi organiseerides olen aru saanud, et nii kutsutud , kui kutsumata jäätud ja ka muud inimesed ümberringi on väga suured solvujad. Ja tänaseks päevaks olen endale täiesti selgeks teinud, et meie abiellume ja meie kutsume keda soovime ja nii ongi. Kas 2 külalist või 12 , see on täiesti meie asi. Ja need kes sind tõeliselt armastavad, saavad aru ja aktsepteerivad pruutpaari igasugust otsust. Kui mitte kohe, siis paari päeva pärast !!!!
näita meile pilti ka kleidist :)
Oi aitäh huvi tundmast kõigepealt :)
Sellega on sedasi, et me teeme salaja ja omaette küll, kuid kohe kui oleme paari pandud, pildistatud jne, siis järgmine päev laseme omale teha ühest pildist (ehk siis failist) hästi palju eksemplare paberile ja siis kingime kohe need perekondadele (minu ja mehe) koos kutsega nädala pärast shampuse klaase kõlksutama ja tähistama :)
Lihtsalt see päev on meie pisikesele perele (mina, mees ja tütar), hiljem ikka kutsume vanemad kokku ja tähistame pisikeselt.
Meie pulmaplaanides siis ühest pisikesest otsusest suur muudatus!
Planeerisime salapulmi, et hommikul ilusalongi, end ilusaks, pruutkleit selga, registreerima, mehe ja lapsega pildistama.
Nüüd siis eile tuli äkkmõte ja küsisin mehe käest, et aga mis oleks, kui kutsuks vanemad ja õed-vennad ka.? Et äkki solvuvad muidu... Seepeale vastas ta kohe, et aga miks mitte!
Hakkasin siis kutseid tegema, enne kui ümber mõtleme, täna saatsin kutsed teele, mehe vanematele andsime lihtsalt ümbriku kutsega.
Hommikupoolik vaikust ja siis tuli kohe mehe ema küsimusi esitama ja omapoolseid soovitusi jagama. Oli üsna positiivsest meelestatud ja pakkus abi nii rahalises kui korraldamise pooles. Ütles, et võivad pulmakingiks teha meile külaliste vastuvõtu, et see võiks uhke ikka olla.
Külalisi peaks siis kokku olema 10 ringis.
Vot niipalju siis salapulmadest :D
Aga sõpradele siiski ei teata enne kui üllatusena :)
Tere,
ma pean veelkord ütlema, et see sinu uus otsus on ainuõige. Registreerimine on nii ilus ja pidulik toiming. Lähedastega seda jagada on mõnus. Olete mehega end ju selleks päevaks ilusaks teinud ja iseenesest säravamad ja ärevamad. Nii tore, kui keegi sellest veel osa saab. Nagu ma olen öelnud, kas 2 või 12 inimest veel, see ei oma enam tähtsust. Selle peale ei tohi mõelda, et kas keegi solvub või ei. Kes sinust hoolivad , hoolivad ka sinu selle päeva otsustest!! Ja võta abi vastu...... Mõnusat 22 teist novembripäeva oodates, M.
Veel lisaks, et käisin eelmisel aastal kolmes sellises pisikeses perekondlikus pulmas.
Kahes tahtis pruutpaar esialgu kahekesi olla, kuid mõtlesid ümber ja olid ülirahul. et neil vastavalt siis 7 ja 6 külalist oli. Registreerimine ja pildistamine oli õnnepalees ja peale seda läksime restorani lihtsalt õhtust sööma. Oli muidugi restoranis ette teada, et saabub pruutpaar külalistega ja siis oli ka restoran tõesti pingutanud omalt poolt. Eraldi saalis laud või nurgalaud vähe eemal teisest seltskonnast. Roosiõielehed laual ja kaunid vahuveinipokaalid..... Ja loomulikult siis rõõmus seltskond. Ma ei tea pilvepiir, kus linnast sa, aga Tallinnas ja Tartus ja Pärnus on ju selliseid armsaid kohaksei küll. Ja kindlasti ka teistes Eesti linnades. Tuleb ainult aega võtta ja natuke ringi käia ja vaadata, kuidas sinusse ja sinu mõttesse suhtutakse. Kui esimene tunne positiivne, siis lisa nimekirja ja hiljem kodus otsusta.
Siia siis veel ka vastuseks, et loodan nüüd tõesti, et tütrekese saadate vanaemaga koju ja saate värskete abikaasadena kahekesi pulmaööd ja hommikusööki voodis nautida.
Anna teada ka kus otsustate öhtustada ja millise hotelli valisite pulmaöö veetmiseks.
Ma olen siin pikalt mõlgutanud, et õigeusus ju päris pikk see laulatustseremoonia. Mis kellast teil see laulatus juba pihta hakkab?
täpselt kuu aega veel...!!! ♥♥♥♥♥
Mu unistus täitub! ♥
Vat ei saa ma kuidagi nõustuda, et see on ainuõige otsus. See oleneb väga inimtüübist, nagu paljud muudki otsused siin elus. See on sama hea kui öelda, et naisel on ainuõige lapsi saada: iga naine ei sobigi emaks. Samamoodi ei sobi iga inimene oma kõige intiimsemaid tundeid jagama oma pere või sõpradega.
See vastus oli küll ainult pilvepiirile ja tema eelnevate arutluste ja mõtete kinnituseks öeldud !!
Aga loomulikult on Sul õigus oma arvamisele .......
Oii tüdrukud, tüdrukud! :)
Rahu. :)
Lõppude lõpuks abiellun ma ju ikkagi nii nagu ise otsustan ja kõik teised teevad ka nii nagu ise tahavad. Vaidlused siinkohal pole õigustatud :)
Pulm on kahe inimese otsus ja ainult nende arvamus on määrav :)
oleme ikka sõbrad ;)
Niiiii. Neli nädalat on pulmadeni ja mina oma asjatoimetustega siinmaal:
Pulmad 22. november 2008 :)
korras on:
ღ kleit (triigitud ka!), kingad
ღ pruudi pesu ja aksessuaarid
ღ peigmehe ülikond, särk ja lips, kingad (viimaseid kolme käisime täna ostmas)
ღ kütre kleit ja kingad
ღ auto
ღ pruutkimp, autokaunistus, peiu rinnakaunistus (eile tellisin-maksin)
ღ õnnepalees asjad korras (no nüüd oleks juba hilja ka, kui korras poleks)
ღ juuksur, jumestaja, maniküür
ღ fotograaf kohapeal ja stuudiosessioon
ღ sõrmused graveeringutega
ღ kutsed perele saadetud (nendele, kes tulijad, ca 10 inimest)
veel ajamata toimetused:
● restoran
● pruudi õlgadele midagi sooja
● pulmaöö paik
● tort
● õhupallid, millega nimi ära saata
Ootan juba leeena kommentaare. Kui ma ei eksi, siis neil oli laupäeval see tähtis päev. :)
Palju õnne!
... see päev on teel ...
Jaaa, muidugi! Eile oli ju 25.10 :)
Ootame Leeena kommentaare tema tähtsa päeva kohta :)
Eile õnneks oli väga ilus ilm ka :) Mida ei saa tänase päeva kohta öelda...
Ja palju õnne muidugi vastsele abielunaisele :)
kukuu? On meid veel? Millega tegelete?
Tere kõigile!
Olen natuke aega pulmad.ee lehte jälginud, siit mõtteid kogunud ja teostanud - aitäh kõigile, olete mulle palju abiks olnud! Täna siis jõudsin viimaks enese registreerimiseni ja nüüd ka esimese postituseni, lihtsalt tekkis tahtmine emotsioone jagada :)
Mina abiellun juba sel reedel, 7.11. Ja tulevane kaasa ei ole üldse mitte Eestist, hoopis kaugemalt.
Meil on selline täielik äkkpulm. Mehe emal on tõsiseid terviseprobleeme ja ta peab seetõttu mõneks ajaks kodumaale minema, aga tahtsime enne ära registreerida. Meil oli see juba mõnda aega plaanis, kuid alles siis kui see uudis tuli jõudsime kuupäeva paikapanemiseni. St nädal tagasi eelmisel esmaspäeval... Seega siis kaks nädalat! ettevalmistuste tegemiseks.
Meil on juba pikka aega olnud see plaan, et meie põhipulm saab olema mu mehe kodumaal. Seda siis hetkeseisuga 2009 aasta lõpus, jõulude paiku. Konkreetne kuupäev ei ole veel paigas. Sinna peaksid kohale tulema minu sõbrad ja sugulased ja perekond ja muidugi mehe omad (oleksid ülekaalus :) Eestis tahtsime vaid registreerida, minu vanemate, õe ja kahe meie mõlema jaoks olulise sõbra juuresolekul. Eelarvet üldse ei olnudki, sest pidi hästi tagasihoildik olema.
Aga siis...
Teate, kui ma hakkasin seda registreerimist ette kujutama, siis tegemist on ju ikkagi piduliku sündmusega, mis meie mõlema elu pöördepunktiks. Ei tundunud üldse õige, et lähen kohale õhtukleidis ja kõik. Kui nädal tagasi minu vanematele teatasime, siis tekkis ka neil igasuguseid mõtteid ja ideid ja nad hakkasid kohe ka korraldamises osalema, mis on väga armas.
Nüüd oleme nädala ajaga nii kaugele jõudnud, et ostsin laupäeval Anna Butiigist kleidi ja loori (tagasihoidlik, aga imeilus). Mees sai uue ülikonna, särgi ja kleidi toonis lipsu (minu ema valis välja ja ostis talle pulmakingiks). Eile tõime Mati kullaärist ära sõrmused - ja ausõna, võrreldes nende juveelipoodidega, kus meie käisime, oli seal ikka uskumatult hea valik. Meil oli lausa neli paari sõrmuseid mille vahel ei suutnud tükk aega otsustada. Isegi sõrmustepadja olen peaaegu valmis saanud. Ise teen - selle mõtte sain ka siit foorumitest ja lihtsalt nii armas tundus!
Isa kingib meile õhtusöögi ja pulmaöö Kalvi mõisa Royal Sviidis. Loodetavasti saame Kalvis teha ka ilupilte - fotograaf ei ole veel kinnitatud. Ja siis tuli veel idee vanemate ja pulmakülalistega lõunale minna kohe peale registreerimist.
Kuna kedagi muud pulma ei tule, siis ema sooviks oli teha registreeriisest ka video. Ma ühe siin soovitatud videomehega olen rääkinud. Kui veab, siis ta saab tulla. Loodan väga, et ta ei pea Lätti minema.. Täna selgub. Hoidke pöialt!
Et siis nii palju tagasihoidlikest pulmadest!
Nüüd on jäänud veel sõrmused graveerida, pruudikimp tellida, osta pesu ja sukad. Palju magada (et reedel ikka ilus välja näeks!) ja siis reede hommikul meiki ja juuksurisse. Meil on kusjuures väga varane tseremoonia - 10.30 hommikul, nii et soengu ja meigiga läheb väga kiireks, aga küll hakkama saab, ma loodan.
Kõige suurem mure on hetkel kõik, mis seotud fotodega. Ja ka video, juhul kui videomees ära ütleb. Nendega peab veel tegelema, sest ma tõesti tahaksin ilusaid pilte. Aga milline fotograaf tuleb kolmepäevase etteteatamisega!? ja veel selline, kes teeb ilusaid pilte, aga ei ole väga kallis. Ja kuna ilma ei saa usaldada, siis äkki peaks hoopis salongivarianti mõtlema... Ühesõnaga - mure, nagu ma ütlesin..
Aga olen väga elevil! Ma abiellun oma armastatud mehega! Ja seda juba viie päeva pärast. Lausa uskumatu tundub see kõik!
Ja veel ei ole selge ka see, millal ja kuidas me ütleme kõikidele minu sõpradele, kes on nii kaua oodanud meie pulmi. Hetkel see igal juhul saladus. Üks variant on teha seda koos kutsega meie pulmapeole. St siis kutse kujundada pildiga meie registreerimisest...
Nüüd siis sain südamelt ära räägitud :)
Ja loodan, et reedel on ilus ilm!
Oi kui tore, et astusid meie ridadesse! Tere tulemast :)
Kuidas sa said nii väikese etteteatamisega perekonnaseisu ametisse aja? Tavaliselt ju tahetakse 30 päeva ette.
Aga helista kõik fotograafid läbi. Meie läheme Fotopesasse pildistama stuudiosse, kuid minu teada teevad nad ka pulmadel pilte seal, kus soovid ja nad pole kuigi kallid ka :) Tsekka http://www.fotopesa.ee
Toredat rapsimist sulle ja et kiire ettevalmistamise tuhinas veel rõõm ja õnn näkku jääksid sel kaunil päeval! :)
Hoian pöialt, et kõik laabuks!
Jah, see oligi erandkorras ainult seepärast, et peigmehe ema peab operatsioonile minema ja peigmees seetõttu Eestist lahkuma... Ega nad meilegi tegelikult eriti tahtnud seda aega nii kiiresti anda..
Ja fotopesa uurin ka. Aitäh!
Nii. Eile käisin ja reserveerisin hotelli ja restorani ära :)
Nädala alguses tellisin tordi.
Eile käisin ka Tallinnas ringi, otsides õlgadele pontsot, bolerod, kuid otsimiseks see jäigi :( Täitsa hädas olen sellega. Ehk ikka leian veel kahe nädalaga midagi...
Kõik muu olekski nagu korras seega...... vaid õhupallid veel, kuid arvan, et see on üliväikene probleem :) Kirjutasin ka juba ühele teenusepakkujaga, uurin ilma.
Uskumatu - kaks nädalat on jäänud veel! Lihtsalt uskumatu!
ja kõik laabub..
Oo, eile tuli mulle ära ka kutse tuttavatelt naistelt. Arvatavasti siis tüdrukuteõhtu. Esialgu tundub kõik väga salalik ja ahvatlev..... jään põnevusega ootama.
Eile sai valitud ka lilled ja kaunistused registreerimisele ja restorani ja pruudikimp. Tundub, et kõik saab imekaunis ja üliveetlev.
Oh, tõepoolset ainult 2 nädalat veel.....
Mul on homme tüdrukuteõhtu :D ei teagi, mida oodata! Ainus asi, mida tean, öeldi, et riiete pärast pole vaja muretseda - need on olemas! :D Niiet paljugi, mida karta...
Aga nii vahva, Mesilane, et meil sedasi ühtib :) on justkui ühesuur ootus.
Kas ehetega said ühele poole?
Mis kell abiellud? Kumb meist enne mehele saab :P ma 12:00
Saad siis enne mind mehele, ma 17,00. Emotsionaalne osa pimeduse ja küünalde peale suuresti mängitud. Noh jah, eks me ise ka muidugi tähtsad.
Ehted peaaegu olemas, vaja välja osta. Ja ka laenatud üks osa. Nüüd puudu veel kasukas, aga selle leian kindlasti laupäeval. Sest rohkem aega ju ei ole !!!!
Imelahedat homset õhtut !
Priva mulle, mis restorani ja hotelli valisid!!
Mina sain väga ilusa kasuka Tartu maanteelt Fiore vastas asuvast salongist. Tahtsin just shampanjatooni, sest seda värvi kleit oli. Viin selle teisipäeval tagasi, siis jälle vaba :)
Mu lemmik-kasukas oli muidugi Anna-Bella salongis Jõe tänaval, kuid seal nad ainult müüvad ja ma ei tahtnud osta üheks korraks..
Tigasmost ja Fiorest ei leidnud midagi. Ja mujale ei jõudnud.
Loodan, et leiad enda oma!
Olen abielus! :) Imeline tunne on.
Kõik sujus lihtsalt imeliselt! Päev oli kaunis, karge, kõrge sinise taeva ja päikesepaistega. Öö veetsin vanematekodus, nii et peigmehega kohtusime alles Õnnepalees. Seal selgus, et ta oli ilma minu teadmata tellinud limusiini, millega peale registreerimist tunnikese ringi tiirutasime..
Paari pani meid Harri Kingo - kellele jagub vaid kiidusõnu. Ootan ärevusega pilte ja videot, sest nii palju, kui ma end ka tagasi hoida proovisin, lihtsalt ei suutnud registreerimise ja õnnitluste ajal pisaratest hoiduda. Ühesõnaga - loodan, et ma liiga viril välja ei paista :)
Kahju oli vaid sellest, et neid imelisi hetki ei saanud minu mehe vanemad meiega jagada.
Suured tänud ka Kai Kuusik-Greenbaumile, kes meile väga toreda fotosessiooni korraldas! Ja Eva Seppingule, kes nii viimasel minutil nõustus videot tegema tulema. Ootame huviga tulemusi.
Ja aitäh ka kõigile pulmad.ee lugejatele, heade soovituste edastajatele ja kaasaelajatele. Nii lühikest aega olen selle lehe kasutaja, kuid toetus on juba nii suur! AITÄH!
Palju-palju õnne teile!! :)
Ja ootan siis pilte, nagu kokku sai lepitud ;)
Palju palju õnneee!!!! :) (L)
Meil ka pulmad sel sügisel... ja seda juba vähem kui nädala pärast, nimelt 15.11.2008. Sel päeval saab meil koos oldud täpselt 5 aastat. Me otsustasime vaikse registreerimise kasuks, kuhu peale meie tulevad vaid vanemad. Seejärel sõidame hotelli pidulikule õhtusöögle ning meie jääme sinna ka oma pulmaööd veetma. Järgmisel päeval sõidame pulmareisile Dominikaani Vabariiki.
Kõik on läinud nii kiiresti, et pole olnud aega isegi siin oma planeerimisest ja muljetest kirjutada. Aga ehk peale pulmareisi siis kõigest pikemalt. Juba kihlumine ise on rääkimist väärt, oli päris naljakas teine... aga igaljuhul meeldejääv. :)
Vaatamata sellele, et registreerimisele tulevad vaid vanemad ja suurt peotralli ei järgne, saab siiski kõik olema täiuslik- vähemalt meie jaoks. Kannan oma unistuste kleiti, on loor ja pruudikimp, limusiin ja nime ära saatmine, vidoemees ja fotograaf... ühesõnaga kõik on ette valmistatud. Ainult mehe lips on veel puudu ja see ka selle pärast, et ta ei oska ära otsustada, milline see olema peaks. :)
Ja kõht on juba liblikaid täis, ikka täiega kohe... jube põnev on kõik. Ja nii hea tunne... kohe, kohe saangi Tema naiseks!
Oh, see kõik nii tuttav :)
Ainult pulmareisi meil ei olnud..
Soovin edu ja õnne tulevikuks! Ja kindlasti saab teil imekaunis päev olema!
Täna käisin proovisoengut tegemas :) Nüüd tundub asi kuidagi eriti reaalne...... ! :)
Tellisin Inglismaalt bolero ka ära, no lihtsalt ei leidnud muud lahendust. Loodan, et jõuab ikka kohale (no tavaliselt peaks sealt 4-5 tööpäeva tulema kaup). On Ivory värvi, näis, kui ivory siis :D Kleit on valge ju.
Aga teate, nüüd on juba tasapisi kamakaks ka, lihtsalt, et saaks midagi, sest ajapuudus piinab!
Mesilane - järgmine nädal on meie päev!!! ♥
Täitsa õudne - juba võibki öelda, et JÄRGMINE NÄDAL!
Loodame, et su bolero tõesti õigeks ajaks kohale jõuab :)
Kusjuures sa ei ole ainuke kel nii viimasel hetkel kamakas tundub olevat - mul oli ka :$ Pea-asi, et asi lõpuks tehtud saab ;)
Mesilane aa-ee :P Kuidas läheb? Kas närv sees?
MEIE NÄDAL HAKKAS JUST!!! ;) Ole nüüd tubli ja ära enam pabista! :)
Mul paistab ka kõik paika loksuvat :) Hea ja rahulik tunne on, öösel magan ka hästi (vahepeal oli suht hull seis, kui iga öö nägin end unes suure kleidiga). Bolero on ka olemas, see mu murelaps :) Täitsa ilus ja korras :)
Kingadega on tegelt väike jama, muretsen natuke - suured mulle pisut. Mõtlen, kas peaks kiiruga uued ostma või topiks ninad vatti täis - jälle ei tea, kas selle vati peale saab kindel olla, mis siis kui keset õnnepaleed king jalast jookseb? Muidu on just selline king nagu tahan (no juba ammu valmis ka ostetud, 3 kuud tagasi peaaegu), aga nüüd siis hakkasin põdema. Valgeid kingi raske leida ka siva uusi.... aga noh, see pole õnneks suur probleem, mille pärast pead ragistada.
Eile hakkasin mõtlema, et tahaks filmi ka teha.... see tuli selline äkkidee ja kohe hakkasin uurima. Pulmad.ee taas suureks abiks, leidsin paar kontakti. Täna hommikul kell 8 helistasin Kaupo Kotkale, kuid ta ei vastanud - magab ehk :D Annan talle veel pisut rahu.
Samas ma kahtlen, et tal nii vähese etteteatamisega vaba moment leidub laupäeval, aga no kes teab :) Ehk veab mul. Tahaks vaid kaheks tunniks - registreerimine ja nime ärasaatmine :)
Mis veel? Polegi midagi :) Pulmad on laupäeval 8)
Tere, Mesilasel kõik ( arvatavasti ) kontrolli all. Reedel oli üks suurepärane ja tõeliselt luksuslik tüdrukuteõhtu ka ära. Mmmmmmm teen veel tänagi, kui reedele mõtlen!!!!
Närvi veel ei ole, aga eks laupäeval kindlasti tekib. See ju loomulik.
Tegelikult minu jaoks 3 kuud ettevalmistust oli isegi liiga pikk aeg. Vahepeal oli juba tüdimus ja tundsin, et ei jõuagi seda novembrit ära oodata. Video tellimine oli ka mul viimaste otsuste seas. Täna olen täiesti veendunud, et otsus oli 110% õige.
Pilvepiir, sulle ka eriti mõnusat viimast vallalise naise nädalat.
Kas pulmareis ka juba paigas?
Mul oli tüdrukutekas nädala eest laupäeval :P
Pulmareisi ei ole... ei mahtunud eelarvesse, mõtlesime, et läheme aasta lõpus või uue alguses. Nüüd aga täna hommikul saime postkasti üllatusena Tallinkilt Rootsi kruiisi kinkekaardi :) Niiet ehk ikkagi midagi :) Kindlasti mitte kohe pärast pulma, aga ehk nädala-kahe pärast käime kruiisil ja siis ehk talvel vaatame, kuidas rahakott kosunud on pärast pulmi ja ehk saame omale midagi lubadagi :)
videomees tellitud! :)
No nüüd jääb küll vaid oodata oma päeva! :)
Pilvepiir ja Mesilane - ehk kirjutate meile oma tüdrukuteõhtutest?! Oleks päris huvitav kuulda, mida teile korraldati! Ja lisaks mõnusat ja rahulikku ootamist teile!
mul on pulmad 13. detsember alla kuuaja on jäänud veel, kõik asjad on olemas peaaegu, nippet näppet veel. aga kogu aeg narveerin , et kas kõik ikka olemas ja kuidas pulmad välja kukkuvad:D
Mesilane mõtleb selle peale. Ei tea ju kui palju peigmehi ja abikaasasid ( sõbrataride omi ) siin luusimas käib. Ja nende jaoks on see õhtu ju salapärane saladus. Ja loodetavasti ka nii jääb. Aga mõned nopped ehk peale pulmi ja mesinädalaid. Võin kinnitada, et kõik oli imeline ja seksikas ja väga naiselik.
Noh, nüüd see siis juhtus. Täna öösel läksin närvi. kas kõik on ikka olemas ja järsku kingad ei sobi ja kuidas leida varjanti, kui näiteks juuksuriga midagi juhtub. Eks asi võis olla ka selles, et otsustasin varakult magama minna ja uni sai poolel ööl otsa. Ja siis tulid halvad mõtted ja kummalised unenäojupikesed.
Tegelikult on kõik korras ja vaja ainult oma suurpäeva oodata. Ja nii ma ka teen. Ülemõistuse ( tegelikult ) õnnelik Mesilane.
Ära parem räägi kingadest!
Mind haaras täna hommikul paanika, kui nägin valget lumevaipa!
Peab vist saapad otsima :S Ei tea, kas nii lühikese ajaga on võimalik leida veel midagi valget ja ilusat ja odavat? :D Või peaksin siis 3 paari ostma...? :P
midagi valget on SABO kingapoodides . Järvel olid ühed megakenad ja normaalse hinnaga valged saapad. Valged saapad mul õnneks olemas, loodan küll väga et ei pea neid vahetama ja kasutama hakkama.
Viimase nädalaga olen ennast veinidest läbi immutanud. Meie pere suht valiv ja ka enamus külalisi. Oleme siis muudkui tulevasega degusteerinud ja maitsnud ja eile siis lõpuks otsustasime ära. Valge juba olemas ja punast lähen kohe ära ostma. Ja siis on vist küll kõik valmis ja ära tehtud.
Ma planeerisin ka SABOsse minna, ükskord silmanurgast nägin ka, et seal valge valik korralik. Ja hinnad on seal ilmselt ka mõistlikud.
Üks peaks tartu mnt-l olema, ehk jõuan sealt läbi :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.