2008 sügisesed pulmitajad - siia :) - Lehekülg 2
55 vastust · leht 2 / 2
Kas võiksid siin oma veinivalikut lähemalt tutvustada.
Et siis mis mark, mis hind, kuiv , magus, kust hangid?
Milline on sinu menüü, mille kõrvale oma veinid sobitad? Omal sama teema ja ei tea kuhu pöörduda asjatundliku nõu saamiseks.
Meil põhimenüüs loomaliha ja kala, lisaks külm buffee...
Pulma piisab minu arust kahest veinisordist. Tegelikult on ikka nii, et kes joob valget, joob seda terve õhtu ja kellele maitseb punane see jääb truuks sellele. Restoranis öhtusöögil jah võid erinevate sortidega ennast hellitada. Suurel rahvarohkel üritusel see liigne luksus. Valik jäi meil lõpuks 3 punase peale : Prantsuse Chateau de la Tuilerie 2006 Syrah - Grenache ja Les Abeilles Cotes du Rhone 2006. Valisime enda lauale lõpuks Itaalia Chianti Classico Riserva 2004. Ja valgeid veine võid proovima minna http://www.kook.fi
Hinnad algavad 220,- pudel ja see kõige soodsam on tõeliselt hea.
Kui endal erilist kindlat lemmikut pole, siis pole muud sooviitada, kui kuskil veinikeldris proovida või siis hulgilaost marjasordi eelistust teades mõned koju kaasa osta ja proovida. Minul on valged eelistatud sellised tõeliselt värsked , aga kerge erilise maitsenüansiga. Seda ei oska kirjeldada tegelikult. Punane vein peab olema kuiv aga mitte jätma suhu tugevat parkaine maitset. Ikka selline nauditav. Head valimist !
Homme samal ajal hakkan oma "Jah" välja ütlema... :O
Mulle tundub, et keegi saab endale imelise talvepulma:)
Aknast välja vaadates tundub valget vaid sadavat. Loodame, et homseni ilus püsib, ega sulama kipu:)
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Homme olen ma sellel ajal ka juba abielus. Võtan vastu kallite õnnitlusi. Loodan ka siiralt, et püsib selline -4 kraadi külma ja imeline lumevaip.
Pilvepiir, kõike väga kaunist sulle homseks ja kindlasti ka edaspidiseks !!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.