2010 suvel abiellujatele :)
Hei:)
Kuna eelmine teema on paraku juba lukus, algatan uue, oleks ju päris tore mõtteid vahetada nendega, kel sama aja paiku suured ilusad sündmused ootamas.
Kihlatud naise õnnelikku staatusesse jõudsin mina 23. detsembril, kui kahekesi jõule pidasime ja jõuluõhtu järel romantilise massaaži käigus tundsin, et midagi sõrme libises;)
Praeguseks on planeerimise algusest möödas seega kaks kuud.
Siiani on asjad läinud kiiremini, kui isegi arvata oleks osanud. Enne kihlust me pulmadest ei rääkinud, ootasin, et selleks "ametliku õiguse" saaks;) - seega kõik soovid on tulnud leida ja läbi rääkida nullist alates.
Esimene kuu oli segadust: millal üldse, kuidas üldse, kui suurelt üldse - valik kõikus kahe äärmuse vahel: kas teha ainult perekondadega või kui juba külalisi kutsuda, on raske tõmmata karmi piiri mõnekümne inimese taha ja seega kisub arv hirmuäratavalt suureks. Kui aga tuleb palju inimesi, ei saa teha suurt ja luksuslikku pidu, kuna eelarve läheks lõhki.
Teisel kuul selginesid juba soovid ja hakkasid sündima otsused. Nüüdseks oleme otsustanud teha ajaliselt piiratud mõnetunnise peo, kuid kutsuda siiski võrdlemisi palju külalisi.
Koht on välja valitud - käisime küll mitu saali läbi, kuid vaimusilmas suutsin meie pulma näha vaid selles ühes.
Pulmaisa on valitud - teadsime kohe, keda tahame ja aja kokkuhoiu mõttes ei hakanud isegi teistega kontakti võtma - liiga palju valikuid teeks elu raskeks:)
Fotograafi valik näis algul ülikeeruline, kuid nüüd olles ühele pidama jäänud, ei taha ma teistest enam kuuldagi. Kohtunud veel ei ole, kuid isekeskis oleme juba otsustanud.
Cateringidelt sain pakkumisi mitmekordse hinnavahega, üks eristus teistest aga üle ootuste soodsa ja mõistliku pakkumisega, nii et ka see tundub otsustatud.
Edasi on asju, mille osas pole veel kokkuleppeid, kuid on olemas ideed: kleiti leidnud ei ole, kuid kujutan enam-vähem ette, milline see olema peaks (- mida konkreetsem on aga ettekujutus, seda raskem on oma ideaali leida, nii et..:P. Tõenäoliselt pean laskma õmmelda).
Lilledest ja tordist on ettekujutus, kuid teostajat veel ei tea.
Kutsed tahaks teha ise, kuid pelgan natuke seda tööd - sooviks ilusat elegantset kutset, mis ei paistaks liiga kodukootud. Kardan aga, et ise teen justnimelt algkoolilapselikud käkid - liimiplekid näha ja ääred kõrveralt lõigatud:D. Peab mõtlema.
Muusika on kõige raskem valik - süldibänd meie pulma stiiliga ei sobi, samas tantsida tahaks, kuid hulka tuhandeid selle peale kulutada ei saa. Ootan alternatiivset mõttevälgatust, mis mind siiani veel tabanud ei ole.
Nii, nüüd on teie kord. Rääkige enda mõtetest-tegemistest, ehk saame üksteiselt ideid ja indu:)
132 vastust · leht 1 / 3
Tere,
Olen ka 2010 suvel abielluja.Kuupäevaks siis 03.07.10. Sõrmuse sain sõrme novembris. Planeerimisega hakkasime kohe pihta. Esialgu koostasime külaliste nimekirja, plaanime ikka suuremaid pulmi sugulaste ja sõpradega. Nimekirjas saime 70 külalist. Selle järgi hakkasime otsima ka peokohta kuhu kõik ära mahuks ja ka tantsimis ruumi jääks. Peo koha leitsime suht ruttu ja vägagi mõistliku hinnaga. Järgmiseks pulmaisa, saime varakult välja valitud ja hind sobis. Samas ta pakkus ka palju häid ideid ja oleme oma valikuga küll hetkel väga rahul. Ansamblit juba soovitas pulmaisa. Kõik on juba kokkulepitud ja kuupäev kinni.
Meil tuleb kiriklik laulatus ja kaunis Harju-Madise kirikus.
Kutsed teeb sõbranna, ta emal on oma ateljee ,need tulevad lihtsad kuid väga ilusad.
Fotograaf on olemas,ka tuttav kes ennegi sõprade pulmades pildistanud(kelle fotod on tõesti väga-väga head).
Pulma auto ka juba olemas, nimelt sõbranna isal on olemas väike uunikumide kollektsioon.
Lilleseaded kirikusse ja peopaika teeb tädi, roosid saan oma pere rooskasvatusest.
Kleit on ka juba ostetud,hetkel väga mõistlikud allahindlused.:D
Mehel ülikonda veel ei ole, ta mul suht pirtsakas, kõike ta ka selga ei pane, seega veel otsime.:D
Toiduga on lood meil nii,et kuna mees ise töötab toitlustuses siis selle peale mina mõtlema ei pea. Nii palju kui ta rääkinud on tuleb laud ikka korralik. :D
Põhimõtteliselt on kõik juba läbi mõeldud ja enamvähem juba korraldatud. Eelarve on meil mõistlik, oleme arvestanud 60 000.- maksimum. Kõik on ikka läbirääkimiste küsimus.meil on korraldamise pool suhteliselt lihtsalt läinud. Ootame juba.
Ma ise kyll pulmi pidamas 2011 suvel kuid lugesin siin su muret muusika kohta. Mul ka selline mure ja siis hakkasin siin m6tlema, et vaga hea idee oleks dj kindlast maksab vahem kui band ning et dj kindlasti tantsu kaima saaks m6tlesin et panen kutsele, et ootan k6igilt kolme lemmik lugu labi aegade mille jargi neile meeldib jalga keerutada ja siis annan selle nimekirja dj le aegsasti enne pulmi. See annaks talle v6imalus need lood leida. Kindlasti paljude soovid kattuvad kuid samas annaks see djle hea idee mis kylalistele meeldib ja ta saab selle jargi oma muusikat kohandada. Soovin teile k6ike ilusat ja toredat.
Meil pulmad 19.06.10. Sõrmuse kinkis mees põlvele laskudes jaanuaris.Tegime ka kõigepealt nimekirja,mida oleme juba kolm korda ringi teinud, inimesi tuleb 120.Kõigepealt sai kokku klapitatud bändi ja peokoha kuupäevad ja ainuke sobiv kogu suve peale tuli siis 19.06 ja siis sai küsitud tuttav pulmaisa ja üllatus aga tal oli ka just see kuupäev veel vaba.Siis hakkasin kleiti otsima, leidsin Muinasjutupeo lehelt mega ilusa kleidi mis maksis 7000, aga siis hakkasime otsime ebayst ja teistelt väljamaa müügi lehtedelt ja lõpuks leidsin dhgate lehelt sama kleidi ja hind tuli 2600+km umb.400 niiet 3000.´ ja märtsi alguses peaksin kleidi kätte saama.Sõrmuseid ja kingi ja mehe ülikonda läheme järgmine nädal Peterburist ostma.Aga nüüd tuleb siis ennast käsile võtta ja tegema hakkama kutseid,ametimeeste märke jne mida kõike vaja,ega päris täpselt ei tea ka ...Täna otsustasin, et viimane aeg on trennis ka käima hakata.Aga üldiselt võtan praegu asja rahulikult,ainus mure on ,et kas lumi ikka sulab selleks ajaks ära ja kuidas üldse ilmaga lood on.Väga hea teeme ,rääkige veel kes mida ja mis moodi organiseerib ja teed.Kõik ideed on teretulnud.Rahulikku oote aega.
Meie kuupäevaks sai 16.07.2010. Pulmapidu hakkasime korraldama juba 2009 augustis, kui kihlusime.
Alustasime nimekirjaga, kuhu saime 80 inimest. Tol hetkel mõtlesime, et aega küllaga, kuid tegelikult see nii ei olegi. Tuli välja, et ega Pärnumaal ei olegi nii lihtne leida peokohta, mis mahutaks meie 80 külalist ja ei oleks liiga kallis. Nüüd oleme vist sobiva koha lõpuks leidnud. Toitlustus on peokohast tellitud. Vaja juurde veel laost alkohol osta. Pulmavanem ja bänd on ka kinni pandud, ning selle nädala alguses sai ka detalid kogu peo vältel läbi räägitud ja paika pandud. Kirikus on kuupäev paigas, ning tulevane abikaasa jõudis eelmise aasta lõpul ka leerikursuse läbida. Tordi ja lillede osas oleme ka otsusele jõudnud ja tegijad välja valinud. Kutsete idee on olemas, vaja veel materjal hankida. Samuti peaks hakkama tegema pulmalaulikuid ja ametimärke. Pulmalipu ja -lehe teevad sõbrannad. Hetkel käib ka kleidi kanga otsing, niiet kui keegi teab poodi, kus ilusat kangast saada, siis ootan huviga infot :)Samuti ei ole mehele ja pojale ülikondi ning hetkel ei ole ka kellelgi meist kingi. Otsin ilusaid madamat sorti ( u.5cm konts)kingi, kuid tundub, et enamus on alates 8 cm kontsaga. Sõrmused lasime teha. Need juba mitu kuud valmis ja graveeritud. Olemas on ka kingilaegas ja pulmaküünal, mis ootab kaunistusi. Vahepeal tegin ka infolevitamiseks pulma kodulehe.
Hetkel tundub, et nii palju veel teha, kuid ehk jõuab. Aega veel natukene on.
Ilusat ootamist ja planeerimist!
kui sa ei viitsi poodidesse endale kingi otsima minna siis võid vaadata seda lehte: http://www.saledorno.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=16
seal ka madalamaid kui 8 cm kontsaga kingad
Meil ka pulmad 2010 suvel. Kihlatud olen oktoobrikuu viimasest päevast alates. Nagu ka kõik teised, siis meiegi alustasime kuupäeva paika painemisest ja külaliste nimekirja koostamisest. Meil 53 külalist tulemas (sõbrad, sugulased). Seejärel broneerisime peokoha, pulmaisa, bändi, kiriku, floristi, auto ja fotograafi. Loodame et filmib keegi külalistest. Kleit on olemas. Käisin ka proovisoengus, nüüd tean siis millist loori võin osta. Ülejäänud asjad minu riietusest on kõik veel puudu. Kingi hakkan otsima siis, kui suvehooaeg pihta hakkab. Mehel on olemas riietusest kõik peale kingade. Nagu näha, siis me pole ainukesed, kellel kingade leidmisega probleeme on :)
Kutsed tegin ise valmis, laulikud on ka vaja kokku panna, siis on needki valmis, pulmaküünal ostetud. Vanematele kingituse idee on olemas, vaja vaid ostma minna. Külalistele valmistan ka kingitusi. Pulmalehe, pulmalipu ja ametimärkide ideed on olemas, vaja vaid valmistama hakata. Põhimõtteliselt on veel väga palju teha, aga küll jõuab.
Toredat planeerimist :)
Abiellun ka sel suvel, meie kuupäev on augustis, 13 ja reede ;). Kihlasõrmuse sain uusaastaööl. Algul soovisime väga lihtsaid pulmi, meie ja vanemad, kuid lumepall läks libisedes aina suuremaks ja nüüd tuleb meil 60 külalisega pulm. Peokoht, pulmaisa, paaripanija, minu kleit (kiidan ka praeguseid allahindlusi :D)ja mehe ülikond on olemas. Loodetavasti sel nädalavahetusel saab ka fotograafi. Kogu see organiseerimine on minu jaoks üsna üle pea kasvamas, näiteks ei teadnud ma sedagi, et igasugu pulmaametid on olemas... Ja pulmalipud, laulikud, ametimärgid... Ja arvasin, et aega on veel laialt, õnneks sain parajal ajal teada, et tegelikult peab suveks tegijaid juba praegu bronnima. Pulma juures on põhiline, et tuleks hästi romantiline, tseremooniat tahame vabas õhus. Muusika osa oli ka meil raske valida, suvalist bändi ei tahtnud, mõne parema jaoks pole eelarvet, ja tõtt-öelda ei osanud nende seast ka valida. Nüüd on meil DJ-st pulmaisa ja oleme rahul.
Tammetõru, kas tohib küsida, mis te vanematele kingite? Ise murran sama asja üle pead, siiani olen välja mõelnud ekspressfotod pulmast.
Tere,
meil ka pulmad sel suvel tulemas, 31.07.2010 täpsemalt.
Vaikselt oleme planeerimisega septembri viimasest nädalast alates tegelenud :-) Mees oskas hea aja abieluettepanekuks valida...
Praeguseks on broneeritud:
peokoht
pulmaisa
ansambel
fotograaf
juuksur ja kosmeetik
pulmaauto.
Täna kohtun pruudikimbu tegijaga. Kleit on plaanis USA-st tellida, sest siit poodidest ei ole kahjuks seda õiget leidnud. Lilleneiudele tahaks lasta õmmelda armsad ühtemoodi kleidid, aga sellega pole veel tegelenud.
Edu kõigile planeerimisel!
Meie abiellume ka sel suvel ja juuli kuus. Pulmi hakkasime planeerima ja asju vaikselt kinni panema eelmise aasta oktoobris, aga kihlus koos sõrmusega tuli alles jõululaupäeval, seega meil asjad toimusid natuke tagurpidi:D
Praeguseks kinni pandud pulmaisa, bänd, peokoht ja sealt tulevad ka toidud, pruutpaari ja osade külaliste ööbimised, fotograaf, registreerija, registreerimiskoht ning kutsed on ühest firmast välja valitud ja nende sisu välja mõeldud.
Muid asju veel pole, samas ideid on palju, lihtsalt vaja need ka teoks teha. Inimesi tuleb pulma ligi 80 (sealhulgas ka pruutpaar, lapsed, pulmaisa ja bändiliikmed).
Meiegi abiellume tuleval suvel, kuupäevaks 10.07.10 (esialgsete plaanide järgi oli 14.08.10).
Kihlatud olen eelmise aasta mai kuust, mil mu tulevane tegi mulle üliromantilise abieluettepaneku :)
Korraldamist naudin täiel rinnal ja ei raatsi ühtegi asja kellegi teise teha anda :D (seepärast sai ka pika kihluse kasuks otsustatud, et tahan palju ise teha).
Olemas on:
registreerimiskoht
peokoht
viiuldaja reg.paigas
pulmaisa
fotograaf
bänd
floristiga käivad läbirääkimised
kleit (saabus salongi täna, kätte saan järgmisel nädalal)
minu kingad
pulmalaulik on valmis
kutsed on tegemisel
sõrmusepadi valmis
küünal (vaja kaunistada)
vaasid lauakaunistuse jaoks (mul on kindel visioon, milliseid lauakaunistusi tahan ja selliseid vaase paraku kuskil lillärides välja ei rendita)
alkoholi soetamisega on algus tehtud
jne
midagi jäi kindlasti kirjutamata.
Ja kuigi palju on tehtud, siis veel rohkem on veel teha ja aega jääb aina vähemaks :) Tulebki selline mõnus ärevus sisse hooti juba :)
Meie tähtis päev on juba 12.06 ehk siis kõigest 3,5 kuu kaugusel. Kihlatud oleme alates 2009 jõulud. Ettepanek oli võrdlemisi ootamatu.
Meil tuleb rahulik pulm kõige lähedasemate sugulaste ja sõpradega, max 20 inimest.
Siiani on tehtud järgnev:
broneeritud fotograaf, broneeritud florist, broneeritud registreerimiskoht ja peokoht (meil kõik üheskoos, piduliku õhtusöögi vormis). Ostsin juba ka kleidi, kuid see vajab pisut kohendamist ning tellitud on ka kingad. Kõik muu on tegemata.
Olen hetkel ideedest üleküllastunud ning ei suuda lõplikult pisiasju ära otsustada, lgp kihlatu on ka võrdlemisi äraootaval seisukohal :)
Tahaks lilleneiudele ühesugused kleidid õmmelda (liiga erinevad vanused, et poest midagi leida), peiu ülikond on samuti paras peavalu...kutsed,sõrmused, muusika jne jne. Ühesõnaga - teha on veel väga palju. Aga loodan, et pärast avalduste sisseviimist märtsi keskel saab ka konkreetsemalt tegutsema hakata. Põhiasjad on siiski ju juba olemas :)
Kõikidele 2010 abiellujatele edukat ja pingevaba planeerimist!
Meie pulmapäeva on ´ka 19.06.2010, sellel päeval oleme täpselt 10 kuud kihlatud olnud.
Meil on enamvähem kõik tehtud ja broneeritud, ainult riideid pole.
Kutsed tellime http://www.weddingpaperdivas.com -ilt usast. Seal on väga ilusad kutsed.
meie tähtis päev on 7.05.2010 ja tuleb ka väike seltskond
meiega kokku 14 inimest, kellest 2 on lapsed. 1 sõbranna ja ülejäänud pon pereliikmed kellest ka kõiki ei kutsunud. Mõtlesime et meie mingit pidu nö ei tee. Lähme arvatavasti peale registreerimsit grillima kuna vanemad elavad lähestikku, siis see hea. Või lähme mõnda Rakvere restorani, eks seda veel näeb kumba pidi teeme. Homme arvatavasti saadame viimased kutsed ära. Mehe kingad ja alkohol on puudu. Ja eks näis mis kimbuga saab kuid arvatavasti ostan lilled ja teen ise neist kimbu, tuleb odavam kui lasta floristil teha vähemalt enamasti on küll nii. Kuna mul enamus asju tehtud siis tundub nagu aeg veniks täiega, aga tegelikult liigub ikka kiirustades edasi :D
Tere,
Ka mul pulmad tulemas Juuli alguses 2010. Siiamaani on broneeritud vaid peokoht u. 80'le inimesele...
Fotograafiga läbirääkimised pooleli - midagi kindlat pole. Kleidi tellisin Hiinast, mis osutus katastroofiks, nii et kleiti ja uut ideed veel pole.
Vahest imestan kuidas kõigil juba nii palju tehtud on :). Ahjaa, vahepeal sain ka ühe registreerija nime ja numbri, kes on valmis kohapeale paari panema tulema, kuid telefon juba paar nädalat välja lülitatud... Peab vist uuesti otsima hakkama.
Bändi idee on, aga kellegagi läbi midagi räägitud ei ole.
Aga ma paadunud optimist - küll jõuab veel. Usun, et suuremaks rapsimiseks läheb u. 2 kuud enne pulmi.
Mis selle hiinast tellitud kleidiga Teil oli?Ma tellisin ka hiinast aga pole veel kätte saanud, paari nädala pärast peaks kohale jõudma.
palun maini ära ka see tegija kelle kaudu hiinast tellisid sest selle väitega et tellisid hiinast ajad paljud pruudid lihtsalt paanikasse.
Meil on järgmisena plaanis sõrmustega tegeleda. Kust teie sõrmused tellite või ostate? KarinK, kirjutasid, et lasite sõrmused teha - kui saladus pole siis, kelle juures?
Ma juba siin mingis foorumis kirjutasin ka, aga kindlasti ei soovi ma kedagi ära hirmutada. Lihtsalt minu kleidiga läks kehvasti, tegu oli landybridal'iga. Ma olen täiesti kindel, et nad teevad ka väga head tööd. Õmblustehnika kohta pole mul midagi halba öelda, aga minu saadetud pilti oli valesti interpreteeritud. Ju oli enda viga, et saatsin tegemiseks enda poolt valitud pildi, oleksin pidanud valima midagi nende kodulehelt. Pits mida kasutati oli minu jaoks liiga ülepakutud ja litritega, satsid asusid valel kõrgusel, olid valest materjalist ning hargnesid mõnest kohast, kleidil oli saba kuigi spetsiaalselt mainisin, et soovin sabata. Puusadest oli kitsas ja pikkus oli vale. Ju oli tegu liiga keerulise kleidiga...
Aga veelkord - ma olen täiesti veendunud, et teie kleidid tulevad suurepärased.
Meie tellisime oma sõrmused Pärnust Valli kullasalongist.
mina valisingi oma pildi nende kodulehelt ja olen oma kleidiga küll väga rahul mis mul juba jaanuari keskpaigast kapis seisab. Saatsin ise kõik oma mõõdud tollides mille mõõtsin mõõdulindiga ja kleit istub seljas küll väga hästi.
meie ostsime oma valgesti kullast sõrmused mati kullaärist aga eile juhtusin vaatama lehte http://www.saledorno.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=16&Itemid=16&vmcchk=1&Itemid=16
kus müüakse minu meelest päris hea hinnaga titaansõrmuseid
Tere minugi poolt.
Kõige pealt KarinK sooviksin sinu käest küsida,et kuna teil on ka rahvarv 80 ja pulmapidu toimub Pärnumaal-kui see saladus pole siis kus?
Sest meie abiellume ka 2010 suvel juuni viimasel päeval-ja meilgi on-oli tõsine mure et kus oleks võimalik pidu korralikult ära pidada 80 inimesega-me siin vahepeal isegi vähendasime rahva arvu 70 aga siiski.Oligi üks imekaunis koht pärnumaal ära broneeritud ja ettemakski tehtud aga siis pikemal vaatlusel seda saali kus pidu pidi toimuma poleks lihtsalt ruumi jäänud ja siis hakkasime uuesti otsima-ja vist leidsimegi tänu minu kallile emale,kes pakkus ideaalse lahenduse.käisme pulmaisaga ka vaatamas ja nagu tema ikka ütlem no teeme ära-saal on mõnusalt suur ja ruumi jätkub kõigile.
Algul tundus pulmade organiseerimine imelihtne aga kui sellega tegelema hakata -uhhhhhh
Aga pulmaisa valisime endale juba eelmise aasta numbri sees ära-ta võitis meie südamed kohe esimesel kohtamisel-tõeline mees ei aja jama ja kui olen millegagi hätta jäänud on ta mulle hulgaliselt ideid andnud ja tema poolt ka meil siis nüüd pulmadeks bänd ja catering.
Niisiis võin öelda,et võin juba kergemalt hingata,sest tähtsad asjad on olemas
Pulmaisa,bänd,dj-pärast bändi lahkumist,koht,ööbims võimalus,catering,fotograaf,mehele ülikond,lastele ja pruutneitsile riided.
Nüüd tuleb välja valida millised kutsed ja millised sõrmused,ära otsustada video mees.
Siis avaldused sisse, kutsed ära saata ja jääda ootma seda kaunist päeva.
Õnnitlused kõigile teile kes juba abielus või seda tegemas.Ja kena organiseerimist. ;D
Kutsete lehekülje valik on küll väga ilus, ühe kutse kujundus oleks täpselt see, mis ma soovin.
Heameelega telliksin ka ise sealt, aga ma ei suuda seda teksti seal paika panna... mul on mõni kutse ühele inimesele, mõni mitmele.
Kuidas ja millise tekstiga Sa tellid, kui küsida tohib?
Peokohaks valisime peale pikki otsinguid Helmondi peo- ja toidutare, kuigi ka seal on saal nibin-nabin paras. Pererahvas oli seal sõbralik ja hind väga mõistlik.
Tänan! Olen sellel lehel käinud juba korduvalt ja tõesti hea valik, kuid päris õigeid kingi leidnud veel ei ole. Lemmikud on 9 cm kontsaga.
Tere kõik pulmatajad :)
Meie kuupäev on 17.07.2010. Ettepanek tehti eelmise aasta novembris ja alates detsembrist-jaanuarist oleme vaikselt korraldamisega tegelenud.
Külalisi tuleb 60 ringis, olemas on koht, söök, ööbimine - Trofee jahimaja, pulmaisa, ostsin ka Pärl salongist kleidi ära. Leidsin sellise, mis väga meeldis ja hind oli ka mõistlik. Mulle sellised printsessikleidi üldse ei istunud, minu kleit on selline lihtsam, natuke ehk kreeka stiilis (kahjuks mitte plisseer) lihtsalt langev, ilma sabata. Seda kohendatakse veel kingade ja ehk vajadusel ka pesu järgi kui ma need leian.
Peigmehe ülikonna ilmselt laseme õmmelda, sellega tegeleb lahkesti mehe ema. Otsis juba rätsepa välja, eks kangaid peab vaatama minema. Ehk saab sama rätsepa käest särgi ka, kui ei saa, siis vaataks Sangarist.
Puudu siis veel sõrmused - tahaks valgest kullast, vaatame Tartu poodides ringi ja millalgi peab niikuinii kleidi pärast päälinna sõitma, siis vaataks Mati kullaärist. Seal kodulehel olid päris kenad. Kutsed vast teen ise, panen õekesed ka tööle :) Tordi ilmselt tellime Pihlakast, sellega on veel aega. On tekkinud ka mingisugune kingituste nimekiri, ehk mu ema on nõus seda poolt organiseerima.
Vanemate kingid...minul oma vanemate jaoks on ideed olemas. Ämmale-äiale mingid mõtted on vist ka, aga peab natuke veel nuputama koos.
Fotograafiks tuleb ilmselt minu tuttav, peakski talle helistama ja külla kutsuma, et asjad täpsemalt läbi rääkida.
Registreerimise asi on lahtine. St. tahaks teha kuskil ilusas kohas ja otsime registreerijat. Pulmaisa aitab meid ka selles suhtes. Anne Puller on kinni kahjuks meie kuupäeval, otsime edasi.
Peokoha perenaine lubas ka saali kaunistused (lilleseaded) organiseerida, aga sinna pole minu arust palju midagi vaja, koht niigi ilus. Üleüldse on ta väga abivalmis.
Muusikat mängib pulmaisa plaatidelt, bändi ei tule.
Mul on juba paar bridezilla-hetke ja õudusunenägu ka olnud, õnneks on mu kallis õeke (pruutneitsi ja minu parem käsi) mul jälle mõistuse koju toonud :D
Pikk jutt, aga tore, kui saab teistega jagada. Teie tegemistest on ka tore lugeda.
Kui keegi oskab soovitada Tartus häid kohti pesu, kingade (eelistaks nahast) ja siidisukkade leidmiseks, tänud ette.
Edukat planeerimist kõigile!
Ka meil toimub pulmapidu Pärnumaal ja rahvast ligi 80. Valisime peopaigaks Uueda Turismitalu, meile see koht sümpatiseeris ja rahvas mahub sinna ilusti ka ära.
Tere,
minagi olen see suvi abielluja. Meil esialgne kuupäev oli 10 juuli nüüd siis 17 juuli, kuna sobiv peopaik oli kinni siis.Planeerima hakkasimegi alles veebruaris. Praegu koht broneeritud ja toitlustus ka sealt. Pulmavana, muusik ja fotograaf ka olemas. Videomees olemas ,oma sugulaste seast.Autojuht koos autoga ka tuttav.Floristi veel otsime ,tegin alles päringuid.Kutseid teeb ka sugulane aga nenedega tegeleme siis kui õnnepaleesse saab aja paika.Veel vaja riided ja sõrmused. Alkoholi saab ka hakata varem kokku ostma.Pulmaküünalt ja muud nipet näpet pole veel ostnud.Ei seisagi kõik meeles mida vaja selleks päevaks aga see lehekülg on suureks abiks kui ise korraldada.Meil plaanis kuskil 90 inimesega pulm ja eelarve tuleb vist ka 1000 kr inimene.Algul plaanisime ikka väiksema summaga aga tundub et alla selle ei saa kuidagi.Soovitage millisest poest tallinnas osta kleiti ja mehele ülikonda ning lastele samuti riided.Praegu olen käinud ainult Calocentris vaatamas ja proovimas.Ja mis te vanematele plaanite kinkida ning mida oksjonile panna.Head planeerimist kõigile!
Kihlusime 07.07.2007 ja korraldama hakkasime 2009 aasta oktoobri kuust. Vanematele teatasime minu ema-isa pulmaaastapäeval ja peale seda hakkas alles õige korraldamine pihta. Kuupäeva pidime muutma 3-4 korda, ja lõplikuks kuupäevaks jäi 01.07.2010. Pulmaisaga saime kokku juba novembri lõpus ja olime korraga kindlad, et valime Tema.
Kuna 1.juuli on neljapäev ja külalisi on kutsutud palju ning mõned neist ka välismaalt, siis peame juba märtsi keskel kutsed laiali saatma. Praeguseks oleme peale pulmaisa veel kinni pannud toitlustuse, peokoha, fotograafi, pulmaauto, registeerija ja ansambli.
Sõrmused on tegemisel-mõne nädala pärast peaks kätte saama. Kuna peres palju abistajaid, siis kutsed teeme ise ja need peagi valmis. Samuti on meil ise tehtud pulmaküünal ja meie pokaalid. Kleidi valisin välja ja selle õmbleb mulle õde. Ülikond on ostetud. Panin ka kinni soengu ja meigi aja, samuti proovisoengu, ja -meigi.
Pulmaisaga on järgmine kohtumine juba märtsis ja peale seda loodetavasti hakkab asi kiiremini edenema.
Kõige suurem probleem ongi nimekiri, inimesi tuleb umbes 100 +lapsed. Ja tuleb mõned välja jätta, sest arv on läinud üle saja, kuid kahjuks peosaal rohkem ei mahuta - tantsuruumi on ka vaja.
Aga edu kõigile ja loodan, et see päev tuleb Meil kõigil, kes abiellume sellel suvel, kõige ilusam.:)
18.06.2010 on meie päev. Kihlusime oma kooselu 5 aastapäeva (novembris). Pulmade korraldamisel on palju lahtisi otsi...liiga palju. Olemas on broneering peopaigale 2 päevaks koos söökidega ja ettemaks on tehtud ka pulmaisale. Kutsete kavanditega tegeleb praegu tuttav kuntsnik. Ahjaa isiklik juuksur ka olemas:D Ülejäänud on kõik lahtine. Jube hirmutav. Kleiti pole, ülikonnas rääkimata. Bändi ei suuda valida, fotograafiga sama lugu. Ja nad kõik maksavad hingehinda...Nimekirjas on hetkel 100 inimest aga seda on ka umbes 3 korda juba ümber tehtud:P
Aga hetkel oleme ise veel optimistlikud. Ja kui mina pea kaotan, siis kallis kaasa lohutab:P
Meie pulmapäev on 24.07. Ettepanek tehti mulle 16.11, kirikus käisime kihlumas 18.11, mis oli üks imelisemaid asju üldse. Soovitame kõigile:)
Sõbrad aitavad meid palju. Algul arvasime, et kogume raha ja teeme pulmad 2011. Jõuluõhtul aga kinke avades, oli kuuse all üks lisa karp, millel olid meie nimed peal ja, mis oli raha täis - sõbrad olid korraldanud suure ürituse, jaganud meist DVD-sid ja avanud meile pulmafondi... CRAZEY!
Otsustasime, et teeme siiski see aasta pulmad ära!
Parim sõbranna ja hea sõber on pulmavanemad. Peigmees mängib ise bändis, niiet mul on rõõm saada oma pulma oma lemmik bänd (peigmees muidugi seekord koosseisus ei osale):). Lisaks laulab pulmas veel ka pulmakoor, mis koosneb pulmas osalevatest lauljatest. Laulatusel mängib keelpillikvartett, orel ja trompet, prelüüdiumi jaoks lisandub sõbrannast jazzlauljanna ja trummipad.
Laulatus toimub oma kodukirikus koos selle pastoriga. Peokoht on ka olemas, catering tuleb sealt poolt.
Pruutneitsitega meisterdame kutseid, tahaks need märtsi lõpul, aprilli algul ära jagada. Pruutneitside kleidiriide leidsin ka poest, mis on täielik ime ja peiupoiste lipsud ostsime Baltmanist. Floristi, fotograafide, videomeestega on räägitud. Pagari leidsime Läänemaalt, kes teeb tordi Tallinna hindadega võrreldes kilo hinnast 100 EEKi odavamalt, kusjuures oleme ühe proovi tordi tellinud ja maitseb super! Soengu ja meigi teeb vennanaine, kes on juuksur-kosmeetik ja teise venna naine meisterdab sõrmustepadja. Külalisi pulma ootame u 120 täiskasvanut ja 20 last. Mängutädiga oleme ka rääkinud. Pärast laulatust teeme suvekodu õuel vastuvõtu, et saaks natuke ka nende külalistega koos olla, keda pulma ei saa kutsuda. Ka siin aitab hea tuttav, kes palju pulmi korraldanud söögi ja lillede osas just.
Oma kleidi ja kingad olen tellinud. Järgmisena hakkame peigmehele riideid otsima ja sõrmuste peale mõtlema.
Kui keegi teab, kust saaks Porsche 911 sportvarianti laenata, siis oleksime supertänulikud!
Üldse see kihlaaeg on meil üks lemmik aeg üldse ja tõeliselt Jumala poolt juhitud.
Üks asi, mida soovitan, on just kihlaajal käia kallimaga dateimas, et pulmakorraldus pinged ei saaks võitu ega kasvaks üle pea ja et oleks aega vaadata sügavalt silma sisse. Me üritame kihlatuga nädalas korra teha datenighti. See ei pea olema midagi suurt ja kallist, kasvõi kodus filmi vaatamine ja snäki söömine. Aga see on planeeritud aeg meile kahele.
Meie pulmakoduleht asub aadressil: http://www.theknot.com/ourwedding/kristiinakaljuste&rannoseppel
Võrratu on lugeda:)
Tõepoolest, kogeme ka ise pidevalt imelisi õnnistusi. Kõik tuleb kuidagi nii täpselt ja sobiva hinnaga, et kõike soovitut saame ka võimaldada.
*Kahekesi väljas käimine on tõesti võrratu abirohi. Tihtipeale kipub enne minema nii kiireks, et ainsaks koosveedetud ajaks jääb kas mõni ühine trenn või samas majas viibimine (n. üks värvib kööki ja teine teeb tööaruandeid).
:)
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Nii tore on lugeda jah :-) Ma loodan, et meil hakkab ka see ilus aeg nüüd kätte jõudma. Viimastel päevadel olen just mõelnud, kui tore ja imeline see kõik on. Enne keerlesin nagu orav rattas :) :) Kogu aeg oli tunne, et olen millegi broneerimisega jälle hiljaks jäänud. Sest meie pulmade planeerimine algas nii, et soovitud registreerimise- ja peokohad, pulmaisa, bänd ja ka registreerija olid kõik kinni...ja hakkasime planeerima septembris. Siis tekkis selline meeleheide, et ei suutnud pulmade planeerimises midagi kaunist näha...Aga siis me liigutasime natuke kuupäeva, osad tegijad saime, teistest loobusime ja lõpuks lahenes kõik.
Tere ka minu poolt. Esiteks palju, palju õnne kõigile abiellujatele! Eelmises teemas ütlesin ikka ka paar sõna, aga selle avastasin alles nüüd.
Meie pulmad toimuvad 15.05.2010 (loodetavasti läheb suve alla).
Külalisi tuleb max. 34, registreerimine toimub Õnnepalees (kahjuks, sest mujal sel päeval paari ei panda ja paaripanija kohale kutsuda on liiga kulukas) ja pidu hiljem Endla Talus.
Olemas on ka päris palju asju. Nt. pool alkoholist, sõrmused (vaja veel sisse graveerida), kutsed (tegin ise, juba kõik saadetud ka), dok. sisse viidud, toitlustamine otsustatud, fotograaf valitud (ei ole nüüd küll 100% kindel, sest lepingule alla ei ole kirjutatud, aga 90% küll) jne. Ma usun, et neid asju on veelgi, aga hetkel ei meenu.
Kõige kurvem on see, et minu kleiti pole isegi veel tegema hakatud!!! Nädala jooksul peaks nüüd töösse minema, aga hetkel on pinge suur, sest see on nii viimasele minutile jäetud. Loodan parimat.
Meie kuupäevaks saab loodetavasti 10.07.10 (avaldused saame viia alles aprilli alguses) Praeguseks on olemas auto,pulmaema,fotograaf,videomees,peokoht,bänd,nii pruudi kui peiu riided,vanemate kingid. Florist on ka välja vaadatud. Kohta kaunistama ei hakka,sest see niisamagi ilus. Kutsed tegin ise,laiali saadame kohe kui kuupäev kindel. Juuksur on tuttav, küünetehnik ja meikar samuti. Ametimärke meisterdan vaikselt. Küünla teen ka ise,asjad on ostetud, kuid külge panemata veel. Põhimõtteliselt on enamik asju olemas, mõned pisiasjad veel teha/osta.
Kihlusime muidu 03.10.09 ja praktiliselt kohe hakkasime tasapisi ka planeerima. Siis,oktoobris, tundus,et oh aega niii palju, aga praegu läheb aeg kuidagi eriti kiiresti. Olen ka juba näiud mõndasid õudusunenägusid:D:D aga mu ema lohutab mind,et kui unes halba näed,siis just läheb kõik hästi:)
Õnnitlen kõiki suviseid abiellujaid-planeerijaid juba ette. Edu ja õnne kõiges!:)
Kust Sa kleidi tellisid? Kui Eestist, siis pole küll põhjust muretseda.
"Pagari leidsime Läänemaalt, kes teeb tordi Tallinna hindadega võrreldes kilo hinnast 100 EEKi odavamalt, kusjuures oleme ühe proovi tordi tellinud ja maitseb super!" - avalikustad, kellega tegu? :) Rondo, Teele või keegi muu?
Abiellusime ilmalikult eelmisel suvel, ilma peo ja külalisteta. Võtsime oma poja kaasa ja käisime kolmekesi Õnnepalees registreerimas. Oli üle hulga aja päikesepaisteline argipäev. Me ise ei lootnud suurt pidulikkust. Arvasime, et anname allkirjad, surume sõrmused sõrme ja ongi tehtud. Väga meeldivaks üllatuseks sattus meile äärmiselt tore registreerija, kes pidas väikese kõne kahes keeles (abikaasa mul välismaalt) ja nii südamlikult, et võttis pisaradki silma. Aajaliselt lühike paaripanek kujunes tõeliseks kõrghetkeks ning terve päev valdas meid üle tunne :) Päeval istusime päikeselisel koduterrassil šampust juues ja maasikaid süües ning õhtul läksime kahekesi peenemale õhtusöögile.
Eeloleval suvel teeme aga laulatusega pulmapeo, 17.07.10. Külalisi saab olema nii 60 ringis. Plaanime pidu ilma lasteta.
Koha broneerisime juba 2009. aasta augustis. Tänase seisuga on olemas õhtujuht, muusikud laulatusele ja muusikud peoõhtuks, catering + tort ja fotograaf. Videomeest tõenäoliselt ei palka.
Kuna laulatus toimub peokohas, siis pulmarongi ei ole, kokkuhoid kohe ka auto pealt. Sõrmused on juba sõrmes.
Kutsed plaanisin algul teha ise. Kuid kui olin näidimaterjaliga maha istunud ja paar näidist valmis pusinud, mõistsin, et selliste kutsete saamiseks, mis meie nõudmistele vastaks, on tarvis teha paras investeering korralikesse töövahenditesse. Seega surfasin netis ja leidsin väga meeldiva, toreda ja osava tegija, kes teeb meile väga ilusad ja meielikud kutsed. Need on praegu valmimisel. Saame juba märtsis laiali saata.
Mehele sai soetatud šikk Bossi ülikond jaanuari soodsate pakkumiste ajal. Minu kleidiga on natuke keerulisem. Olen käinud vaatamas ja proovimas, aga sellised klassikalised pruutkleidid ei meeldi. Tõenäoliselt lasen endale midagi lihtsat ent väljapeetut õmmelda. Ise eelistaksin Linea Raffaelli loomingut, kuid neid pulmakleite Eestis ei müüda ja mujalt ostes on hinnad ikka väga krõbedad. Aga olen veendunud, et leian endale nobeda ja hea silmaga õmbleja :)
Edukat ja sujuvat plaanimist kõigile siinolijaile!
Meie pulma kuupäevaks 7 mai 2010 :) Siiani oleme tähistanud 7 mail oma aasta täitumisi ja abiellumise päeval täitub meil 9 aastat
Sõbrad on kõik nüüd kutsed kätte saanud ( enamus siis said sõbrapäeva õhtusöögil) ja üllataval kombel ei osanud keegi aimata ka, et pulmi pidama hakkame, ise kujutasime ette, et kõik aimavad :)
Pulm ei tule väga suur - perekond ja lähedasemad sõbrad, kokku on meid 36 inimest. Külalistearvu kujundas ka pulmakoht, mis mahutab ühe laua taha sellise arvu inimesi. Planeerinud oleme tähtsat päeva nüüd aastakese. Paljud teevad selle peale suured silmad, et miks peab nii kaua pulmi planeerima, siis seda sellepärast et jõuda selguseni mis on meie soovid ja samuti on piisav aeg raha kogumiseks.
Aga olemas on siis tänase seisuga:
Pulmariided- mehele, minule ja lapsele
Jalanõud
Fotograafid -Kristiina Männik http://fotopisik.ee/ ja Marje http://marjefoto.wordpress.com/
Bänd
Pulmaisa
Torditegija- Bonaparte
Videomees- Ivo Eggi http://web.mac.com/eggii/pulmavideo/Algus.html
Lilleseadjad- http://www.flowerworld.ee/est/index.html
Pulmakoht-http://www.roccahotels.ee/restoran/pulmad/
Registreerimisekoht- Õnnepalee
Külaliste jaoks buss-, mis toob neid õnnepaleesse ja viib hiljem pulmakohta
Juuksur-Intersalon-st Olga Tserus !
Meikar-Reet Härmat ( Lisaks tuleb appi ka tema Õde Loore Härmat, sest meigid tehakse ka õdedele ja emadele)
Sõrmused
Sõrmusepadi
Kutsed - tegime ise ja enamus on need ka kätte saanud
Ehted
Pulmaküünal - flora esindus poest , ise kaunistan aga hästi minimalistlikult
Vahuvein ja veinid
Pulmaauto
Kleidid õdedele
Lauale nimekaardid
vanemate kingitused
Pulmaviinad
Hetkel veel puudu:
Ametimärgid
Auhinnad
Sõrmused lasta graveerida
vaas pruudikimbule
CD meie lemmik muusikaga
Lauaplaan
Kas Tln-s Anna Boutique`i oled vaadanud? Linea Raffaelli õhtukleite küll saab nende kaudu. Äkki annab siis ka pruutkleite tellida.
Meil sama kuupäev. :) Aga rahvast tuleb nii 13 (2 neist lapsed) kui kõik kutsutud tulevad. Meie teeme asja väga tagasihoidlikult ja kuna samasse ajavahemikku jäävad nii minu (18 mai) kui äia sünnipäev (13 mai) siis saab ka need arvatavasti ühe jutiga ära peetud
Pagariks on Aliide pagar Uuemõisas hoopis:)
Olen seal käinud ja erinevaid kleite selgagi proovinud. Seal on päris ilus valik. Aga jah, LR pulmakleite nad sisse ei too. Oleme nüüd peatselt pikemalt Eestist ära. Saan seal samuti ringi vaadata.
Ma kirjutasin teksti umbes nii:
Mina
&
Minu tulevane
Ootavad Teid
........................... (sellele reale lasen eestis käsitsi nime kirjutada)
Oma laulatusele xx.xx.2010 kell xx:xx
xx kirikusse ja sellele järgnevale pulmapeole xx mõisa.
R.S.V.P xx mai 2010
Riietus: tume ülikond
Kuna Sul tulevad külalised kaaslasega ja üksi, siis kirjutagi, et "Ootavad Teid", sest teietada on alati ilus ja seda ei saa kunagi segamini ajada, kas tuleb 1 või 2 inimest.
Kui sa tead, et sinu külalisel on kaaslane, kuid tema nime ei tea, siis kirjuta: Mari Maasikas kaaslasega
Kui tuleb üksi, siis : Mari Maasikas
Kahekesi: Mari Maasikas ja Taavi Taevas
Nimese kirjutamine: Kõige viisakam on kirjutada täis nimi, kuid oleneb kutsuja soovist. Võib ka ilma perekonna nimeta.
Vanemate nimed:
Mina kirjutan: Ema ja Isa
võib ka: Ema Marika ja Isa Margus, Kallis Ema, Kallis Isa
Vanavanemad: Asta ja Arnold
Loodan, et sellest on ka teistele abi. Tellin täna oma kutsed ära.
Kutsete saatmine USAst eestisse on umbes 25$ ( vähemalt kuu tagasi oli selline summa)
Kui kellelgi tekib probleem maksmisega, siis võta kindlasti nendega ühendust, neil on sinu andmed olemas ja nad võtavad ise raha sinu krediitkaardilt maha, ilma probleemideta. Kui võtavad rohkem, siis tagastavad selle.
Mul juhtus näidiste tellimisega nii, et nad võtsid 2x raha maha, Nädal hiljem oli raha minu kontol tagasi.
Palju edu kõigile!!!
Seda arvasingi ;)
Kas sa võiksid avalikustada, kelle käest sa kutsed tellisid. Ma olen ka mõelnud, et teen ise, aga kui leiaks mõistliku hinnaga tegija, siis oleksin väga õnnelik.
Õnne ja armastust igaveseks....
Kas sul on mingi kogemus endal temaga?
Kogemust veel pole, ta nii värske tegija alles. Aga temagi meil nimekirjas, kust uurida tortide kohta.
Mina võin oma kogemustest rääkida. :) Aliide tegi meile viiekorruselise pulmatordi 2008. aasta augustis (meie pulm toimus Kuursaalis ja tol ajal oli ta selle kohaga seotud). Uus on tema kondiitriäri Uuemõisas, Aliide ise on n-ö vana tegija. Meie pulmatort maitses superhästi. Kuna ei suutnud kahe variandi vahel valida, tegi Aliide meile proovitordid, mis olid mõlemad väga maitsvad, aga üks sai siiski suti lemmikumaks kui teine. Külalised kõik kiitsid torti ja järgmise päeva afterpartyle saabudes oli nii mõnegi inimese esimene küsimus "kas torti ka veel alles on?" :D Nii et meie soovitame Aliidet ja tema torte soojalt!
Meie muinasjutt algas 09.08.08
Tere, Sirella
Võin küll :) Nimi on Kati, kodukas siin:
http://www.kutsed.com/Kati_kutsed/Tellimine_ja_kontakt.html
Soovitan soojalt. Kati on väga sümpaatne ja tema tehtud kutsed on absoluutselt kõik imearmsad ja väljapeetult stiilsed!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.