Abiellujad 2010 suvi
Otsisin mis ma otsisin, aga ei leidnud ma seda teemat ja nii mõtlesin siis ise teha. Olen ringi liikunud ja avastanud, et nii mõnigi inimene juba plaanib selleks ajaks oma pulmi ja tegeleb hoogsasti organiseerimisega. Miks ei võiks siis juba ka teema olemas olla :)
96 vastust · leht 1 / 2
Suur aitäh sulle, Kuuking ;). Ma ka ise otsisin seda teemat ning pulmad on järgmisel suvel augusti alguses. :) Usun, et oleks tore suhelda ka teistega, kes järgmisel suvel paari minemas :).
- Armastus ei küsi tulles -
Tere! Minulgi peaksid olema pulmad siis 2010 juuli l6pp v6i augusti alguses. Kindlat kuup2eva veel paigas pole, s6ltub nyyd sellest, kas koha saame broneeritud.
Liitun ka selle teemaga.. Tegelikult plaanisin juba u kuu aega tagasi teema avada, aga mõtlesin siis, et äkki liiga vara ja ma ainus imelik, kes nii pikalt planeerib ;) Hea teada, et ma pole ainus.
Ideaalis oleksime tahtnud abielluda 14.08.10 (meie jaoks tähenduslik kuupäev), kuid kuna meie soovitud peopaik on sel ajal juba kinni, siis hetke seisuga oleme jäänud 10.07.10 kuupäeva juures pidama.
Mõtteid on palju, uurinud olen juba palju. Konkreetseid oste-broneeringuid pole veel.
Kuna nihutasime oma pulma veidikene edasi, 4.juunile 2010, on meil kõik vajalik juba olemas.
Ainult meie pulmaauto on vaja korda teha (76'aasta ford transit :) ümmarguste tulede ja kumera kapotiga)
peigmehele šabooga särk ning vest:)
Kõik muu on põhimõtteliselt juba olemas:)
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Meie ka 2010 suvi. Midagi veel broneeritud ei ole, kuna ei ela Eestis. Järgmine nädal puhkuse ajal läheb hirmsaks ringi tuuseldamiseks. Eks kuupäev selgub koostöös valitud pulmakoha, pulmaisa ja Tartu Perekonnaseisuametiga (sellel on küll mingi uus nimi). See viimane asutus küll ei ole absoluutselt vastanud minu küsimustele, nii et vist tuleb aeg otsustada enne kui üldse teame, kas ja kuidas saame registreerida soovitud päeval Tartus :) Saab lõbus olema.
Sama siin, elan ka v2lismaal ja seega tuleb enamus asju telefoni ja interneti teel ajada.
Meil kuupäev paika pandud, koht on vist juba olemas, eelbroneering igal juhul tehtud, peame siiski veel käima üle vaatamas. Kuid oleme mõlemad seda meelt, et see on just see õige! Ja teenindus on nii-nii hea, et juba see kutsub valikut antud koha suhtes tegema.
Bändiga pole veel kontakti võtnud, kuid kui neile kuupäev ei sobi, siis peame ilmselt oma asjad ümber mõtlema. Loodan siiski, et see poel vajalik.
Ausalt öeldes tahaks juba tegutseda. Nii palju on loetud erinevate pulmade kohta, kes mida teinud on, niiet kuigi aastake veel aega, siis juba toimetaks :)
Kuna toitlustus on kõik kohapeal, siis ilmselt on järgmised olulised tegevused pulmaisa ja fotograafi leidmine...
Kas plaanite võtta pulmakorraldaja või teete ise niipalju kui võimalik (ka sõprade-tuttavate abiga)? Meie tahame ise teha, kindlasti kasutame erinevate tegijate ideid ja lahendusi, kuid siiski tahame ise sellesse päeva panustada ja on rohkem, mida nautida :)
Mina kavatsen ka abielluda 2010, ilmselt augustis. Meil on plaanis pulm eelkõige meile kahele, vb ainult vanemad kutsume registreerimisele kaasa. Mingit suurt pidu ei igatse, pigem tahaks mesinädalateks võimalikult kifti reisi saada. Kleiti hakkan vist juba talvel otsima endale.
ja nipet-näpet ka juba korras? ;)
Tere! Kirjutate, et elate välismaal ja plaanite eestis pulmad pidada. Täpselt samad soovid on ka meil. Ôieti tehti mulle ettepanek paarpäeva tagasi ja jäin möttesse et kas saan yldse eestis registreerida kui sissekirjutus välismaal( soomes)? Palun kommenteerige teadjamad! :)
Ma planeerin ja planeerin, pea jumala segi. Silme ees kirju. Mitte ei oska valida. Kõike on liiga palju, ei meeldi üks, ei meeldi teine... :D '
Lisan veel, et külalisi on meil vähe. 10ne kanti vaid. Ja ma ei teagi, kas tahan kedagi kutsuda, samas nagu tahan ka. Külalisteks on siis perekonnaliikmed.
Meil pulmad maikuus 2010, võimalik et suve alla me ei käigi :)
Planeerinud oleme alates veebruarist . Olemas koht, videomees, fotograaf,pulmaisa, bänd, riided, jalanõud. Käib suur raha kogumine :) Inimesi tuleb max 35 - väga lähedased sõbrad ja perekonnaliikmed.
Palju asju on juba ära otsustatud - on olnud ka palju ideede muutusi ja nii rahul olen et suht vara hakkasin korraldama. :)
Ise planeerime kõik, kuna ma lihtsalt ei usalda kedagi teist sellist tähtsat sündmust korraldama :)
Nii nagu siin juba osad räägivad, siis ka meie kuupäevaks on 10.07.2010, ühtlasi tähendusega numbrid:) Seetõttu soovime kindlasti kõike nii ajada, et ikka 10ndaks saame kõik:) Hetkel pulmapeo koht olemas ning registreerimise koht ehk saab lähi tulevikus ka kinni pandud:) Hetkel rohkem midagi polegi. Kerge paanika on sees, kas kleidi leian, sest soov on kanda vanaaegsemat kleiti. Üldse on soov võimalikult palju kasutada esimese eesti aegsete pulmade traditsioone:)
Endalgi soov järgmine suvi abielluda, kuupäev paigas ei ole, kuid tundub et peab juba praegust paika panema ja koha ära broneerima.
Praegultki ärevus sees, mõtteid on palju kuid varsti peab neid hakkama juba teostama
Ka meil plaanis abielluda 2010 suvel, 16.juulil.
Olen otsinud erinevaid tegijaid ja kohti. Kindel on pulmaisa, kes tuleb koos bändi ja shouga ning tegeleb selle meelelahutusliku poolega ise ( meiega kooskõlas loomulikult :D ). Samuti hakkavad paika saama lilleseadja, kleidi disainer ja muud vajalikud abikäed. Ainult peokohaga on keeruline. Kui selle leiaks, siis saaks juba detailsemalt tegutseda. Ei ole piisavalt majutuskohti peopaigas.
Kas teil plaanis kõigile külalistele majutust pakkuda?
Tere!
Ka meil on plaanis abielluda suvi 2010. Loen täitsa üllatusega, kui palju teistel juba planeeritud on! Meil käivad siiani vaidlused kuupäeva üle:) Ka kohaga saab probleem olema - inimesi tuleb ligi 130. Nii et igasugune abikäsi sel temal on teretulnud - kuhu mahub nii palju inimesi?
Tere!
Plaanis siis rõngastatud saada 14. august 2010a. Pulmaisa ja bänd on põhimõtteliselt valitud vaja veel bänd üle kuulata ja pulmaisaga kokku saada. Peokoht ka valitud. Broneeringuid pole veel teinud, ehk uue aasta alguses. Kleit on plaanis tellida Weddingost aga ma pole kindel kas julgen :) Kutseid ka meisterdan vaikselt. Kuna mõtteid on palju siis olen viimasel ajal Tiimari püsiklient :) Ah jaa kingad ostsin juba ära :) Ilusat planeerimist kõigile! :)
Kuhu kanti eestis peokohta tahate?
Meie otsisime ka kohta kuhu kõik külalised ööbima saaksid - lõpptulemus- esialgsest 102 ilmus peole 83 ja neist ööbima jäid 52 inimest - ehk ei tahagi kõik ka teil ööbima jääda, siis on ka võimalus väiksemate majutuskohtade arvuga kohti vaadata.
Põhimõtteliselt. Sõrmustepadi on valmis, pruutneitside keidid tahavad lukutamist. Save-the-date kaardid ootavad väikest ajavõttu pildi tegemiseks.
Tahaks midagi huvitavat veel õmmelda, aga mida, ei tea.
Mingi aeg tahaks geelküünalde tegemist proovida (aga kust suuremas koguses geeli saaks, samuti ei tea)
Oma pulmaautoni pole tänini veel jõudnud. Ootab tagaaias ja vaatab oma suurte silmadega mu toaaknast sisse.
Samas vend on "pruutneitside autoga" üsna kaugele jõudnud. 42' aasta opel kadett (umb selline http://packardinfo.com/xoops/html/uploads/newbb/757_49fd143b45ef7.jpg ) on arvele võetud ning sõidab:) ainuke mure on 66okt.arvuga kütuse puudumine. Ega ma temaga otse pole rääkinud, et ta mu pruutneitsidele autojuht oleks, aga ma loodan, et ta oleks nõus:D
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Ise oleme mõlemad pärit Tartust, aga sellega endale piire peale ei pane - kui leiame sobiva koha Pärnumaalt või ka Põhja-Eestist, oleme täitsa nõus ka sinan sõitma.
No ilmselt tõeti kõik majutust ei taha. Sõbrannad juba pakkusid, et nemad võivad telkida ka, peaasi, et vinge pidu tuleb :D
Siis on üks võimalus Vijandi Pärimuusika ait - see avati alles sellel aastal, aga tean, et sinna saali peaks ikka rahvast mahtuma - meie florist (kes tegutseb ka pulmakorraldajana) näitas meile pilte sellest saalist - oli väga kena ja ruumi tundus jaguvat küll ja küll. Soovitan uurida.
Ja kuigi nimi on ... ait, siis ei tundunud see piltidelt küll mingi aidana vaid ikka ilusa kohana!
aitäh vihje eest! uurin:) aga tundub, et seal vist ööbimist pole? me väga tahaksime, et kõik rahvas mahuks samasse kohta ka ööbima... aga Jäneda kasutati ühe teise sugulase poolt ära, Haanjamehe talu samuti... Voore külalistemaja ei meeldi... Lepaninast ootan vastust alles. Kas on veel ideid?
meil siis pulma kuupäevaks 10.07.2010.Peokoht on kinnipandu,septembris hakkame leeris käima .Peab veel uurima pulmavana ja bändi.Kas keegi siin plaanib ka kleidi rentida
Ma ei tea kas me suve alla just kuulume, aga meil on plaanis registreeruda 15.05.10 :)
Weddingo kohta veel nii palju, et tasub vaadata ka milieu.ee, seal on ka palju väga ilusaid kleite ja osad on samad, mis weddingos. Ja veel.. kui weddingost tellida siis mis need tollimaksud jms tulevad, kas keegi teab ?
Mina avastasin ka, et weddingos sama kleit, mis milieus üle kahe tuhande krooni odavam. Tekkis ka küsimus, et kas weddingost tellides tulevad mingid maksud juurde, aga alles uurin asja. Annan teada kui midagi selgub :)
Ka meie kuulume seltskonda, kes plaanivad järgmise aasta juulikuus pulmi. Tore näha, et siin niipalju inimesi, kes ka pikalt ette plaanivad. Meie oleme niikaugele jõudnud peale käepalumist, et sugulased on oma esimesed ehmatused saanud ja toibunud, kirikuõpetajaga oleme korra rääkinud, vastuvõtukoha üle vaadanud ja reserveerinud. Olen hakanud ka üles tähendama kõike, mis tehtud, et jääks märk maha. Ja olemas on ka juba wedding scrapbook, kuhu kenad mälestused üles tähendada (seda soovitaks küll kõigile, ise tellisin netist, muidu pärast kole kahju, sest nagunii ei püsi kõik meeles). Ja muud võtame samm-sammult, et mitte bridezillastuda:)
Ma kogu aeg mõtlen kas on liiga vara juba planeerida ja ei julge veel suurt midagi ette võtta, aga tahaksin siiski, et kõik oleks korralikult läbi mõeldud ja midagi ei jääks viimasele minutile. Ja ma olen alati arvanud, et mis selles planeerimises nii rasket on, aga tegelikult on ikka küll! Aga sellegipoolest tahan kõik ise ära teha, et kõik täpselt meie meele järgi oleks :)
Mainin siis veelkord, et meie tähtis päev 10.07.10 (ja olen kade Lilleke rohus peale, sest ideaalis oli tema kuupäev ka meile oluline päev).
Olemas kindlalt:
-peokoht + majutus
-pulmaisa
-registreerija
-registreerimiskoht
-kingad
-kleit (pole küll veel käes, aga läheb varsti töösse mu tellimus)
-registreerimisele viiuldaja
-kutse kavand
-pulmaküünal
Läbirääkimised käivad:
-fotograafiga (ta meil hetkel ainus valik, aga ta saab kindlalt öelda kas on sel päeval vaba alles septembri keskel)
-kokk/kokad (cateringi ei tule, saame palju soodsamalt tuttavad kokad, kes teevad imehäid toite; suusõnaliselt on nendega juba räägitud, aga midagi konkreetsemat pole veel)
Aktiivsed otsingud:
-bänd (hetkel oleme leidnud ühe kiidetud bändi, kelle hind meile sobib; septembri lõpus õnnestub neid ka kuulama minna - kui meeldib, siis on otsustatud, kui mitte, siis otsime edasi)
-kutseid ei saa veel tegema hakata, kuna puudu üks detail :P Ja ilma selleta ei saa alustada. Aga otsin aktiivselt :D Olen pea-aegu leidnud juba :)
Kutsed, kohakaardid, külalisteraamat, lauluraamat, vanemate kingid, sõrmusepadi jms teen kõik ise.
Teha on nii-nii palju ja olen päris õnnelik, et nii varakult pihta hakkasin :)
Mina teen ka palju asju ise- kutsed, külalisteraamat, kohakaardid jne, kindlasti tulevad palju ilusamad :)
Heh, ma siin tunnen ennast maniakina. Ma abiellun alles 2011 suvel, aga vaikselt juba tegutsen planeerimisega, tegelikult lihtsalt viin ennast võimalikult palju asjadega kurssi. Midagi loomulikult ei broneeri, sest selleks on ikka veel väga vara, aga pisemaid asju, mida saan ise valmistada, nendega juba tegelen. Näiteks valmistan külalistele väikseid kingitusi ja mõtlen ka kutsete kujundusele ja vanemate kingitused on ka plaanis varsti ära teha.
Kui küsida tohib, siis kes on teie pulmaisa, kes kõige meelelahutuse eest vastutab? Tahaks ta meelde jätta, et kui endal pulmaisa vaja on, siis tean keda tellida.
mei plaanime abielluda 15.05.2010
see on ilus aeg, kus pud lähevad rohelisks, lilled hakkavad tärkama ja ei ole liiga palav
kulalisi tuleks umbes 90 ringis.
koige raskemaks osutub majutus.
toitlustamine paigas,veel arutamisel.
pulmaisa läbirääkimisel.
ansambel veel läbirääkimisel.
pulmaauto limusiinrent
ilutulestiku tellime ruf-ist
aga VAJAN ABI,,
vajan abi pulmavalsi kavandi koostamisel,
vajan nõu parima ansambli dj leidmisel ja äkki on moni viide koduleht
vajan abi valge ulikonna leimisel,
enesekindlus - meil sama päev. Kus teid paari pannakse ?
Meie pulmad 10.07.09 Võrumaal Seedri puhketalus. Väga romantiline koht, ideaalses korras, kena loodus,ilus saal. Ise korra seal ka külalisena pulmas käinud ja seetõttu otsustasime ka oma pulmad seal pidada. Jäime väga rahule.
meil ka plaan abielluda järgmisel suvel. Algul leppisime kokku 9 augusti, aga se tundus nii kaugel olevat ja ses kuus juba niigi minu ema sünnipäev, mehe õe sünnipäev ja meie kokkukolimise aastapäev et siis mõtlesime teha 7 juuni, ehk siis kihlumise päeval, kuid mul sel ajal koolis eksami sessioon ja ei saaks seda ilusat päeva nautida, seega kuupäev veel lahtine. Mees pakkus välja et paneme kuupäeva paika jaanuaris, kui selgub puhkuste graafik et siis saaks abielluda ja ka pulmareisi ära teha. Registreerida kavatseme kahekesi. Fotograafi pole, arvatavasti küsin kas ühelt inimeselt kes end siin vaheleal välja pakkus või töökaaslaselt kes üritustel pilte teeb (siis saaksin kõik pildid omale). Pulmatordiks tuleb sefiiritort (meie mõlema lemmik). Kuna vanemad elavad meil samas kohas siis mõtesime et peale pulmi viime neile tordi et nad saaksid ka seda päeva meiega tähistada ja näeksid pilte. Pulmareis toimub meil arvatavasti Toilasse, sest see meie lemmik koht ja mees ütles et tahaks Toila spas ära käia.
Mul on kingad telitud ja järgmine-ülejärgminenädal peaksin need kätte saama. Kingad on selised: http://images.google.ee/imgres?imgurl=http://images46.fotki.com/v1483/photos/5/1472485/%5Btelefon peidetud]/locatewhitewomensbridal-th.jpg&imgrefurl=http://public.fotki.com/kaire210/pulmakingad/&usg=__vW1S_Bb6-Z_m-r97xz0wotfu8-c=&h=91&w=91&sz=4&hl=et&start=7&um=1&tbnid=oIx8fzLFdiaZEM:&tbnh=79&tbnw=79&prev=/images%3Fq%3Dpulmakingad%26hl%3Det%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1 Suti kallid küll kuid välismaistel lehtedel on minu suurus otsas ja ei hakka riskima et äkki ei tulegi minu suurust. Kairel oli ka vahepeal minu suurus otsas kuid nüüd õnneks tuli jälle ja otsustasin kohe ära tellida. Kleiti tahaksin sellist: http://milieu.ee/components/Catalog/images.php?id=401 kuid see milieus suti kallis. Seega mõtlen kas tellin weddingost, e-bayst, otsin mõne õmbleja või küsin emalt (ta elukutselt õmbleja kuid pole enam aastaid mingeid riideid kodus õmmelnud). Sõrmused ostsime juba juulis ära. Algyl leidsime Rakverest sobivad kuid siis käisime Mati kullaäris mille sõrmused hakaksid rohkem meeldima ja olid odavamad ka ning ühte värvi. Algselt mõtlesime hõbedast sõrmused osta/lasta teha, kuid mees otsustas et tahaks ikka kullast ja valgest kullast sest kollane kuld meile kummalegi ei meeldi. Sõrmused sellised: http://www.matikuld.ee/e-pood?page=1&category_id=38 seal lehekülje viimane koodiga RNO106v. A ja seda tahtsin ka öelda et sõrmused tegelikult palju ilusamad kui pildi peal
Meil ka plaanis järgmisel suvel abielluda. Kuud veel ei tea, aga teame, et see on 14. kuupäev. Midagi planeerima pole veel eriti hakanud. Registreerida tahame kahekesi, aga me veel mõtleme, kas teha mingi istumine lähedastega.Kutsete idee on olemas, kui neid vaja peaks minema. Sõrmused on meil välja vaadatud (täpselt samad, mis printsessikesel :D). Florist on olemas ja pulmaauto ka. Väga palju planeerida õnneks pole, kuna kõik tuleb väga lihtne.
Tere, kas te teate et valge kuld l2heb mingi aja peale v2rvist 2ra ja seda tuleb lasta yle teha, mis on suht kallis. Kysige enne ostmist poest j2rgi, et kui tihti tuleb valgest kullast s6rmuseid hooldamas k2ia. Kollane kuld ja plaatina selle eest hooldus vabad.
Sa oled ikka väga vapper, et nii kaua oodata maldad! Mu meelest on juba aasta väga pikk aeg...
Mina ei soovita weddingost tellida. Pildid ei ole tegelikut see, mis sa saad. Igatahes pärast ma kaotasin ka korralikult raha. Lisaks on jamad tolliga. Kui vähegi võimalik, siis soovitan kleidi leida Eestist või kui käite välismaal (sealt saab soodsamalt), siis soovitan sealt osta. Lisaks muidugi õmblemine. Minu tellitud kleit oli nii jube, et ma mitte ei nutnud vaid naersin. Pildi ja kleidi vahe oli nagu öö ja päev. Samas on siin olnud pruute, kes on weddingoga rahul. Mina lõpuks lasin oma kleidi õmmelda välismaal, sest seal oli kanga valik parem ja kleit tuli mulle soodsam.
Tere!
Meie pulmapäevaks on 07.08.2010. Ühtepidi tundub, et aega on veel nii palju, teistpidi aga näen, kuidas iga detaili omavahel sobitamine aega võtab.
Kontseptsioon on enam-vähem paigas (peas), broneeritud ja tellitud on esialgu mõisaruumid, toit ja jook.
Abiellun esimest korda (NAGU ILMSELT ENAMIK :)) ja ma ei tea, millises järjekorras mida teha. Praegu mõtlen, millal kleidiga tegelema hakata, sest jah - aega veel on, aga vahepeale jääb piiiiikkkkk talv ja mine tea - äkki tuleb siis paar kilo juurde ja talvel ei saagi kleiti hakata tegema. Ehk oleks mõttekas siis seda veel praegu teha, kui suvine vorm sees? :S
Häda on ju selles, et see on 1 päev, millal sa tahad, et KÕIK õnnestuks, sest oled sellest päevast unistanud kogu oma elu :)
Kleidi kohta kohe üks väike vihje sulle, kuidas kilo-paar kaalukõikumist väga muret ei valmistaks. Ma muidugi ei tea, mis stiili sul kleit tuleb. Kuid kui tuleb selline, kuhu annaks seljale nöörid panna, siis nendega saab kleidi ilusti keha järgi kokku tõmmata. Siis võib kleidi suts laiema teha ning pärast seljas kinni tõmmata :) Ise kasutasin sellist varianti ning toimis hästi.
seda ei teadnud aga sõrmused juba ostetud ja loodan et need ei vaja sellist hoolitsust nagu kirjeldasid, kuid kui vajavad eks siis saab hoolitseda nende eest. Aga nt hõbedast sõrmuste puhastamiseks ostsin spets puhastusvahendi ja sõrmused on ilusad ja läikivad ka pikalt peale puhastust. Ja kollast kulda püoleks kumbki sõrme pannud, sest see pole meie stiil ning kollane kuld minu meelest kuidagi liialt ära leierdatud kui hõbe või valge kuld. Ning minu valge nahaka sobibki valge kuld ja hõbe palju paremini kokku.
Dior oeld neid sõrmuseid näinud ja katsunud? JUbe mõnusad on ning küüneviil on ka kohe küljes ;P Ja õnneks kriimud sinna eriti peale ei hakka kuna ju selline küüneviili materjal peal, aga samas see pole ka häiriv. Mati kullaäris on neil sõrmustel päris mõistlik hind ka. Nt mehe sõrmus oli suti odavam kui minu oma, sest käsi töö ja sõrmuste kaal erineb natuke :)
Katsunud ei ole, aga oleme vaatamas käinud. Tahan kindlasti ilma kivita, sest kavatsen abielu- ja kihlasõrmust koos ühes sõrmes kandma hakata ja kihlasõrmus on kiviga. Aga kuna me ostnud pole veel midagi, siis võib alati juhtuda, et me leiame midagi veel paremat :D
No nii!
Kurdan oma nii öelda muret. Nimelt kõik kohad kus olen käinud või helistanud ja uurinud palju maksab, palju mahutab jne. on mind vaadatud nagu mingit hullu kes oma mõttemaailmas teeb pulmi. Kui küsisin näiteks toitlustajalt, et mis teil inimese peale keskmine hind on siis ei vastatud mu küsimusele vaid küsiti, et aga kuna vaja oleks? Vastasin, et 2010 suvi siis on alati selline üllatav toon või nägu ALLES SIIS? Nagu ma liiga vara planeerin? Ma olen aru saanud, et mõnel juba broneeringud tehtud. Kas teid ei vaadatud imelikult? Olen siit samuti palju lugenud ka selle kohta, et kui kleiti lähed otsima siis ei võeta kolm kuud enne pulmi üldse jutule. No hüppasin siis minagi nii möödaminnes Tartu Tigasmost läbi ja uurisin mida nad seal pakuvad ja mis hinnaklassis. Müüja siis küsis mis ajaks vaja on ja kui ma vastasin, et 2010 suvi siis tädi silmad läksid suureks nagu taldrikud. Ja kui mulle isegi oleks sealt midagi meeldinud siis vist ei oleks mulle midagi proovida lubatud. Igaljuhul olen hämmingus, et aasta enne ei võigi siis midagi planeerida?
Tere, v2ljaspool eestit on pulma salongides just vastupidi, n2iteks peab minema v2hemalt 6 kuu enne pulmi kleiti valime, sest v2hema ajaga ei v6eta jutulegi. Aga see suhtumine on kyll imelik, et vara...
Minul endalgi on pulmad 2010 aug ja planeerimine, broneerimine k2ib t2ies hoos. Kleitigi kavatsen veel selle aasta nr sees otsima hakata.
Edu sulle!
Mina arvan, et asi on puhtalt meie kehvas teeninduskultuuris. Mujal maailmas planeeritakse ka 18 kuud varem - ja mis siis? Ma usun, et oma mõtetes oleme me juba terve teadliku elu oma pulmi planeerinud :)
Mina sain oma unistuste peokoha nädala alguses broneeritud ja kusjuures - hea oli, et praegu juba seda tegin, kuna sinna oli 2010.suveks juba 6 pulma kinni pandud ja häid kuupäevi ei olnud enam validagi (muide, me muutsimegi sellepärast oma kuupäeva ära). Ma ka küsisin, et ega ma liiga vara ei ole hakanud asjaga tegelema, aga sain vastuseks, et "OHH, mida? Eiei, täpselt õigel ajal" (no ja siis selguski, et paljud kuupäevad juba lännu ja kõik).
Kleidi osas ma ei oska kaasa rääkida, ma olen Milieu´st endale kleidi küll välja valinud, aga ei teagi, kas tellida see veel enne talve tulekut (suviselt sale ju veel) või kevadel. Kardan, et kevadel ei pruugi seda kleiti nende mudelite valikus olla - see on see põhjus :S
Ühesõnaga - ära muretse. Kui tahad ise planeerida ja kõigis protsessides osaleda, siis peadki varakult tegelema hakkama. Teine võimalus on maksta pulmakorraldajale (aga nemad eelistavad ka võimalikult varakult informeeritud olla).
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.