KEVAD 2009.a. abiellujad :)
Vaatan, et suvised abiellujad on oma teema teinud. Aga huvitaks palju on siis meie seas ka märtsis-aprillis abiellujaid?
Meie pulm toimub aprillis. :) Ja korraldanud oleme seda tykk aega ning kõik peale riietuse ja kutsete on valmis/broneeritud/läbi mõeldud. :)
Kuidas teistega on? :)
60 vastust · leht 1 / 2
Meie tähtis päev on 25.04.09 ja oleme maksnud ära peokoha, pulmaisa, bändi ja broneerinud fotograafi. Hetkel lihtsalt loen pulmad.ee ja kogu ideid.
Jee, lõpuks kevade omadele ka oma teema :) Tore algatus.
Meie päev on 24.04.09, tegelda on vaja veel peigmehe riietuse, minu ehete, leerikooli ja kutsete valmistamisega. Muud asjad on vist küll kõik paigas ... Isegi meie imepisikese pulmareisi jaoks (24 tundi Riias, pole seal kunagi käinud :) ) on hotell välja valitud. Mõned asjad pole küll veel otseselt valmis (nt pisikesed maiustused külalistele), aga eks nende jaoks olegi pisut vara ka :)
Tere, abiellume ka kevadel, tahtsime 24.04.09 kuid ei saanu selleks kp Taageperat, seega abiellume hoopis 17.04. Hetkel on räägitud pulmaisaga, fotograafiga, käisime ka Taageperat reedel vaatamas ning ka bänd on olemas. Esialgne menüü on ka Taageperaga läbi arutatud, kuid alkoholi osa on veel lahtine: kas tellime kohapealt või maksame korgimaksu ja ostame ise?
Registreerime abielu kohapeal, kuid ei kujuta ette veel kuidas seda Taageperas sees teha, oleks tahtnud küll väljas teha,kuid arvan, et ilmad selleks on külmad. Sees registreerimisel tekib küsimus, kus seal teha nö esimesi "katseid" pruudile ja peigmehele.
Tere-tere, meie pulm on 24.04 Taageperas :D Jäime ise seal oma soovitud kuupäevast, 30. aprillist ilma, ja valisime siis 24.
Aga mis mõttes teil menüü paigas? Me käisime seal millalgi sept. keskpaigas ja siis jäi jutt, et teoorias me tahaks üht menüüd, aga vb see muutub uueks aastaks ja et enne proovisöömist midagi kindlalt ära ei otsusta.
Joogiga meil ka jah lahtine, et kuidas teha. Aga vist võtame kohapealt.
To: liiska
hei, menüü panime paikka hetkel kehtivate menüüvariantide alusel, kuid öeldi, et 2009 aasta võib midagi muutuda kuid enam-vähem põhi jääb samaks, a'la seapraa, kana, kala, liha, marineeritud asjad. võibolla salatid muutuvad ja mingit väiksemad asjad. Loodan, et hinnas erilisi suuri muudatusi ei tule.
Kas Te kavatsete eraldi saale kuidagi ka dekoreerida?
Mitte väga, aga pikale lauale natuke lilli võtame ja bufeelauale mingi seade. Võib-olla enda kohtade juurde lauale tellime midagi suuremat, aga pole kindel.
Kaminasimsile sissepääsu juurde mõtlesime natu midagi organiseerida, aga vot selle saali kohta, kus bänd esineb, pole veel mingeid ideid.
Purskkaevu kaunistust me nt igal juhul ei võta, sest aprill on siiski aprill ja vb on väljas nii külm, et ei saagi seal üldse aega veeta, seega läheks see kaunistus täiega raisku.
Lilleseadjaks valisime Kerli soovitatud Kristeli Tõrvast.
Kuidas teil endil seadetega?
Selles suhtes on Sul menüüde kohalt õigus küll, et ega seal ilmselt väga midagi ei muutu :)
Hei, hei!
Meie pidupäev on 04.04 ja ka Taageperas. Me ei ole veel ise kohapeal käinud ja Kerliga juttu ajanud. Läheme sinna novembri alguses, oktoober on olnud väga tihe kuu :)
Seega kogu asjaajamine hakkab pärast Taagepera külastamist, sest ootame ka Kerli poolseid soovitusi!
Aga alkoholi kohapealt, me vist ilmselt maksame inimese pealt korgimaksu ja võtame alkoholi ise kaasa, arvutades tuli justkui odavam.
Tuli odavam? Palju teil inimesi? Meil 50 ja arvestades, et iga in. pealt maksaks 100.- seda korgimaksu, oleks see juba 5000.- ja selles rahas veel joogid ei sisaldu. 50 in peale oleks veine vaja u. 25 pudelit, vein, mida me ise ostaks, maksab ca 100.- pudel. See oleks sis veini peale 7500.-, kui ise tooks. Pluss veel šampus ja tordi juurde midagi, viina me ei võta.
Tuleks juba midagi 10 000.- kanti.
Kui ma arvutasin samad joogid Taagepera hindadega, siis ma sain nagu niipidi aru, et sealt otse oleks odavam võtta.
Aga kokkuvõttes olen endiselt kahevahel ja pole kindel, kas ma kogustega üldse õigesti olen arvestanud. See joogiküsimus on kõige häirivam :)
Meie tähtis päev leiab aset 30. aprillil.
Suurem tuhin ja organiseerimisvajadus on möödas. Koht on olemas, pulmaisa bronnitud. Vaikselt liigume edasi..
30.04.09
Meil on 50-60 vahel inimesi. Meie arvutuste põhjal tuli vahe üsna suur, sest nii nagu meie olema arusaanud, siis kui maksad korgimaksu, siis saad ise kõik mahlad ja karastusjoogid ka kaasa võtta. Sealt tuleb juba kõige suurem kokkuhoid, kuna mahla võeti neil sealt klaasipealt (ma küll ei ole 100% kindel, mul tööl ei ole neid faile). Kuigi me ei ole ka 100% ära otsustanud, sest eks mugav on kui kohapeal kõik ette ja taha ära tehtakse, aga eks see selgub pärast Kerliga rääkimist. Paratamatult läheb alkoholi peale palju. Me oleme ka arvestanud ja mõelnud sellele, et kui alkohol peaks liiga vara otsa saama, siis vist on võimalik ka kohapealt pudeleid juurde osta. Aga nagu ma ütlesin, et me ei ole veel nii täpselt Kerliga rääkinud, seega ei oska ka täpselt õelda, mis võimalusi nad pakuvad.
Aga meil tuleb kiriklik laulatus, kas äkki keegi teab, kus Taagepera lähedused mõnda kirikut on, ise olen ka uurinud, aga pole väga midagi leidnud.
Kuidas Teil korgimaks 100.- eeku on, meil on pakkumises 150.-, või ongi nii,et erinevatele inimestele tehakse erinevad hinnad.
Meil on võetud lilleseadja Võrust, kes teeb kohapeale seaded ja ka külaliste lilledest paneb kokku kaunistused. Lillesooviks külalistelt on meil heledad tulbid, nendest saab kevadisi kimpe, millega ruumid kaunistada. Veel olen mõelnud, et palju küünlaid võiks seal tantsusaalis olla ja kindlasti kaminates elav tuli, mis teeks olemise hubasemaks ja romantilisemaks.
Tead, ma pead ei anna selle 100.- eest praegu :D Sest otsisin oma kirjadest, aga seal polegi selle kohta midagi, ilmselt rääkisime sellest kohapeal ja täiesti võimalik, et mäletan valesti. Aga heledad tulbid tulevad meil ka ja küünalde peale mõtlesime ise ka, et tahaks siseruumidesse midagi.
Kas te õueküünlad tellite? Me neist vist loobume samal põhjustel, miks purskkaevukaunistusest.
Kerli sulle ilmselt kohapeal soovitab ka, et Taagepera kirik on olemas. http://www.taagepera.org.ee/kirik1_1.jpg
Paistab selline nunnu väiksem kirik.
Meil endal küll laulatus Tartu Peetris.
Aga see on sul küll õige, et mahlad ja värgid ju ka veel ... Nende peale polegi mõelnud. Isver, no see on ainuke koht, millest ma kuidagi üle ei saa :D Et kuidas teha ja kas võtta kohapealt või viia ise.
Tere, õueküünlad me võtame, tahaks mõned pildid küünlavalges õues teha ja need unduvad jube romantilised, olgu siis vähemalt suitsetajatel romantikat, kui teised sea ei näe.
ma kolin ka ikka suve alt siia üle, 30. mai on ju kevad mis kevad :)
enamik asju on paigas/bronnitud. kuigi üritus tuleb väike - lihtne registreerimine kabelis mu ema-isa ja meie lapsega, muus osas (kleit, koht, fotograaf jm) siiski hinnaalandust ei tee :)
mõtlesime ka algul ca 50 in pidu aga lihtsalt käisime suure osa mõisaid jm kohti üle Eesti läbi aga ükski ei tundunud "see" olema.
ja kui seda kabelit netis nägin ja kui veel koahale sõitsime, siis loksus kõik paika - ei mingeid külalisi ja suurt pidu :)
sõrmused on välja valitud, tuleb leida kullasepp, kes need normaalse hinnaga valmis teeks. ja...
...weddingos käin nagu loll oma kleiti iga nädal piilumas ja ei jõua detsembrit ära oodata, et tellima hakata :p
Tere taas!
Kuidas on ettevalmistused läinud, mida juba olete jõudnud ära teha ja mis vaja veel teha?
Ise oleme juba kutsed valmis meisterdanud aga jagama pole veel hakanud. Ka tähtsamad asjad nagu näiteks pulmaisa, ansambel, fotograaf on valitud, samuti florist on olemas.
Riiete juurde pole veel jõudnud, küll aga olemas kleidieelistus, iseasi, kas ka kuskil sellist leidub.
toredaid lähenevaid pühe!
Meil vaja teha veel kutsed ja vanemate kingid muretseda + mehe ülikond õmmelda lasta (riie lõpuks olemas).
Tehnika muusika mängimiseks peame ka Taageperra muretsema, aga see peaaegu olemas.
Mingit väikest pudi-padi on veel ja ülejäänud on juba sellised asjad, mida nagunii saab teha üsna vahetult enne pulmi (anda sisse konkreetsed tellimused lilledele ja tordile jms).
Pmst valmis kõik siis.
Mina ka kuulun siia :) Meie pulmad peaksid aset leidma 29.04.2009. Kuna pulmad on kaugel palmide all ja vaid meile kahele, siis korralduse poole pealt on olemas lennupiletid ja majutus ehk meie pulmareis :) Vaja veel täpsustada pulmapakett, dokumente tõlkida/kinnitada/saata, osta sõrmused, osta mehele midagi mu kleidiga sobivat, endale lasta kleit õmmelda (ses suhtes olen jõudnud selgusele, millist kleiti tahan, aga raskem juba on leida sobivat kangast :) pedant nagu ma olen...), siis vaja veel muretseda piletid Helsingisse ja tagasi, kust meie reis hakkab ja leida majutus Londonis üheks ööks, kuhu oleme sunnitud jääma, st. lend on nii organiseeritud. Aega tundub olevat palju, aga samas mu meelest see aeg nii ruttu lendab ikka, varsti jaanuar ja siis läheb eriti kiirelt ju :)
-----------------------------------------------------
Inimese geniaalsuse tõendiks peetakse sageli seda, kui ta oskab esitada
küsimusi, millele ise vastata ei oska...
Heh, ma vaatan just, et vähe aega jäänud :) Meil 24.04 ja aega seega nats üle nelja kuu. Arvestades seda, kui kaua ma abiellumist oodanud olen, on nüüd ikka imevähe jäänud :D:D
Meie plaan 26.05.2009, loen ka maid siiski kevadkuuks :)
Pulmakorraldajaga on räägitud, mesinädala lennupiletid olemas, sõrmused ostetud.. ainus asi, mis teha veel on ööbimine paika, osta riided ning ongi kogu moos :)
No kuidas sujub kevadistel abiellujatel? Närv sees ka juba? :) Sest mul küll natuke on. Aega kolm kuud ja nädal. Varsti saab kutsed kätte jagada, nii ootan seda.
Me tõstsime oma pulmad maist 28 märtsi peale. Avaldused sees, kutsed tegemisel, mõni on isegi juba kätte antud. Hotell broneeritud, fotograaf pm olemas, vaja otsida veel pulmaisa. Aeg võiks kiiremini minna, ei jõua juba ära oodata:P
Ma ka ei jõua oodata, aga nagu mu ema ütleb: ära taha, et see juba käes oleks, sest siis on juba kohe möödas ka ja ega seda (loodetavasti) elus rohkem ette ei tule.
Aga mul on kleit juba septembrist kapis ja iga päevaga läheb järjest raskemaks seda mitte selga proovida. Viimati sel päeval oligi seljas, kui ära ostsin, nüüd tahaks nii näha, et kuidas ta ikka täpselt istus ja nii, aga samas ei julge niisama selgapanekuks välja kiskuda seda. Pärleid proovin küll kõrva ja kaela ja abielusõrmust ka aeg-ajalt panen sõrme :D
Meil nagu selliseid asju pole, mille kohta ei teaks, et kas ja kuidas saab, aga nt torditegija proovitorte tavaliselt ei tee,aga me tahaks ikka enne maitsta ka, et kuidas on. Ja lilleseadjaga on eriarvamused meil, see on natu murettekitav. Ja noh, tulevane abikaasa ei saa juba üle nädala oma õmblejat kätte, kelle käes on nii tema lips kui ülikonna- ja vestiriie. Nii et ärevust ikka jätkub ;)
Mina ikka proovin aeg-ajalt oma kleiti, et kas läheb ikka veel selga:D...pean veel väikse aasakese sabale õmblema, et saaks poriga kätte võtta. Ja ükspäev triikisin ise oma kleiti miski pea 1h kulus, alguses väga ei julgend aga sõbrannal samast materjalist ja ta sai kenasti hakkama ja mina ka.
Ja tordiga ma pole veel alustand, ei teagi kohe kust Tartus saab head ja ilusat torti tellida, pereleiva omad mulle väga ei meeldi:S
Meie tellime tordi Wernerist, seal väga lahe torditegija :) Selline südamlik naine. Ja arvestas vähemasti meie puhul iga viimast kui soovi ja ütles, et tema mingeid oma ettekirjutusi ei tee ja teeb täpselt sellise tordi nagu tahame.
Tere, minul pulmad 17.04 ja väike närv on juba sees, seda enam, et ennem pulmi oleme veel 3 nädalasel reisil. Täna käisin Anna butiigis kleiti ostmas ja otsisin pitserilakki, et kutsed nö kinni pitseerida aga ei leidnud mitte kusakilt. Kui keegi teab kust seda punast pitserilakki saada siis olen väga tänulik, kui minuga seda jagate. Kutsen plaanin ära saata veeb lõpus. Hetkel ei tea veel seda kuidas lahendada muusikaküsimus siis kui bänd pause teeb - kas kellelgi on ka eraldi DJ või on miski muu variant?
Hetkel on olemas:
koht: Taagepera
menüü valitud
fotograaf
pulmaisa
bänd
lilleseadja
mehe riided
puudu:
minu kingad
lapse riided
lauakaardid ( teen ise)
küünlad lauale kaunistuseks ja ka pulmaküünal
külaliste raamat
pulmaleht ( hetkel veel ei kujuta kas seda jõuan või oskangi teha).
Kus maal Te aga ise oma planeerimistega olete.
Meil konkreetselt on puudu:
- ametimärgid;
- vanemate kingitused;
- mehe ülikond (õmblemisel);
- minu kingad ja jakk;
- kutsed tegemata;
- plaadimuusika valimata;
- plaadimuusika jaoks vajalik tehnika muretsemata;
- külaliste meened tegemata (idee olemas);
- avaldused kirikusse esitamata (alates laupäevast juba saame esitada :) );
- alkohol ostmata;
- lilleseadjaga kokkulepped tegemata;
- proovisöömisel käimata (aeg kokkulepitud);
- vanemad tutvustamata (kah aeg paigas).
Ise muretsen kõige rohkem kingade, mehe ülikonna ja lilleseadete pärast, muud asjad on lihtsalt, et tegemata, aga kõik vahendid olemas.
Hmm...lähen kohe homme uurima:) Aitäh!
Uuri, äkki pulmaisa ja bänd teevad koostööd, ehk pulmaisa täidab bändi pause mõne lõbusa mänguga.
minu jaoks aeg venib nagu tigu :) olemas on meil koht, registreerija, fotograaf ja videograaf, kelle ka ikka otsustasime võtta. piltidelt ei saa ikka 100 % seda emotsiooni, mis videost.
ja ilmselt võtame ikka floristi, sest suht keeruline oleks ikka endal sõita ca 200 km kaugusele kohta kaunistama, kuigi esialgses plaanis ma kujutasin seda nii ette. ootangi nüüd pakumist.
miljon asja on veel teha aga samas kõik peale kleidi ja sõrmuste on suhteliselt kiiresti lahendatavad. sõrmuste osas ei suuda me lihtsalt otsustada, kas lasta teha valge ja kollase kullaga või anult kollasega. leidsme 1 ainult kollasest kullast ka, mis väga meeldib aga mees põeb, et äkki tema hõbedavärvi kellaga ei hakka see kokku sobima. varjatud kujul ilueedi mul ikka, tuleb välja :D
aga varsti-varsti on jäänud 4 kuud... :)
Meie tähtsa päevani on aega 3 kuud ja 4 päeva :) Närvi nii väga pole veel, aga natuke hirm, et kas saab kõik asjad õigeks ajaks tehtud. Nagu ma juba varem mainisin, siis meie pulmad on kaugel palmide all - Mauritiusel.
Olemas hetkel on:
Lennukipiletid algusega Soomest pulmapaika/mesinädalatele ja tagasi :)
Majutus sihtkohas
Pulmapakett
Fotograaf
Muusika
Minu kingad
Pesu kleidi alla
Kleit õmbluses - leidsin lõpuks kanga ja kleit peaks valmima veebruari lõpuks :)
Kinnitatud dokumendid
Vaja veel:
Transport Soome ja tagasi
Majutus Londonis
Mehele riided, jalanõud, pesu
Omale pulmaöö pesu
DOkumentide tõlkimine
Täpsustused pulmapaketi kohta
Sõrmused
Soenguidee - juuksed kinni/lahti, kes teeb?
Kindlustus
Muu pudipadi
Oeh...tundub, et nii palju asju veel puudu! Ja aeg lendab nii ruttu. Eks ma hakkan vast paanitsema natuke, kui saan kleidi kätte ja asi juba reaalsem - see mehele mineku värk :D Kuigi, mis vahet sel paanitsemisel on, koos oleme ju niigi olnud juba peaagu 6 aastat ja see, et ükspäev ilusas kleidis olen ja asi ametlikuks saab, ei tohiks ju miskit muuta :)Aga eks see selline pulma ärevus :)
------------------------------------------------------
Inimese geniaalsuse tõendiks peetakse sageli seda, kui ta oskab esitada
küsimusi, millele ise vastata ei oska...
mis siis ikka, pulmakingiks kullane kell ;) ja see raske mure kah lahendatud :)
Meil 74 päeva aega! :D 24.04 siis.
Ma vahel olen küll ikka täitsa närvis, või on see pigem ootusärevus, ei teagi. Nii tahaks juba seda päeva, samas kardan, et äkki on pinge liiga suur.
Laupäeval esitasime kirikus avalduse ära ja nüüd jälle üks suur samm lähemale astutud sellele ettevõtmisele. Kirikuõpetaja muidugi muutis selle avalduse esitamise eriti pidulikuks ka :)
Kutseid jagame. Siiani on saanud lähemad inimesed, kes nagunii teavad, et pulmad tulemas ja et nad kutsutud, aga ühed sugulased said ootamatult kutse, st teadsid, et meil pulmad, aga arvasid, et me neid ei kutsu, küsisid juba mu emalt aadressi, et õnnitluskaart saata pulmapäevaks. Vot nemad olid küll nii üllatunud sellest kutsest :D Aga noh, parimad hetked on veel ees, sest paljud sõbrad-tuttavad ei tea mitte midagi ;)
Meie pulm siis 20.03.2009
Registreerimine Õnnepalees.
Pidu toimub kodus oma perega. sellised tagasihoidlikumad.
Kleit: Tigasmos õmmeldakse
Sõrmused: Ehtekunstnik Mari Pärtelpoeg
Kutsed: Vivesti tulundusühistu
Tort: Pagaripoisid
Lilleseaded(pruudikimp, peigmehe rinnanõel, autokaunistused): Marianne Lilleäri
Soeng: Kati Kuldma
Meik: kohvriga meikar- läbirääkimised!
Fotograaf: Katrin Kapral
Peigmehe ülikond veel lahtine- arvatavasti rent Diplomaadist.
Kõikidele pruutidele jaksu ja palju armasrtust ja päikest tähtsasse päeva;)
sain just floristiga kokkuleppele hinna osas ja üliõnnelik, et sellist hinda pakub koos kabeli kaunistamisega. super-super!!! :) endal on sel päeval mõnevõrra kergem kohe, sest kui hind poleks sobinud, oleksin ise kaunistamisega tegelenud aga see oleks asjad veidi keeruliseks ajanud, sest vaja teise Eesti otsa niigi sõita. nüüd veel sõrmused ja riietega seonduv ja siis jääb üle ainult oodata :)
ahjaa, küünal on ka plaanis veel leida ja ise kaunistada :)
kaugel teised oma asjadega on?
Pulmad 28.03
Nüüd olemas ka pulmaisa: Virgo Jaani.
Reis broneeritud ja pool makstud.
Vanematele kingid olemas ja kõik muud väiksemad vidinad ka.
Boolero on veel õmblemises ja kleidisabale vaja ka väike aasake õmmelda. Ja autolindid ja kaunistus ära valida.
kuhu reisile lähete, kui saladus pole?
me ise ootame sobivat pakkumist veel hetkel. tahtsime kohe järgmine päev esialgu minna aga kuna võtame vanemad kaasa (neil tuleb 30. pulma-aastapäev :) ) ja neile kahjuks kuidagi ei sobi juuni alguses nädalaks ära minna, siis lükkasime jaanipäeva kanti oma reisi.
no ja ma lohutan ennast sellega, et paljud, kes on kohe järgmsel päeval läinud, kurdavad, et väsimus oli peal ja oleks võinud ikka hiljem minna :)
äkki avaldad floristi hinna suurusjärgu?
meil on:
14 pingiotsakaunistust (roos mingi lisaga), lindid ja tüllid on mul endal, need läksid juba selle 2000 väliselt 700 kokku.
2 rinnakaunistust
2 suurt lillekorvi
roosi kroonlehed
ümmargune pruudikimp
kabeli kaunistamine
... vist sai kõik.. ja jäi jutt, et mahutame selle 2000 sisse ära. see oli ka summa, millega ma arvestasin või arvasime isegi, et tuleb kallim natuke.
... tel teel kui rääkisime üldist juttu, rääks ta, et sama töö eest (suur peokoht+kirik), mis nemad küsisid 7000 eelmiseöl suvel, küsis üks pealinna tuntumaid pulmakorraldajaid 30 000.
loodan, et jään tulemusega ka rahule ikka :)
Küsimus mirabella`le.
Mul on ka laulatus tulemas kirikus ja just ootan lillekaunistuste pakkumist. Idee on väga sarnane Sinu omaga. Kust Sa tülli ostsid?
see nn tüll on pigem küll organza moodi. ostetud Abakhani kangapoest aga usun, et ka mujal ka on seda. sellel orgaza-moodi materjalil on tüllist parem hoidvus aga samas halb külg on see, et servad hargnevad ja kuna mul pole sellist udupeent õmblusmasinat, mis sellisel materjalil need servad peenelt ääristaks, siis ilmselt lõikame peale pingiotstesse sidumist ripakile jäävad niidikesed kiirelt ära.
ja paela peaksid ka juba ostma hakkama, sest suve poole pidi nt valge atlasspael ikka päris defka värk olema :)
Meil jääb pulmade ja reisi vahele 2 päeva puhata ja pakkida:) Lähme Hurgadasse, pole küll suurem asi pulmareisi siht aga sellel aastaajal pole lihtne leida sooja ja odavat kohta. Tasuks ka krediidi infost kontrollida reisifirma tausta, sest paljud neist hakkavad vaikselt pankrotti minema ja siis võib nii rahast kui reisist ilma jääda.
plaan abielluda 30.05.09 :) Kas kellegi veel Tartus kavas sel päeva registreerida( kui üldse sel päevalmuidugi registreeritakse!?)
18.02 lähen kleiti Tlnasse vaatama :)
Nonii minul pulmadeni veel 23 päeva:D Ootusärevus on nii suur et ei tea kohe mis teha.Kõik ettevalmistused on tehtud, jääb üle vaid oodata..mis on muidugi kõige raskem. Käin veel mõned korrad solaariumis ja juuksuris värvimas..küüntele ka veel hooldus ja siis peaks kõik ok olema.Jalutan igapäev pulmakingi sisse, et hõõruma ei hakkaks:) mees juba naerab kodus..
Kellel veel häid mõtteid mis enne pulmi veel teha andke märku..kuidas teie selle aja sisustate?!
olen näinud kunagi seda punast pitserilakki ja pitserit ise Apollo raamatu poes...piilu igaksjuhuks äkki on abi:)meie pulm ka Taageperas 23.05:)
me ka arutasime,et mida teha kas wõtta kohapealt või maksta korgi maks ja ise osta...summa tuleb sama aga kogused topelt ja sorte rohkem ,nii et siis maksame korgi maksu ja joogid hulgilaost;)
Abiellun 11 apr.
Meil enam vähem kõik olemas (riided,sõrmused jms.)Mul sõbranne korraldab palju asju ära ja suured tänud talle!!!
Vaatan veel pruudikimpu, et millist siis ikka? Tahaks sellist loomulikumat mitte mingit roosipalli. Palju see kipmude hinnaskaala muidu on? Meigi teen ise. Millist pesu te pruudid kannate sellise kleidi all kus rinnahoidja paelad ei tohi näha olla ei õlgadelt ega selja pealt (kleit tagant ka natuke lahtine). Millistesse pesupoodidesse peaks vaatama minema.
Sellist pesu nagu sina vajad (ilma paelteta ja selja pealt kas läbipaistva peaelaga või nn kleebitavaid rinnahoidjaid olen mina näinud Lindexis ja La senzas.
Triumphi müüvates pesupoodides ka on neid kleebitavaid.
Marylinis (Tartu Lõunakeskus) on selliseid ainult silikoonkorve vms. Mulle ükski suurus sealt ei sobinud aga enamikele sobib ma usun.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.