KEVAD 2009.a. abiellujad :) - Lehekülg 2
60 vastust · leht 2 / 2
Teemast mööda, aga ma ei saa mainimata jäta, et vaatasin su pilte ja sul on täpselt samasugused kingad nagu mul:)
Aga kingad on ju mugavad ja ilusad ja ma sain sooduka ajal jube odavalt:D
Mina sain ka õigel ajal pihta ja väga soodsalt:)
Kas korsetiga kleit?
Milleks siis üldse rinnahoidjad? :) Mina abiellusin ilma :)
Kui ei ole korsetiga, siis muidugi teine tera.
Muidu pruudipesu ostsin seppäläst :D
On ja ei ole korsett ka ...tagant on paeltega reguleeritav ja see jätab natuke selga paelade vahelt kumama (hästi lusasti). Ma proovisin ka ilma rinnakata ja no jääb lame ja kole tahaks ikka miskit toetama alla.
Meie tähtis päev siis täpselt 2nädala pärast, ehk 25aprill. Maksmata on veel toidu eest, kuna külalistele peab ise üle helistama. Paljud on üllatusest arvanud, et kui nad juba kutsed said, et siis nad on ka kindlalt tulijad. Ma ikka täpsustan, et kui tulemas olete siis kindlasti peab seda ka teatama - vaikimine pole nõusolek:)
Pulmaisaga on kondikava ka veel täpsustamata, eks natuke kannatab veel oodata, et teada saada mis ilm meid ootamas on. Loodan südamest, et enam lund taevast alla ei saja, pigem päike on oodatud. Endale pole veel ka sallikest ostnud, mine sa tea, äkki vaja veel kasukas osta.
asume nüüd jutuootele :)
Kellel veel üks odav fotograaf puudu, siis võin abi osutada :)
Liiska jääme ootama muljeid pulmadest! :)
Ma hea meelega võtaksin pakkumisel sabast kinni ja palun selle odava fotograafi kontakti. Äkki saadad paar pulmapilti ka, kui ei ole kade. Otsin juba pikemat aega mõistliku hinna eest korralikku fotograafi. Tänan ette juba ära.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.