Pulmad 2012 pruutide kleidid
Kuna meil siin tekkinud huvi teiste kleitide vastu, kuna mitmed tellivad välismaalt, siis lisaks siia pildid kleidist. Nii mannekeeni, kui pruudi seljas.
96 vastust · leht 1 / 2
Minu kleit tellitud tidebuy.com. Minule liiga pikk, viisin õmbleja juurde kohendamisele. Aga muidu jube armas. Saba ei soovinud kohe tellides. Võibolla oleks pidanud mainima oma pikkust ka, oleks paraja pikkuse saanud :)
http://www.tidebuy.com/product/Pretty-A-Line-Spaghetti-Straps-Floor-Length-Chapel-Embroidery-Wedding-Dresses-202282.html
Mina võin kohe lisada oma kleidi mannekeeni seljas.
Kui töölt koju jõuan...ja aii kurja. Tegelikult täna ei saagi. Nimelt mu mees ei ole mu kleiti seljas näinud ( soovin, et näeks alles pulmapäeval ) ja üksi ma ei saa seda kleiti selga. No naera ribadeks, aga ei saa ;) Proovisin igatpidi( mul kleit paeltega ) aga paelu ise lõpuni ei saa.
Pole veel alusseelikut ka ostnud...õhh. Aga panen siis lähinädalate jooksul mõlemad pildid üles. :)
Sina&Mina 20.07.2012
Aga sa pane kleit seljas pilt siis, kui pulmad möödas.
[quote=Annika_Arthur]Mina võin kohe lisada oma kleidi mannekeeni seljas.
Kui töölt koju jõuan...ja aii kurja. Tegelikult täna ei saagi. Nimelt mu mees ei ole mu kleiti seljas näinud ( soovin, et näeks alles pulmapäeval ) ja üksi ma ei saa seda kleiti selga. No naera ribadeks, aga ei saa ;) Proovisin igatpidi( mul kleit paeltega ) aga paelu ise lõpuni ei saa.
Pole veel alusseelikut ka ostnud...õhh. Aga panen siis lähinädalate jooksul mõlemad pildid üles. :)
Sina&Mina 20.07.2012[/quote]
väga kena kleit, kust plaanid alusseelik soetada?
kuna mul eriline soov saada punane alusseelik pöördun lähiajal õmbleja poole;) lepin temaga kokku, et kui kleit käes siis saab täpsemalt teha kleidi järgi alusseeliku:D
Pole jõudnud selle peale üldse mõelda. Kohutav lausa.
Ma kardan kõigerohkem seda, et äkki ei sobi mu kleidi alla vms. Punane alusseelik? VÄGEV!
Aga palju Sul õmbleja juures umb maksma läheb? Äkki peaks laskma endale ka õmblejal teha. Siis kindel, et sobib.
Sina&Mina 20.07.2012
[quote=pisipulm]Aga sa pane kleit seljas pilt siis, kui pulmad möödas.[/quote]
Teeme nii ;)
[quote=Merikarp]Minu kleit tellitud tidebuy.com. Minule liiga pikk, viisin õmbleja juurde kohendamisele. Aga muidu jube armas. Saba ei soovinud kohe tellides. Võibolla oleks pidanud mainima oma pikkust ka, oleks paraja pikkuse saanud :)
http://www.tidebuy.com/product/Pretty-A-Line-Spaghetti-Straps-Floor-Length-Chapel-Embroidery-Wedding-Dresses-202282.html%5B/quote%5D
Pika sabaga on lahedad kleidid aga kuna mul turismitalus pidu siis ma endale seda ei võtnud, äkki mingi kole sopane ilma ja siis ei ole just kõige kenam pärast :D
Panen siia siis pildid oma kleidist - loodan, et saate midagi aru. Kleidi lasin õmmelda.
Väga kaunis kleit on. Sulle nii sobib see.
[quote=Annika_Arthur]Pole jõudnud selle peale üldse mõelda. Kohutav lausa.
Ma kardan kõigerohkem seda, et äkki ei sobi mu kleidi alla vms. Punane alusseelik? VÄGEV!
Aga palju Sul õmbleja juures umb maksma läheb? Äkki peaks laskma endale ka õmblejal teha. Siis kindel, et sobib.
Sina&Mina 20.07.2012[/quote]
pole veel jõudnud uurida... aga tuleval nädalal võtan ette selle:)
[quote=Kadri1988]Panen siia siis pildid oma kleidist - loodan, et saate midagi aru. Kleidi lasin õmmelda.[/quote]
imeilus pruut, palju onne! x
No siis läks küll hästi, kui enne pulmapäeva valmis sai.
Kleidid on superkenad olnud, hoian põnevusega pilku peal, et milliseid pilte siia postitatakse niikaua kui ise oma kleiti valin :)
Küsiks veel seda, kelle käest te nõu ja arvamust olete kleidi valimisel küsinud? :) Kas lähtute täiesti oma maitsest või on teil olnud kaasas õdesid, sõbrannasid, ema vms, kes aitaks valikuid teha ja oma arvamust avaldaks?
Kas olite ühel meelel, kui õige kleidi ära tundsite, või hakkasite siis arutama, milline kellele meeldib ja mis on millise kleidi plussid-miinused jne? Minu mees ütles konkreetselt, et tema minuga kleiti valima ei tule, et tema tahab seda alles pulmapäeval üllatusena näha. Mitte, et me enne registreerimist ei kohtuks ja üksteist näha ei tohiks, aga ta lihtsalt otsustas, et ei taha valikuprotsessis osaleda :)
Mina käisin oma parima sõbrannaga. Te,aga maitsed ka ühtisid.
Mina tellisin oma kleidi ebayst ja mulle väga meeldib. Ainult paelad pean juurde laskma õmmelda.
Kuskil keegi müüs ka sellist kleiti ja piltide peal jäi kleit väga ilus.
[quote=isadora]Küsiks veel seda, kelle käest te nõu ja arvamust olete kleidi valimisel küsinud? :) Kas lähtute täiesti oma maitsest või on teil olnud kaasas õdesid, sõbrannasid, ema vms, kes aitaks valikuid teha ja oma arvamust avaldaks?[/quote]
Vaatamas käisin kord sõbrannaga, kord õega aga lõpuks valisin ise täitsa uue kleidi. Õnneks pärast kiitsid mõlemad heaks. Ma muidugi tegin pilti kasellest valitust ja sisi avaldasid nad ka juba arvamust. Siiani kahetsenud ei ole :P
Mina leidsin oma kleidi hoopis koos tulevase (nüüdseks juba praeguse :)) ämmaga :) Käisime neil külas (Inglismaal) umbes 6 kuud enne pulmi ja ta tegi ettepaneku niisama minna paari poodi vaatama. Mees ei soovinud kaasa tulla - tahtis, et oleks üllatus :) Täitsa suvaline pisike linnake. Esimeses poes ei meeldinud suurt midagi, aga sai pildi selgemaks, mis sobib ja mis mitte (kuna ei ole piitspeenike just paraku). Teises poes oleks olnud vaja eelnevat aja kinnileppimist, muidu ei saanudki sisse poodi, seega jätsime telefonile teate ja väga armas müüja helistas tagasi ja kutsus vaatama ja läksimegi ja kolmas kleit oligi see õige. Maggie Sottero mudel, kes päris tuntud pruutkleitide tegija. Lihtsa lõikega kleit, väga hea korseti osaga, aga huvitavaks tegid mitmed detailid. Juurde sobib ka poes olev pitskäistega boolero, kuna pulm oli talvel tulemas. Ma siiski päris kohe ära ei ostnud, tundus kuidagi liigne kiirustamine, aga sain ühe foto teha ja vanematele ja õele saata ja nemad ütlesid, et oh, miks Sa ära ei ostnud! Võtsin siis koju jõudes poega ühendust ja see armas müüja korraldaski saatmise ka ära. Tõepoolest nagu mehega - tunned ära lihtsalt selle õige :)
Wau, tõsiselt kena.
Väga armas ja kimp seal pildil on ka kena!
Väga ilus! Nii kimp, kui ka kleit!!!
Väga kena. Mul lahtine ülaosa. Tahaks taolist pitsboolerot juurde saada, aga pole leidnud.
Kui ma ei eksi, siis pitspooleroid olen mina ainukt vilksamisi leidnud calla salongist ja buduaaris müüs ka vist keegi, kes tellimuse peale õmbleb.
Isegi mõtlen, et peaks ehk poolero vaatama aga kuna mul kleit jätab pool selga paljaks, siis peaks ka poolero olema selline, mis kataks kogu selle palja osa ara, mitte ainult õlad ja sellist ma pole veel isegi netist leidnud. Peab siis vist igaks juhuks salli otsima.
Kuna boolerotest jutt siismainin siia samma ära, et nö. riidest booleroid on nii Eedeni kui Lõunakeskuse poes, mille nime ma hetkel ei suuda meenutada. eedenis asub seal siis vahetult enne spordiklubi vasakut kätt ja Lõunakas liumäe taga.
Kus Tartus võiks ilusaid pärlikeesid leida, oskab keegi soovitada?
Ups, see vale küsimus siia teemasse. Nö. järgisin viimast postitust. Ei hakka teemasid saassi ajama, küsin ehte teemas :)
Tere kõigile,
Mul on 2 kleiti, ühe panin müüki või renti, teist ootan hetkel. Natuke olen isegi segaduses kumba kandma hakkan. Alguses olin kindel, et pulmapäeval tahan printsessikleiti, kuid ikka on mingi kahtlus hinges, et see ei ole päris minu stiil. Seega tellisin ka teise nüüd. Eks siis paistab :) Mõlemad kleidid on tellitud http://www.dressilyme.com (väga soovitan, super töö)
Ma ei tea, kas see siia sobib aga küsin igaks juhuks ikka.
Prouad, kellel pulmad möödas, kas keegi boolerot ei tahaks laenutada? Mu kleidi juurde see ei kuulu aga kirikusse oleks vaja midagi ikka õlgadele, arvan, et oleks viisakam. Mõtlesin, et äkki saaks kuskilt soodsamalt laenutada selle lihtsalt seal selga panemiseks.
Äkki kellelgi on soovi seda teha?
[quote=Briksu1]Ma ei tea, kas see siia sobib aga küsin igaks juhuks ikka.
Prouad, kellel pulmad möödas, kas keegi boolerot ei tahaks laenutada? Mu kleidi juurde see ei kuulu aga kirikusse oleks vaja midagi ikka õlgadele, arvan, et oleks viisakam. Mõtlesin, et äkki saaks kuskilt soodsamalt laenutada selle lihtsalt seal selga panemiseks.
Äkki kellelgi on soovi seda teha?[/quote]
Mina mõtlen, et kas teen õmbeljale salli tellimuse ka, selline mis õlgadele läheb ja eest kinnitub. Koti tellimus sai eile esitatud. Salli ju lihtsam seljast võtta.
Mõtlesin ka ise salli peale aga kui loor on siis läheb see sall juba pisut liiast ma arvan.
No mul loori ei tule. Aga kuidas loor tuleb? Kas see ei kata õlgasid?
No tegelt katab küll aga kas see on piisav? :S Ja kui äkki jahedam ilm on siis oleks ikka boolero ka hea. Ma hull külmavares :D
Väga armas, aga miks sa paelu tahad, see ju niigi kena.
Sama siin, nii et boolerode pakkumised igati teretulnud ;)
[quote=Suska]Väga armas, aga miks sa paelu tahad, see ju niigi kena.[/quote]
Ju on see pruudi unistus, mis teeb kleidi täiuslikuks. Seega ei olemeie asi arvustada :)
Ei arvusta, tunnen huvi
[quote=Suska]Ei arvusta, tunnen huvi[/quote]
Ega ma ei mõelnudki pahaga, seepärast naerunägu taga.
Ma ei mõelnud ka pahaga, aga ei saanud ju ometi ka vastamata jätta :P
Kuna siin läks mingiks teemaks selle kleidi ümber, siis ma küsiks (sest ma ei saa aru, millest jutt jäib) - et mis paelad? Õlapaelad?
Kleit on uhke küll.
meil ka mehega onneks suht yks maitse.
mulle meeldib selline vahepealne, et mitte paris sirge aga suur kohev printsessi oma pole ka minu maitse (oma seljas, pole lihtsalt minu stiil). samas osadele sobib imehasti
Kusjuures meie vaatasime enne minu kleidi ostmist netis kleite ja siis talle ka meeldisid need kohevad, et ikka uhked ja printsessilikud, nagu tütrele see printsessi maania kallal ja sellised lihtsamad ei olnud talle meelt mööda, kuna tahab et ma oleksin uhkes kleidis, et kõigil kadedus silmis sellest kleidist. Poes aga proovides kleite, siis mulle kohe üldse ei sobinud need kohevad kleidid. Jäin kuidagi imelik. Lisaks ei tundnud ma ennast alusseelikuga hästi. Samas kui proovisin lihtsamaid kleite, siis tundsin end hästi. Mehele sa ka räägitud, et ma ei taha kleiti, mida kandes pean sinust kaugel olema. Tahan olla võimalikult lähedal sulle. Kui kleiti ostma läksime. Tema muidugi maksis aga kleiti ei näinud, siis ei olnud tal midagi selle vastu, et kleit pole nö printsessi lõikega, kuna oluline oli talle see, et mina tunnen ennast hästi ja ma oleksin selles kleidis imeline. Seda see kleit ka on. See kleit rõhub minu figuuri, on täpselt minulik, sabaga ja õlapaeltega, kuna ma ei taha paljaid õlgasid.
Edhardy- aga kui kätte saad, siis palun jaga selle poolero kohta infot. Ma ei taha kuidagi pitsist ja mõtlengi õlasalli peale aga ehk lasta hoopis selline enda mõõtude järgi teha.
Aga viitsid sa mulle ehk pilti saata sellest? Saaks oma õmblejaga rääkida.
Minu kleit on lihtne -õigemini mul on korsett ja seelik.
Pilt on halva valgusega ja see on tehtud salongis kui läksin seeliku osa lühemaks tegema. Korsett on väikeste tikanditega ja pärlitega.
Nüüd on seelik lühemaks tehtud, aga uut pilti pole saanud teha.
Ehk annab mingi pildi :)
[quote=a-ruudus]Minu kleit on lihtne -õigemini mul on korsett ja seelik.
Pilt on halva valgusega ja see on tehtud salongis kui läksin seeliku osa lühemaks tegema. Korsett on väikeste tikanditega ja pärlitega.
Nüüd on seelik lühemaks tehtud, aga uut pilti pole saanud teha.
Ehk annab mingi pildi :)[/quote]
Nii palju kui selle pisikese pildi pealt aru saab siis vähemalt pruut on väga õnnelik selles kleidis ja see ongi ju peamine!
Veel üks printsess :)
Nii palju kui sellest aru on saada - mulle meeldib! :)
Kena!
Vàga hàsti sobib.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.