Pulmad 2012 pruutide kleidid - Lehekülg 2
96 vastust · leht 2 / 2
Minu mees tahtis ka algul uhket aga kuna mulle ei sobinud uhke, siis ei olegi uhke.
Olen just pulmakleitide lainel, vaadake millised meistriteosed http://www.stylemepretty.com/gallery/category/wedding-dresses/10
Lihtsalt hämmastav. Otsin praegu erinevaid kivikeste ja pärlitega vöösid, kavand tuleb valmis teha. Ei jõua juba ära oodata millal enda kleiti näen:)
[quote=kjpulmad]Olen just pulmakleitide lainel, vaadake millised meistriteosed http://www.stylemepretty.com/gallery/category/wedding-dresses/10
Lihtsalt hämmastav. Otsin praegu erinevaid kivikeste ja pärlitega vöösid, kavand tuleb valmis teha. Ei jõua juba ära oodata millal enda kleiti näen:)[/quote]
Mis stiilis kleidi ômmelda lased? Merineitsi?
Aitäh, suppper lehekülg! Palju inspiratsiooni tekib :)
Alustad ûlevalt ja lôpetad all ja siis valid, kas tahad peita vôi mitte.
Ma ei plaani peita kuna panen heleroosa korsetipeale ning seega jätan alla sellise lehvi :D
Kui special ilupael pandud, siis muidugi...ma mõtlesin neid, mis seal enamasti esialgselt juba on...
http://www.youtube.com/watch?v=lKZf8hhl1ms
minul jaab ka pael valja, pole kuulnudki, et seda sisse pannakse. kui just vaga peenike saapapaela moodi :P pael siis ehk jah voiks ara peita
Oeh. Tellisin ka Hiinast kleidi, aliexpressi kaudu. Sain just kätte ja see on täielik... ma ei tea, sitside-satsidega diivanikate? :D See on lihtsalt niiiiiii suur :D Ma saan aru, kui nad jätavad võib-olla natuke varusse, et õmblejal lasta kohendada, aga see kleit on ülalt nii suur, et kahe rinna asemel mahuks sinna vähemalt kolm. Ja pikkus on ka meeletu, selles osas kahtlustan möödarääkimist, et kui küsiti pikkust, siis ma panin enda pikkuse (kuigi lisaks sellele ütlesin ka pikkuse vöökohast maani, ikkagi on 10 cm otsas). Aga see on ainult suurus, ka kõik muu on absoluutselt mööda (tagant paelte asemel lukk, kaunistused on täiesti valed, vöö värvi tahtsin beeži, sain halli, õmblused on ka kohati mööda) ja pildile, mille järgi kleidi tellisin, sarnaneb ainult kaugelt. Kuna minu suurte plaanidega on terve igavik veel aega, lihtsalt nokitsen ja tellin asju ette, siis ma väga ei kurvasta praegu, aga esimene vasikas on igatahes aia taga :D
Oi. et sellise kohaga nii alt läksid. Aga ehk jagad pilte, et millise tellisid ja millise said?
Panin pildid siia: http://www.snap.ee/user/stef/album/kleit - parool: error
Üks häiriv erinevus on näiteks see, et kaunistused on lillekujulised, mitte ringid - just see mulle selle originaali juures meeldis.
No minu arust on hull juba see, et lilled ringide asemel, lukk paelade asemel ja siis pael hall. Kui need juba môôda, siis pole vahet enam, et milline see kleit seljas vàlja nàeb. Aga kas neile kirjutasid? Meilid ju alles ja mis lahenduse pakkusid? Tahavad tagasi saada?
Kleit on ligilähedane, aga. Just need asjad, milles sai eelnevalt kokku lepitud, tagant nööritav, beeži vööga ja loomulikult mõõdud (seda enam võiks olla tagant nööridega, saaks ise reguleerida - see oli mul ka üks otsingukriteeriumeid) - nendega ei ole arvestatud, nipet-näpet kohendustööd oskan ka ise ära teha. Muidu olid müüja kohta valdavalt positiivsed ja kleidi enda kohta ainult positiivsed kommentaarid, sellepärast julgesingi tellida.
Saatsin neile pildid ja ütlesin, et ei ole rahul, eks näis, mis vastus tuleb.
[quote=stef]Kleit on ligilähedane, aga. Just need asjad, milles sai eelnevalt kokku lepitud, tagant nööritav, beeži vööga ja loomulikult mõõdud (seda enam võiks olla tagant nööridega, saaks ise reguleerida - see oli mul ka üks otsingukriteeriumeid) - nendega ei ole arvestatud, nipet-näpet kohendustööd oskan ka ise ära teha. Muidu olid müüja kohta valdavalt positiivsed ja kleidi enda kohta ainult positiivsed kommentaarid, sellepärast julgesingi tellida.
Saatsin neile pildid ja ütlesin, et ei ole rahul, eks näis, mis vastus tuleb.[/quote]
kleit muidu ilus aga kahju, et pole arvestatud sinu nõudmistega:(
Kleit tundub pildi järgi siiski üsna sarnane, esimese ropsuga märkasin ainult seda, et ringide asemel on lilled. Muidu väga ilus kleit. Aga see, et nad suurusega nii mööda panid ja sinu kriteeriumitega ei arvestanud, siis teeb kindlasti kurvaks. Kui kleit ikka ei istu, siis pole seda võimalik kanda isegi siis, kui väikestest detailidest mööda vaadata. Jääb mulje, nagu neil oleks olnud mingi kleit juba valmis õmmeldud ja seismas ning saatsid selle sulle?
Mul on pulmad täna täpselt aasta pärast :) Ja hoian koguaeg siin kätt pulsil, kuidas on läinud teistel pruutidel, kes on netist kleidi tellinud. Kuna piltide järgi tundub netis ilusaid kleite olevat, millelaadseid ma siinsetes salongides pole näinudki, ja palju parem valik, rääkimata paremast hinnast, siis tahaks nagu väga tellida. Aga kuna ma olen ilmselt väga nõudlik pruut, siis kardan tohutut pettumust, kui kleit siiski ideaalne ei tule. Tahaks elus ühe korra abielluda ja kuna panen pulma korraldamisse kogu oma südame ja palju energiat, siis tahaks, et ka kleit oleks perfektne ja nagu mulle selga valatud. Kleit on ometi ju pruudi jaoks üks tähtsamaid detaile :) Kardan eelkõige just sellepärast, kas kleit tuleb suuruselt sobiv ja millised materjalid originaalis välja näevad - kui see, mis näeb pildil peen pits välja, osutub käes hoides hoopis robustseks tülliks, vaat siis oleks suur pettumus. Kas minisugune perfektsionismile kalduv pruut üldse tasuks riskida netist tellimisega? Kui tõenäoline on, et kleit tuleb täpselt selline, nagu pidi, ilma ühegi veata... väga väike vist? :)
Kui võimalus oleks, telliks endale ka mitmeid kleite ja valiks nende hulgast, aga kahjuks tuleb 85 inimese pulm nõnda kallis, et kleidiga eksperimenteerimiseks ei jätku raha :(
Kuna mul on umbes sama kaua aega oma pulmadega, siis mul on aega ka eksperimenteerida, tellisin oma kleidi suht hetkeemotsiooni ajel. Olin kleidil ammu silma peal hoidnud ja oli äkki ühel hetkel soodukas ja tellisin ära :) Sain tõeliselt soodsalt, aga viriseda võib ka selle raha eest.
Hetkeseisuga saadan kleidi tagasi ja nad teevad mulle uue. Lubasid arvestada kõikide mu soovidega ja tahan kindlasti ka pilti enne, kui kleidi posti panevad.
kui tellid kuskilt netiavarustest/hiinast siis sa ei saagi ju loota, et sul tuleb 100 % vastav kleit kohale. neil on ju pildid disainerikleitidest, millest nad siis teevad ise oma nagemuse. tegemist on ju masstoodanguga, loomulikult on materjal kehvem ja loiked mitte koige paremed (seega ei istu sageli ilusti seljas parast)
samas maksta te ei taha aga nouate ma ei tea mida. arumaeisaa.. nagu ma mainisin tegemist on masstoodanguga mitte isikliku omblejaga
tehke omale teene ja ostke poest korralik kleit, naete kohe milline see valja naeb ja ei mingit podemist. kallimaks laheb parast see narvidekulu ja mitme kleidi tellimine loppkokkuvottes.
mina eelistan samuti poest ostmist , tahan oma silmaga kleiti näha ja selga proovida, mitte suhteliselt "põrsast kotis" osta... ja kui ei sobi, siis ei osta ja pole rohkem närvikulu ning rahagi on alles, et edasi valida :) nagu siin foorumitest läbi jookseb, siis ega need "apsud" netist tellitud kaupadel nii väga väiksed ka pole.. tõenäoliselt osutuvad vajalikud kohendamised või isegi ümbertegemised päris kalliks. Õmblejad enamuses ütlevad ju, et uue asja tegemine on palju soodsam, kui vanast (valesti) asjast ümber ehitamine...
Lisaks muidugi ka see, et normaalsetes salongides oskab töötaja soovitada minu figuurile (ja selle vigadele) sobivat lõiget või stiili vms. Päris meeldiv oli stariuses, sai jube armsa piduliku kokteilkleidi ja tüüp teadis täpselt, mis sobis :) Normaalne oli ka tigasmos, aga kahjuks polnud minu maitsele vastavat.
Aga parem sõidan eestis ringi ja otsin, kui tellin netist mass koopiaid hiinast väga kaheldavatelt firmadelt
Miks mina tellin mujalt asju? Because I can. Põnev on. Ei põe ka, naerma ajas hoopis. Ja kuna siin selline teema oli, siis otsustasin oma kogemust jagada.
Materjali ja kvaliteedi osas ma ei nurise. Aga kui on küsitud ringid ja ruudud, siis ei taha saada lilli ja liblikaid. Mul ei olnud mingeid erinõudmisi, vaid lähtusin sellest valikust, mida tootja pakkus. Arvestasin sellega, et midagi tuleb ehk ise kohendada, aga lukku paelte vastu vahetada jne. See läheks paljuks.
Kui see kleit, mille nad mulle saadavad, ka päris õige ei tundu, siis on järgmine mõte ise õmmelda. Kui pulmad oleksid homme, siis ilmselt ostaksin poest, aga hetkel need muud variandid ei laosta mind ei vaimselt ega ka materiaalselt, miks siis mitte.
Eks netist tellides on alati risk just kvaliteedi osas aga detailid, mis on täpsustatud ja lubatud, siis need küll tühised vead pole, milles süüdistada endid, et miks tellisin netist. Kui lubati paela ja ringe, siis miks seda ei tehtud? Vot selles on küsimus.
pisipulm, ma ju seletasin, et need on originaalide koopiad. nad ju ei tohigi teha tapselt koik sama sest kellegi omaloomingut tapselt kopida ja siis edasi myya ei tohi ju seadusega, autorikaitse. selleparast neil ongi erinevad materjalid, detailid (toon teine, luku asemel noobid) jms
alles oli siin ju mingi teema kutsetega, keegi tegi tapselt 1:1 maha ja siis myys neid enditehtute pahe.
ja stef eks siis tekita omale ponevust seal kui aega ja tahtmist on. enamusel pruutidel pole
Nõustun, pealegi isegi kui kleit on korralik ja vastab ootustele, siis vajan mina seda tunnet, et just see on õige kleit ja selle saan mina ainult proovides! Sest ilus ja kvaliteetne kleit võib kõigest hoolimata tunduda, et midagi on nagu valesti...
No kui on originaali koopia aga täpset koopiat ei tehta, siis on see siiski ju petmine. Sest siis oleks mõistlikum ise selline "lubatud" koopia valmis teha ja sellest pilt üles riputada. Siis on kohe näha, mis sealt tuleb.
Vabandan oma otsekohesust, tiram, aga sinu postituste toon on kuidagi halvustav või üleolev. Kuna avapostitus selle teema all kutsub üles postitama pilte välismaalt tellitud kleitidest, siis ei ole ju mõtet peale hüpata ja targutama hakata stiilis "jumal küll, mine poodi ja osta kleit, kui ei meeldi see käkk, mille sa ise tellisid, idioot" (see ei ole sinu sõnastus, aga umbes nii see minu silmis kõlas, ära pahaks pane :D). Loomulikult teavad kõik, et risk on olemas ja kleit ei tule üks-ühele sama, keegi ei olegi nii sinisilmne. Eks igaüks teeb ise oma otsuse, mil viisil oma kleidi ostab.
Mis puutub originaali-koopia teemasse, siis mina ostan kleidi ikkagi selle pildi järgi, mis üleval on. Kui tulemus on miskit muud, siis see ei ole ju enam sama kleit.
eestis vist jah anna ainuke pood, mis myyb originaalkleite aga teised ilmselt ei reklaami end vooraste sulgedega, mida need hiina netipoed teevad. ja uskuda, et nad seda ei tee on ju ylim naiivsus
ja mina pole narvi lainud, seletasin lihtsalt, mis vark nende netist pildi jargi tellitud kleitidega on. mis teha kui monel hakkavad idioodid jms kenad sonad lendavad ja tunnevad end puudutatuna
Oleks siis ainult pildi jàrgi tellitud. Meilis oli aga kôik soovid ju edastatud ja lubati neid tàita. Hetkel on asi ju lubaduste murdmises. Ja hiinas tehaksegi ju koopiaid. Ju siis seal ei ole see autorikaitse nii suur probleem.
Idioot oli lihtsalt vürtsiks, ära pikka viha pea. Ja suur tänu valgustuse ja selgituste eest. See selleks.
Aga muidu olen küll põnevil, mis kleidi neilt järgmiseks saan ja kas on kõigega arvestatud, sai kolmes kirjas ja otse chattides kõik korduvalt üle nämmutatud, piltidega näitlikustatud. Kas on nad seekord ka satside õmblemisel hoolikamad, et ei jää sellised "tühje kohti" nagu eelmisel variandil.
[quote=Suska]Väga armas, aga miks sa paelu tahad, see ju niigi kena.[/quote]
Kuna rinnakorv on natukene suur ja hoiab kuidagi halvasti, kui paelad juurde õmmelda siis hoiaks ülevalt ilusti.
Minu kleidist saate natuke siit aimu. Hästi lihtne oli. (sandaale ärge vaadake, emosioon oli nii laes, et alles nüüd pilte vaadates olen enda peale niii pahane- miks ei taibanud selleks ajaks kingi tagasi jalga panna :D)
(lingina sellepärast, et siin ei lase ikka veel postitusele pilti lisada, muidu paneks mõne parema)
http://images36.fotki.com/v1179/photos/5/1757925/10857279/TiinaRauno038-vi.jpg
Lihtne ja armas ja kingadel pole midagi viga. Ma otsisin selliseid kollaseid aga pole siiani leidnud.
Sandaalidel viga otseselt midagi pole jah, aga piltidel oleks ikka kontskinga ilusam vaadata.kahjuks tol hetkel ei tulnud see pähe-pigised kingad olid ammu autosse ära peidetud..kahjuks.
Minu kleidike on juba otsimas uut omanikku. Seega saab seda näha siin: http://pulmad.ee/pulmad/pulmakuulutused/muun/kaunis-taljesse-pruutkleit-tasuta-loor-ostes-enne-2507-hind-80eur
Ei ole kahju sellepärast, ettean, et ma ei tee sellega niikuinii mitte midagi ja meil siin kolimisplaanid ja ruumi niigi vähe...mis ma temast ikka hoian. Las parem leiab omaniku, kes saab selles samuti särada!
Kuidas saba vastu pidas?
Jeee, minu kleidi saaga ka edukalt lõppenud, olin just kirjatarvete poes kui helistati, et pakk mulle, leppisin kohtumiskoha kokku ja volaa käes ta mul ongi:d Saba nii pikka aga küll harjun, või esmaspäeval käin ja uurin ateljeest, ehk teevad lühemaks tiba
igatahes, närv nüüd puhkab:d
nüüd nipet näpet teha ja kingad mul vaja leida ja poegadele ka... aga no aega tiba veel on:) trambin mõnipäev lätti:)
Lisan siis ka natukene pilte:)
See soen sobib su kleidiga päris hästi. Kena pruut.
Minu kleit nägi öösel juba nii jube välja - eriti selle all äär. Sai ju meeletult palju tantsitud ja õues jalutatud ja murul tallatud.
Eriti uhke olen ma selle üle, et suht viimasel nädalal enne pulmi sai teoks minu unistus kanda erk roosasid (fuksia roosa) kingi. Lisaks sidus sõbranna minu korsetile sama tooni ehk fuksiaroosa paela.
Registreerimisel oli muidugi korralikult väljapeetud ja lumivalgete kingadega, aga öhtul eputasin oma roosade kingadega :)
väike stiilinäide minu alusseelikuga:
Väga vallatu :D
Väga ilus oled ja kohe on näha, et teil on olnud hea fotograaf
Piltide laadimisega siia lehele ikka tõeline jama, grrrrr
[quote=Suska]Piltide laadimisega siia lehele ikka tõeline jama, grrrrr[/quote]
Kas saaks suuremat pilti. Kahjuks pilt nii väike, et ei näe midagi.
No vot selles just asi ongi, ei lase ühtki pilti üles laadida kuna maht liiga suur, mina neid väiksemaks ka teha ei oska
Kahjuks ei anna jah suurendada :( Palume natuke suuremat korduspilti :)
[quote=Suska]Väga ilus oled ja kohe on näha, et teil on olnud hea fotograaf[/quote]
Aitäh :) Fotograaf oli meil tõesti väga väga hea :) Enne pulmi saatsin hunniku pilte, et "mida me pulmapiltidelt ootame". Ja kõik me ideed said teoks :)
Pildid on supper-ilusad. Just sellised väga rohelised, nagu tahtsimegi :)
Aga ehk saad panna nt nagisse pildi ja siia linkida?
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.