Pulmad 2008.a. suvel
Kas keegi tegeleb ka pulmade planeerimisega juba 2008.a. suveks? Ja kus kohas on pulmapidu plaanis pidada?
94 vastust · leht 1 / 2
ei saa öelda et otseselt tegeleme, aga uurime pigem asja, et kus/mis/kui palju jne...plaanis on pidada augustikuus ja ilmselt Glehni lossis.
Jah, ajan vaikselt asju ja otsin inimesi, kes millega tegeleb. Pidu plaanis pidada augusti alguses ja arvatavasti Pikajärve mõisas.
kogun tasapisi infot ja valmistun vaimselt :) otsin kutsete layoute ja kuulan maad õmblejate osas, vabadel momentidel valin meelelahutuseks kleitide tegumoode. ma vihkan sebimist ja viimase minuti paanikat, ja noh, suvepulmadeks tuleb niikuinii vara valmistuma hakata.
aga ega kutsed ja rõivad hapuks lähe, isegi kui peaks juhtuma, et need juba näiteks jaanuaris valmis peaks olema (tähtis päev on siis 13.06.2008)
ahjaa, ja pulmapidu tuleb vabas õhus, meie oma pere mõisapargs :)
Me ka pisut juba tegeleme- pulmaisaga kohtusime (Virgo), pulmakorraldajaga (Helina) ka, peokoht on ka broneeritud ja praegu leerikool lõpusirgel, et saaks kirikliku laulatusega... Me usume ja tunneme, et oleme heades kätes... Meie suurpäev 24. mai 2008.
tegeleme - juba kevadest saati keerlevad erinevad mõtted peas. Pidu siis 1.augustil ,oma kodutalu õuel. Ühe pulmaisaga oleme kohtunud ja bänd on ka vist paigas. Nüüd siis kõik muu, mida vähegi vaja läheks - aega on- uurime ja kuulame maad.
Ikka juba tegeleme pulmade planeerimisega, pulmad siis juulikuus 2008. Peokoht kinni pandud ja praegu käsil fotograafi otsingud :)
ma ka ärkasin, otsustasime veebruari kasuks.. kõik abielluvad suvel.. aga mina unistan valgetest ilmadest - loodan, et siis on palju palju lund!
ise mõtlen, et veidi vara veel, aga shanghaist tellisin kleidi ära ja nüüd otsin raha, et pulmakohta valida.
praegu ongi õige aeg alustada, kui endal vaba aega on. viimasele minutile ei taha ju jätta. endal plaanis kunagi suve alguses, täpne kuupäev veel lahti. kui sa just 08.08.08 pidada muidugi ei taha - siis oled võibolla, et isegi hiljaks jäänud ...
vaikselt uurin juba. kuna 888 (mulle isiklikult oluline kuupäev) oli juba Glehni lossis kinni, siis sai valitud hoopis juulikuu :)
Nii vahva, et päris paljud juba 2008.a. suvepulmi planeerivad. Endal on pulmad plaanis 2008 juulis Nabala Mõisas. Hetkel ongi broneeritud mõis ja pulmaisa, ehk need kõige tähtsamad asjad.
Ise juba katsetan vaikselt pulmakutsete näidiseid ja otsin pulmalaulikusse laule.
Ei jõua ära oodata pulmapäeva aga see aasta läheb tegelt niiii ruttu :)
Edu kõikidele planeerimisel!
Meie pulmad on ka alles järgmise aasta juulis aga uurin samamoodi kuna leer ja millises kohas pulmapidu toimub...vaatan et teie juba kõik kedagi bronninud endale,loodan et ma siis hiljaks ei jää...mõtlesin et alustan bronnimistega aasta lõpus...On see liiga hilja?
Armastust:)
Tervitus!
Paraku on eesti pulmategijate ringkond piisavalt väike ja kvaliteet kõigub seinast-seina, seega minu soovitus pulmade planeerijatele on alati selline, et kui kuupäev juba kindlalt paigas, siis tasub kiiremas korras broneerida need tegijad, kes kõige nõutumad on. Need oleks siis pulmaisa, fotograaf ja ansambel. Pulmaauto, catering jm on teenused mis võivad veidi kauem oodata.
Peopaik tuleks samuti kindlasti varakult reserveerida, kuid kui ka peokoht muutub, siis tegijatel sellest ei muutu (üldjuhul) midagi, meeskond on paigas ja see on oluline!
Aasta lõpus broneerimist alustades ei ole Te kindlasti veel hiljaks jäänud, kuid vabu tegijaid on "Teie kuupäeva" jaoks sel ajal juba hulga vähem. Seega kindlat meelt otsustamiseks ja julgust broneerimisel!
Meie alustasime oma pulmade planeerimist eelmise aasta oktoobris (pulmad 04.08.07) ja jäime juba hiljaks sest algul soovitud kuupäevad olid juba kinni peokohtades ja pulmaisa ka polnud saada ksukilt seega pidime jääma 4 augusti juurde. Kindlasti soovitan teil juba bronnida pulmaisa, peokoht ja bänd.
Meie peame pulmad Taagepera lossis 22 juunil 2008. Tahtsime teha algselt 5 juulil, aga see kuupäev oli juba 5 juuli 2007, mil Taagepera lossi külastasime, broneeritud. Vot see mõjus nagu välk selgest taevast ja nüüd tegelem aktiivselt organiseerimisega. Koht broneeritud, broneerime kiiremas korras ka pulmaisa, bändi ja fotograafi. Muude asjadega annab veel kindlasti natuke aega oodata, aga vaikselt hoiame end kõikide asjadega ikka kursis.
Tervitus-
Mina võin öelda, et juba tegeletakse aktiivselt 2008 aasta pulmadega :) Mul on palutud olla pulmaisa juba kuuel korral 2008 aasta suvel (ehk siis need on juba 100% kindlad pulmad, kuhu ma pulmaisana lähen) .
Ehk siis soovitus kõikidele - pange juba praegu kinni koht, pulmaisa ja ansambel (võibolla mitte just täpselt selles järjekorras).
Tervitades,
Virgo
Meie ka juba planeerime. Kuupäevaks on siis 08.08.08 ja õnneks oleme juba maja ära broneerinud ( Loona mõis) ja praegu otsime pulmaisa.
Palju õnne! Meil päev peale teid :)
OiOi..meil ka plaanis 1.augustil, kiriklik laulatus ,maakohas järve ääres..Viljandi kandis..Uurin hetkel leerikooli asju ja nagu siit välja loen oleks paras aeg hakata ka pulmaisa ja teisi tegelasi broneerima.. Plaan siis kutsuda Arlet Palmiste, saaks kaks kärbest ühe hoobiga, ansambli ja pulmaisa.. Peakski talle kirjutama ja uurima hinda ja kas on mees üldse vaba veel..
Jõudu kõigile planeerimisel ..
tulen, siis ka teie sekka,meie planeerime ka järgmise aastaks pulmad pidada,kuupäevaks hetkel plaanime 06.07.08 siis saab kuus aastat koos oldud,nimelt sell päeval kuus aastat tagasi kohtusime
loen siin ja tutvun,mida köikke peaks tegema ja kuidas ja kus jne,oih juba nyyd vötab jalad värisema,mis saab veel pulmapäeval.....
To Lizka: Ma ei soovitaks sul pulmaisa sellisena et ta ise laulab vms. bändis. Käisin 28. Hiiumaal pulmas ja seal oli pulmaisa ise bändis, laulis nimelt. Ja tead, rahvaga üldse ei tegelenud eriti,mingeidmänge ponud...alguses andis ametimärgid siis hiljem , tykk aega hiljem kuna ise laulis, tegi meestega mingi mängu kus üidid laulma põrdal maja mesta sees, ei tulnud hästi välja ja siis veel hiljem tegi mingi lauas taga olemise mängu. Ise ma ei soovitaks vist kellelegi oma tutavatest pulmaisa kes tuleb koos bändiga.
Meil ka plaanis siis 2008 suvel ja kuupäevaks loodan, et kõik sujub 18.07.2008
meil sama kuupäev valitud. :)
tahaks pidada augusti keskel, midagi kindlat veel pigas pole kuid uurime erinevaid variante...hea on lugeda teiste arvamusi ja tegemisi....
Tere kõigile!
Meie pulmad toimuvad 9.08.2008, kuna sel kuupäeval saab järgmine aasta 5 aastat meie kohtumisest. See on meie kuupäev! Nii tore! Meil on koht olemas, pulmaisa ning fotograaf ja loomulikult bänd ning registreerija. Tundub, et kõik sujub. Kuid ilmselt kasutame pulmakorraldaja abi pisiasjades (kutsed, tort, peokoha kaunistamine jne.).
Jõudu ja jaksu teile kõigile pulmade korraldamisel!
Tere,
meie pulmapidu toimub 06.07.08. Hetkel on vaid koht broneeritud. Järgmisena tuleks ilmselt leida pulmaisa. Valikut on keeruline teha, kuna ise ei ole viimasel ajal ühtegi pulma sattunud. Pisut olen ringi vaadanud ja tuttavate/töökaaslaste käest uurinud. Söökide-jookide ja tordiga on lihtne, need tellime peokohast (menüüga olen juba tutvunud). Lilleseadja on ka olemas. Bändi meil ei tule, kuna koht on suht väike ja bänd sinna ei mahuks. Aga peokohas oli olemas klaver, seega plaanin otsida klaverimängija ja mõne hea laulja. Kui kellelgi on selles osas soovitusi, siis palun jagage.
Meie pulmad toimuvad 09.08.2008. aasta. See ka meie tähtpäev, järgmine aasta saab meil siis 6 aastat koos oldud! Meie suure armastuse märgiks on sündinud ka juba 2 imearmast poisipõnni, kes nüüd siis au ja uhkusega emme issi pulmas osaleda saavad!! Pulmad toimuvad Nabala mõisas, tundus kõige soojem ja armsam kohake kõikidest otsitud ja läbikäidud kohtadest. Toidu tellime ka sealt poolt. Muusikat tuleb tegema Anti Kammiste. Fotograaf on praegusel momendil Aivar Pärtel ja pulmaisa otsingud käivad veel. Ilusat palneerimist ka teistele!! :)
Meie pulmad toimuvad järgmisel aasta juuli kolmandal laupäeval:P. Selle aasta juulikuust hakkasime vaikselt asjaga tegelema ning nüüdseks on olemas pulmakoht, pulmaisa, bänd, fotograaf, auto ja oktoobrist hakkab leerikool. Kleit on samuti välja valitud aga ootab ostmiseks järgmise aasta algust:)
meie pulmad 17 mai 2008, ka meil on kuupäev erilise tähendusega, meie tutvumisest saab siis 4 aastat. broneeritud on pulmaisa, bänd, kirik ja fotograaf -kui ta just võistlustel ei ole. kohti mida uurin veel on mõned
mina samuti kogun praegu infot ,esialgu on vaadatud üks koht välja ,fotograafid on kah olemas,pulmaisa pole veel leidnud ,päev on suht raske valitud 8.08.08 sest siis saab meie kooselu 8a ja õnnenumber ka 8. Kui keegi teab veel head pulmaisa soovitada võib ka koos bändiga siis ootan infot siia:)
teadn öelda, et Waide motellis on veel vabu nädalavahetusi, kes on huvitatud soovitan kiirustada. võtke ühendust Katriniga.
katake8 soovitan sulle pulma Vahur Jürist ta väga hea pulmaisa ja on ka meie pulmas seda
meile pulmad on 23.06.08 olemas on pulmaisa,fotograaf,bänd,kirik ja ka peopaik milleks nõmme kõrts aga palju on veel teha aga aega veel on :)))
Pulmad suve lõpus 30.august 2008. Me siin ikka tegeleme jõudsalt. Paigas on koht, pulmaisa, bänd, fotograaf ja vahetus sidemetes Helinaga (Mõisaromantika). Tegelikult endal tekibki hirm, et elan selle korraldamise ja organiseerimise emotsiooni liiga vara ära. Samas olen aru saanud, et kui tahad häid tegijaid siis kiirusta. Siin on sobilik see küsimus, et; Kui vara on vara? Endale tundub küll, et jube varajane planeerija.
Arvan, et ei ole vara. Enamasti alustataksegi aastake varem, kui häid ja kindlaid tegijaid oma pulma soovitakse ning meeldejäävat päeva.
Endal pulmad juuli keskel, ja olen juba pabinas, et pole midagi olemas.. Ega aega pole ka olnud, et otsida ja broneerida.. Aga väike kartus tuleb sisse, et äkki ei saagi neid, keda tahan... Pean lähimas tulevikus sellega algust tegema.
Sulle, aga edu! ;)
Kindlsti oleneb ka sellest millist pulma planeerida. Kui suurt, siis mida varem alustada seda parem.
uueks kuupäevaks valitud 06.07.08. broneeritud koht (lepinguga), pulmaisa, bänd, catering, fotograaf.
Kuupäevaks 22.08.2008, ilma igasuguse tähenduseta, lihtsalt visuaalselt ilus kuupäev. Reedene päev. Ma ise natuke põen, et on reede, et äkki kõik ei saa töölt ära. Samas, kui 4 kuud ette teatada, siis ju peaks kõik vabaks saama ja puhkuste aeg on ka.
Kaldun teemast natuke kõrvale ja küsin, et kui palju enne oma pulmapäeva olete puhkusele jäänud? Ma saan jääda 2-3 päeva enne ja ei oskagi seisukohta võtta, kas seda on vähe või väga vähe.
Koht on olemas, pulmakorraldajaga kohtutud, ta lubas ansamblipäringu teha, aga õhtujuhtide plaanide kohta augustiks saab alles kevadel infot. Loodame parimat!
hmm.. meie pulmad olid 7.juulil 2007 ja puhkuse võtsime alates jaanipäevast, sest toimetusi tegemisi oli palju:) Aga me ei kasutanud ka mingit pulmaagentuuri ja tegimegi kõik ise:)
mul töö juures näeb sisekorraeeskiri ette, et saan 3 päeva töölt vabaks ja palk säilitatakse. aga üldiselt vist võtan see aeg nagunii 2 nädalat puhkust.
Kavatsen umbes 2 nädalat enne pulmi vabaks võtta, et siis natuke lõõgastuda ( kui see, enne selist suurt päeva õnnestub) ja viimased asjad korda ajada, kaunistustega tegeleda jne jne..
Mina võtsin nädal aega ennem vabaks ja sain ilusti kõik tehtud, sest abilisi oli ka ikka:)
Meie plmad on 26.juuli 2008. Olemas on juba bänd, pulmaisa, fotograaf, auto.Samuti on meil leerikool juba läbi ja kirik broneeritud. Peokoha otsingud käivad aktiivselt. Ei arvanud, et nii keeruline võib olla üks pulmapeo koha otsimine. vahepeal juba tuleb selline tunne, et ei leiagi seda õiget kohta:(.
Kleidi otsinguga hakkan tegelema järgmisel nädalal.
Kutse tekst on ka enamvähem valmis visandatud aga nüüd vaja veel mõelda, et milline kutse väljast hakkab olema. Tahaks ise joonistada mingi pildi ja siis arvutis selle kutsele panna aga ei tule ühtegi head ideed pähe.
Võtan ka sappa. Meie pulmad toimuvd 19.07.08. Olemas on koht, fotograaf, ansambel, isamees ja kirikuõpetaja. Korraldamist alustasime juba suvel. Nüüd sellel poolaastal jätkaks siis pisiasjade planeerimist. Puudu on veel näiteks auto. Üldiselt on mul asjadest ettekujutused olemas, milline midagi peaks olema... vaja ainult nüüd teha või leida tegijad. Suurem ärevus on nagu möödas.. või õigemini esimene ärevus on möödas... nüüd kui vanemad teavad ja ka järjest rohkem tuttavaid, siis hakkab n.ö. uus ärevuse laine peale tulema :)
lihtsalt vaheküsimus:
see, et teil leerikool käidu ja sinu pisike pilt tekitas küsimuse, et kas leer sai läbi 2 detsembril Tartus ja äkki on juba olemas 2 last?
kui ei siis sorry, lihtsalt tundud jube tuttav :)
Leer sai meil läbi jah detsembris aga 15.kuupäeval. Me käisime leeris Rõngus ja praegu olemas üks laps;)
Meie abiellume 09.08.08. Kihlusime novembri keskel ja arvasime, et aega küll siis pulmi korraldada, kuid tegelikult olime natuke hiljaks jäänd. Pidime algset kuupäeva muutma, kuna juba paljud kohad olid broneeritud. Nüüd olemas kirik, peokoht pulmaisa ja bänd.
Ja laulatus Tartus, peokoht 40 km kaugusel Voore külalistemajas.
Võtsin vabaks nädal ennem ja nädal pärast pulmi.
kumb kuupäeb siis hinnatum ja maagilisem on,
kas 08.08.08 (888)või 20.08.2008 (2008-2008)
02.08.2008 on ikka veel hinnatum ;) Meie jaoks, sest sel päeval (aastast olenemata) on meie jaoks eriline tähendus :P
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.