Pulmad 2008.a. suvel - Lehekülg 2
94 vastust · leht 2 / 2
Nüüd siis olemas ka peokoht:D Mooste mõisa külalistemaja.
Meil plaanis pidada 15.08.08 , vaatasin kalendrisse ja see päev tundus kohe selle õigena :))Broneerimised käivad :) Ninapidi arvutis Pulmad.ee, et mis nüüd oleks vaja ja mis nüüd peaks tegema :) väga asjalik leht :)
Õnne kõigile ja ilusat ilma ning päikest kõigile selleks ilusaks päevaks :)
Meie valisime kuupäevaks, 08.08.08 aga siiamaani on kõik registreerijad ära öelnud või pole kirjale üldse vastanudki. Ootame, mõned päevad veel ja siis ma arvan, et kaalume kuupäeva muutmist. Valikus siis 02.08 või 09.08, aga loodame siiski, et saame peo teha endale soovitud päeval.
Puhkusega pole endal õnneks probleemi - ma lapsega kodus. Kuigi jah, päeva enne pulmi võiks lapse vanaemale külla viia... on vast kõikidele parem. Mees aga vahetas just töökohta ning tegelikult kui ta läks oma uue ülemusega täpsemalt töötingimusi jmt rääkima, siis küsis ta kohe konkreetselt, et kas ta saab suvel nädala vabaks. Oli öeldud, et pole probleemi. Õnneks.
Ise teeme oma elu ilusaks.
meie jaoks 08.08.08, ei jõudnud 11.11.11 ära oodata, siis külm ka :)
aga kuidas teil siis pulmaisale ja bändile öeldud on? Panite kohe mitu kuupäeva broneeringusse? Ma loodan, et teil kõik lõpuks hästi sujub ja et te ei jää ilma oma soovitud tegijatest.
Meil pulmas 22.08.08. Broneeritud koht, pulmaisa, bänd, fotograaf, kirikuõpetaja. Nüüd vaikselt tegelen lilleseadete uurimisega.
Meil ka 26.07.08, olemas koht, bänd, pulmaisa.
Ise teeme oma elu ilusaks.
No kui me oleks soovinud maagilist kuupäeva, siis oleks pidanud veel 2 aastat ootama. Nimelt 10.10.10 saab meil koos oldud täpselt 5 aastat. Aga noh. Läks teisiti ja me ei tahtnud oodata enam abiellumisega. :)
4 aastat tulevad veel need maagilised kuupäevad, siis saavad otsa. Niiet peab kiirustama. :D
Ei jõua kevadet ära oodata.. 26.04.2008
meie pulmad toimuvad 05.07.08. Broneeritud koht,bänd ning registreerijaga on ka kokkulepe saadud(registreerimine toimub looduses). Pulmaisa otsustame ka varsti(läbirääkimised käivad).Muud nagu polegi hetkel :)
Me ei hakanud ennem midagi muud kinni panema kui meie jaoks kõige tähtsamad asjad paigas on. Nüüd on nendega korras ja uus kuupäev on 09aug. ja otsime muid asju, mida vaja läheb, pulmaemast jäime kahjuks ilma aga loodame, et leiame uue:) õnneks meil on häid tuttavaid, kelle abile võime loota:)
Õnneks kui teil nüüd kuupäev paigas, on veel natuke aega endale ka uus pulmaisa või pulmaema leida ja kui teil veel nii häid tuttavaid, kelle peale loota võite, siis ju veel parem:) Peamine, et pulmad peetud saavad:)
just täpselt, kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab:)olgem positiivsed
Tere
selline kysimus, et kuidas te juba registreerijaga koik kokku olete saanud leppida, kui ametlikult paaseb jutule alles 3 kuud varem?
aitah!
Registreerija on kutsutud väljaspoolmaja abielu sõlmima.
Kõik on ju võimalik, oleneb ainult inimesest, kui vastutulelik ta on:)
Lihtsal kirikuõpetajaga sai varem jutule... tema pool sai varem avaldused sisse viia.
19.07.08
Meil sama lugu - registreesimine vabas looduses ja registreerija kirikuõpetaja. märtsis tema jutule, kuigi pulmad augustis.
Pulmad 21.06.2008 Saka Cliff Hotellis
Registreerimist üritame saada Tallinnasse.
Oleks tahtnud küll, et registreerija tuleks koha peale, aga Tallinnast 10000krooni eest tellima ei taha hakata.
Ega keegi ei oska öelda kui palju Marika Martin küsib?
Ma usun ka, et 4 kuud enne saab küll selleks üheks päevaks end vabaks küsida.. Mina ei muretseks :)
Meie plaanime abiellude 20.07.2008. vaatan, et kes suvel plaanivad abielluda, juba kõik korraldatud. Mina aga ei tea kus otsast üldse pihta hakata.....
Peo ja registereerimise teeks looduses aga pühapäevasel päeval välja sõidu eest väljapoole Harju mk, Tallinna ametnikud tahavad palju raha.
Või kust üldse saaks registreerijat otsida? Raplas nt ainult üks ametnik ja tema ei tule kuskile välja, veel vähem pühapäeval.
Meil ka pulmad 19.07.08. isamees, peokoht,ansambewl olemas.
Ülejäänud tahab veel organiseerimist
uurige Viljandi kandist näiteks või Lõuna-Eestist. Marika Martin samuti pühapäeviti väljas ei käi.
Meie pulmad 05.07.08. Kuna meie puhul on tegemist rahvusvahelise pulmaga, siis meie planeerimisse/organiseerimisse kuulub ka kylalsite trantsportimine, majutamine ja kakskeelne pulm:).
Broneeritud-ostetud-ettemaksud:
Pulmaisa - Virgo Jaani
B2nd - Plingers
Kirik - Sangaste Kirik
Kiriku6petaja - Ivo Pill
Koht - Sangaste Loss
Fotograaf - Kartin Kapral
Videomees - Arvo Laane
Lilleseadja - Lea Vutt
Pruudi Kleit
Peigmehe riided
Pruutneitsid
Lilleneiu
Osa alkoholist
Kutsed
Majutus kylalistele
Trantsport kylalistele
Pulma auto - limusiin
Otsustamisel, mis kohe selgust peaks saama:
Toitlustamine
S6rmused
Peigmehe dokumentatsioon, teises riigis abiellumiseks
Lilleseaded
Pruudikimp
Juuksur ja make up
Pruudi kingad
Teha vaja ja korraldada:
Ametim2rgid
Oksjoni asjad
Nimekaardid laudadele
Menyy (prinditud variant)
Istumise plaan
Leer
Kyynal
Pruudi ehted
Pulmatort
Proovi make up ja soeng
Proovi toit ja tort???? (ei ole kindlad et yldse proovime, teame kvaliteeti niigi)
Laias laastus vist k6ik. Eks siin tule kindlasti veel midagi juurde:)
Puhkus meil 1-1,5 n2dalat enne pulmi:)
K6ike kaunist ja palju armastust!!!
Meil ka tuleb pulm Sangaste lossis 31.08.2008,
tahtsin küsida kust võib tellida fotograafi- ja viideomeest (kõik tellime Valgast)
4000 peaks olema.
oo seda on hea teada, sest mõned kuud tagasi meil ikka rippus õhus, et teem 06.07. ja kutume tema kohale. Rahaliselt jäi see seisma. Nüüd hea teada, et ta poleks pühapäeval tulnudki! :)
...11.07.08 narvas =)
Meil 16.08.08.
Registreerimine Tartus ja pidu Vihula mõisas !!!
teil pulmadeni ju nii vähe aega kuidas te leeris jõuate ära käia... meil oli leer 5 kuud...
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
Kuna elame ise Harjumaal siis oleme mõelnud, et millalgi peale pulmi tuleme Narva. Tahaks aga küsida, et mis seal teha saaks, mida vaadata ja kus ööbida.
meil samal päeval ja Tartu Peetri kirikus
pidu otepääl..
Mõni Hetk On Elus Ilusam Kui Teine
Mõni Hetk On Kohe Väga-Väga Ilus
asi on sellest, et saime kiriku6petajaga kokkuleppele, et ta teeb nn. kiir leeri meile. me m6lemad oleme enne ka temaga kokku puutunud ja m6ned tunnid juba ette 2ra saanud. ja siis ta esimesel ametlikul kohtumisel andis meile materjali leeritamise kohta ja mida me peaksime teadma, aru saama ja omavahel oleme virtuaalselt kah suhelnud ja tunde saanud. sellep2rast ongi nii v6imalik. teisti poleks m6eldav lihtsalt, kuna me ei ela Eestis ja kohale tulemine igaks korraks oleks suht komplitseeritud. meie puhul on leeritamise osas tegemist "ekstreem situatsiooniga" ytles ta:-).
Olen pärit Ida-Virumaalt ja arvan,et seal kandis palju ilusaid kohti.Võiksite käia Toila Oru pargis,Narva-Jõesuu suur puhkepaik narvakatel,Narvas kindlus ja sealt saab linnulennult ka Venemaa poole kiigata.Kui sinna kanti sõit,siis võiksite ka Kukruse ahervaremäel ära käis,päris paljud vtavad ette käigu Kiviõli tuhamäele.Külastatakse Ontikat.
Väga maaliline on Uljaste järv.
Kõike ilusat!
Oi kui palju on vaadata, õnneks Ontikaga me juba eelmisel aastal tutvusime, kui käisime PEipsi tripil, eks siis nüüd Narva poole:D
Alustage siis Toila-Oru pargist,kus nüüd suur memoriaal eelmises sõjas langenuile,väga ilus park jalutamiseks,samuti meie riigi esimese presidendi suveresidentsi paik ja selle lähedal kaldapervel ka raudaed,mille külge noorpaarid lukustavad oma armastuse.Väga ilus paik kaunil suvepäeval!
Kõike ilusat!
Meie peres just samal päeval pulmapäev.
Teie kirikuõpetaja väga arusaaja mees.Oskab teha kompromisse.
Kõike kaunist teile selleks päevaks ja jõudu lõpusirgel!
Kõike ilusat!
Kuna ma ise olen kodune siis mõtlen praegu, et kas oleks mõtekas näiteks, et mees võtab nädal enne pulmi puhkuse? Saaksime koos ehk asju ajada. Ta on Soomes komandeeringus, nii et ei ole seda varianti, et tuleb õhtul koju ja siis teeme midagi ära! Mis teie arvate?
Eks selliste asjade üle peate ikka ise otsustama. Teiste arvamus siin eriti vist midagi ei loe.Aga eks see tore ole kyll jah kui enne pulmi natuke puhkust ka oleks ja mehega koos saaks veel viimase lihvi pulmadele anda.
Mul mees võtab ka 5 päeva enne pulmi puhkuse, sest lisaks asjaajamistele on vaja teda veel maniküürija (tal mehaaniku käed :)))), kosmeetiku ja juuksuri juurde saata.
Remember - dream is a serious thing....
23-08-08
Me läheme sügisel leeri ja kursus kestab kaks kuud ja vist mingi nädal veel otsa. Nii et see vist täitsa oleneb.
Jah, ma mõtlesin ka, et mees peab just käte pärast veidi tööst puhkama ja endale aega leidma, ta ka mehhaanik:))))
eks on jah väga hea, kui on võimalik nii teha, et mees võtab puhkuse. minu mehel õnneks olngi päris puhkus võetud ja mina olen see, kes töö juures vabu päevi küsib. Ma mõtlesin ka nii, et enne pulmi võiks 5 päeva olla ja siis peale pulmi veel mõned, siis tagasi tööle, kuna alles olen uues kohas ja seal ollakse niigi väga mõistvad.
Ja juba sel põhjusel on jah hea, kui mees natuke kodus, et siis ei roni äkki auto alla õli vahetama või midagi taolist ja käed saavad korralikult puhtaks:)
Meie tähtis päev 13.09.2008 ja Taagepera Lossis.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.