Catering pulmades ehk toitlustamine

See aasta oli meil Pulmad.ee Aasta Tegija valimisel kaks täiesti uut kategooriat, üks oli fotoboks ja teine oli mobiilsed baarid. Esimese kategooria tegijatega on ka plaanis intevjuud teha, aga Kristo sattus mulle messengeris kirjutama ning ma ise võtsin tal sabast kinni, et räägi siis mis see mobiilne baar on. Aga jutt tuli tegelikult natuke üldisem - kõike mida nad teie pulmades saavad pakkuda on kirjas ka nende lehel https://kokteilid.ee/baarmen-pulma/. Aga siit siis küsimused ja vastused. Soovitan!
Pulmapeo pikkus ja alkohol ning pulmaisa roll. Annan väga lühikesed ja konkreetsed nõuanded peopikkuse, inimeste arvu ning alkoholi koguse suhte kohta. Uskuge kui tahate ja kasutage kui tahate - kui arvate et kellegil on paremad andmed ja kui teate et teie külalised on teistsugused, tehke nii nagu tahate :) - mina jään enda juurde kindlaks. Räägin ikka üldistades ning kindlasti on erandeid. Aga nüüd siis nõuanded, et saaksite oma peo paremini korraldada.
Pulmad.ee videointervjuu Põhjala Cateringi juhi Jüri Laksperega ehk me saame hakkama! Praegu on see aeg, kus käes on kriis ning me saame aru, et läbi saame sellest kriisist ainult üheskoos, ainult tervikliku ühiskonnana.
Mis tunne võiks olla noorpaaril, kui temaga on kokkulepitud, et teenindajad on keskööni, kuid tegelikult lähevad nad ära (ning ütlevad ka pulmaisale, et nii on kokkulepitud), juba peale sooja toidu serveerimist. Arvate, et seda ei saa juhtuda ? Uskuge, päris tihti ja päris suurtes kohtades. Ja siin joonistub välja ka peokoha tüüp, kus see juhtub- puhkemajad, talud, kämpingud.