Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :)
Tere kõigile pruutidele, kes abielluvad 2009 suvel. Kas planeerite juba pulmasid? Mis juba ära otsustatud, kinni pandud ja bronnitud on? Räägime siin kõigest :)
Mul on ainult peokoht koos majutusega kinni pandud, fotograafi ja bändiga läbirääkimised alles käivad ja pulmaisa ka ei ole veel. Praegu on selline tunne. et aega on maa ja ilm, aga tegelikult on ju nii palju teha...
324 vastust · leht 1 / 7
Projekt: "30.mai '09 elu ilusaimaks päevaks!"
olemas peokoht
catering valitud - menüü läbi vaadatud
pulmviinasildid valmis
sõrmusepadi ja sukapael ostetud
kutsed ja kutsete tekst valitud
fotograaf väljavalitud, kuid veel kokkuleppimata
luuran vaikselt pulmaisa järgi - paar tükki on silmapiiril
kleit väljavalitud novembris tellin ära
sõrmuseid läheme okt. alguses ostma - juba luuramas käidud:)
mees leidis sobiva pulmaauto ja sai väga hea ilutulestiku pakkumise
külaliste nimekiri valmis
väljaarvutatud vajamineva alkoholi kogus ja margid
tehtud võib-olla nii palju polegi, kuid enamus asju on läbimõeldud.
päikest :)
Kleidi saan täna just kätte:) broneeritud on kirik, fotograaf, peopaik, pulmaisa ..
ossaaaa, küll sa oled tubli olnud. Nii paljud asjad tehtud. Ma ise kardan seda, et kui ma sellised väiksemad asjad, nagu kutsed, padi jne jne ära teen praegu, siis vahepeal mul võib tuhat uut lahedat ideed tulla ja enam neid vanu ei tahagi ja siis nagu oleks topelt :)
kas sa tellisid kleidi kuskilt või lasid õmmelda?
Meil ka plaanis juuni 2009, hetkel on kindel pulmafotograaf ja torditegija, kleidiõmbleja vist kah :p Need siis kõik tuttavad. Kohta otsime, aga nii raske. Ma olen nendes pulmaasjades nii võhik, alles sain teada et Tartus väljaspool perekonanseisuametit ei käigi keegi registreerimas ja neid on üldse Eesti peale ainult mõned, kes käivad. Mul on juba paanika, et kindlasti ei saa kohta ja siis registreerijat ja pulmaisa ja bändi jne.
meenutan - ka kõigile teistele, et ilutulestiku tegemiseks peate ka omavalitsuse tegelastega suhtlema (nt. linnavalitsus, vallavalitsus) loa jaoks - muidu võib trahvi saada! :)
Tellisin Weddingost ... Õhtul kappan postimajja ning toon ära:) Ei jõua oodata enam seda tööpäeva lõppu...
Muljeta siis õhtul meiega ka, kas oled rahul :)
meil siis plaan 17.juuli abielluda :) ja tehtud juba nii mõndagi. Koht, catering, bänd, fotograaf, kleidi saan täna kätte, ehted peaks varsti saabuma, juba on mainitud ka juuksurile ja meikarile, et neil kindlalt siis aega minu jaoks oleks :) ja isegi kutsed meisterdasin valmis ning tekst valitud.
Pulmaemaga on vaja kokku saada, kuid olemas temagi. Lähiajal peaks välja valima ka torditegija ja siis jään ootama järgmist aastat :P
Lootus sureb viimasena ;)
appi mul on tunne, et ma pean ka siis ennast liigutama hakkama :)
Meie pulmad 04.07.2009.
Hetkel broneeritud:
Bänd, Pulmaisa, Fotograaf, Üllatusesineja.
Kleidi disaineriga on räägitud, peokoha ja registreerimise kohaga läbirääkimised käivad.
Kutse idee on olemas, kujundajaga on räägitud - kõik on teostatav.
Registreerimise muusikuid veel otsin.
Sõrmused välja valitud.
Auto on olemas.
Sinu pulmad tulevad vist Pärnus eks, kui ma õieti mäletan siit loetu põhjal? Mis kohaga te registreerimise tarbeks olete rääkinud? Ma ei tea üldse, kust otsinguid alustada, et Pärnus registreerida end...
Meil pulmad 17. juuli 2009.
Olemas pulmaisa, koht, bändiga läbirääkimised käivad. Fotograaf olemas. Kleit valitud, mehele ülikond otsimisel. Kutsed teeme ise, idee olemas. Auto on olemas.
Sõrmuseid pole (ei taha traditsioonilist); ehteid pole.
Jõuab veel:D
samad sõnad :)
Kui firmalt tellida, siis pidi firma ise loa taotlema, aga kui ise teha siis jah luba vaja....
Remember - dream is a serious thing....
23-08-08
Mandariin, kui Sa mind mõtled, et plaan abielluda Pärnus, siis alguses oli selline plaan jah. Kuid, kuna meil on kuupäev väga oluline, siis olid kohad kinni juba, mida uurisin. Seega läksime Tallinna peale üle.
Pärnus mõtlesin muidu registreerimiseks äkki kasutada mingeid parke või sõita linnast natuke välja ja otsida mingi kena rannake.
Ehk leiad ikka miskit ilusat.
Mis Te peokohaks valisite?
Evolet, sind jah mõtlesin :) Me oleme broneerinud Villa Andropoffi Valgerannas. Aga ma ei tahaks üldse seal perekonnaseisuametis registreerimist ja no ei ole häid ideid, kus võiks tseremoonia korraldada. Valgerannas ju põhimõtteliselt saaks ka...aga...no meie Eesti ilma on ju teada...õues, tuul, liiv, kingad, kontsad..hmm ma ei tea.
Nii, kleit käes. Ütlen kohe ära, et no nii suurt vaimustust ma ei tundnud, nagu siinsed foorumlased, kes sealt on tellinud/ostnud. Üldmulje on muidugi kena. Ülemine osa natuke suur ainult, st et varrukad ei klapi kuidagi, vajuvad õlgadelt maha ... Ja rinnakorv tsipa suur /õnneks mitte nii suur, et peaks silikooni kasutama:D/ Aga ... eks tuleb kohendada natuke. Kleidi kohapealt võin öelda, et õnneks on pulmapäev suht kaugel /07.08.2009/:))
tahaks pilti ka näha :)
Mandariin - sina oledki siis see, kes meie eest villa Andropoffi ära napsas :) Meil sama kuupäev ja saime vastuse Andropoffist, et neid juba ära broneeritud ja ju see siis sina oled.
Mina ka ei taha veel kutseid, laulikuid jne veel valmis teha - äkki leian veel mingi laheda idee ja siis kahetsen, et olen juba asjad valmis teinud ja pealegi arvan, et mul aega veel küll.
Kinni on siis pandud pulmaisa (bronneringu raha ära makstud). Fotograaf on silmapiiril - sõbranna sõbranna, kes on harrastusfotograaf. Videomees ka silmapiiril, aga kinni pole veel pannud. Koht - eelbroneering mitte-ametlikult tehtud (nad veel ametlikult ei tee, sest augusti kohal on neil väike küsimärk - riskime). Kleidi kavatsenkevadel endale muretseda, mehele ülikonna jne ka.
Kingad on olemas:) cggirl15 kui keegi googeldada viitsib. Amazonist, kingad 180.- postikulu 300.- Ka mõned eesti isehakanud müüjad tegelevad nende müügiga, kuid soovitan ise tellida. ~nädalaga on kohal ja toodakse lausa koju ära.
Kleiti ootan ebayst, landylt. 11.oktoobri paiku peaks saabuma. hs1776 on siis selle mudeli number.
Samuti tellisin ära ka kontsakaitsed, millega saab hõlpsasti murul käia. (clean heels) samuti ebayst. alla 100.- koos postikuluga, 3päevaga olid kohal.
Kutsete ideed ja plaanid olemas, olen paberijahil.
Kirik on olemas (Rannamõisa) :) Läbirääkimised tehtud 20.aug.2009 jaoks, kuigi praegu veidike kardan:S Rääkisime kirikuõpetajaga ning too palus jaanuaris helistada, et nemad nii vara ei pane kinni. Kuid äkki on see juba ära lubatud? (tol hetkel oli vaba)
Pulmaisa - arvatavasti olemas, nii minu kui peigmehe hea sõber. Ning kui vaja kedagi professionaali, siis leiab sellegi.
Fotograaf - antud hetkel vist isegi lausa kaks... mõlemad sõbrannad. ühega on jutud kindlalt läbi räägitud, kuid tahaks ka teist, et erinevat stiili saada:)
Kirikuõpetaja - olemas:) Ago Lilleorg
Autojuht - sama, keda pulmaisakski tahame
Videomees - otsime... tahaks kedagi head
Auto - OTSIME VANA UUNIKUMI - midagi ebatavalist. kui kellelgi on heas korras sapakatki näiteks (ilusat värvi) või mõnda vana ameeriklast
Bänd - peas tiirlevad mõtted, kuid mitte kindlalt.
Peokoht - plaanime Saku mõisa, kuid ei tea veel. Tahan oma silmaga näha, kuid ajutiselt auto puudumise tõttu ei saa vaatama minna:/ kindlasti mõis:)
Peigmehele - kingad ja ülikond tulevad vist hiljem, tema sõnul kiiret pole.
Catering vaja leida
Loomulikult on veel palju pudi padi puudu, kuid pole hullu. Küll sedagi jõuab
20.august.2009
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Aga palun:) http://weddingo.net/shopexd.asp?id=5211&bc=no
Kusjuures, nende varrukate pärast ma sele kelidi kasuks just otsustasin ja nüüd tuleb vist välja, et ma pean need maha võtma:)
abiiellume 3. juuli 2009. olemas on koht, sõrmused, kutsematerjalid suures osas, tabalukk, umbes 500 küünalt peokohta, viinad, igasuguseid väikseid vidinaid veel.
sel nädalavahetusel ostame ära ülejäänud alkoholi ning räägime läbi kirikuõpetajaga, kes meid paari paneb. kui jääb aega, räägime ära ka fotograafiga ning bändiga.
pulmamärgid ka palun vennal ära teha.
soengutegija on välja valitud. pole temaga küll veel läbi rääkida jõudnud, aga usun, et probleemi ei tule.
hea on see, et peokohas saab ka toitlustuse ja isegi tordi. nii et selle koha pealt pole mingit muret.
riietusega veel väga ei kiirusta. hakkan uue aasta algusest vaatama.
selline seis siis elu kõige olulisema päeva planeerimisega:)
Kas viinad hapuks ei lähe?:))
Ma küll kuulnud ei ole, et viin halvaks läheks - küll ja küll olen kuulnud jutte, et vene ajast veel viin kellelgi alles ja täiesti tipp-topp pidi olema:D:P Aga ma muidugi 100 % ei või öelda, ise ei ole maitsnud:D
Väga armsad kingad, mul on sellised punased, aga pulma tahaksin natukene madalama kontsaga kingi ma arvan. Mu punastel ikka 10cm konts
viinad ei lähe kindlasti mitte... aga veinidega võiks ettevaatlik olla, kui neid nii vara varustama hakata - vaadata võiks pudelil olevat exp. päeva ja hoida stabiilse jahedusega ruumis viltuselt/külili.
Meie muretsesime ka suhteliselt vara (umb. 10-9 kuud) kogu veini- ja viinavaru ära.
Shampad ostsime umb. mõni päev enne pidu, sest muidu need pika peale nalja võivad tegema hakata. :)
Pulm 20.06.2009 Mõis bronnitud, tuleb veel toidu osas läbi arutada peakokkaga.
Bänd, pulmaisa fotograaf, õmbleja, registreerija - ära räägitud.
Viinad ja veinid läbirääkimisel. Noolime veel sõrmuseid. Kutsed delegeeritud õele.
MaarjaLiis- Saku mõisa tingimus on- jook ja söök nende poolt, soovitan soojalt minna vaatama ja rääkima. Teise mõisa kasuks otsustasin, kuna Saku ei ole nii paindlik aga igaüks otsustab ise- ikkagi elu tähtsaim päev!
Aga uue koha olete ikka leidnud?
On ju veel Lepanina nt :)
Meie Andropoffi ei tahtnud, sest siis oleks nad meid hiljemalt kell 1 välja visanud :S Aga meie pidu kestis meie jaoks veerand kuueni - muu rahvas laulis ja möllas järgmise päevani :D Vähemalt hommikusöögil oldi olemas :)
Jah Lepanina ka väga väga ilus ja umbes samas hinnaklassis. Meie küll saime kokkuleppele, et saame pidu pidada kella 4ni Andropoffis.
Äkki on nad nüüd oma poliitikat seal muutnud :) Aga väga tore! Ilus koht on. Olen palju seal üritustel olnud :)
Me ise tegel polegi Pärnu kandist, seega uus koht jääb arvatavasti Lõuna-Eesti poole. Aga jah Lepaninast ka juba küsisime - ka nemad olid juba kinni. Kuigi nad kodust kaugel, aga mõlemad väga ilusad kohad, seega oli soovi neid pulmakohana kasutada, aga jah, ei saa. Aga ma pead veel norgu ei lase.
Selle cateringiga olen kursis, kuid kuhu mõisa 80külalist mahub, ei tea. *Võiks asuda saue ja tlna läheduses, sest rongkäik läbbib sauet ja algab rannamõisast
-------------------
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
mnjaa, tegelikult 9cm. mõõtsin ja arvutasin. Eesti edasimüüjad (isehakanud) panevad juurde. Ainult, et kingad on imevähe väiksed:/ aga saab hästi hakkama:) ainult 1nr oleks võinud suuremad olla.
:)
-------------------
Meie pulmapäev 30.04.09.
Koht on broneeritud.
Pulmaisale ettemaks tehtud.
Kleidi lõige olemas ja õmblejaga räägitud.
Sõrmused valmis vaadatud.
Fotograaf olemas.
Peigmehele riided ja kingad ostetud (va särk ja lips, mis tulevad minu kleidi vööga sama värvi)
Cateringi pakkumine küsitud, otsene kokkulepe puudub.
Nii palju veel teha aga esimene tuhin on juba möödas ka. Selline tunne, et kas ikka olen valmis selliseks tähelepanuks, kui sel päeval osaks saab. Aga küll see läheb üle, naised ju tujukad.
30.04.09
Kuidas jalanr vastavus on? Mul jalanr 41 - mis numbri alt ma peaks nad siis Amazonist tellima - 10?
Minu meelest on nendel kingadel veel see asi, et nad nagu oleks üks number väiksemad. Nimelt kui mul üldiselt jalanr 39 siis king nr 39 oli ikka pigem 38- oleksin pidanud ostma kindlasti nr 40. Aga 39 peaks olema jah 8, siis 41 vist tõesti 10.
meil pulmad 25.07.2009 :)
meie planeerimise seis hetkel selline: peo koht (Alatskivi loss) broneeritud, pulmaisa olemas, kirik broneeritud, bänd olemas - mitmetelt fotograafidelt hinnapakkumised saadud ja plaanime nendega kohtuma minna (osadega oleme juba isegi kohtuda jõudnud), mitmelt cateringilt ka pakkumised saadud.. muusika peale oleme mõelnud ja olen korra juba isegi kleite piilumas käinud :)
kuna me ise elame Soomes, siis hakkasime kohe pärast kihlumist pulmade planeerimisega tegelema, et oleks piisavalt aega rahulikult kõigi asjade peale mõelda :)...
Viinaga ei tohiks jah midagi juhtuda. Meil seisis üks pudel aasta aega ja joojad küll mingit erinevust ei tundnud.
Peaks ka hakkama viinasid ostama:)
Projekt: "30.mai '09 elu ilusaimaks päevaks!"
Mul jama selle suure jalanumbriga - kingi raske leida - eriti veel ilusaid, seega olen veidike mures kingade leidmisega, tean küll, et aega on, aga samas no mul on niisamagi kingade leidmisega probleem, mis siis veel nii erilise sündmuse puhuks leidmisega saab!?
Meil pole küll suvi, vaid aprilli lõpp, aga noh, üsna suve poole kisub siiski.
Tellitud on praeguseks sõrmused, broneeritud üks peokohavariant, samuti olemas toitlustus, kui jääb see esialgne peokoht. Praegu aga terendab silmapiiril palju-palju suurepärasem variant, eks näis, kas õnnestub see saada.
Räägitud on kirikuõpetajaga, kes juba ootab meiega kohtumist, et kõik paika panna, mis laulatuse ajal toimuma hakkab.
Välja on valitud tort, mida tahame, ja üks koht, kes selliseid valmistab, aga pole kindel, et sealt tellime.
Oo, ja muidugi minu jaoks peamine: ostetud on mu kleit :) Sellest peaks isegi blogi kirjutama, kui kähku võib käia üks pruutkleidiost. Igal juhul ma tundsin kohe väga tugevalt seda paljuräägitud "õige kleidi tunnet".
Kutsematerjalid on olemas, kutsed ise veel tegemata, sest nimekiri pole lukus.
Ja eile siis saime teada, et ema on bändi organiseerinud, mis oli äärmiselt armas üllatus ja vähendas korraldamise vaeva tunduvalt.
Olemas ka kaunistused kirikusse, need sain siitsamast kuulutuste kaudu. Ja ühte soengut olen ka proovinud, mul juuksur teeb neid poolmuidu :P
Auto saame venna kaudu ja pildistab ka tema.
Leida on vaja veel pulmaisa, riided peigmehele, kleit lilleneiule, anda peigmehele vihjeid pruudikimbu suhtes. No ja siis kõik see pisike pudi, mis käib mõlema riietuse juurde. Olenevalt peokohast on võib-olla vaja veel mingeid vidinaid osta, nt. küünlaid vms, aga loodame, et saame oma selle unistuste peokoha, kus ilmselt sellised asjad ära organiseeritakse.
Ühesõnaga, arvestades fakti, et me oleme korraldamisega tegelenud alles septembri esimesest nädalast, on minu meelest ikka päris palju tööd tehtud ja üsna vähe teha jäänud :)
wauw.. teil nii kiiresti kõik suuremad ja olulisemad asjad paigas, väga tublid olete!
Loen siin kommentaare ja molgutan motteid. Meie pulmad on Mais, Kuressaares loodetavasti, koht pole veel ametlikult kinni pandud. Meil on rahvusvaheline pulm, inglise-eesti...mure on kyll pulmaisa parast, tahaks et inglased ikka naeksid oiget eesti pulma ja samas ka natuke oleks maiku inglise pulmast...
meie pulmad on 14.08.09
Läbimõeldud on külaliste nimekiri, koostatud on pulma eelarve..
Käisime vaatamas mõisaid ja leidsime sobiva, järgmine nädal plaanis see ka ära broneerda..
Veel oleme leidnud koha kust sõrmused valgest kullast tellida.
Oleme mõelnud erinevaid kutsete variante ja otsustasime ära milliseid me tahame (teeme ise)..varsti ostame materjalid ka ära..
Olen veel mõelnud lilledele ja kleidile..ehk enamus tegemisi ja asju on alles mõtte tasandil, aga vähemalt läbimõeldud..
Kohe kohe on plaanis pulmaisa otsima hakata..eeluuringu oleme juba teinud..
Bändi otsingud on ka alanud..algul püüame tuttavate tuttavaid ära moosida ja eks kui ei saa neid otsime edasi..
meil ka kaks rahvust (eesti-soome).. pulmaisaga tegime nii, et võtsime Eestist hea pulmaisa ja rääkisime, et milliseid Soome kombeid me tahaks ka oma pulma tuua.. soovitan teil ka nii teha :).. arvan, et inglise keelt rääkivat pulmaisa ei ole eriti raske leida (soome keelt kahjuks väga paljud ei räägi) ja siis toogegi Eesti pulma inglise kombeid ka sisse :)
Kui saladus pole, mis mõisa rentisite?
Meie ilusaim päev on plaanitud 18.07.2009
Olemas koht - mõis harjumaal.
Catering koos jookidega ka sealt. Seega mure murtud.
Ülejäänu on kõik lahtine ja see teeb mind murelikuks. Tegelen hetkel pulmaisadega. Kahjuks ei ütle enamus nimesid mulle midagi ja kelleltki ei ole nõu küsida. Need, kelle kohta midagi leidsin, on juba soovitud kuupäeval kinni. Ma lihtsalt ei tea enam, keda üldse paluda...
Oleksin rahul, kui saaksin pulmaisa ja ansambli. Ülejäänud asjadega saab vaikselt tegeleda. Arvan, et nenedega ei teki ka nii suuri probleeme. Võin vabalt ka eksida, sest tegu siiski mu esimese pulmaga :o)
Nabala mõis, hind ööbimisega päris soodne. Söök maksab eraldi ja oma alkohol
Pulmad siis 25.04.2009
Olemas mõis Harjumaal (makstud), cateringi menüü valitud!
Pulmaisa ja bändiga saame täna kokku. Nüüdseks makstud
Fotograaf broneeritud
sõrmuste disain välja valitud, kullassepal laseme teha.
kleiti proovitud ja olen otsustanud Tallinnast rentida, algselt plaanis osta weddingo.net`st, kuid leidsin Tallinnast selle mis hinge jäi.
Samas midagi juba tehtud, kuid nii palju tegemata.
Me oleme vahepeal edusamme teinud - lisaks peokohale (+toitlustus) olemas ka fotograaf, pulmaisa, bänd. Nüüd vist suuremad tähtsad asjad peaks olemas olema. Nüüd võiks vaikselt pisemate asjade peale mõtlema hakata, ei teagi kohe kust alustada ja mida kõike vaja teha :==)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.