Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :) - Lehekülg 2
324 vastust · leht 2 / 7
Vahest mõni traditsiooniline inglise roog?:P
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
10 peaks olema sobiv küll:)
Tõesti, ka mina astusin selle numbriga ämbrisse ja praegu mõtlen, et kui oleks mõni sõbranna, kes tahaks mu kingad veidi odavamalt ära osta, telliksin suuremad :D 38jalale vist ikkagi:/ võtsin küll arvutuslikult 39 aga jah, mis tehtud see tehtud. Kanda saab, kuid veidi ebamugavad minu jaoks ikkagi. Muidu kannan neid pulmapäevalt hoolimata suurusest:D Viinasokkidega venitada mõned korrad ja peaks vist olema ok küllXD aga venitamiseni veel aega
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Kui saladus pole, kes on fotograafiks ja mis bänd? Siis teame, et nendega ise ühendust ei võta :) - meil sama kuupäev.
Fotograaf Diana Unt ja bändiks Audru Jõelaevanduse Punt
Meie pulm on tulemas 08.08.09. Praeguseks paigas eelarve ja broneeritud kõik, mis vajalik pikalt ette kinni panna - koht, pulmavanem, fotograaf ja bänd. Muude asjadega meelega nii varakult ei tegele. Pulmavanem soovitas sama, mis isegi olin mõelnud, et kui hakkad juba aasta varem suure hurraaga kõikide pisidetailide peale mõtlema ja pisiasju planeerima, siis pulmadeks oled sellest kõigest juba väsinud ning see põnevus jääb ära. Ta olla selliseid juhtumeid küll näinud. Seega püüame teha kõike siis kui vaja ja aasta või kolmveerand ette kutsete ja alkoholiga küll tegelema ei plaani hakata. :) Aga igaüks muidugi teab ise, mis talle paremini sobib. :)
Mina olen just see inimene, kes lausa peab kõikide pisikeste vidinate peale ka juba praegu mõtlema hakkama. Mul on lihtsalt alati tuhat erinevat mõtet ja ideed peas ja ma vajan aega, et need kõige paremad välja selekteerida. Ja et kõik saaks ideaalne ja nii nagu vaja, pean alustama varakult, et üldse kuskile jõuda :)
Nii minul nagu killakollal-gi on pulmad 07.08.09. Pean tunnistama, et olen omadega päris jännis. Hetkel olen lapsehooldus puhkusel ja emapalk saab detsembris otsa. Niisiis pulmade eelarve hakkab vaikselt kummitama. Olemas on kleit mille weddingo-st tellisin ja millega väga rahul olen. Tellisin selle suuruse 38 aga eks näis kas ka suudan selles suurus nr-is püsida. Kingad laenan tuttavalt. Pulmaauto on ka olemas. Istusin tagaistmel ja vaatasin, et nii hästi mahun oma suure kleidiga sinna ära. Kui vend seda muidugi maha ei müü. Lubas küll alles hoida ja ilusaks teha. Praegu olen pulmaisa otsinguil ja kuna eelarve on nagu ta on siis 10 000 oleks nagu lagi. Kui ei leia kedagi siis arvatavasti jääb Visnapuu ta on küll kallim kui võimalik aga soovitused olid tal head kui lugesin. Saatsin e-maili just ka Aimele, eks näis mis mulle vastatakse. Tulevane mees ei taha pulmadest hetkel midagi kuulda kui raha peale jutt läheb. Niisiis suht masendav seis aga loodan, et varsti asjad ja tuju ikka paremaks lähevad.
Päikest teile :)
Kusjuures Diana peale isegi mõtlesime, aga nüüd tean, et enam pole mõtet! Tänud vastamast!
meie abiellume 10juulil ja oleme isegi paris palju ara teinud. Koht, band ja pulmaisa, fotograaf, isegi kondiitriga raakisime aga kuna otsime midagi erilist ja traditsioonilist (iiri-eesti pulmad) otsustasime et saadame iirimaalt retsepti ja kondiiter lubas endast parema anda et meie unistuse tort saaks just selline nagu ta olema peab, selline on Pihlaka kondiitrite suhtumine ja milline au on meil nendega koostood teha.
peame veel leidma floristi, pulmauto ja paar bussi mis iirlased mooda eestit ringi veaks, kuid kyll jouame.
onn kaasa koigile kes valmistuvad suureks yrituseks.
mags
meil ka mai lõpupoole see tähtis projekt :) koht bronnitud, pr Martin bronnitud registreerimist läbi viima, fotograafidega veel läbirääkimised käivad aga pm olemas, kleit weddingost välja valitud aga enne kui tellin, lähen küsin siit, palju selle kleidi kohapeal õmblemine maksaks. ja sõrmused said ka välja valitud, tuleb nüüd teha lasta. meikar ka välja valitud, soengu osas olen vieidi segaduses, sest oma juuksuris pole eriti kindel, et tal hea soengukäsi on.
videomehe seisukohalt pole veel otsustanud, kas võtame. kui leiaks hea hinnaga hea tegija, siis isegi tahaks.
ideeliselt on kõik peensusteni paigas aga uusi mõtteid tuleb koguaeg peale ja hull tuhin on ka peal otsida ja teha aga siis pole ju järgmine aasta enam midagi teha kui kõik juba tehtud saab :D
Meie pulmapäev on 11. juuli. Praeguseks on olemas pulmaisa, fotograaf, koht ning põhimõtteliselt ka bänd ja catering. Ülejäänud asjadega tegeleme jõudumööda, näiteks erinevalt paljudest teistest siinkirjutajatest ei ole ma pulmakleidi otsingutega veel alustanudki, kuigi idee on juba olemas.
kas ka 30. mai? kas sina jõudsidki enne meid Marika Martini ära broneerida?
jäin hiljaks, jäin ilma :(
Projekt: "30.mai '09 elu ilusaimaks päevaks!"
Appikene.....mul nüüd puhta paanika, mul kõik alles algjärgus st. mõtetes, siin mõnel juba puhta valmis kõik. Ma omaarust mõttlesin, et olen nupukas ja hakkan aegsasti valmistuma pulmadeks, et pärast kiireks ei lähe ja no nüüd kui sattusin siia lehele avastasin, et ma täitsa maas:D:DTublid olete.
Kihlus toimus augusti lõpus ja pulmad plaanis (pole veel kuskil broneerinud) kas 07.08.09 kuna see popp päev, siis võime ka teha 08.08.09:), loodan, et ikka saame mingi neist. Kuna mul pulmad õigeusu kirikus, sest tulevane abikaasa vene päritolu, seega pisut keerulisem kõike organiseerida:( Arvan, et ka kirikus muud nõudmised jne...ei eta isegi kas pastor saab laulatada nii kiriklikult kui ka ilmalikult (st ei pea eraldi seda tegema), tean Eesti kirikutes pastorid läbinud selle koolituse. Õnneks selgus, et tuttava tuttav on peapastor ja kuna ta ei olnud nüüd Eestis, siis pole õnnestunud veel kokku saada, kuid järgmine nädal peaks meie kokkusaamine toimuma, siis saab ka edasi tegutseda. Kui kuupäev paigas ja kindel, siis hakkame kohe tegelema peopaiga otsimise ja broneeringuga. Ise mõtlesin midagi sellist uhkemat Viimsi talveada või miskit, pean vaatamas käima enne, pole elusalt näinudki:) Cateringid juba lihtsam teema. Kui peopaik olemas, siis saab ka selle kohe tellitud. Kutsed lasen teha talvel...et mõte olemas juba, kuid kuna sellega läheb aega, siis pean ikk aegsasti tegema, kuid varem ei taha, et vb tahan juba midagi muud selleks ajaks......see ka põhjus miks ei taha kleidiga väga kiirustada, tüütab ära selle aja peale (ma siis piilun koguaeg ju seda):D Et suurem mure mul peoisaga....kust ma saan toreda peoisa, kes valdab nii vene, kui eesti keelt:(? Ja bändi arvatavasti ei telli, pigem mingi DJ....jällegi mure, kahekeelsed külalised ju:( Kosmeetikuga lepin kokku, tean keda tahan, et teeks, on mulle kord ajakirja jaoks meiki teinud ja väga rahule jäin, õnneks tutvuste kaudu kontakt olemas, kuid nüüd tuleb otsida häid juuksureid:) Lilledega on ka pisut tegemist /otsimist, leidsin õnneks siin ühelt kasutajalt palju abi-Äitäh talle!!! Ah jaa auto ka bronnitud...kui nii saab öelda:D Otsustasime ,et limud pole mõttet tellida, kuna meil kihlatu onu kaudu saaks supper auto (meestele see ju tähtis). Sõrmused leidsime....et eks mingi hetk ostame. Kleidiga ei tea ka mis peale hakata, algselt mõtlesin tellin ebayst....seal soodsad ja ilusad siiani olin kindel selles, kuid mida aeg kaugemale, seda rohkem hakkan mõtlema, et käiks Eesti poodides ja uuriks siit.......tahaks ikka proovida ja tunda seda...et just see on see õige:)! Fotograaf arvatavasti olemas....pole veel otseselt rääkinud, aga ta on enne meid pildistanud ja fotograafe meil mitu, seda muret vähemalt pole.Vot nii, et eks ma püüan ka nüüd tegustema hakata:D Kuid kui keegi oskab kuidagi aidata......peoisade otsimisega jne siis oleksin väga tänuli, ma ikka suht võhiks kõiges selles.
Edusammud:
ostetud sõrmused - http://www.pulmad.ee/node/12547
nüüd olemas ka pulmaisa
fotograafil oli sobiv kuupäev veel vaba, kuid ootan ta vastust
... tarvis leida veel registreerija (mitte tallinast) kes käiks väljas registreerimas (M.Martin juba kellelgi ära broneeritud)
...ja ilutulestiku ikkagi ei võta
edeneb tasapisi :)
Meie pulmad tulevad 11 juuli 2009 - täpselt aasta meie kihlumisest :)
Ega ma väga palju veel teinud pole, aga siiski.
Pulmapidamise koht on paigas(toitlustamine on seal kohapeal), fotograaf ja pulmaisa paigas, samuti bänd :) (põhiasjad).
Läbirääkimised on tehtud kahe sõbrannaga, kes teevad pulmalipu ja külalisteraamatu. Pulmaauto peaks ka mehe sõbra käest saama.
Rahakott puuga seljas pole ja seega üritame saada võimalikult soodsalt kõik asjad aetud ;)
Üldiselt on pea paks ja mõtted puuduvad, isegi pruudikimpu ei suuda ära otsustada - nii palju lemmikuid on tekkinud. Kleidi kavatsen Weddingost tellida, loodetavasti tehakse ilus ja korralik.
Niisiis....meie päev 01.08.09!!!
Mis siis tehtud:
* pulmaisa (olemas)
* bänd (olemas)
* koht + toitlustus (olemas)
* kleit (olemas)
* kutsed (proovikutse tehtud, tuleb läbiviia mõned muudatused ja siis võiks põhimõtteliselt alustada ka teiste kutsete tegemist)
* paaripanijaga saame lähipäevil kokku, et natuke asju arutada :)
ülejäänud asjadega peaks veel aega olema....põhiasjad vähemalt bronnitud :)
Jõudu Teile kõigile!
No nii mul edusammud:) Koht põhimõtteliselt olemas, et käisime vaatamas ja bronnisime, et jäänud bronnimistasu üle kanda:) Toitlustus koos ruumiga kohe, jäänud vaid peakokaga kokku saada ja rääkida ning otsustada mida me süüa tahame;)Kirikuisaga saame kokku arvatavasti pühapäeval, kui midagi erakorralist vahele ei tule, sealt saab ka enamus info juba kätte, et kas vaja eraldi ilmalikku laulatajat jne. Peadselt hakkan tegelema juba kleidiga, mingi jaanuaris ostan sõrmused ja kutsete mõtted oelmas, vasrti hakkan tegelema nendega-kuna läheb aega.
Päris lahtine veel:
Pulmaisa (kahekeelne)
Lilledega tegeleja
Bänd või DJ
Ja lõpuks otsustasime, et pulmad toimuvad 08.08.09.
Kas kiriku peaks ka juba kohe kinni panema? Me pole veel leeris käinud, kavatseme minna, mõtlesin küll peale seda alles kirikuõpetajaga ühendust võtta. Ja kas lille inimese tuleks ka juba ära valida ja kokkuleppeid teha?
meie tubli pulmaisa leidis meile registreerija :)
nüüd tegeleme tasapisi pulmapeo koha kujundamiega - palju tuleb laudu toole rentid, kuidas midagi paigutada ja kaunistada.
jätkuvalt ootan vastuseid osadelt inimestelt :(
rääkisin juba oma kleidi tegijaga - lepisime kokku,et novembri alguses tellin ära. Samuti leidsin sobivad kingad ja plaanis ka need novembri alguses ära osta :)
Minu arvates, kellel on kuupäev ja tegijad paigas võiks siia kirja panna. Siis teaks millised tegijad juba hõivatud on.
mina jah :) aga meil on ta bronnitud kella 16ks ca 100 km Tallinnast, niiet kui nt kell 18 teeksid või mõnel päevasemal ajal, siis saaksid ta ju ikka :)
me veel üsna hiljuti muutsime oma kellaaja 16lt 17 peale.
Pulmad augustis 2009 ja midagi pole veel valmis. Mul juba kerge paanika, icc Olen mõnda kohta kirju saatnud, aga vastuseid pole veel saanud. Peokoht valmistabki suurimat muret, 50 inimest ja Tallinnas või Harjumaal. Fotograafi ja muusikutega vast probleeme ei tule, mõned tuttavad sel alal tegutsevad.
meil 30. mail bronnitud pr. Martin.
rohkem meie kellegi eest ära midagi/kedagi ei bronni :) videomeest kaalume ka veel.
Paluti, et kellel tegijad kindlad, et pandaks siia kirja. Eks ma siis panen :)
Kuupäev: 04.07.2009
Registreerimine: Rocca Al Mare Vabaõhumuuseum
Peokoht: Lucca restoran
Pulmaisa: Virgo Jaani
Bänd: Väikeste Lõõtspillide Ühing
Fotograaf: Kristiina Männik
Nüüd veel igast nipet näpet veel teha :)
Me leidsime õnneks ühe teise sobiva registreerija - tänu pulmaisale!! :)
Panen siis ka kirja, kes ja mis meil on paigas :)
Pulmad on 17.juuli 2009 ja "lukus" on:
Pulmaema: Tiia Paist
Catering: Osvald Catering
Peokoht: Endla talu
Bänd: Sleepwalkers
Fotograaf: V. Mihkla
Juuksur ja meik: Iluait(kuna tuttav, siis varakult räägitud, et hoiaks kuupäeva mulle :))
Kutsed pealt valmis, sisu arvutis :P
Sõrmused lastud teha ja ka kätte saadud
Ehted olemas
Kleit olemas
Ja saigi vist kõik. Tundub, et liiga palju ehk juba paigas, aga kuna sügis ja talv on mul endal kiire aeg, siis on hea, kui asjad paigas ja ei pea pabistama, kas saab kohta ja inimest, keda soovime.
Tordi tellime ilmselt Frens Cateringist. Täiesti lahtine on veel florist, nii et kui keegi teab toredat ja ideederikast lilleseadjat, siis andke märku :)
Meil on ka Sleepwalkers broneeritud, aga 18. 07. 09. Pulmaisa on Anti Einpaul ja pidu toimub Rogosi mõisas.
Tere,
Meie pulmad 07.08.09, põhiasjad on ka juba broneeritud nagu pulmapeo koht, bänd, pulmaisa, fotograaf, videomees ja catering. Kleiti umbes tean tegumoodi, kuid tahaks õudsalt tellida netist (ebayst või kuskilt), kuid ei ole julgust veel saanud. Kutsed võiks ise teha, sõrmuseid peaks ka vaatama või tellima. Juuksurile rääkisin ka juba et on plaanis pulmad jne jne. Kirikupapiga on ka juba kokku lepitud aeg Pauluse kirikus Tartus. Kui kleit oleks olemas, siis enam nii väga muretsemist ei oleks, teisi asju oleks juba lihtsam organiseerida.
Meil on lemmikkiriku koguduse abiõpetajale kiri saadetud ning nüüd ootame vastust ja kohtumist temaga, siis saab kuupäeva kindlalt lukku panna ja muude asjadega tegelema hakata. Olen ka mitmetesse hotellidesse, restoranidesse, mõisadesse ning saalidesse vanalinnas kirju saatnud ning siiani on kõik augustis 2009 vabad olnud. Fotograafi pärast hetkel ei muretse, sest mitu tuttavat selles valdkonnas töötavad ja kellegi ikka saab. Bändi vist ei telli, mul paar pianisti sihikul, kelle võiks kutsuda mõneks tunniks klaverit mängida ja hiljem mõni DJ, kellelt saaks soovilugusid tellida jne. Muusikuid on kerge leida ka nii, et vaatate erinevate restoranide programmist, millal keegi mängib ja lähete kuulama. Kui meeldib, siis lepite kokku, kas ta oleks nõus ka pulma tulema jne. Endal selline kuri plaan. Samuti saab Muusikaakadeemia kodukalt kontakte, siis on kindel, et tegemist on inimestega, kes instrumente käsitleda ka oskavad, mitte sündil ühe näpuga ei toksi. Pulmaisa vajadust mõtleme veel... Mehel väga ladusa jutuga sõpru, kes ilmselt nii mõnelegi pulmaisale silmad ette teevad. Mingeid tunde kestvaid mänge ei taha lihtsalt. Meil omal programm valmis mõeldud ja ürituste korraldamisega kogemusi ka. Ma ei oska veel väga muretseda, et mul ei ole kõik korraldatud nagu paljudel pruutidel, sest mees võtab ka asju väga rahulikult. Kui ühte kohta ei saa, saab teise, no problemo. Peamine on siiski kirik, selle osas mööndusi ei taha teha, kõik muu on muudetav:)
Külalistele on plaanis õmmelda sifoonist kotikesed, kuhu sisse panna maiustusi või siis armsad südamekujulised karbikesed teha, mille lõiked sain googlest. Kutsed teen ise, ema kunstiga lähedalt seotud inimene, aitab ka. Suureks üllatuseks oli, et mees oskab ilukirja teha, lubas käsitsi kirjutada kõik. Väga tore üllatus. Küll kõik laabub... ja kui ei laabu, siis peame pulmad septembris, pulmi vähem ja rahulikum.
Meil pulmad 15.08.2009 - broneeritud pulmaisa Martin Liivet ja pulmakoht Olustvere loss. Muude asjadega võtan rahulikult (praegu pean suunama energia mujale) aga varsti hakkan loodetavasti uuesti planeerima. Aga ei taha ka väga asjadega kiirustada.
Meie pulmapäev 07.08.09
Koht olemas, fotograaf-Urmas Ääro, ansambel-Mait Maltis, esineja-Trinity, videomees-Arvi Pill.
Kaiti1986
Hr Visnapuu saab soodsamalt kui tellid ta koos bändiga, üksi jah kallis. Oli vist kolme liikmeline bänd ja kõik kokku (oleneb kui kaugele Võrust su pidu jääb) kuni 120km Võrust saab ca 13000,-
Mõned asjad veel vahepeal tehtud.
Otsustasime ikka videomehe ka võtta, kuna paljud sõbrad seda ikka soovitasid.
Videomees - Arvo Laane
Registreerija - Marika Martin
Lilleseadja/Dekoraator - Katrin Carmen Cateringist
Juuksur/Meikar - Jane
Sõrmused - välja valitud, homme läheme ostma.
Auto - olemas
Kutsed - töö käib, idee olemas.
Meie päev saab olema 3. juuli 2009
Planeerimisest siis:
Pulmaisa: Lembit Rätsep -kinni
Registreerimine: Männiaru vahetus läheduses( võibolla Tuhala nõuakaevu juures), registreerijaks Karin Kask
Peokoht+ majutus: Männiaru puhkemaja- kinni
Catering: Männiaru pakub ise + tordi toome väljast (Frens või Bonaparte)- menüü otsustatud
Bänd: pulmaisal paar mõtet, sellega pidi aega veel olema tema sõnul
Fotograaf: pole otsima hakanud, kuigi endal paar tuttavat fotograafi
Juuksur ja meik: Stockmannis eeldatavasti, tuttav kosmeetik-meikar + oma juuksur
Pulmaauto: paar mõtet on, kuid pole midagi kinni pannud
Sõrmused: olemas- said esimese asjana muretsetud
Kutsed- tellin USAst vist, olen natuke uurinud
Riided: hetkel pole kusagil ilusat heledat ülikoda, ootame vist kevadet. Endale lasen õmmelda kleidi peale seda kui on selgunud täpne ülikonna toon (hõbedane või shampanja).
Külaliste nimekiri enamvähem koos vaja veel üle vaadata, kas saab midagi kärpida.
Ei oska veel põdeda millegi pärast, et ei jõua. Natuke kripeldab see ülikonna asi, sest õmbleja nägi mida ma tahan saada ja ütles, et ega see kerge pole et see võtab tal kõvasti aega.
Muu on juba selline pudipadi minu mõistes :)
Jeekim...kui ma siin postitusi loen siis on küll tunne, et meil pole veel miskit tehtud. Kleit on tellitud ja plaane on arutatud aga see on ka kõik:D Muidu plaanime abielluda mais, isegi kuupäev pole veel paigas :P Mina tahaks nt. Kreekas pulmi, tema tahab Eestis tavalist suurt pidu aga eelarve on jube pisike, tunne, et ei saa kumbagi...:S
Ajalist pole kindlasti paanikaks põhjust. Kui teha mais pulmad ja hakata aasta alguses planeerima, sisi peaks aega küllaga olema.
Meil on asjad umbes nädalaga niimoodi planeeritud (tehnilised asjad lihtsalt jooksid ise kokku), ise arvan et kõige muuga veel aega. Kui me ei peaks arvestama peigmehe ema ja kasuisa tulekuga kaugemalt maalt, siis poleks me kindlasti veel mdiagi ära teinud.
Me olime ka juuli lõpus küsimuse ees, mida me siis teha tahame. Kuna ise käisime siis just kahes pulmas ja kumbki meile stiililt ei meeldinud (üks oli restoran ja teine oli jooming sisuliselt), siis oli lihtne valik teha mis tüüpi ta olema peaks.
Mina leian, et aega on...organisatoorse asja peale peaks maksimaalselt minema kaks kuud, oleneb millal pidu teha tahad, kui palju pead ette mõtlema hakkama (pulmaisad ja bändid on suvel üsna hõivatud, kevadel selles suhtes lihtsam). Samas riiete peale võib kauem minna (mida, kas osta või lasta õmmelda jne).
Kui ma ennem siin neid kommentaare lugesin, siis mõtlesin, et ma jään tõesti ajaga jänni. Meil plaanis see ilus päev teha juulis. Kindlat kuupäeva veel ei tea. Ma tahaksin 14. juuli, aga ma ei ole hästi aru saanud, kas esmaspäeviti ja teisipäeviti Õnnepalees üldse pidulikke kombetalitusi tehakse. Pean veel uurima.
Aga olemas on: fotograaf, lilleseadja, kutsete ja pulmalehe tegija. Leidsin ka super peopaiga. Nüüd tuleb vaid ühendust võtta ja uurida seda hinnakirja. Võimalik, et toidu ja ka tordi tellime sealt. Algselt plaanisin kleidi ise teha, aga ema ütles mulle, et pulmade planeerimise aeg peab olema võimalikult stressivaba. Ühesõnaga nii minu kleidi, kui ka mehe ülikonna me rendime. Aga oma kahe lilleneiu kleidid teen küll ise ja ka sõrmusepadja. Esimesed pilgud on ka kingapoodidesse visatud. Ei näinud midagi erilist, aga aega on veel. Sõrmuste kavand on meil peaagu, et juba paberil. Tuleb vaid kullasepp leida, kes neid hea hinnaga teeks. Pulmaema on silmapiiril. Rääkinud veel pole.
Teha on veel palju palju palju, aga iga päev olen mõtetega asja juures :)
Kas keegi oskaks soovitada, kas parem oleks pulmakleit osta või õmmelda lasta? Väga eriline sündmus ja tahaks ilusat kleiti. Milline varjant kallim on?
Tervitusi suve pulmalistele!
Meie pulmad siis 07.08.09
Inimesi tuleb 85+/-5
Koht olemas
pulmaisa olemas, bänd samuti.
Pulmaisaga saame esimest korda kokku jaanuari keskel.Eks siis läheb see pulmatrall lahti.
Pulmadega hakkan tõsisemalt tegelema uuel aastal.Praegu üritan jõuludega ühele poole saada.Kõigile pulmalistele palju päikest ja armastust!!!
Plaanis 06.06.09.
Registreerimine Tartus, pidu vanemate talus Valgamaal.
Pulmaisaks tuttav, fotograaf olemas, kleit välja valitud, lähiajal plaanis ära osta, sõrmuseid plaanis minna enne jõule valima.
Kimbu ja autokaunistuse teeb ämm (õppind lilleseadmist).
Väiksed detailid kogunevad tasapisi ja kutsed on ka valmistamisel.
Tere noorpaarid :)
Kes soovivad enda pulmade kulminatsiooniks kaunist ilutulestiku - kirjutage meile [e-post peidetud] ja me teeme Teile Teie soovidest lähtuva personaalse pakkumise.
Kirjas kirjutage meile pulmade aeg, pulmamaja asukoht ja ilutulestikule planeeritud eelarve.
Kõike kaunist,
Herki
Meil plaanis 11.07.2009
Kuna plaanime vaikseid pulmi ilma suure kärata siis ei ole vaja väga kiirustada ja paanitseda.
Olen fotograafi juba leidnud ja toitlustaja,peo peame koduaias,nii et koht ka olemas.Sõrmused välja valitud.Kõik ülejäänud saab vast ikka ka aegamööda korraldatud.
Ohhh jahhhh, mina pean siis vist oma pulmad kül edasi lükkama :S mul pulmad 20 juuni ja mul on valmis ainult arvutis tehtud kutsete sisu ja kutse materjal kah ostetud :S see on ka positiivne, et homme läheme peokohta vaatama aga ega see veel ju kindel pole :S
Tere taas lõigile, olen veidi eemal olnud ja nüüd tagasi askeldamas:)
Meie lükkasime oma pulmad veebruarist edasi juuni keskele, kuupäev veel kõigub, kuid kui minu soov jääb peale siis 13.06.09.
* Nüüdseks oleme kokku leppinud kohas- maal õues, siis kõik hea ja oma, ööbimine omast käest ning ei pea kellegagi sekeldama, vaid ise saab kõike teha (loodame päikest,päikest,päikest)
* Kleit on valitud -Mori Lee, peab ainult USA-t ära tellima.
* Registreerimise osas saime ka kokkuleppele- ruttu leeri ja Tallinnas väikeses kirikus registreerimine.
* toitlustus kokku lepitud- enamus külmlauast ise ja pere (emad ja vanaemad), soe kohapeal suurte vokpannidega:) , tort fazerist.
* bändiga hakkavad läbirääkimised kohe-kohe toimuma, sama ka pulmaisaga, kuna me ei aja tuntud nimesid taga, siis LOODAME, et ei teki probleeme bronnimisega, et nii hilja.
Rohkem ei teagi, mõtteid on nii palju, kuid kuna pulm tundub ikka liiga kaugel, siis on peas alles virr-varr ja midagi mõistlikku ei suuda välja mõelda:P
Aga jaksu teile kõigile, kes suvel abielluda plaanivad ja õnne ja armastust ka!!!
Elu on LILL!!!
Meie abiellume 01.07.2009a. Tundub, et oleme kõige tagasihoidlikumad lugedes teiste kommentaare. Meil tuleb külalisi ainult viis. Midagi broneeritud ega ostetud pole, ainult kleit ja paberil ideed. Ise arvan, et vara veel, sest kuna meilt uleb see nii pisike ja tagasihoidlik, siis ei tohiks probleeme tekkida. Suur probleem on trantspordi osas, sest meie + külalised tuleks kuidagi ära mahutada kas siis taksosse või mõni suurem buss? Lill ja lips peale? Teine küsimus on tallinnlastele, et kuhu kavatsete minna peale registreerimist? Russalka on venelastele ja Jägala juga lihtsalt liiga leierdatud koht, Kadriorg - liiga ülerahvastatud (ei meeldi tähelepanu), seega polegi nagu rohkem kohti:(
Õnne, jõudu ja jaksu ning loomulikult armastust kõigile noorpaaridele.
meie abiellume 17.07.2009, on olemas pulmaisa, peokoht,bänd,fotograaf, videomees, ning ülejäänd asjad on puudu ja nendega on vast ka veel veidi aega.aga tuleb tegutseda.
Meil pulmad plaanis augustis 2009. Täpse kuupäeva sätime pulmakoha järgi, sest tundub, et väga paljud kuupäevad on juba broneeritud.
Planeerimisega on lood suhteliselt alguses alles. Ostetud on vaid kleit. Jaanuarikuu lõpuni pakuvad mitmed müügikohad väga häid soodustusi. Kes veel endale seda päris õiget kleiti pole leidnud, soovitan vaatama minna. Mina isiklikult sain planeeritust poole odavama aga väga ilusa kleidi.
Silmapiiril on paar pulmapidamise kohta Harjumaal (Saku ja Saue mõis). Kas keegi 2009. aasta abiellujatest on juba oma broneeringu Saku või Saue mõisas teinud? Heameelega vahetaks infot.
Jõudu ja jaksu kõigile planeerijatele.
Palun öelge kui M.Martin võtta Harjumaale registreerijaks, siis kas tal on muusikud ka kaasas?
Tere,
Minu teada on helitehnik kaasas ja asjakohane muusika tuleb plaadilt kuid tasub ise üle küsida :)
Päikest
Herki
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.