Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :) - Lehekülg 3
324 vastust · leht 3 / 7
Tervitus kõikidele pruutidele ja edu ettevalmistustega!!!
Meie pulmad on 7. juuuni 2009
Plaan on koduhoovis pidada. Kui keegi teab head ja soodsat kohta kus saaks suurt telki laenutada siis andke märku;)mailile [e-post peidetud]
Algselt oli plaanis pidada pulm Viimsi peokeskuses aga siis hakkasin ikka mõtlema et enamus peavad olema kained ja mis pum see on kui napsu võtta ei saa..siis ikka leitsin et kodu kõige parem koht!
Hetkel tegelen toitlustajatega..olen mitmelt poolt hinnapäringuid teinud ja nüüd ootan ja kaalun erinevaid varjante..muu on veel kõik lahtine..
Ahjaa aprillist läheme leeri..tahaks ikka ilusat kiriklikku laulatust..niiet eks näib kuis edaspidi kulgeb..seniks kõigile edu!!
kohtumisel pr Martinga saab läbi rääkida, mis lugusid soovite tseremoonia alustamseks ja lõpetamiseks, tal on selleks spetsiaalne inmene olemas, kes siis plaadilt mängib. kui päris muusikuid/muusikat tahad, pead ise leidma :)
Meil on bron saku omale
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Meil nüüd kõik korras. plaanid on vahepeal muutunud täielikult. Esmaseks pulmapäevaks pidi olema 7. juuni aga nüüd on hoopis 20. märts:) Teatud asjaoludel polnud võimalik suvel pidada. Aga pulmad tulevad ja see on tore. Registreerimine toimub meil mehega kahekesi ja hiljem siis plaan reisile minna. Mõtleme veel mida teeme pisikese 9 kuuse tütrega, kas võtta kaasa või mitte. Samas oleks raske temast nii kaua eemal olla. Oh mul süda kohe rahul et kuupäev kindel ja asjad paigas. Otsin siin hoolega salongi kus soeng ja meik teha. Kuna ise kolisin hiljuti just Rocca al Mare kanti siis tahaks et salong kodu läheduses oleks.Ise leidsin netist sellise salongi nagu Meribella..äkki kellegil seal kogemusi või oskab keegi pakkuda veel siin kandis olevaid.
Igatahes kõigile toredat planeerimist ja palju armastust teie ellu;)
Mis piirkonnast sa telki otsid?
Meribellat soovitan:) väga armas, väike ja privaatne, kuid samas kvaliteetne, ise käin seal pidevalt ja olen väga rahul. Aga helista ja uuri neilt ning kindlasti lase ka proovi meik ja soeng teha, siis saad teada, kas nad sobivad Sulle või mitte.
Elu on LILL!!!
planeerimine juba käib.tellisin just paar päeva tagasi ära kutsed,mille saadan laiali täpselt 3kuud enne pulmi ehk siis 15.05.09.kinni panime ka kiriku ja juba valime sõrmuseid.
Meil toimus plaanimuutus ja pulmad toimuvad 27.06.09 Hetkel toimub kleidi õmlemine ning kingad on olemas. Koht on kinni pandud, bänd olemas, auto olemas.
Kuupäevaks 17.07.09
Tehtud:
registreerimiseks koht valitud
registreerijaga kokku lepitud
sõrmused tellitud ja hetkel tegemisel
peokoht, fotograaf, pulmaisa, video filmijaga kokkulepe tehtud ja ettemaks makstud
Pooleli registreerimiskoha kaunistaja otsimine. Kleidi mõtted olemas ja õmbluskohaks Tigasmo valitud (märtsis plaan õmbleja juurde minna).
Meie pulm 19. juuni 2009 ja pole veel midagi broneerinud, oleme omavahel asjad/plaanid kooskõlastanud, varsti peaks nüüd hakkama tegutsema ka :)
Ma alles nüüd märkasin seda teemat, kirjutan siis natuke endast ka.
Meie pulmad on 07.08.09. Registreerimine toimub Kuressaare linnuses ja pulmapidu Pärsama kultuurimajas. Ise olen saarlane, aga Saaremaal ei ela. Pulmad otsustasime siiski pidada seal, kuna Saaremaal on minu südames väga oluline koht - seal sai veedetud kõik koolivaheajad ja puhkused ja seal elavad mulle väga kallid inimesed. Organiseerimist alustasin eelmise aasta augustis. Suuremad asjad sai kohe paika pandud. Aasta lõpus mõned kuud ei tegelenud korraldamisega üldse ja nüüd läks asi jälle käima suure hooga:)
Siin siis nimekiri asjadest, mis tehtud ja paika pandud:
Avalduse abiellumiseks tegime 6. veebruaril.
Pulmaisa: Martin Liivet
Fotograaf: Kristiina Männik
Video: Meelis Rein
Bänd: Sulliwan (just tema esinemise saatel saime mehega lähemalt tuttavaks)
Toitlustus, nõude rent, pulmatort (teevad pildi järgi täpselt sellise tordi nagu ise soovime), teenindajad jms: Saaremaa SPA Catering
Pulmaauto: limusiin Saare Limu'lt (oleksime küll tahtnud mõnda uunikumi, aga Saaremaalt neid suht raske leida)
Lilleseaded (külaliste lilledest - palume kinkida vaid teatud sorti lilli): kohalik florist, kes on kultuurimaja varemgi kaunistanud
Lapsehoidja(d): kohaliku lasteaia kasvataja(d)
Majutus: põhiliselt Oitme matkamaja
Tseremooniamuusika: loodetavasti Sulliwan ise
Ilusalong: Anni salong - minule, minu emale, tütrele ja mehele on soengu ja meigiajad (viimane va. mehele:)) 7. aug. juba kinni pandud
Pulmaöö: Arensburg Boutique Hotel & SPA (must tuba - noorpaari pakett)
Riietus: mehele ja pisipojale ülikonnad tellitud Qullest - kui ükskord paki kätte saame, loodetavasti on ka enam-vähem parajad:)
Ametimärgid: olemas, nüüd vaid vaja lasta nimed sisse kõrvetada.
Kuna pulmad toimuvad Saaremaal, tellime ka Saaremaa koduõlut - seda küll vaid mõnikümmend liitrit, kuna pulmas ka palju mandriinimesi, kes pole saare õllega väga tuttavad:) Õllemeistriga kokkulepe olemas - meister on võitnud Õlletoobril koduõlle valmistamises esimese koha, seega peaks head kraami tegema.
Mida veel ei ole:
Pulmakleit: tellin Weddingo-st (vaja veel 10 kg alla saada enne tellimist:))
Sõrmused
Kleit tütrele
Oksjonikraam
Pulmaküünal: ostan Ortost ja kaunistan ise
Kutsed, kohaplaan: arvatavasti tellin Annilillest
Tantsukursus: arvatavasti tantsuklubi "Stiil"
Alkoholi hakkame varsti varuma, nüüd peab vaid ootama soodukaid poodides. Vaevalt, et kusagilt hulgilaost ostes odavamalt saaks.
Kindlasti on veel pisiasju, mis ei tulegi hetkel meelde.
Meie ilus päev - 07.08.09
Meil pulmad 25.07.2009.
Laulatuse aeg on kinni pandud, pulmakoht on olemas, bänd olemas, pulmavana olemas, florist olemas.
Suurematest asjadest on tegemata veel : fotograafi leidmine ja floristi leidmine Tartus. Nimelt meil pidu pärast teises linnas ja seal inimene leitud, kes ruumid kaunistab jne, kuid leidmata inimene, kes pruudikimbu teeks ja auto kaunstaks Tartus kohapeal (tahaks oma toodud lilledest lasta teha). Loodan, et fotograafiks on nõus tulema üks sõbra sõber, kellel fotograafia hobiks. Fotograafid tahavad ikka kohutavaid hindasid mu arust.
Kleidi tahaks tellida Weddingost, kuid ei tea veel kas ikka julgen. Leidsin sealt küll oma ideaalkleidi. Võibolla lasen hoopis pildi järgi õmmelda, kuid ega see õmbleminegi alati kõige lihtsam pole nagu ma olen aru saanud (Eestis saada olevate kangaste tõttu). Tõenäoliselt tuleks tellides ka odavam kui õmmelda lastes. Samas õmmelda lastes saan tõenäoliselt kindlamini selle, mis tahan. Pean ühesõnaga mõtlema, kas olen valmis selle üle 2000 krooni niisama nö maha viskama, juhul kui kleit ei sobi. Aga noh aega on, sest vaja veel kilosid ka alla võtta. Sain kodulehelt neil aru, et kui 2 kuud ette tellida, siis ok. Seega aega veel vähemalt aprillini mõelda ja kahaneda:)
Muidu on nimekiri kõikidest pisiasjadest ka tehtud, mis vaja muretseda.
Tere
Meil plaanis abielluda vististi 15.08.09.
Olemas on koht,millex on tuttavate talu.Ja auto on kinni pandud.Nädalavahetusel näeme ehk pulmavana ka ära ja siis vaatab mis edasi hakkab saama.
Kleite olen ka vaatamas käinud aga midagi kindlat silma veel ei jäänud.
Lilleseaded teeb tuttav ise ja söögid teevad ka tuttavad.
Loodetavasti tuleb hää kodukootud pulm.
hõisssaaaa!!!!!!!!
Teen siin teemas siis oma selle lehe teise kommentaari ja annan teada, et olen ka selle suviste ridases. Paljudel juba suur osa asju planeeritud aga kuna august tundub niiiiii kaugel siis meil aega küll :)
Aga samas tuleb meil pigem väike armas romantiliselt tagasihoidlik ja ilmselt vastuvõtu stiilis pidu ehk siis pole ei bände ega rahvaarvuga arvestavaid kohti vaja bron. jne. Tulevad aga kindlasti ilusas kleit jne edasi teema. Ideed on käinud juba peas ja mõned kohad väljamõeldud kus võiks aga ei mingeid hinnapakkumisi ega muud sellist. Kõige muu pisema peale pole isegi veel väga mõelnud. Samas mingeid eriti hulle mäng- mängu otsas pulma, pika lauaga ju ei tule ja igasugu vidinaid ei vaja. Küll aga hakkasin viimasel ajal mõtlema teemal, et olen lugenud võimalusest anda avaldus ka enne 3 kuud sisse. Kas kaugelt tulevate inimeste reisiplaanid on piidav argument miks soovime varem esitada avaldusi?
Meil on kuupäevaks valitud 27.06.2009 ehk siis vahetult peale Jaanipäeva kohe. Pidu ja registreerimine toimub Saaremaal, Kuressaares kuna oleme mõlemad seal sündinud-kasvanud. Koos oleme olnud 10 a. Külalisi kutsume 32, ainult lähimad sõbrad ja sugulased. Peokoht on broneeritud ja sissemaks tehtud. Registreerimise kohta selgub perekonnaseisuametis jaanuari lõpuks, et kas saab traditsiooniliselt raekojas seda teha. Vastutulelikud oldi selle koha pealt, et saame oma avaldused sisse viia varem kui 3 kuud enne registreerimist. Kuna me Saaremaal ei ela siis on vaja varsti see sõit ette võtta. Peale seda saadame kutsed. Siis saavad ka sõbrad oma puhkused ja lennupiletid varakult ära bronnida. Pulmade teema, lilled ja värvid panin ise paika, samuti koostasin aja- ja tegevuskava. Loomingulise eriala inimesena mulle see korraldamise pool väga sobib. Ei kujutakski ette, et selle kõik kellegi teise hooleks jätaksin. Ametimehi eelistame valida oma sõpruskonna kaudu.
vahepeal oleme veidi muutnud oma broneeringuid, kuna oleme inimestega kokku saanud ja leidnud, et nad ei ole ikka päris see, mida meie ootame oma pulmas :).
Seega bändiks valisime hoopis Hea Story ja fotograafiks Kristiina Männiku
meie oleme ostustanud et abiellume 07.08.09.
tere, me tahaks juba 9 september abielluda kleit on ära ostetud ja rohkem ei midagi. olen ainult koha ära vaadanud ja eelarve tehtud. aga üksi on nii raske asju kokku panna, mees on pikemaid aegu välismaal ära , et põhimõtteliselt pean üksi tegelema. annaks keegi juhtlõngu kust alustada jne. endal juba tume maa selle koha pealt, vist olen üle mõtlend :D, aitähh !!!
Endal oli põhimõtteliselt sama olukord - oli eelarve umbakudne, aga ei midagi muud (ka mitte kleiti) ja mees ei tahtnud väga korraldusest osa võtta (nüüd on õnneks aktiivsemaks muutunud :) - Kuidas mina sellest korralduses "mustast august" välja sain - tegin täpsema nimekirja asjadest/tegijatest mida kindlalt vaja on - seejärel üritasin need olulisuse järjekorda panna (noh et pulmakoht, pulmaisa, bänd, fotograaf, videomees on minu meelest kõige olulisemad). Siis mõtleisn, et mis kriteerimuid mul pulmakohale on (külalisi nimekrijas veidi üle 100 ja nn talupulma ei tahtnud - seega see lõi kohe omad piirid ja kitsendas valikut kõvasti). Seejärel mõtlesin, kui palju me umbes pulmakoha eest maksma oleme võimelised - see jälle kitsendas valikut. Ja siis juba valsin välja konkreetsed kohad, võtsin nendega ühendust ja neid, mis veel broneeritud polnud käisime ka vaatamas - valisime endale sobivaima välja ja broneerisime ära ja oleme väga rahul :)
Siis tegin taustauuringut pulmaisade kohta - võtsime nendest 3-ga ühendust - saime kokku ja õnneks oli neist üks just see, kellega tundub meil nn väga hea klapp olema - broneerisime ka tema ära. Ja kusjuures alates pulmaisaga kohtumisest, muutus ka mees aktiivsemaks - ütles, et sai pulmaisa jutust innustust :D
Siis võtsime ühendust fotograafiga - ta pole veel Eesti pulmaturul väga tuntud tegija, aga ta on mu sõbranna-sõbranna. Ja ta pildistas mu sõbranna pulma- ja need pildid avaldasid meile väga muljet. Ja lisaks olen näinud veel pulmade pilte, mida ta pidlistanud on ja ka need meeldisid meile väga. Seega otsustasime tema kasuks ja broneersime ka tema ära.
Videomees on veel lahtine, aga ka tema osas on juba mõtteid ja tõenäoliselt lähi tulevikus broneerime ka tema ära. - mõtle siinkohal sina, kas tahate fotograafi ja videomeest mõlemat?kui palju nende eest umbes maksma olete võimelised? KAs tahate kindlalt tipptegijat või võib olla ka keegi nn vähetuntum - tee taustauuringut - uuri sõpradelt, kas nemad teavad kedagi, kes pulmade pildistamisega või videoga tegeleb jnejne
Hakkasime ka leeris käima ja nüüd siis broneerisime ka kiriku ära (mõelge, siis teie korralduse koha pealt - ka stahate laulatust võ registreerimist? - ja siis saad juba vaikselt edasi mõelda - kui kirik, siis milline kirik ja see siis nn kinni panna; kui registreerimine, siis kus jnejne
Meil on järgmine suur samm kutsed. Algul mõtlesin need ise valmistada, aga nüüd sian aru, et see liiga palju nokitsemist ja ma pole ka kõige kunstilisem inimene, seega otsustasime, et laseme kutsed teha. Aga kus, seda veel ei tea - see teeb ka meile natuke muret, aga küll me kellegi leiame.
Loodan, et siit saad vihjeid, kuidas seda korralduse lõngakera nn lahti harutama hakata!
Edu planeerimisel!
Meie abiellume ka 09. september. Kõige tähtsam on jõuda otsusele milline on registreerimine - imalik või kiriklik, siis leida koht kus see tehakse. Samal ajal leida peo pidamise koht koos isamehega. Kui need kokkulepped on olemas siis tuleb riburada pidi fotograaf, florist, kleit jne.
Tänaseks päevaks on kindel meie peokoht, mille saime 500.-:D saku mõis (meie esimene valik, mis osutus parimaks)
Kuna valisime Saku mõisa, siis cateringiga probleeme pole.
Auto leidsin ka. Oma tagaaiast:) Ford transit 1976 aasta oma, kumera ninaga. Sinist värvi ja pika ajalooga auto.
Bänd on olemas:) Paneme tuttavatest muusikutest kokku ja igati tasemel tuleb.
Kiriku asjus helistasime juba 6jaanuaril ja rääkisime kõik taas läbi:)
Praegu on vaja leida veel mõned pisiasjad.
*Loor
*Kindad
*Kutsematerjal
*siidist kroonlehed
*peigmehe ülikond
*aeg kaunistuste valmistamiseks
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Loe pulmad.ee foorumit kogu aeg, pane igasugu märksõnu otsingusse jne. Siit leiab praktiliselt kõik asjad, mida vaja teha. http://pulmad.ee/noorpaaridele siit alt leiad nimekirja üldistest asjadest, mida vaja on. Pisiasjad tulevad töö käigus. Mina alustasin pulmade planeerimise etappidest, kohandades nad enda arvates loogilisemasse/pakilisemasse järjekorda.
Kas keegi veel abiellud 27.06.2009? :)Meil on juba valmis:foto
video
auto
koht ja catering olemas
kleit ja kõik aksessuarid ostetud
sõrmustepadi
mesinädala piletid ara ostetud
imperial svit broneeritud
ei oska leia: soobiva kingad ja mehe ulikond :(
Mina abiellun ka sellel kuupäeval:)
Kui me septembris oma pulmi hakkasime planeerima, siis see oli esimene kuupäev, mille mu mees välja ütles :D Et ilus number. Aga ma polnud nõus nii kaua ootama :)
Kindlasti on väga keeruline jaole ka saada selleks päevaks - usun, et soovijaid on rohkem kui palju :)
Hihii :D
Siis sul ülejäänud aja polegi nagu enam teha midagi eriti :D Kõik varakult ära planeeritud.
Eriti tubli! :)
Varsti saate avaldused ka sisse viia - loodame, et saate ikka õige kuupäeva ja soovitud kellaaja. :)
Meie pulmad on 30.05.09. Pigem juba varasuvi kui kevad :)
Laulatus Jaani kirikus, pidu Saku mõisas, õhtujuht Hannes Hermaküla, ansambel Lihtne Viis, fotograaf Rene Riisalu. Kleit Annabellast. Tort on plaan tellida Mademoisellist - neil on linna maitsvaimad tordid.
Hetkel mõtlen, kuidas täpselt peaks kirikut kaunistama...
27.06.2009! Saab olema ka meie päev!
Kokkulepped ka kõigi tegijatega- foto, bänd, koht (toitlustus ja ööbimine ka sealtpoolt), õhtujuht olemas! :)
Kleit ja muud iluvidinad samuti olemas, mehele ja pisi-preilile vaja veel üht-teist vaadata!
Kutsed meisterdada lõpuni..ja sõrmustepadi ja ümbrikulaegas kaaa..
Õnne meile kõigile kel suvi`09 saab elu ilusaima muinasjutu alguseks!
Plaan 26.06.2009 abielluda Hawaiil :) hetkel planeerime väga ääri-veeri. Kuna midagi kinni panema nii varakult pole mõtet hakata, siis uurime ja vaatame veel :)
Edit: pulm tuli ettepoole 26.05.2009 ja kohaks Mauritius.
Meie päev on 07.08.09.
aga meil 08.07.09
Meie pulmad 27.06.09. Olemas on pulmakleit, mehele ülikond, sõrmused, peokoht, fotograaf, auto, sõrmusepadi, küünal, muidugi ka kirik. Sellele järgnevalt küsingi, kuidas te kavatsete kiriku kaunistada?
Puudu on veel kingad (mõlemal), lips mehele ja mulle sall ning juuksur on broneerimata. Täpsustamata on külmlaud, tort ja lilled.
Meil ka samal päeval pulmad:)Hetkel olemas pulmakleit, kingad, sõrmused, minu ehted, kutsed tehtud. Kinni on pandud laulatuse -ja peokoht, olemas on ka pulmaisa ja bänd.
meil siis pulmad 25.07.09. olemas siis peokoht,kirikus aeg kinni pandud, kleit, kingad, kutsed valmis ja hakkame aprilli lõpus kätte jagama, pulmaküünal, rahalaegas, arvutis valmis tehtud ka pulmalaulikud ja lipp, laulikud siis prindime ise mingi aeg välja ja lipu ka laseme ära teha riidele.
Hetkel küll tundub, et eriti midagi teha ei olegi, kui veel mõningad asjad osta ( mehele ülikond, kingad, mulle ehted ja pesu jne veel)
Kus te lippu riidele lasete trükkida? Kus seda üldse teha saab ja kas on mingi standradmõõt ka - st et siis tean kui suure pildi saab kujundada?
Meie pulmad saavad olema 20.juunil 2009. Olemas on koht, toitlustus ja tort. Valisime Mercado,kuna külalii palju ja meile meeldib see, kuidas seda kohta dekoratsioonidega pidulikuks muuta annab. Täna saan kokku ka õmblejaga,et kleidist rääkida. Sõrmuste ja kimbu ideekavand on olemas. Üks esineja samuti. Meikar, juuksur ja fotograaf ka.Kutseid pole veel laiali saatnud,kuigi oma plaanidest eelteavitust oleme juba teinud.Kutse kavand on olemas. Teie postitusi lugedes selgub,et ajaga juba väga kitsas ja nii palju tegemata.Kuid küll kõik paika saab.
Meie päevaks on valitud 4.september. Ja mul sama tunne seda teemat lugedes, et olen lootusetult hiljaks jäänud. Olen kõigest põhilisemast nüüd paari nädalaga üle käinud, osad kokkulepped olemas(peakoht, fotograaf, video,auto), paljud välja valitud ja vajavad vormistamist(toitlustus, kleit, kutsed) Aga väga palju veel teha. Kuna hetkel on hoog sees, siis kasutan seda, sest suvel on paljude asjade ajamine kindlasti raskendatud!
Jõudu kõigile kaaskannatajatele:)
Pulmad plaanis 07.08.09
Nüüdseks olemas:
Ostetud sõrmused (enda omaga lähen veel kullaseppa juurde, vb muudan midagi).
auto: sõber sõidutab
fotograaf: olemas
kleit: õmblemisel, kangas olemas, varsti alustatakse õmblemisega.
koht: broneeritud
pulmaisa: Samuel Golomb
toitlustus: menüü asjus pole veel arutanud, kuid kohapeal-seega olemas.
DJ: broneeritud, saame nüüd kokku lähiajal.
Kutsed: tegelen
Florist: pole hetkel veel:)
Juuksur+meik: tean kus tahan teha, kuid broneeritakse maks 3 kuud enne.
kirik: broneeritud
paberid saab 3 kuud enne sisse anda, et pole veel saanud teha.
Päikest;)
Seoses meie pulmadega on nii palju jamamist olnud. Küll pulmapäev kõigub v perekond arvab, et kiirustame liialt jne.
Nüüdseks on plaanid tehtud.
Kuupäevaks sai 14.august. Ja päev on vaid meile kahele. Ei mingeid külalisi.
Broneeritud on fotograaf ja hotellis tuba. Fotograafiga pean vaid täpsustama kellaaega, mille saame täpselt teada alles järgmisel kuul.
Sõrmused on töösse antud, kätte saame 30. aprill.
Tänu pulmad.ee auhinnana, koostöös Pärli salongiga saame me personaalse sõrmustepadja :)
Olemas on mõlemale kingad ja mehele püksid.
Lillekimbu, pulmaauto ja autokaunistuse eest hoolitseb mu ema.
Õnnepalee ukse taga tuleb oma soovitud kuupäev ja varalõunane kellaaeg veel välja võidelda :D
Puudu on mehele pluus ja minu riided. Ajan ikka oma praktilisust taga. Lasen õmmelda endale korseti ja juurde pean leidma veel seeliku, mida ma hiljem ka kanda saaksin.
Osta on veel vaja mõlemale pesu ja mulle sukad ning sukapael.
Meigi teen ise, aga hea juuksur oleks vaja leida. Mekamurka lubas enda oma soovitada, kui tal proovisoeng hästi välja tuleb ;)
Ja maniküür ka loomulikult, aga sellega võib vabalt augustis tegeleda.
Ja kõrvarõngad on ka puudu.
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives as a fairy tale"
ma just siin mõtlesin, et kas te tõesti kavatsete abielluda järgmine aasta...
ja kohe naeratus tuli suule kui lugesin, et ikka see aasta:)
aga kui rääkida, mis meil veel teha on siis...
minul on vaja ainult sukapaela ja siis muidugi kleit parajaks teha...ei tea vb tahan loori ka...
mehel siis vaja veel särki ja kingi...
sõrmuseid ootame, fotograaf on vist ka olemas, juuksur ja meik lähevad varsti proovimisele:P..
ei jõua ära oodata...loen ikka tasapisi päevi..nüüd jäänud veel 83 p:)
Alguses mõtlesime jah aasta edasi lükata, aga see siiski meie otsus ja südamesoov, et tahtsime varem. Veidi kahju on, et seda soovi ei mõisteta ja meile kaasa ei elata. Sellepärast otsustasimegi selle päeva vaid teineteisele pühendada :)
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives as a fairy tale"
mina elan kaasa:)
mul on hetkel see, et hoiame enda oma saladuses veel...kuigi tahaks juba kõigile kuulutada...
nii me olemegi üksi oma õnnes;D
O&H
Meil sama kuupäev;)
Superlux - laupäev registreerimine ja pidu,pühapäevast teisipäevani saab enam-vähem vabalt võtta(22. lüh tp & 23,24 punased)
Place broneeritud, menüü samuti paigas. Pulmaisa, fotograafid, bänd, registreerija leidsime kõik omast tutvusringkonnast. Kutsed meisterdasime ise ja need juba külalistele kätte toimetatud:) Sõrmused laseme teha oma kavandi järgi. Vaja veel proovisoeng- ja meik teha, floristiga läbi rääkida, tordikavand ära viia, kingad osta. Ah ja kleidimured jätan vist juunisse..(mehele kõik ostetud)
Natu veel aega..
Mul on nüüd pea kõik olemas. Pulmakoht, transport, fotograaf, paaripanija, ööbimine, pulmareis, muusikud, kleit, mehe riided täiskomplekt, sõrmused. Mida on veel vaja, on ehted ja pesu. Kingi ootan tellimuse peale. Ühesõnaga, ei muud, kui ootan pulmapidu...
Kuna me teeme üsna väiksed pulmad, kus on ainult oma väga lähedased inimesed, siis meil palju ei lähe. Meil ainult veel limusiini rent vaja võtta ja söögid osta. Kleidi sain omale eile kätte poest. aa...ja siis veel mõned nipsiasjad vaja juurde ostad(kingad, tiaara, loor) ja meigi ning soengu teen siis pulmapäeva varahommikul ära:). Ja kohta meie rentima ei hakka. Teeme peo minu vanemate majas.
pulmad on plaanis augustis-loodame saada aja 08.08.09. Midagi veel ostetud ei ole-kõik tuleb siis, kui aeg broneeritud. Registreerime Õnnepalees, kohale tuleb vaid perekond ja lähim sõber nii pruudi kui ka peigmehe poolt-kokku 8 inimest. Peo peame enda kodus, fotograafiks on mehevend ja pulmaautoks mõtlesime meheisa rekkat küsida...Olen selline inimene, kes leiab, et pulmapidu peaks olema meeldejääv abiellujatele endale mitte külalistele-minu jaoks on suur pulm vaid uhkeldamine teiste eest...
Pulmakleidiks soovin punase ja valgega kleiti ning loori asemel ostan tiaara:)
meil oli plaan et lähme botaanikaaiast läbi . seal pildistame jne ja siis limusiiniga peokohta:)
Meil tuleb ka vähe inimesi, veidi rohkem kui sul küll, aga vähe ikkagi:)meil koos meiega kokku on 12 inimest.:)
Aga jah nagu ma aru saan siis sul kohaga väike mure. Minge ka ntx botaanikaaeda. Mu arust väga ilus koht:) Ja eriti veel suvel, siis kui päike paistab ja lihtsalt ilus on:)
Meie "üritame" abielluda 18.08.2009 kui midagi ette ei tule :P Siiani ei ole veel bronnitud midagi, kuna pulm toimub väikses kohas ja seal ei ole vaja palju ette teatada. Samuti ei tee me väga suurt pulma,niiet...Kõik on alles korraldamisel :D Keegi veel midagi ei tea ka, ainult nii palju,kui laps käib ja lobiseb :D Peamiselt minu kleidist (mida ka veel ei ole) ja enda "pulma"kleidist:D
Aga olen kindel,et saame hakkama... Nüüd paari nädala jooksul otsustan kleidi saatuse ja siis hakkan kutsetele mõtlema. Mehel ülikond olemas, aga võibolla on siiski uusi pükse vaja. Ja kõige tähtsam on toitlustus...Aga kuna meil koos peopaigaga on võimalik toitlustust tellida,siis saab sealt :) Ja palju probleeme ei tohiks tulla:)
Niisiis!
Pulm 15,08,09.
Olemas kleit,ülikond,pulmavana,koht,auto ja sõrmused on tellitud.
Kutsed on poolepeal,lilledega tegelevad tuttavad samuti söögiga.
Kellel veel üks odav fotograaf puudu, siis võin abi osutada :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.