Abiellujad 2011 vol II
Tervitus-
Panin eelmise teema lukku, see oli juba liiga pikk (praktilistel kaalutlusetel oleks ammu juba pidanud tegema vol II ja vol III) :D
Aga jätkame siin :D
Tervitades,
Virgo
Meie suvised abiellujad! Kelle nimi puudu andke märku lisan listi!
Aprill:
Bunnyjuta 01.04.2011
Mai:
tydruk80 06.05.2011
merybella 13.05.2011
kaiss 14.05.2011
ylvekas 20.05.2011
Anni25 21.05.2011
Einsa 21.05.2011
triinuk 27.05.2011
Toometüdruk 28.05.2011
Virje01 28.05.2011
Juuni:
Maimps-mann 01.06.2011
Odlo22 04.06.2011
Triinv 04.06.2011
Mar 04.06.2011
tydruk80 06.05.2011
Pisikexs 11.06.2011
Gerda86 17.06.2011
KetKris 18.06.2011
Hjam 16.06.2011
Helzuu 18.06.2011
L. ja R. 18.06.2011
FriidaF 22.06.2011
mindeiole 23.06.2011
tehvandi 23.06.2011
CJ 25.06.2011
Kats003 25.06.2011
Stjusha 25.06.2011
Juuli:
MJK 01.07.2011
Mrln 01.07.2011
Katariina1982 02.07.2011
livia 07.07.2011
moonika22 07.07.2011
kris001 07.07.2011
heliis 08.07+09.07ja10.07.2011 pidu
Tiivi 08.07.2011
Enzu 08.07.2011
Liisukas87 09.07.2011
Taevapiiga 09.07.2011
6nnelik 09.07.2011
Noora 09.07.2011
Lauranna 09.07.2011
liisi241 09.07.2011
Kadry 09.07.2011
Loorits 09.07.2011
Anna-liisa 15.07.2011
Krizzzzu 15.07.2011
Mliisu 15.07.2011
pisike7 16.07.2011
Belique 16.07.2011.
Siim-Sille 16.07.2011
krstella 16.07.2011
Kummikomm 16.07.2011 (eesti) 30.07.2011(Prantsusmaa)
Annuly 22.07.2011
blümchen 22.07.2011
Merilin1984 22.07.2011
kressyke 23.07.2011
Hurricane 23.07.2011
Liisy18 23.07.2011
Mrs Caro 23.07.2011
MariFoto 23.07.2011
Xliinax 23.07.2011
MoTu 30.07.2011
kaimai 30.07.2011
Atalmar 30.07.2011
Chika 30.07.2011
bride2B11 30.07.2011
Steili 30.07.2011
August:
Malisaja 04.08.2011
Karina Voloshina 3.08.2011
Aleks24 5.08.2011
Maasikas87 05.08.2011
nurrrr 05.08.2011
Annsilk 05.08.2011
Pipi74 06.08.2011
crizzy19882 06.08.2011
Christy 06.08.2011
Eleryh 13.08.2011
jantsukas 13.08.2011
Liisu20 13.08.2011
Katariin11 20.08.2011
Nipitipitiri 27.08.2011
kiisu1976 27.08.2011
JanaRR 27.08.2011
September
prtruu 17.09.2011
ingav 24.09.2011
NB! kui mingid kuupäevad valed on andke teada! Üritasin kõik kuupäevad üles märkida mis leidsin, vb jäid mõned kahesilmavahele.
338 vastust · leht 1 / 7
Ok, selge, ega jah, kippus liiga pikaks meil see teema juba. Aga ootan siis kõiki siia, et saaks edasi arutada erinevaid planeerimisega seonduvaid asju :)
Oli tõesti pikk :D raske oli juba jälgida :D
Hei!
Meie lasime end juba esimesel jaanuaril 2011 ära registreerida :) Mõtlesime, et teeme laulatuse jaanipäeval, aga leerikoolis käimisega on nagu ta on ... ei jõudnud esimestele tundidele ja iseseisvalt selle yhe tähtsa raamatu lugemine ka ei edene - sest mõlemad oleme soomes tööl ja päevad suht väsitavad. Niisiis mõtlesime natuke asja enda jaoks ymber ja jätaks laulatuse vahele ja teeks ainult peo ... a'la grillpeo. Ka kenasti siis DJ-ga ja mängudega ja esinejatega. Aga kas on kellelgi ideid kuidas nagu lambist rahvas niimoodi kohale kutsuda... et ise mõtlesime, et mängiks lihtsalt "laulatuse" läbi...selline kahest kasest kokkutõmmatud kaar nt jne :) teeks nagu imitatsiooni või nii :) Kas on keegi veel nii teinud, et registreerivad varem ja teevad lihtsalt koosviibimise voi peo hiljem ?
Tänud ette,
Sveta
Palju õnne teile kahele!
Mina tean küll mitmeid paare, kes on varem ainult registreerinud ja peo teevad isegi tükkmaad hiljem (siinkohal siis jutt umbes 1-3 kuust). Praegu on ju majanduslikult üsna keerulised ajad ning üldiselt kulub meeldejääva pulmapeo peale ikka ka üsnagi arvestatav summa raha. Ja kui soov abielluda on niii suur, et ei ole võimalik kahte head asja koos korraldada, siis miks mitte. Kuigi pean ütlema, et see pool aastat hiljem tähistamine ei ole enam ka "see". Õnnesoovid on kindlasti ka juba soovitud ja kingid ka ehk üle antud.
Ehk teete selle peo hoopis esimese pulmaaasta tähistamiseks? Grillpidu lähedastega on otseloomulikult väga hea mõte!
Meil on esimene tagasilöök planeerimises. 1,5 kuud tagasi kokkulepitud pulmaisa teavitas, et ta tegi kogemata samale päevale topelt broneeringu ning kahjuks ei saa ta meie pulma tulla :S Oi kui kuri ma olin, isegi kui ta meile teist sel päeval vaba olnud pulmaisa soovitas, aga no ikkagi meie valisime ju teda :S Kas te olete teinud oma pulmaisaga, broneeritud kohaga, bändiga, fotograafiga mingisugused lepingud?
Meil on ainult fotograafiga nn leping olemas kuigi meilil kirjutatu peaks ka juba olema lepingu eest :D
ikka allkirjastatud lepingud nii bändi kui fotograafiga tehtud, ettemaksud tasutud. registreemise- ja peokohaga on läbirääkimised peetud, nemad tahavad hiljem raha.
lohutan, et meile pole seni pulmaisa - pole "õiget" leidnud või on juba ammu-ammu meie päeval mujal tööl.
meil bändiga leping tehtud, pulmaisaga ei ole, ja fotograafiga ka hetkel ie ole.
Hehe, meie siis lausa veider erand, meil oli salaja registreerimine 10 aastat tagasi, nüüd siis meie kokkusaamise kuupäeval 10 aastat hiljem laseme end laulatada:)))
Tervitus-
Palju õnne :D
Kas see salaja tähendab seda, et siiamaani keegi teadnud :D - see oleks küll üllatus kõigile !
Aga idee on väga mõnus, et just sellisel aastapäeval - kas tuleb ka pulmapidu peale laulatust ?
Tervitades,
Virgo
Tervitame uut volli :). Planeerimine hetkel pulmavalsi laulu juures- mehega teeme hoopis foxi aga vot isaga proovisin valssi tantsida- no seda peab temaga harjutama, tal mingi omapärane untsah,untsah valsi stiil:))
Kutsed saadetud ja enamus vastuseidki käes juba, aga 4 mehe sugulaste kutset kodus laual veel- kuna pole aadressi- ämm pidi uurima... varsti juba käes kuupäev mis määratud kutsel vastuste andmiseks- siis pean vist uued tegema. Väga paljud asjad valmis mõeldud aga pole veel tegudeni jõudnud- tundub vara koguaeg- lõpuks siis nagu alati vist kiire,kiire. Leer tuleb meil kiirkorras, kuna pühaisa sai meie ristimise ajal insuldi, õnneks taastub nüüd juba kodus aga jah, aeg läheb- loodan et kõik ikka laabub...oehhh
hehe, salajane registreerimine lahe küll :) Me algul mõtlesime mehega Itaaliasse minna ja seal lasta ennast paari panna nii, kuid hakkasime mõtlema, et peaks ikka seda tähtsat päeva jagama teistega ka :)
Kust teie oma pulma ametimärgid tellite?
Mul oli alguses mõte tellida suveniirid.ee 'st puidust märgid, kuid mõtlesin et meisterdan ikkagi ise punased südamed mida ääristaksid valged satsid ( arvatavasti liimin 2 südamekese vahele kas krepp- paberi või siis pitsi)
Pulmade maksumus kasvab iga päevaga.. ja üritan kuidagigi kärpida..
Nordic gifts, kolmapäeval peaks kätte saama :)
Tere, palun nõu, kus võiks Paides registreerimisel ilupilte teha? Ise pole nii selle kandi kohalik, kuid soovime oma abielu just Paides registreerida.
Ette tänades,
Kristi
Liitun ka sel aastal abiellujatega.
Meil kuupäev 22.07.11
Tervitus-
Soovitan sul eraldi teema teha, sellest on ka pärast teistele kasu - kui see teema siin jälle pikaks ja lohvakaks läheb, siis ei leia ka parima otsingumootoriga siit miskit ülesse :D
Tervitades,
Virgo
ma olen selle leheküljega tutvunud, täitsa meeldisid. Kuid äkki kui saladus ie ole mis hinnaga need tulevad sealt?
Kes meist veel oli Lepiku külalistemajas pulma peo pidaja? Mis te pulmavärvideks valisite? Mul ikka veel teema nende pulma värvidega. Tegemist palkmajaga, seinad sellised oranzikad pruunid. Perenaine lubas sinised laudlinad panna, sest pidid kõige paremini sobima ümbrusega. Sellepärast ei tahaks sinist võtta, et nati imelik kui hakkad mätsima laudlinadega peiu lipsu :) Praegu mõttes valge ja oranz. Roosa meeldib, aga mehest hakkab kahju :D
Meil täpselt sama - iga päevaga läheb pulmade maksumus justkui suuremaks. Nii palju on aga veel teha..
Märkidega aitab mul aga minu ema, ta on mul muuhulgas ka graveerija ja teeb meile väga ilusad ja armsad märgid - plastikust südamed (erinevat värvi), millele on peale graveeritud ameti nimetused. Rinda käivad nagu nimesildid (taga haak vms). Natukene teistsugused ja loodetavasti meeldejäävad. :)
Meil on lepiku külalistemajas pulmapidu ja meie pulmavärvid on lilla ja roosa. oot ja mis asja mis sinised laudlinad? ma olen täica vastu ma ei taha mingit sinist. Ma muud dekoreerimist ei plaaninud aint kui minu enda tehtud küünlaalused mis on lillat värvi ja sinna tuleks valge küünal see tähendab seda et sinine laudlina ei sobi kohe mitte kuidagi. A ja lisaks siis pulmatordi kõrvale tulevad pruutneitsite kimbud mis ülejäävad ja need on roosat värvi roosidest. Mis kuupäeval teil pulm on?
Tegelikult neil on olemas ka valged laudlinad, aga nooh ma pidin perenaisega nõustuma, et sinised sobivad paremini sinna :) Kas sa oled küsinud, et kas nad küünlaid üldse lubavad seal süüdata, lahtine tuli ikkagi... Meil on pulmad 16.07.
Tere üle pika aja ka minu poolt!
Meil käib kibekiire ettevalmistus hetkel, uskumatu, aga ainult 18 päeva jäänud :)) Kõik suuremad asjad (ja ka palju pisiasju) on olemas/tehtud/tellitud. Momendil tegelen veel ehete otsimisega, ka kasukas või jakk veel puudu, aga selle plaanin rentida. Oh, tegemist tegelikult veel on, aga mina küll täiega naudin seda ettevalmistuse aega :)
Tegin pilte ka kõvasti oma nännist, aga galeriisse panen siis, kui pulm läbi. Muidu veel mõni sõbranna/külaline näeb ära :)
Eks pikemalt kirjutan meie ilusast päevast, kui pulm on juba peetud.
Jõudu ja ilusat planeerimist!
4,80 tk.
tänan, küsisin ise ka täna hinnapakkumise neilt. Vast mõnipäev saan vastuse :)
ei ole küsinud aga küll lubavad. meil ei tule mingit hullu prallet et see küünal võiks ümber minna-kõik on viksid ja viisakad. ja pidu saab kella 1 läbi. ööbimist ei tule seal. mul 1 juuli pulmad
Ei noh tore küll - ma juba kolmandat päeva refreshin vanat volli ja mõtlen miks sihuke vaikus;D Hea et nüüd vähemalt avastasin:D
Mul siis nüüd kleidi ettemaks tehtud - mai esimesel nädalal peaks esimene proov olema. Samuti rääkisime pruutneitside kleidid läbi ning sain hinnapakumise ning täna peaks ettemaksu arve saama siis saab ka selle ära maksta. Homme lähen kanga jahile - lihtne see vist pole:D
Ja ma hakkasin ka ise siis kutsed meisterdama - meeldib nokitseda ning kuna näidis tuli väga armas välja siis mees arvas et ma ka ise saan täesti nendega hakkama:D
hehe juhtub ;)
kisjutan sulle siia vastuse, juhul kui ma saan paki kätte sinu tordikaunistustega, siis saadan 27 ndal need Eesti emaga :) sel juhul küsin kunagi su aadressi, et ema paneb posti kui tahad muidugi :)
Kleidiproov lahe, kui nüüd lõpuks kõik hästi läheb siis minu kleidi proov on 25 ndal :)
Edu kutsete tegemisel ja kanga valimisel
Me saime seda salajas hoida vast aasta, kuna jäin beebiga koju siis ei teadnud keegi mis mu uus perekonnanimi on. Tööle naastes tuli see välja:)Iseenesest mei laulatus on suur üllatus kõigile, kuna mitte keegi seda enam ei oodanud:)
Nüüd siis plaanis laulatus ja pidu koos 60 külalisega, ikka nagu päris:)))).
Vaid siis neiupõlve nime ära saatmist ei hakka vist tegema, sest pole nagu enam miskit saata kuskile. Meie pulmakutsed olid kõigile suureks ootamatus ja üllatus. Lahe oli vaadata erinevaid reageeringuid, osadele kelledele see mõte väga meeldis, kuid oli ka sellist suhtumist, et kas teil pole raha kuskile panna:)
Oehh varsti hakkab endal ka kuupäev lähenema..
Kuigi paljud asjad olemas(pooleli).ja pulmadest tean ka ainult nii palju kui mulle räägitakse,kuna ise ei viibi üldse eestis..aga njah lubati mulle ka kutse saata oma pulma.. :)
seoses sellega oskab keegi öelda kas ülikond tuleb odavam rentida või osta..kuna plaanis beezikas-kreemjas ülikond.Oleks hea kui keegi oskaks soovitada kohti ka tartus kust saaks rentida.. '
ja eelarve muudkui kasvab ja kasvab :)
aga jõudu ja jaksu teistelegi planeerijatele...ja otseloomulikult palju Päikest :)
Tere
Nii ma natuke googeldasin netis
ma arvan , et Muinasjutupoest saab ka meestele ülikondasid rentida aga pole kindel.
Aga leidsin sellise koha kust saab rentda, http://www.kyytriratsep.ee/l-1.html see pood asub Vanemuise tänaval.
siis laenutatakse riideid veel http://www.veronique.ee/?ca=meestele
Rohkem mull ehetkel pähe ei tule kust saaks rentida.
Mäletan seda et kui ma oma kallimaga ülikonda otsisime siis vist läks tiba üle 300 euro kokku koos pükste, jaki,pluuse ja lipsuga.
Loodan, et on abi
Ma tänan..Kirjutan endale üles ja kui eesti lähen käin kindlasti need kohad läbi..
pole tänu väärt! :)
Annaks ka enda tegemistest teada, mida oleme seniks saavutanud ja mis vaja veel teha, et meie päev õnnestuks.
Kuupäev: 02.07.2011
Laulatus: Rõuge Maarja Kirikus
Peokoht: Kevvai Turismitalu( peokoha üürimine+majutus tasutud)
Pulmaauto: http://www.pulman.ee
Fotograaf: Maris Arulepp ja Raido Saar
Pulmaisa: Aarne Pärn
Ansambel/muusik: Kalev
Ametimeeste märgid+pulmaraamat: olemas
Peigmehe riided: olemas
Pruudikleit: tellitud Soomest
Sõrmused: ostetud Goldtimest
Juuksur/meik: olemas
Pulmatort: tellitud
Pulmalipp: tellitud
Alkohol: tellitud
Lilleäri: oleme telefoni teel vestelnud, plaan maikuus minna täpsemalt rääkima oma plaanidest.
Pulmaküünal: puudub. Plaan tellida Gift Linest
Kutsed: tegemisel, sel nädalal lootust kätte saada :)
Puudu: oksjonikraam, lilleneiu+peiupoisi riided; ehted, pesu, kingitustekarp (ümbrikute panekuks), vanemate kingitused, kaunistuselemendid.
Plaan veel juunikuus minna oma tantsuoskust lihvima. Oleme tutvunud pakkujatega natukene juba Tallinnas.
Ja siis meil olemas:
Tseremoonia: 14.05.2011 Saare Maavalitsus
Peooht: Mändjala puhketalu
Pulmaisa: Janek Pallase
Fotograaf: Villu Vares
Kutsed: saadetud
Sõrmused: olemas (Goldtime'st)
Graveeringud sõrmustele: tehtud
Pruudi riided ja kingad: olemas
Pruudi pesu: olemas
Peigmehe riided ja kingad: olemas
Ametimärgid: ema tegeleb nende tegemisega
Meik ja juuksur - olemas
Lilled: ema sõbranna tegeleb nendega
Oksioni asjad: osad asjad olemas
Pulmaleht: sõbranna tegeleb
Alkohol : viin olemas
Vanemate kingitused: mõtted olemas, teostusel
Puudu on veel:
Toitlustus - valime veel 2 toitlustaja vahel.
Tort
Auto - sugulastega pole veel saanud rääkida sellest..
Küünal - ei leia sellist, mis oleks südamelähedane.
Bänd
Peotelk
Alkohol: shampus jne
Kingilaegas
Pulmalipp
Majutuse skeem
Nime ära saatmine - pole veel nn oma oma leidnud, kuidas seda ära saata..
Midagi jäi kindlasti puudu veel.. :)
Seega palju veel teha, aga oleme selle kõik suutnud 20 päevaga praegu juba ära korraldada, nii et aega on. :)
Tere, annan siis ka endast märku - meie õnnelik päev 07.07.2011:)
Aitäh hea nõuande eest, võtsin seda kuulda:)
Tervitades
Kristi
Meil mõlemal sama fotograaf. ma siis uurin peale pulmapidu sinu käest kidas läks :)
Sobib igati:) Olen nõus lahkelt kommentaare jagama.
lisasin su nimekirja :)
Hei!
Annan teada, et siis meiegi pulmad sel suvel ja kuupäevaks täpsemalt 08.07.2011:)
Lugesin su nimekirja ning ise olin ka päris hädas küünlaga. Lõpuks võtsin julguse kokku ja tellisin otse Võhma küünlavabrikust. Kuigi ka sealt saab tellida kohe maalingutega otsustasime meie lasta ühel siingi foorumis mainitud kunstnikul küünlad kaunistada. Küünal ise Võhmast tuli täpselt selline nagu meie tahtsime 30cm kõrge 10cm diameeter ja roosilõhnaline:) Maalingut näen ka õigepea:) Edu ja ehk see aitab leida seda õiget:)
Meie abiellumas 09.07.11. Võib nimekirja lisada :)
lisatud :)
palju õnne! meie pulmad samal päeval :)
Lahe :)Mul veel nii palju tegemata, kuna pole lihtsalt aega. Just sain kutsed tellitud, aga nendega ka veel mitu nädalat.
27.08 Nipitipitiri
Tegin ka lõpuks kasutaja. Meie tähtis päev siis 21.05.2011
Edu kõigile!
Nädal peale meid! Tore, et ka mai-kuu pulmitajaid veel rohkem on. :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.