Abiellujad 2011 vol II - Lehekülg 2
338 vastust · leht 2 / 7
Nii ongi juba kohe kohe kevad käes tundub,et nii vähe aega on jäänud pabistan juba kas kõik asjad ikka saavad tehtud või olen midagi ära unustanud :D
oh, sul aega veel on ju ära pabista, küll sa kõik tehtud saad ;)
Tuleme siis ka 09.07.2011 pulmapäeva klubisse :)
Seega võib nimekirja lisada Noora 09.07.2011
Tere ka minu poolt. Pole siia enne kirjutanud aga minu tähtis päev siis 23.07.2011
Loen siit, et paljudel pulmakutsed tellitud. Hiljemalt 3 kuud enne pulmi saab ju viia paberid sisse. siis saan ju alles teada ka kellaaja? Kas ma olen selle koha pealt millestki valesti aru saanud? Aidake palun rumalukest:D
Tere Tulemast:)
Jah 3 kuud, aga ma arvan, et siis jah saad teada ka kellaja.
hei,
lisan ka end- kuupäev 23.06.11
algul oli plaan septembris teha pidu,aga erinevate asjaolude sunnil otsustasime siiski suvesse. nüüd läheb küll pisut kiireks,aga kuna kogu korraldus on maja poolt- endal tuleb ainult paar korda kohal käia- valida lilled, kaunistused, tordi disain jne, siis ei tohiks probleeme tekkida:)
osta on veel vaja muidugi sõrmused(need on leitud), kleit,kingad. ning otsida fotograaf ja hetkel kõige suurem mure- volitusega paaripanija, kes nõus tulema sellisel kuupäeval...
Tere..Palju Õnne kõigepealt...
üldjuhul on jah see et saad kolm kuud ette teada alles...aga kui natukene suhelda ja uurida siis ka natukene varem seda asja võimalik teada saada...see oleneb täiesti kohast kus registreerimine teha...mulle tuldi näiteks põlvas vastu selle kuuäeva ja kellaaja koha pealt...
Aga jõudu ja jaksu korraldamisel..
meie tähtis päev on 30.07.2011
Praeguseks on olemas:
sõrmused
pulmaisa: Toivo Riimaa
fotograaf: Liina Laurikainen
bänd: Endri ja Restart
peokoht: Endla Talu
catering: Osvald catering
peokoha kaunistus : Endla Talu poolt
kutsed: tegemisel (kõikide kutsutute aadressid on olemas :) )
ametinimetused ning kingilaegas: tegemisel
pruudi veimevakk
meik ja soeng
Pruudi riided, kingad
Peigmehe ülikond õmmeldakse Gowris
pulmaauto: Limu24.ee
pulmaküünlad
kingitused vanematele
asjad oksjoniks
puudu on:
peigmehe kingad
alkohol
pruudikimp ja autokaunistus
kleit, mille pruut vahetab peale südaööd
mängude auhinnad
pulmatort
no küll jõuab, aega veel on :) loodetavasti ei unusta midagi ähtsat ära
Noniii,
sain eile kätte pulmaküünla ja vanemateküünlad, supper ilusad, ei osanud arvatagi, et võiksid tulla palju ilusamad kui pildilt tundusid. Igakjuhuks leppisin juba mõttega et piltidel on alati asjad ilusamad:)
(Tellisin siis giftline'st küünla nr 34, punast värvi. Jube hea lõhnaga küünal.)
Alusseeliku sain ka kätte mis saledornost tellisin. Olen täitsa rahul esmasel vaatlemisel(kleidi all pole veel jõudnud proovida) Kuid kuigi tellisin sealsete mõõtude järgi (vööümbermõõdu) on seelik siiski liiga suur :S Kuid teen selle ise mõne nõelapistega parajaks :)
Nüüd peaks varsti saabuma kingad lähipäevil ja peaks hakkama ka mõtlema mehe ülikonna peale.
Enamus asjad PEAKS olemas olema juba, õnneks. Hakkan õhtul nö inventuuri tegema:D Loodan et ei leia palju asju mis veel kiirelt tegutsemist nõuaksid.
Hetkel siis veel kindalalt vaja muretseda pesu kleidi alla, juuksekaunistused/loor, sukad, ilusat kerge mustriga paberit laulikute ja ametimärkide jaoks ja muidugi oleks aeg hakata mõtlema alko peale.
Oehh, selline siiis minu nö vahekokkuvõte.
Tere,
meie kaunis pulmapäev saab toimuma 07.07.2011
Meil on nüüdseks kõik planeeritud ja broneeritud :) Ja kõige tähtsamad asjad ka ostetud ehk sõrmused- nende pealt me kokku ei hoidnud, vaid valisime välja endale meelepärased. Eile said ostetud ka vanematele tänukingid-Viimsi Spa paketid. Broneeritud asjade eest saame maksta alles pulmapäeval nii et sellesmõttes on hea et puuduolevat summat saab veel natuke koguda :D Ainukesed asjad mis on puudu on oktsjoni asjad.
Mina olem praegu sama mõtlemisega - kuna koha ja cateringi maksame pulmapäeval, saab sinnamaani raha koguda, mis praegu puudu on. Ma usun, et kogu mu puhkuserahad lähevad sinna. :D
Aga kusjuures sain hea idee vanemate kingi jaoks.. :)
Meie päev on 1.06.2011
Tallinna perekonnaseisuametis ja pärast päev kahele mis lõppeb hotellis´mõnusa puhkusena.
Peigmehele viigipüksid ja kleidi kohendus ning pruudi jakk puudu.
Sõrmused on valmimas vaja veel graveerida.
Jalanõud valmis, ainult pisipojale veel neid vaja:) Tütrele jakk tellitud, kõik muu olemas
fotograaf valmis valitud
vaja veel jumestajat, juuksurit ja floristi.
Ja imeilus päev võib rõõmuga tulla!
Päikest!
Meie päev on 1.06.2011
Tallinna perekonnaseisuametis ja pärast päev kahele mis lõppeb hotellis´mõnusa puhkusena.
Peigmehele viigipüksid ja kleidi kohendus ning pruudi jakk puudu.
Sõrmused on valmimas vaja veel graveerida.
Jalanõud valmis, ainult pisipojale veel neid vaja:) Tütrele jakk tellitud, kõik muu olemas
fotograaf valmis valitud
vaja veel jumestajat, juuksurit ja floristi.
Ja imeilus päev võib rõõmuga tulla!
Päikest!
Tegin ka siis siia endale konto ning meie tähtis päev on 20.05.2011
Ei teagi kuhu ennast lisada aga meie kaunis päev on 06.05.2011 .ja aega tundub olema kuidagi nii vähe et hirm tuleb peale.Aga loodan et kõik sujub.
Tere uutele tulijatele!
Edukat planeerimist. Lisasin Teie kuupäevad ka listi!
Mul endal ka peaaegu kõik oluline olemas. Reedel lõpuks siis kleidi proov. Ning igast pudi padi juba päris palju olemas. Sõrmused olemas. Ehted saan ema käest kingituseks.
Bronnitud on nii kohad kui tegijad. Cateringiga veel tiba üksikasju läbi arutada, kaasaarvatud tordi disain millega murran oma pead juba pikemat aega :D. Lillede detailid läbi räägitud. Küünal olemas, auto suhtes kokkulepe olemas :) Lõpuks sain ka hotelli kaudu juuksuri aja pulmapäevaks. kuna ise alles ilmselt 1 juuli tagasi Eesti siis oleks otsimisega hätta jäänud :)
Ainuke mis veel puudu on ametimärgid ning veel mõned üksikasjad :)
Edu kõigile pruutidele!
Ning ilusat kevadet
Tere, selline küsimus, saan aru, et kõik siit foorumist ei elagi Eestis. Mul oleks vaja infot Inglismaa või šhotimaa kohta, paluksin neid inimesi mulle privasse kirjutada.
Tänan
räägin ka oma planeerimisest pisut. kuna abiellume sellisel kuupäeval nagu 23.06 ja soovime ka saada registreeritud just sellel kuupäeval ning väljaspool perekonnaseisuametit,siis paras tegu paaripanija otsimisega. pulma koht on pärnu ja hetkel käivad läbirääkimised ühe viljandi ja ühe pärnu notariga,kes tunduvad olevat valmis lisaks paaripanemisele ka väikest tseremooniat korraldama. ka Olavi Ilumets on üks variant(soodsam,kui notar), aga kahjuks tal see päev veel üks registreerimine ja meie paari panek lükkuks üsna varasele ajale. et peamegi otsustama, kas maksta rohkem ja saada notar,kes võibolla tseremoonias pole nii proff või Ilumets,kes kindlasti suurepärane paaripanija, kuid tseremoonia toimuks juba kell 13.00,mis tundub kuidagi liiga vara....
teine murepunkt on lapsehoidja ja mure,mis laps arvab lapsehoidjast(pulmade momendil 6 kuune).
muidu tundub küll tulevat unistuste pulm ja paras hoog ja ärevus sees juba:)
Meie kuupäev on hetkel kõige kaugemal - 17.09.2011
Ma vaatan, et siin on palju neid, kellel veel saaremaal pulmad... äkki tahate avalikustada kus/kellel meigi ja soengu lasete teha? Juuksuriga nii suuri probleeme ei ole, kuna ma olen ühe hea juuksuri juures käinud seal alati ja loodan et tema saab ka pulmadeks soengu teha, aga meigi osas tume maa :(
tere tulemast!
Lennukat planeerimist! Lisasin sind ka nimekirja
nii, minu paaripanija otsing läks edukalt. kui kellegil veel plaan väljaspool perekonnaseisuametit end paari panna lasta,siis võib mulle kirjutada, oskan paari kontakti (Viljandi, Pärnu)pakkuda, kelle suure vaevaga(kirjutasin sisuliselt kogu eesti notaritele:D)välja otsisin
Infoks siis: meil on vabatahtlikult (mitte asjaolude tõttu) tseremoonia kell 12:00:) ja siis jõuame nibin-nabin 18:00ks peopaika, kuigi neil on vaevu 20km vahet. Oleme aja sisse arvestanud ka 1,5 tundi vaba aega- kuna kellel soov auto kodu juurde viia ja kellel laps vanaema juurde toimetada.
Mina lasen soengu teha sõbrannal kes praegu õpib ametikoolis juuksuriks. Julgen soovitada ametikooli juuksurite õpetajat Meelikat. Tema pidi super hea olema. Ja just pulmasoengud pidid tal väga hästi välja tulema:) Meigi lasen teha sugulasel kes on õppinud jumestajaks. Alguses mõtlesin et teen ise kuna õppisin ka just hiljuti jumestajaks aga siis otsustasin et lasen ikkagi temal teha kuna ei viitsi ise nii palju jännata..parem on nautida seda kui sinuga keegi teine tegeleb :) Vanalinna Heaolusalongi omanik on ka õppinud jumestajaks minu meelest. Seal on väga mõnus ja hubane keskkond. Ning teenindus on ka super:) Ripsmetehnik teeb ka vist meikki seal. Täpselt ei mäletagi.
oi jah .. pole siin tükk aega kirjutanud , sest plaanid meil muutusid nii et ei saanud lõpuks ise ka aru mis toimub .
Kuna saime alles teada , et meil on tulemas teine perelisa.. :)
Seega jääb meie kuupäev 16.06.2011 ära ( kood suure peoga )
Enamus sain küll valmis planeeritud , aga kiirelt ka kirjutasin et kahjuks peab loobuma ja külalistele mainis , et järgmine aasta kohtume kindlasti :)
Eks nüüd on ka teistele teda miks pulmad ära jäävad ...
Kuna elan Eestist väljas on meil nüüd plaan teha kiirejooneline pulm - ainult meie . ( sest nii saan hakata siin ämmaka juures käia ja enda kela kaardi ning engelo tunnuse :D )
Tahtsingi uurida , et kui kiiresti saaks Tallinna õnnepalees abielluda??? - tahaks mudu kiirema kuu aja jooksul .
Ma arvan, et pead sinna lihtsalt helistama või kohale minema, kõigi paberitega, kindasti pead lisama ka tõenduse, et perelisa saate sest see omn kiirendav asjaolu.
Edu, ning palju õnne :)
aga ehk keegi teab ka õnnepalee meili aadressi??
( ma ennem teadsin , aga olen kirjad kustatud ja enam googlest ei leia :( )
palun, siin on 2 lehte, esimeselt saad kätte meili:
http://www.tallinn.ee/Abielu-registreerimine
ning siin päris palju vajalikku infot üleüldiselt abielu sõlmimiseks
http://www.tallinn.ee/est/Kuidas-solmida-abielu
Minu teada on ni,i et kui sa näiteks täna annad avalduse sisse, siis kuu aja pärast saad juba abielluda. See on miinimum aeg ...maksimum on siis kolm kuud.
Sain täna õnneks juba meili teel suheldud ... ja sain vastuseks : Nädal peale avalduse sisse viimist .
Seega õnneks kiirelt ;)
Tänan :)
pole tänu väärt :)
Said asjad korda ajatud?
Sain :)
Nüüd mehega Aprillis Eesti ja paneme aja kinni ;)
Siis saan enda muudetud kuupäeva ka öeldud ...
ok :)
tore kuulda !
Kindlasti käi proovis ennem. Kui endal proov tehtud, siis oskan soovitada ;) Õnne saarlastele minu poolt :)))
Käisime täna Perekonnaseisuametis...ehk kuupäev on nüüd kindel - 25.06.2011 kl15.30...
...Väga imelik tunne oli... Isegi ei suuda uskuda et, kolme kuu pärast on juba see päev! :D
Jep, juba kolme kuu pärast. :)
Saad nautida seda toredat aega veel, planeerimise aega.:)
Meil pulmadeni jäänud (kõigest!) 50 päeva... :)
Heia, heia :) Liitun ka abiellujatega 2011. Meie kaunispäev on 09.07.2011 :)
Palju õnne kõigepealt..aga kui ise uurisin seda asja et kui kiiresti on võimalik abielluda...on ka alla kuu aja võimalik..Siis on mõned agad mida ma täpsemalt ise ei hakanud uurima..sest jõuan ise eelmisel päeval eesti ja järgmine päeva saan paberid sisse viia et mahun täpselt kuuaja sisse..mingite põhjuste puhul on võimalik seda aega lühendada..aga seda pead sa ise sel juhul uurima näiteks perekonnaseisu ametist...
Tere tulemast:)
lõpuks siis toimus 25ndal mu teine kleidiproov. Hea et ei olnudki vaja midagi muuta v.a taha tehakse mingi kinnitus, et saaks saba üles panna tantsimiseks :)
Aga seekord oli kuidagi palju mõnusam, aga närv tuli millegi pärast nii sisse, et jube. Enne kleidi selga panemist hakkasid käed tiba tudisema, ja põsed olid kõik punased :D Emotsioonid olid ikka laes.
Mina kaalun nt Cinderellat, homme proovisoeng ja -meik. :)
Oii kui lahe:D Väga tore et kõik sobis! Ma juba ka nii ootan, millal saaks kleidi selga - mul ales mai alguses esimene proov:D Ma vist hakkan nutma, kui lõpuks oma unistuste kleidi selga saan:)
usun :) see selline imeline hetk :)
Usu see aeg läheb kiiresti ja varsti juba ongi sul ka kleidiproov ;)
Mina lähen viimasesse kleidiproovi kuskil juuni keskel enne kui saaremaale ära sõidan:) loodan, et kleit on ikka paras:D kardan et äkki on suureks jäänud. Ostsin just uued kingad endale ja need on pool senti kõrgemad kui need millega kleit sai parajaks tehtud. Loodan, et on ikka kena, sest kleidi lasin maast kingade järgi pool senti kõrgemale teha ainult..nii et sentimeeter pole ka siis hull veel:) ma loodan :D
ma usun ka, et pole hullu :) Kuna mulle siin Hollandis poes öeldi, et kleit ei tohigi tegelt vastu maad olla :)
Mul oleks ka ilmselt olnud kleidiproov kunagi hiljem, aga ma ei tahtnud enam oodata, kuna niigi kaua sai oodatud, selle 6.5 kuuga oli meelestki ära läinud milline kleit oli :D Seega nüüd järgmine nädal saan ilmselt koju tuua lõpuks :)
Tere,
Liitun ka teie toreda seltskonnaga.
Pulmapäev 08.07+09.07ja10.07 pidu. Mehe soovil kolmepäevane pillerkaar.
Planeerisime tegelikult abielluda nädal hiljem, kuna siis on samad kuupäevad nagu 6 aastat tagasi kui tutvusime. Kahjuks oli meie suurim ansamblisoov, Lehmakommionud, juba kinni ja nende järgi tõstsime siis nädalakese varasemaks. Fotograafiks Kristiina Männik, pidu Vanaõue Puhkekülas, pulmakorraldaja Tõnis Milling ja pulmaisa Tauri Tallermaa, kes meid ka nö paari paneb. Ametlikult registreerime kahekesi 08. hommikul notaris ära.
Nii väga ootan juba meie tähtsat päeva, aga planeerimine on kuidagi soiku jäänud. Mehel on koguaeg väga palju tööd ja ta on mul ka selline nö tüüpiline mees. Ütleb, et tee nii nagu sulle meeldib- see teeb küll mu elu lihtsamaks. Meil on 2a10k tütar ja 7k poeg ning see lõputu pisikute ja viiruste trall, mis sügisest saadik siiamaani meie kodus käib, on mu nii ära kurnanud, et ei jaksagi enam midagi teha.
Avaldus on vaja kohe-kohe sisse anda, seejärel kutsed tellida. Riiete peale pole veel üldse mõelda jõudnud. Meil on vaja lisaks meile endale veel meie armsatele lastele ja mehe kahele suurele pojale riided ja kingad muretseda- appikene. Aga nagu öeldakse, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Peab saama. 3 kiiret ja närvilist kuud veel :P siis saab rabelemise vilju maitsta.
Jõudu ja jaksu kõikidele planeerijatele!
Tere tulemast meie sekka.
Ilusat kevadet ja planeerimist :)Lisan su nimekirja ka :)
Kus Teie ilupilte plaanite teha?
meie teeme ilupildid peopaigas Ammende villa aias või siis sees,kui halb ilm...variant on ka Pärnu mererand,aga selleks ei jää vist aega. võibolla õhtul seltskonnaga jalutam, eks näis:)
ilupiltideks on varutud 1 tund ja 45 minutit, siis jääb 15 minutit veel enne tseremooniat kohendada. ei tea kas piisav aeg ilupiltideks ja tseremoonia vaheliseks ajaks?
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.