Abiellujad 2011 vol II - Lehekülg 3
338 vastust · leht 3 / 7
meil on valikus Rottermanni kvartal, Vanalinn, Pirita ja kadriorg - kui teeme proovipilte siis paneme lõplikult paika milliste kohtade juurde jääme.
Kui te olete lähedal tseremoonia paigale siis ei ole hullu vast :)
meil pildistamine kuskil 2 tundi, ehk isegi 2.5 tundi oleneb mitmesse kohta minna tahame :) Aga fotograaf soovitas kindlasti alustada pildistamist kuskil 2.5 tundi enne tseremooniat:)
meil ka 2-2,5 h plaanitud
Hei kõigile:)
Võib mind ka siis lisada:)
Pulmapäev siis 20.05.11:)
mind võib ka lisada .Meie päev on 06.05.2011
tere tulemast,lisasin su listi ka:)
Kui kõik läheb praeguste plaanide kohaselt, siis meil 2 tundi aega pildistamiseks ja siis pool tundi enne tseremooniat veel aega, et tseremooniakohta sõita ning ennast valmis sättida..
Meie teeme ilupilte ales peale regestreerimist - ei kujuta ette, et paneme riidesse, siis lähme rõõmsalt pildistama ja siis ales regestreerima. Ei taha mehelt seda võimalust ära võta et näeb mind ikkagi kleidis esimest korda ales altari ees - ta siiani ei tea isegi milline kleit mul tuleb. Aga fotograff meil on terveks päevaks palgatud, nii et usun et saame peale regestreerimist kohe seal samas Toompeal mõned klõpsud teha, tee peal peokohta ka jääb ilusaid kohti - Padise kloostri varemed jne. Ja lõpuks peokohas - Vihterpalus - nii kaua kui külalised sätivad ennast tubadesse saame me mõisa pargis veel pildistada ja mõisahoones usun ka. Ja muidugi pilidistatakse ka terve peo jooksul - usun et pärast on mille vahel valida:D
Praeguse plaani järgi meil on 2-2,5 tundi enne registreerimist, selleks et pildid teha. Arvatavasti käime Vabaõhumuuseumis ja vanalinnas... Siis on registreerimine ja pärast lähme ühte vanalinna restoraani, kus juba teeme pildid koos külalistega enne banketi algust...
See on kõik juhul, kui ilm on ilus.. aga kui ei ole.. siis ei tea isegi... Võib olla osa pilte saab teha hotellis.. ja osa kuskil teatris... Aga tahks ikkagi pildid looduses ka...Eks näeme...
Vihterpalus tulevad kindlasti väga ilusad pildid :)
Olin seal ise mõni aasta tagasi teenindaja ning seal on tõesti väga-väga kena.
räägime siin koguaeg oma kleitidest - ma siis mainin ka, et olen kleidiriide ära ostnud ning kleidi disainib ja õmbleb mulle NYMF Moestuudio. Järgmine kohtumine 12.04 ja siis läheb töö lahti :)
Aga kuidas teil meeste riietusega on?
Heldetade ülikondade osas on valik ikka nutune :S
Heledad ülikonnad pidid ales müüki tulema - vähemalt Rocca Mr. Hollis'es meile nii öeldi. Mehel vana hea sõber seal tööl - lubas teada anda millal suve kollektsioon müüki saabub - võin ka siis siin märku anda:D
Ma usun ka et saab ilusaid pilte teha - ma olen täesti lummususes sellest kohast:D
Üks asi ainult mis muret teeb - regestreerimisel ei tohi nutma hakkata:D Muidu pärast tulevadki kõik ilupildid panda silmadega:)
Hõiska jah siia ka siis :)
Meie läheme mõne nädala pärast ka ülikonda ostma. Peigmees heledat ülikonda ei taha. Ju siis näeb mis saama hakkab :).
me oleme plaaninud piltide tegemiseks 3 tundi, seal sees on siis 2 pooletunnist sessiooni laste ja pruutneitside/isameestega. Eeldusel et päike paistab siis teeme õues (Vabaõhumuuseum, Harju mägi jne) , kui vihma sajab siis hotelli sviidis
Mina lahendasin oma kingamure ka ära:) Sain täitsa ilma kontsata baleriinad, ning peale ostsin kingaklambrid lille kujuga, lisan varsti ka pildi albumisse :)
Hei ülikonna otsijad!
Mina soovitaksin ülikonna otsijatel külastada Paldiski mnt. GOWRI kauplust, kuna saime sealt peigmehele väga ilusa ülikonna. Eriti saavad sealt abi need mehed, kelle keha pole standardsete mõõtmetega, kahjuks jäi minu peigmees Baltmani valikuga hätta ning puht juhuslikult sattusime Gowri kauplusesse, kus saime super hea lahenduse. Lisaks on seal väga meeldivad ning hoolivad teenindajad. :)
Rohkem infot saate aadressilt http://www.gowri.eu
Edu Teile!
Gowri on ka nt Kristiine keskuses 2.korrusel. :)
Me saime sealt mehele pluusi (ülikonna ning lipsu saime Baltmanist).
Aga mina sain täna tordikaunistuse kätte - meie initsiaalid siis - pilt galleriis. Nii rahul - hakkab vaikselt looma - tänud Crizzy19882!!!
Ning eile juhtus midagi, mida ma siiani ei suuda uskuda Läksin eile toidupoodi õhtul, kell oli päris palju, astusin siis Norde Centrumisse - ja mõtlesin et astun Sabo kingapoest läbi - aega oli 5 min sulgemiseni. Nii kui poodi sisse astusin, pandi pooled tuled kustu - nad tavaliselt harastavad seal sellist tegevust, kui ei viitsi teenindada enam. Mind see aga ei seganud - läksin siis sinna kus suvekingad väljas ja juba kaugelt nägin oma unistuste kingad - täpselt sellised mis ma pulmadeks tahtsin ja üldse ei lootnud kuskil leida. Tulen lähemale - viimane paar - minu number - ei ole võimalik? Hind - alla hinnatud - 11 eurot? Nagu mida? Igatahes, ostsin kohe ära ja terve õhtu ei suutnud paigal rahulikult olla - muudkui käisin ja piilusin ja proovisin sajandat korda jalga Tegelt neid vaja veel natuke tuunida - paelte peale tuleb veel roosa pael ja natuke pitsi - täpselt see mida vaja! Pilt galleriis!
Ja veel üks uudis - neljapäeval saame Kuldar Kochiga kokku - kui kõik sobib, siis meil ka pulmaisa lõpuks olemas :D
Mul hea meel, et tordikaunistused meeldisid, ja veelgi parem meel oli, et aidata sain ;) Pole tänu väärt.
Ja väga armsad kingad said hea hinna eest ;)
Meie viisime avaldused täna sisse, nüüd on siis ametlik värk :D
tere
13.05.2011 on siis meie pulmapäev.
siiani on tunne hea olnud kuid täna avastasin ennast paanikas et kuu aega vaid jäänud.tundub nagu nii palju veel teha...
kleidi tellisin e-bayst oli küll veidi suur kuid mu töökaaslane Lõunakeskuses keemilises puhastuses tegi ilusti parajax-super õmbleja on-soovitan!
lillekimbu tellin raekoja platsis,poole 6 vastas olevast lille poest-seal nii tore tädi,andis palju parema idee kui mul oli.
pidu toimub rebase söögitoas-mõnus koht-super söögid.
tort tuleb arvatavasti astri pagarist
pidu toimub kahel päeval-regist. päeval on pidu perele ja sugulastele,teisel päeval sõpradele kuna nemad on veidi teistsugusemad inimesed ja pole nii viksid ja viisakad :D
Supper ju! Meie anname dok. sisse alles kuu aega ennem :)
Nii...nüüd siis liitusin ka lõpuks teiega: plaani järgi peaksid pulmakellad helisema 4.08.2011....aga...
...ja siinkohal tunnen kuidas käed värisevad ja paanika võtab võimust...absoluutselt kõik on planeerimata...ABSOLUUTSELT KÕIK! Ja ma isegi ei kujuta ette, kust alustada.
Peas on mul ettekujutlus olemas aga poolik. Nimelt on mulle oluline tseremoonia, mis peaks tulema ühes looduskaunis kohas, kus aga puudub inventaar, sisuliselt lihtsalt metsas:)
Kutsutud pere ja lähemad sõbrad (ca. 30 inimest).
Mingit suurt pidu ei järgne...ja siit ongi asi poolik: ma ei tea, mida külalistega edasi teha kui me tseremooniaga metsas oleme ühele poole saanud??? Mingit pidu ja pillerkaart ma korraldada ei viitsi, eks sel põhjusel sai see pidu ka selline lähedaste keskne mõeldud.
No igal juhul, ma arvan, et ma teen oma "paanilisest" pulmast eraldi appikutse teema:) Ehk on teil siin häid ideid või kogemusi...
Tere tulemast:)
Aga sinna on ju veel aega ka ära muretse küll kõik paika loksub.
Näiteks peale tseremooniat, kui sa ei taha teha suurt pidu ja pillekaart, võid ju korraldada midagi südamelähedast perele ja sõpradele. Oleneb muidugi ilmast, aga miks mitte teha väike piknik tänamaks tulijaid klaasikese shampa ja tordiga või miskit muud sarnast. Või mingeke kuskile ilusasse kohta ning tehke midagi südamelähedast et see päev kõigile meelde jääks :)
Sest alati ju ei peagi ju olema pidu, ja eks see kõige tähtsam sündmus ongi ju tseremoonia!
Edu!
Paneme ka ennast siia siis kirja. Kuupäev valitud kaunile suvepäevale 09.07.2011 :)
Hetkel veel kõik planeerimine alles algusjärgus aga ühine soov on teha armas üsna lihtne pidu, ei midagi ekstravagantset. Külalisi tuleb küll täitsa omajagu, sest suguvõsa on suur ja lähimad sõbrad ka tahaks ikka kutsuda. Ühesõnaga, nüüd siis sukeldun foorumisse nõuandeid lugema :)
Kõik see pole mulle veel päris kohale jõudnud, aga väike ärevus on sees küll :)
Aga mis hinnaklassis ülikonnad seal on?
Kas umbes 255 € (4000 krooniga) on üldse võimalik ülikonda saada?
Ise elame Pärnus ja siit ei hakka otsimagi. Teksasid käisime otsimas ja ei leidnudki.
Meie oma tegemistega nii kaugele jõudnud, et kutsed laiali saadetud ja ootame rohket osavõttu:) Siiamaani ootan enda kleiti, mis sai 4 nädalat tagasi tellitud Soomest. Loodetavasti paari nädala jooksul ikka kohale jõuab, ei jaksa enam ära oodata. Ütlen siiamaani enda sõbrannadele ja töökaaslastele, et olen igati paljas veel. Aga noh sukapael ja kingad olemas -seegi hea :). Maikuus meil suuremad tegemised plaanis- kohtumine kirikuõpetajaga ning avalduste sisseandmine, samuti plaanis lilleseadjaga kohtumine, et täpsemalt asju arutada.
Olen saanud anda ka sisse pulmalipu tellimuse.
Meie pulmadel on põhiliseks värviks kollane- nii kaunistuselemendid kui ka pulmalillede värviks kollane. Viimase soovi avaldasime ka kutsetel, et soovime enda ümber näha kollaseid õisi.
Viimasel ajal tabad mind alati see mõte, et midagi nagu jääb kahe silma vahele seoses pulmade planeerimisega. Ei tea kas hakakb vaikselt ärevus juba tekkima :).
Soovin kõikidele kena kevadet ja lennukaid ideid !
Hei,
minu peigmees sai ülikonna(pintsak, püksid ja vest) Gowrist koos parajaks õmbelmisega ca 5500 krooniga.
Soovitan külastada paldiski mnt esindust, kuna seal on fantastiline teenindus.
Meie ostsime Tartust Kaubanduskeskuses asuvast Baltmanist, maksime 258 Eur.
Seal siis jakk,püksid,triiksärk, lips ja must nahast püksirihm.
Ka meie kuupäev on 09.07.2011. Hetkel on planeerimisega põhialused paigas aga tegevust veel jagub. Igatahes on mul väga hea meel kõigi üle kes me siin usinalt askeldame oma unistuste päeva jaoks:)
Palju palju õnne ning tere tulemast!
Edukat askeldamist ning päikest!
Tere kõigile jälle!
Otsustasin Teiega oma õnne jagada, sest meil kavas salaja ja kahekesi oma abielu lasta registreerida. Pidu hetkel ei plaani, kui siis mingi lahe istumine oma koduaias sõpradega. Vanemad plaanime viia õhtusöögile, et neile asi teatavaks teha.
Esimese asjana otsisin fotograafi ja usun, et sain parimatest parima.
Kleit olemas, ripub kapis, kuid pisike kahtlus närib siiski hinge ja piilun ikka veel teisigi kleite. Kaalun veel, kas otsida loor või mitte.
Kingad olemas, sõrmused tulevad tellimuse (Candrast)l, otsin veel juuksurit ja meikarit Rakveres. Sõrmuste tellimine käis nii kähku, et mees pärast küsis, et mis nüüd siis toimus:).
Ehted plaan tellida Caroly Küünestuudiost, nad teevad nii üliarmsaid fimoroosidest ehteid:)
Plaan abielu registreerida Paides ja sinna ka järgmisel teisipäeval avaldusi läheme viima. Kui eile helistasin, et tuleku kellaaeg kokku leppida, käis seest kohe selline jõnks läbi, et see kõik ongi päriselt:)
Oeh, kohe kergem hakkas, sain nats jagada:)
Ilusat ootusaega kõigile:)
Tervitused.
Mina olen jumala paanikas meil ei võta fotogaarf meiega ühendust enam ja ei vasta meie kirjadele me pole temeaga veel kokku saanud ja ma ei tea mis nüüd saab kuu aega tagasi kirjutas et on välismaal ja jõuab 20 märts tagasi ja kohe saame kokku nüüd pole jälle kippu ega kõppu ei teagi kohen mis teha kas hakata uut otsima???Nii vihaseks ajab selline asi.huh sain välja elada kohe :D
Tere, No loodame et ei pea uut hakkama otsima ja kõik loobub. kes teil fotograafiks on?
Kuid samas ikkagi kui ta mingi lähema aja jooksul ühendust ei võta siis peaksid hakkama uurima ehk kust uut fotograafi leida.
Edu, ja loodan et kõik laabub!
Nii uskumatu kui see ka pole, siis saime Pärnu Baltmanist ülikonna. Hetkel läks kokku 239 € ja lips ning vöö veel vaja osta. Meie õnneks üks pintsak siis oli sobiv ja püksid õmmeldakse veidi parajamaks :) Vahva on see, et püksid ju praegu tasuta ja see pintsak oligi üks neist, millega tasuta püksid kaasa sai. Mul kohe nii nii hea meel, et üks mure jälle vähem :)
Nii laupäeval sain lõpuks oma kleidi kätte peale pikka ootamist. Kohe nii kindel tunne kui kleit kodus kapis ripub. Tahaks kohe koguaeg piilumas käia :D
Kas oskate soovitada Tartus salonge, kust tasuks kleiti vaadata ?
Olen kleidiga täitsa hädas. Teadsin millist enam vähem tahan, aga nüüd käisin proovimas erinevaid ning tuli
välja, et selline stiil ei istu mulle üldse :(
Avastasin ka, et rentida pole võimalik vähemalt Tallinnas mitte- valik puudub täitsa.
Tere
Tartus on:
Butiik Muinasjutupidu
Küütri 3
Rüütli ärikeskuses II korrusel
Veronique
Aadress: Tähe 28,
Tigasmost (Ülikooli 1)
Oliverist (Narva mnt. 92),
Laurast (Kalda tee 34)
Loodan, et on kasu, ise käisin eelmine aasta Muinasjutupeo salongis ja Veronique's, aga kuna ma pikka kasvu siis ei olnud neil mulle midagi eriti pakkuda..
Suured tänud,
Lähen reedel Tartus vaatan need kohad kindlasti üle :)
Sain ka lõpuks omad pulmaküünlad käte - Gift Line'st - otsustasime et soovime sellised tagasihoidlikud küünlad - ei taha lillekesi ja liblikaid peale ja tahtsime et nimed oleks peale trükitud mitte maalitud. Kuna neil arvutidisaineri pole siis pidin ise kujundama - 3 tundi arvuti taga aga hakkama sain. Muidugi naljakas on see, et kui internetist tellid siis ei oska ju ette kujutada mis suuruses need küünlad tegelikult on - nii et sähh sulle tagasihoidlikud küünlad - meie küünal on näiteks poole-meetrine jurakas:D Igatahes, vaja veel paeltega ja kivikestega kaunistada aga tuunimata kujul pilt galeriis:D
Ja broneerisime lõpuks ka pulmaisa omale - Kudar Koch siis teeb meie pulma:D
Väga ilusad küünlad :)
Milliste laudade peale küünlad panete ?
Olen just samuti küünalde muretsemise etapis - meil on ümarlaudadega pidu.
Sõrmused nüüd siis ka graveeritud :) Lasime mõlemad nimed ja kuupäeva panna.
Minul siis: Rudolf (süda) Kristiina15.07.11 ja mehel minu nimi eespool.
Maksma läks 16€
Ja reedel siis lõpuks saab minna avaldusi sisse viima...Tuleb kiiresti välja mõelda kas teeme õnnepalees või hoopis oma peokohas.
Meie aga saame lilled kingituseks. Seega kellel veel floristi pole siis Marianne lilleäri töömaht kuupäevaks 09.07 vähenes.
Tead - hea küsimus - mul pole aimugi:D Meil ka ümargused lauad tulevad ja kuna küünlad tulid nii suured välja - meie lauale need ei mahu. Üks variant oleks panna üks lisalaud meie laua kõrvale - sinna näiteks panna küünlad, kingitud lilled, kingilaegas jne. Eks tuleb mõelda nüüd:D Teiste mõted ja ideed teretulnud;)
Oh, meil on siin veel kirjas 16.06. Tõstsime peo ikka 17.06, reede peale.
Ootan pikisilmi kleidi saabumist ja järgmine nädalavahetus saame ka pulmaisa ja pastoriga kokku.
Tundub, et üldjoontes on kõik paigas, aga nüüd alles hakkab kiire töö pisiasjadega. See võtab ju, teadagi, rohkem aega, kui suured asjad.
Muutsin su kuupäeva listis ära:)
Edu pisiasjade lahendamisega!
Annan endast ka natukene märku..Kutsed hakkavad kohe kohe valmima..ja kui ise koju saan siis peaks paar pilti ka tegema ja lisama...aga 27.aprill saavad siis ehk paberid ka sisse viidud ja saab ka asi natukene ametlikumaks...ja siis hakkavad ülikonna otsingud,sõrmused,küünlad,saalikaunistused,auto kaunistus jne.viimaseks kuuks tegevust jätkub...Nii palju mu puhkamisest siis :D
Meilgi kuupäev paigas- 27.08.2011. Suuremad asjad juba aetud, peokoht on olemas, pulmaisa samuti, muusik leitud, kiriku õpetaja juures käidud. Minul kleit ka juba kapis, peiule vaja ülikonda ja sõrmused ka veel valimata.Minul on loor puudu, ehk leian sellegi varsti. Kui tekib küsimusi siis küsin siin targemate käest.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.