Pulmad 2012
Kas leidub juba mõttekaaslasi aastaks 2012
Meie lugu sai alguse ühest toredast juubelipeost kui ma tutvusin oma tulevase mehega.(tema mainis juba järgmisel hommikul oma parimale sõbrale, et kohtas oma tulevast naist kes oli ilus kui ingel). Esimese aasta me käisime kohtamas ja tegime kõike, mida ühed amunud teevad ning õigepea saime aru, et ei suuda teineteiseta ühtki ööd ega päeva olla.( ka telefoniarved muutusid tohutult suureks).
Otsustasime kokku kolida ning väga kiiresti sai meie unistus teoks.
Aastakese nautisime kooselu üürikorteris ning kolmandal aastal soetasime endale päris oma pesa. Hetkel on käimas neljas aasta ning just saabusime väga romantiliselt reisilt Pariisist.
Nimelt 9 aprill 2011 oli päev kui minu musi viis mind Seine jõele kruiisile ning päikeseloojangul laskus ühele põlvele ja palus mind endale naiseks....taustaks oli eiffeli torn ning üliromantiline Pariis.
Abiellujad 2012
kirsiois- 2012 mai ilmselt!
gallup14- 2012 ja seda juuli kuu 13 ndal päeval
millimalli- Plaanis siis 2012 kevadel kui täitub 10 aastat ja 3 aastat kihlusest.
nybil- Ka meil pulmad plaanis juunis 2012. Täpsemalt 30. juuni. Kihlusime 24. detsember 2010 :)
kkk09- Meie ka 2012 talvel
krisshhy-kuupäevaks saab 03.03.2012
neleHL- kuupäevaks 11. august 2012
mannuska- 30.06.2012
hena-aasta 2012
Krete-27 mai 2012
KatrinAa- 30.06.2012
triny- 25.05.2012
dior- esialgne plaan 14.07.2012
kairitac-02.06.2012
tiram- juuli2012
karinee- arvatav kuupäev on 10.08.2012
sipu- august 2012
mustikas1- 2012 juulis
helenita- 14. juulil, 2012
elin- 09.08.2012
briidz- 20.juuli 2012.
kkkt- 19.juuli.2012
kicka-06.02.12
Marionette- 07.09.2012
Mileedi-12.05.12
Triino- 11.08.12
Liblikas88- 13. juuli 2012
DreamComeTrue- 17.03.2012
Briksu1- 14 juuli 2012
pruutpaar- eeldatav kuupäev 21,04,2012
Õnne- 22.06.2012
112 vastust · leht 1 / 3
Meil ka plaan 2012 suvel väike pulmapidu korraldada:)
Mina ka ühinen teiega:)
Meie pulmad peaksid toimuma august 2012:D Siis meil täitub 10-aastat kooselu ja 3 aastat kihlust...ootan juba põnevusega seda päeva , kuigi see on veel nii kaugel.
Ka meie pulmad toimuvad järgmisel aastal. Otsustasime juulikuu kasuks. Elevus on juba praegu suur ja mõtteid peas nii palju, et ei ole enam mahutada kuskile. Uudis veel ka alles päris värske, ettepanek tehti eelmisel nädalal minu sünnipäevahommikul. Üllatus oli nii suur, et ma poleks osanud uneski sellist asja oodata. Kaua on juba koos oldud ja elatud, nii et mul ei läinud "jah" sõnaga kaua aega :)
meil plaan 2012 juulis :P
Ühinen siis ka. =) Pulmad plaanis august 2012.
Koos oldud aega siis praeguseks 6 aastat ja kihlust saab see suvi 2 aastat. Otsustasime, et enam pikemalt kihlust ei venita. =)
Elevus on tõesti juba praegu suur. Kui otsus vastu sai võetud, siis 2-3 nädalat on sellised olnud, kus tahaks juba kõike ju teha. Käia kõike vaatamas ja otsas korraldada jne.
Küsin siis natuke infot ka, et kas keegi Teist plaanib kasutada ka pulmakorraldaja abi? Kasvõi osaliselt mõnes valdkonnas vms.
Tere
Esmaslt palju õnne Teile kõigile, kes te planeerite pulmi 2012 aastaks :)
Aga omast kogemust oskan rääkida, et mina osaliselt kasutan pulmakorraldaja abi, siis ei pea iga pisiasja pärast muretsema. Õigel päeval et ikka kõik oleks valmis, ja et keegi hoolitseks lillede eest, ning ka hoolitseks tegijate tasustamise eest, kellele siis vaja peale pulmapidu tasuda. Ja oma pulmakorraldaja kaudu saime päris odavalt lilleseadja.
Ilusat kevadet ja ilusat planeerimist:)
Palju,palju õnne kõigile!!!
Mul on täpselt samad emotsioonid-tahaks juba kõike planeerida ja valida.Ma ka mõtlen kas kasutada pulmakorraldaja abi või mitte-ei ole veel otsustanud.
Kas olete juba koha peale ka mõelnud?värvide ja tegijate peale?
Pilvedes viibimiseks võtsin http://www.theknot.com lehe. =) Selline mõnus päike igas päevas, et vaadata, kuidas pulmadeni jäänud päevade arv maha tiksub. Samuti on sealt hea selliseid pudipadi ideid võtta.
Tegijatest nii palju hetkel, et teen vaikselt taustuuringut iga valdkonna tegijate kohta. Tegin omale suure kausta, kuhu tekitasin eraldi lehed iga teema kohta, kuhu tegijat vaja. Nüüd korjan nimesid, kogemusi nende töö kohta ja hakkan kirju vorpima, et saada hinnapakkumisi ja vahetut suhtlust. Parim moodus, et aru saada kellega tegu.
Sama kehtib ka kohtade kohta. =D Tuli põnev sõnastus. Aga panen endale siin kirja hetkel sellised, mis rohkem silma jäävad ja samamoodi meili teel kirjavahetust, et hinnapakkumist saada ning leppida ka lemmikutega kokku kohtumine. Eks siis tuleb valik ka teha. Ma isiklikult kardan tohutult seda, et kui väga kaua kohta otsin ja valin, siis jään lõpuks lemmikust ilma. =D Tean, et siin paljud öelnud, et pole ka poole aastaga probleemi kohta saada, kuid siiski on hirm.
Pole põhjust karta, teil ju nii palju aega sinna veel, küll leiad endale selle kõige kõige parema ja ilusama koha, olen kindel!
meil juuli 2012, koht on kinni pandud, hetkel tegelen kutsete tellimisega ja kleidi otsimisega + ajakirjadest lehtede valjatombamisega kui miskit meeldib, nait lilled, tort jne :)
x
Meil plaanis 2. juuni 2012, koos oldud juba 6 aastat ja kihlusime siis minu 25 a synnip2eval kui 6htustasime Tartus Atlantise restos. Suur synnapidu oli 4 juulil, kus sai siis k6igile r66msalt uudist teatatud :) Nyyd oleme siis 2 aastat kihlatud olnud.
Praegu on mul juba oma pulmaema ja fotograafid kindlaks m22ratud, samuti on koht bronnitud ja kleit v2lja valitud, kuid mitte veel ostetud :)
Kuna elan mehega Londonis, siis orgnunnin k6ike siit aga pidu toimub Eestis :) Ainuke asi, mille p2rast natuke muretsen on kuidas ja millised kaunistused peoruumi l2hevad, tahan et peoruum oleks v2ga elegntne. Londonis osatakse seda ruumikaunistust v2ga kenasti teha aga ma pole kindel kuidas see Eestis arenenud on. Ehk kasutan ainult selle juures peokorraldaja abi.
Palju 6nne k6igile 2012 abiellujatele :)
Esialgne plaan on 14.juuli 2012, aga kõik on veel lahtine, sest tahame kõigepealt soetada omale täiesti enda kodu. Kihlatud oleme olnud 2 aastat.
kirjutasid, et elad mehega koos Londonis. Kûsimus sulle, et kus sa Eesti rahvastikuregistri andmetel elad? Oled sa ennast Eestist vâlja kirjutanud?
lihtsalt juhin tâhelepanu sellele pisiasjale. Meie elame kah vâlismaal ja oleksime peaaegu orki langenud sellega avalduste viimise hetkel, et kûsiti paberit, mida keegi mulle kuskilt anda ei saa.
Igaks juhuks kontrolli see asi enne üle ja kui eesti rahvastikuregistris oled vâlismaa aadressiga, siis soovitan soojalt ennast eestisse tagasi registreerida! muidu juhtub, et te ei saagi abielluda!
Palju 6nne k6igile 2012 pulmitajatele ka minu poolt :) !
Meie astume samuti liitu 2012 juunikuus. Kindlat päeva veel pole, aga tahame pidada pulmad Pärnus, ilusas suvepealinnas :). Me ei asu Eestis, aga mees arvas, et teeme asja p6nevaks ja korraldame selle ilusa päeva minu synnimaal.
Mees palus minu kätt 6 päeva enne, kui meie imearmas pisipoja nägi ilmavalgust :) ehk siis olin suur kui maapall.
Pulmade korraldamine osutub nats keerulisemaks, kui ei ela Eestis, aga ehk peaksin samuti v6tma abiks pulmakorraldaja. Koht on meil peaaegu kindel ja kahtluse all on veel see, kas abiellume kirikus v6i mitte. Teisalt... kiriklik laulatus on ju nii muinasjutuline ja kaunis.
Aga palju tegemist ja siblimist jagub... edu teile k6igile :) !!!
akki viitsid panna kirja, mis dokumente tapselt vaja on esitada. ise olen eestlane ja mees valismaalane.elame uk
mehele on sul vaja:
* sûnnitunnistus (apostillida asukohariigis ja pârast tôlkida eesti keelde ja tôlge notariaalselt kinnitada)
* pass vôi id kaart
* abieluvôimetôend (tema peaks selle saama enda kohta suhteliselt lihtsalt) selle saamise kohta uuri kohalikust perekonnaseisuameti moodi asjast ja igaks juhuks ka eestis asuvast suurbritannia saatkonnast (kui ta on suurbritannia kodanik). vôibolla on neil eraldi protseduurid selle saamiseks. meie pidime nâiteks prantsuse saatkonnale tallinnas abieluavaldused sisse viima koos prantsuse riigi poolt nôutavate paberitega ja siis saatkond vâljastas mehele abieluvôime tôendi. inglismaal vôib hoopis teine sûsteem olla. Igaljuhul on sellel tôendil kehtivusaeg ja vâga vara seda niikuinii kûsida ei saa. see tôend, kui on saadud inglismaal asuvast ametiasutusest, tuleb samuti apostillida inglismaal ja siis tôlkida eesti keelde ja tôlge notariaalselt kinnitada. Kui selle paberi saate eestis asuvast saatkonnast, siis apostillida vaja ei ole kuid kui paber vaid inglise keeles, siis peaks tôlkima ikkagi.
sinul on vaja: sûnnitunnistust ja passi.
kui sa aga elad eesti rahvastikuregistri andmetel vâlismaal, siis on ka sinul vaja abieluvôime tôendit tôestamaks, et sa salaja seal juba abielus ei ole, kuid kuna sa ilmselt pole inglismaa kodanik, ei saa sealt sulle keegi sellist asja anda. Edasi tuleks suhelda eesti saatkonnaga inglismaal, mida nemad asjast arvavad. pôhimôtteliselt peaks olema mingi paber, mille nimi on vallalisuse tôend... aga ma ei tea kuidas seda tâpselt saada. samuti vôiks suhelda oma elukohajârgse perekonnaseisuametiga ja kûsida neilt paberit, millel nad kirjutaksid, et neil puuduvad andmed sinu ABIELU KOHTA. selline paber (apostillitud, tôlgitud) lâheks eestis lâbi, kuna eesti ametnik loeks ridade vahelt vâlja, et kui puuduvad andmed ABIELU KOHTA siis jârelikult pole seal abiellunud ja kôik. Ei lâheks aga lâbi paber kirjaga et neil puuduvad andmed SINU kohta sest see vôib tâhendada mida iganes.
kui seda paberit aga ei saa, siis tuleks pôôrduda eestis kohtu poole, kes siis olukorda arutama peaks ja lubama (vôi mitte) sinul abielluda. see aga on kindlasti meeeeeeletult aeganôudev ja tulemus pole sugugi kindel.
kui sa aga oleksid sissekirjutatud eestisse, poleks sul abieluvôimetôendit ûldse vaja.... piisab sinu puhul vaid passist ja sûnnitunnistusest.
aitah, jube jamamine tundub, eks pean asja mingi aeg kasile votma
Meil on plaanis laupäeval mõni peokoht läbi sõita...loodan, et leiame selle enda oma.
Peab ka selle ette võtma. Kuna me ei ole kindla piirkonna plaaniga välja läinud, siis arvatavasti tuleb kusagil 3 väljasõitu, et kõik piirkonnad enamvähem gruppidena läbi käia.
Anna teada kuidas Teil läks ja kas ka peokohad võtavad soojalt vaatajaid vastu. =)
Päikest!
kus parnus teil plaanis? olete koha juba valja valinud? meil ka seal :)
Õnne ja Edu kõigile 2012 korraldajatele ja planeerijatele
Eile käisime ära Vihulas ja Sagadis. Sagadi oli põnev, aga liiga muuseum ning väsinud ilmega...oma pulmi seal ei teeks.Esmamulje vihulast on väga hea....kaunis loodus, sõbralik teenindus,palju võimalusi, ilusad peosaalid, luksuslikud toad jne jne.
Meil plaanis pulmad 25.05 2012
Planeerimine juba täies hoos, kuna ise Eestis ei ela, siis tahame aegsasti p6hiasjad paika panna. Nii p6nev nii p6nev.
Ei ole veel päris kindlat kohta, kuid selle kallal nyyd siis töötangi :) .Otsustasime, et tuleb kiriklik laulatus Tallinnas Toomkirikus- nyyd ootangi 6petaja kinnitust minu soovitud kuupäevale. Ta just välisreisil ja arvatavasti läheb aega nats ... aga kui saan kiriku kindlaks päevaks, siis saan hakata bronnima peokohta :).
Meil nyyd pulmakoht kinnitaud. Imeilus Ammande villa Parnus on ju just pulmade eesm2rgiks ehitatud...Nii tore lugu minu meelest ja on mida koigile kylalistele mainida kes kaugelt kohale tulevad. Homme on mul esimene kylastus kleidipoodi, kuna elan UKs siis tahan samuti varakult alustada. Loodan suve jooksul paljudesse poodidesse jouda ja erinevaid disainerite loomingut proovida, et siis Oktoobriks hiljemalt kleit valitud oleks!Potensiaalse pulmaisaga on samuti kokkusaamine kokku lepitud suvekuudeks ja fotograafki on esialgse kinnituse saanud! V2rviteema on valitud, ligikaudne kylaliste list koostatud, ohtusoogi menuu ja hind peaks samuti suve alguseks enam-vahem kinnitatud saama. Muusika stiil/band kah enam vahem valitud( tuleb arvatavasti koos meie pulmaisaga, vb ainult soovime veel lisa solisti juurde) Meie pidu on 50/50 Eesti ja Inglise segu, ei mingit syldikat aga ega ka igavat inglise pulma karaokega. Koik peaks olema lihtne ja elegantne. less is more. Hea s88k, muusika ja seltskond on pea v6ti meie silmis :)
isver, meil ka ammendes ja eesti inglise segapulm. kus kandis sa uk-s elad. lahme koos kleite vaatama, lol
Tohoh tonti voi et teil sama keiss mis meil.haha. P2rnu on mu yks lemmikuid linnu ja kuna kindel soov oli Tallinnas mitte abielluda siis saigi Ammende villa valitud. Ideaalne koht meie v2ikesele pulmapeole. Me ise elame Manchesteris muidu.
me siis suht teie lahedal. saadam sulle privasse sonumi, saaks muljetada kui sul huvi muidugi.
Sina triny oled ikka väga asjalik olnud. Ma ise oleksin ka tahtnud tegelikult pidada pulmad Pärnus, kuna suur osa kylalisi tuleb Soomest, siis mees sai mind siiski ymber räägitud ja peame kirikliku laulatuse Tallinna Toomkirikus ja pidu samuti Tallinnas ( on lähedamal sadamale :P ). Aga meil on nyydseks saanud kinnitust laulatuse kuupäev ning reedel s6idame Tallinnasse vaatama peokohta yle. Nyyd siis m6tleme kas vajame pulmaisa v6i kasutame enda tutvusi ja palume kellegi headest tuttavatest vedama yritust ( siis minimaalset m6ned mängud vms.). Ei ole plaanis mingisugust väga tyypilist pulmapidu ja mänge.
Nyyd järgmiseks otsin bändi. Olen kyll seda meelt, et bänd peaks pulmas mängima...!
Meil on hetkel kylalisi paberile saadud 40 umbes... ja t6esti k6ik on lähedased, pole kedagi "vana tuttavat" !
Aga edu ja 6nne ikka !!!
tere..ühinen samuti...huvitav et juuni kuuse paljud pulmad jäävad ja just ka pärnu kanti :D samuti ilmselt ka minult....30.06.2012 on see tähtis päev :.....siin aga lugedes ja uurides, tunnen, et olen juba hiljaks planeerimisega jäänud :) siiski loodan, et saan oma asjad ühele poole...
meie oleme koos olnud alates.30.07.2008 ja seepärast ka see 30nes kuupäev meile tähtis...30.mai on sündinud ka meie pisitütar, kes nüüd just sai aastaseks !!
jõudu ja jaksu meile kõigile :D
Meil on samuti 30.06.2012 see väga, väga oodatud päev :) Meil on 30-s päev jäänud hästi sydamesse, kui pojal on 30.08 ja mehel 30.09 synnipäev ning mina jään nende keskele 09.09 :) ning kui hakkasin vaatama 2012 kalendrit, siis 30-s päev ja veel laupäev on lihtsalt suurepärane päev :) !!! Kyll sa saad k6ik asjad yhelepoole... aega ju ikka nats yle aasta veel... aga alahinnata aega ei tohiks :)
J6udu, jaksu!!
Ma suutsin kogu pulmade teostuse idee eile täielikult ümber mõelda. =D
See on see, kui valik osutub liiga suureks ja ideid tekib iga sekundiga. Nüüd leidsime lõpuks kogu sisu ja olemuse täpselt sellisena nagu me seda tõsiselt soovime ja näeme ette. =) Kui koht kinni pandud ja paar üksiksasja selgitatud, eks siis anna teada oma visioonist =).
Jäin vahepeal mõtlema, et siin 2011 abiellujate foorumis on niii meeletult palju kandeid, kas meie oma muutub ka selliseks või? =D Ja kaugel teised on asjadega? =)
Meie saime nüüd esimesest kohast oma hinnapakkumise kätte ja nüüd plaanis veel mõned kohad läbi sõita.
Jah aega ei saa alahinnata, sest need esimesed 2 kuud kui oleme kihlatud olnud on läinud nagu lennates:D
Kas olete juba muusika ära otsutanud?peo stiili?kleidi tegumoe?
Nüüd tahaks loota, et peo olemus on valitud. Seda täpselt ma veel edasi ei räägiks, kuna tahan enne ise kindel olla kõiges =D. Värvid olen ära valinud- valge, vanavalge(?) ja siis paar erinevat lillat varjundit (et sügavust ja särtsu lisada). Kleite olen natuke vaadanud, kuid mõtlesin sellega tegelema hakata kusagil sügise keskel rohkemalt. Täidan seda http://www.theknot.ee lehel oma checklisti ja asju ja seal graafik mille alusel suht koht olen tähtajad paika pannud, mis ajaks midagi teha.
Keeruline on midagi ära fikseerida- leian nii palju variante, et segamini läheb kõik. =D
Mina avastasin ka selle theknot lehe ja täidan ka hoogsalt....kahju, et meil endal ei ole midagi sellist koos eesti tegijatega.
Ma ei suuda ära otsustada milline muusika võiks pulmas olla....tahaks viiulit(registreerimisel näit.) ja eesti tantsumuusikat ja diskomuusikat ja samas midagi inglisekeelset tantsuks ja tegelikult ka ühte head eesti staari (Maarja,Lenna,Koit vm.)...aga kõike ei saa ja kõik ei sobi ....paanika.
Kui kunagi olin täiesti kindel, et pulmavärvid on kuldne ja valge siis vahepeal fännasin lillat, aga siis käisime ühte peokohta vaatamas ja sinna lilla ei lähe kuidagi-läheb liiga kirjuks....nüüd valisin uued värvid meresinine ja roosa ja muidugi VALGE.
Tundub, et tavalised probleemid:D:D
Vähemalt on väga hea tunne, et ei ole üksi sellist dilemmadega =D.
Värvid ma suht koht tahaks jääta selliseks aga no muidugi kui hakkab vastu karjuma ikka, siis ei saa. Õpetajate maja peale olen näiteks mõelnud. Seal ilusad valged saalid, kus lilla just jällegi sisu annab, niiet eks paistab =).
Hetkel on tunne, et tahaks kõik asjad ruttu paika ära panna ja tahaks juba näha, kuidas välja tuleb. Nii hea oleks kui saaks tagasi siis kerida ja asju muuta niikaua kuni lõpuks on see, mida unistad.
Ma muusikas olen täpselt samas kohas. =D Tahaks kõigest midagi aga see on absurd koos. Jäin veel mõtlema sellele, et kuna ise oleme nooremad just, siis sooviks natukene ka midagi just inglise keeles hetke trende, mis ikka öösel tantsima tõmbaks aga siis jälle mõtlen, et kuna enamus külalisi on natuke vanemad kui meie (oleme mõlemad üles kasvanud endast sujuvalt 5-10 aastat vanemate seas =D) siis kas nemad ka sellest nii aru saavad =D niiet dilemmad.
Nii...meie nüüd nii kaugel, et pulmavärv valitud valge, must ja oranž, kleit valitud, pruutneitside kleidid samuti :) kirik olemas, kirikus ka üks eesti väga armas ja hea laulja ning pulmakoht nii pea-aegu olemas, peab ainult hinnas veel kokkuleppe saavutama...õhtuks peobänd kah vb olemas...no meil kaks varjanti odavam ja kallim...kas kahemehe eest 1000 eurot maksta on palju ? mis sest et nad kuulsad ? minu arust tgl nagu on....
ainuke kes nagu puudu on isamees....ja seda tahaks pärnumaakonnast :) kas keegi oskab soovitada = ?
minu mõte on see, et võimalikult palju asju saaks korda varakult !!!
Kuidas teistel ?
Nonii... kohe, kohe v6ibki öelda, et täpselt aasta on aega meie ilusa päevani :) (30.06.2012). Kirik olemas, peokoht olemas, kleit väljavalitud...kuid tellimisse alles aasta l6pus v6i uue alguses. Värvid valitud... meil valge ja roosa :D , hele seet6ttu, et peopaik on rohkem tumedam..selline romantilise valgusega ning sinna kindlasti peab lisama heledaid lilli kaunistuseks. Lilleneidude kleidid valitud ( ema 6mbleb). Hmm... kutsed teen ise ja tegelikult olengi alustanud juba... yks proovikutse tehtud ja tuli ilus :). Meie hakkame kutseid saatma arvatavasti uue aasta alguses, kuna kylalised Soomest, siis anname nats rohkem aega sättida nii, et kindlasti pulma j6uaksid k6ik soovitud kylalised. Meie pulmaisa siiski ei telli... sain abiks inimese, kes aitab korraldada nats mänge jms. Ahjaa...fotograaf ka olemas! Nojaa..kindlasti jäi midagi märkimata.. aga m6nus on m6elda ja teha...
Edu!!
Plaan on,et maikuu 2012 :) Tuleb ka segapulm. Pole miskit veel planeeritud, kuid ootame hinnapakkumisi. Tahaks pidada Tallinnas, 45inimest :) enamus neist siis välismaalased. Eks järgmine kuu saab siis kohti vaatama minna, kui Eestisse tulek. Ise ei kujuta üldse ette, kuidas saab ja mis saab. Kõik tundub lõputult kallis. Aga eks ole näha.
Hei! On ka plaanis aasta 2012, aga ei ole veel kindel, kas kevadel v6i sügisel, suvel paraku ei saa teha meist mitte s6ltuvatel p6hjustel. Kahju on natuke, aga kuna see paratamatu, siis tuleb keskenduda "hooajavälise" pulma positiivsetele külgedele :) Ja ka inglise-eesti segapulm, elame ise kolmandas riigis hoopis. M6tted liiguvad Tallinna vanalinna suunas, kuna aasta-ajast tulenevalt oleks see k6ige lihtsam variant.Aga ei ole ka väljaspool Tallinna välistanud, Laitse Graniitvilla on hea mulje jätnud. Septembris läheme paari kohta ka vaatama. Head m6tted koha suhtes teretulnud!
Ait2h, et t2helepanu sellele juhtisid. Me teeme mehega 6nneks registeerimise Londonis 3.veebr 2012, meie 7 kooselu aastap2eval.
Eestis teeme preestriga 6nnistamise ja ma olen Eestisse 6nneks ka muidu sissekirjutatud, kuigi abielu Eestis raamatusse ei kanta, l2heb UK registrisse, et siis mul 6nneks sellega vast probleemi pole :)
Mul s6branna abiellus eelmine aasta ja mees on eestlane, kuid Eestisse sissekirjutus puudus ja neil l2ks pool aastat aega, et abielu registrisse kanda saaks. Jube m2ssamine on t6esti nende paberitega.
Abielu peaks olema ju k6ikide kallite inimestega koos kahe inimese yhise armastuse t2histamine mitte paberimajandus :)
Parimate soovidega
Kairi
Meil siis kõik paigas peaagu väljaarvatud bänd :S
30.06.2012 on täpselt homme, et siis one year to go ...
mehe ülikond on ? et kas laseme teha või ostame..
minu kleit välja valitud ja õmbleja tegeleb sellega ning sama on ka pruutneitside ja mu pisitüdrukute kleitidega
sõrmuste ettekujutus ka olemas
värvideks siis oranž, must, hõbe ja mina ja lapsed valges
koht lepaninal
kirik häädemeeste miikaeli kirik
isamees maido nõlvak
video ja foto OÜ Saundland
Meik ja soeng tehakse seal...olen mõelnud paari tegija peale ..pean ainult välja valima
pruutpaar.ee teeb dekoratsioonide ja floristika :D
Hmm...minul on selleks ürituseks tehtud paks must kaust :D kus ära toodud teemade kaupa, mis on ja mis pole.,.mõtted, hinnapakkumised jne !
kutsed, kohakaardid ja väiksed mõtteterad...teeme ise
Kui soovite nooruslikku ja toredat pulmaisa, siis on õige valik Tõnu Einasto.
Kontakti leiab http://www.roomulabor.ee
olemas:
kuupaev :)
koht
kleit tellimisel, imeline charlotte balbier :)
pulmaisa
notar
kutsed (ingl k, eesti k tellin hiljem)
meik+soeng
favours
koduleht (inglastele info)
vaja orgunnida:
lennupiletid 2 korda (avaldused+pulm)
fotograaf ja ehk ka videograaf (pole veel otsustanud)
sormused (tean millised)
lilled (pole veel otsustanud tapselt, midagi lihtsat, metsalilli nait)
muusikud tseremoonija ajaks
dj ohtuks
lapse riided+kingad
mehe riided+kingad
ehted ja kingad omale
lastele kingipakid
menuud+muu stationary
ilutulestik (oleneb kas jaab eelarvest midagi jargi voi mitte :)
head organiseerimit koigile! x
Meil siis kuupäevaks 11 August 2012. Kohta ei ole suutnud veel otsustada. Kuna ise olen elanud Saaremaal ja see väga hingelähedane siis käibki otsing nii mandrile kui ka saarde. Raske otsustada. Ideid on palju. Nimekirjad on valmis, kutsed valitud. Kuid lugedes siin kirjutisi siis tundub nagu oleksin mahajäänud. Niigi tundub mulle juba, et aastast ettevalmistus ajast jääb väheks :) Sooviksin saada registreerijat peopaikka aga olen uurinud, et nende väljatuleku hinnad võivad olla väga kõrged. Peas tiirleb palju mõtteid loodame, et peagi saab segasumma peas selgeks pühitud :)
Pulmakoht peaks olema maalähedane. Saaremaal oleme silmapeale pannud Villale mis asub mereääres. Mandril ei oskagi kohta valida. Neid on nii palju. Kuid siinkohal peaks vast siiski arvestama kodulähedusega ehk siis Raplamaal. Teab keegi mõnd kaunist hubast kohta looduses?
Märge, et aeg lendab oli õige. Paarkuud kihlatud olemist on läinud linnutiivul ja kindlasti enne kui arugi saame on juba pulmapäev kohal :)
Edu kõigile pulmalistele ;)
Meie ka 2012 talvel, kõik juba peaaegu valmis mõeldud :)
Tere! Ka meil pulmad plaanis juunis 2012. Täpsemalt 30. juuni. Kihlusime 24. detsember 2010 :)
Meil on juba broneeritud mõis, kus toimub nii registreerimine kui ka pidu. Samuti on olemas pulmaisa ja registreerija. Praegu proovin leida sobivat floristi, bändi ja fotograafi. Mind paneb kõige rohkem praegu muretsema see, mis muusika peaks mängima tseremoonia ajal..kas kasutada sama bändi, mis peolgi või midagi muud (harf, viiul)..Oskab keegi soovitada, milline muusika oleks registreerimisel kõige sobivam?
Samuti tundub see paberite korda ajamine kohutav, sest ka meie puhul on tegu kakskeelse pulmaga.
Edu kõikidele pruutidele!:)
Liitun ka teiega.
Plaanis siis 2012 kevadel kui täitub 10 aastat ja 3 aastat kihlusest.
Korraldamisega veel algust teinud ei ole. Tundub, et sinna veel nii kaua aega ja et see organiseerimine nii keeruline ei olegi kuna tuleb väike üritus. Tean milliseid kutseid tahan, kus registreerimine ja pidu toimub, milliseid lilli ja kleiti tahan, mida süüa pakkuda jne.
Ka meie pulmapidu on plaanis 2012 ja seda juuli kuu 13 ndal päeval :) Koht on juba valimisel nimekirjad valmis ja ka palju muud korras ;)
Meie kuupäevaks saab 03.03.2012
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.