Pulmad 2012 - Lehekülg 3
112 vastust · leht 3 / 3
eeldatav kuupäev 21,04,2012
Mis teil praeguseks hetkeks olemas on?peokoht?fotograaf?pulmaisa?jm?
Nii mis meil siis olemas on ? :)
On olemas peokoht, fotograafid, florist, kleit, loor, välja on ka vaadatud kutsed ja sõrmused. Hetkel olen cateringi jahil ja teisipäeval on kohtumine ka pulmaisaga. Olemas on ka autojuht( minu kõige vanem vend) kes otsib ka sobiva auto :)
Siia neid kirjutades tundub nagu suurt polekski tehtud :) Ja aega ei ole enam palju jäänud ka .. Aga kõik liigub, seega pole hullu :)
Ühinen siis minagi :)
Nimelt pulmad on 22.06.2012.
Pm. on tähtsamad asjad paigas ja mõtted olemas, kuid siiski siin foorumis ringi liigeldes, tundub, et paigas ei ole midagi.
Peokoht-toitlustus-pulmaisa-fotograaf - olemas. Kirik väljavalitud, ootame vastust. Kindel soov,et kirik oleks puust, hubane ja väike (mahutada tuleks ca 60 inimest) ning ei asuks keset surnuaeda...Minu isiklik kiiks :)
Oleme mõelnud ka stiilipulmale...Seda aga peame veel seedima ja arutama pulmaisaga.
Ja loomulikult kõik väiksed nipet-näpet asjad on läbi mõtlemata...
Edu siis kõigile tulevastele abiellujatele :)
Heippahei k6ik kallid 2012 abiellujad :).
Meie päevani ongi jäänud 8 kuud ja nats peale. Oijaa... aeg ikka lendab kiiresti.
Nyydseks olen minagi pulmakleidi omanik. Mina sain oma kleidi kasutatuna ja julgesin ikka sellise lykke teha. Jäin siiski m6tlema, et 800- 1000 eurot kleidi eest, mida kannad 1 päeva on nats ikka palju makstud, kuigi seegi variant oli minul siiamaani olemas, kuni huvipärast läksin netist vaatma kasutatud kleite. Teine variant, et oleksin laenanud, kuid sellegi hind on pooled 6ige kleidi hinnast. Nyyd sain kleidi 250 euroga, mis oli endisel omanikul palutud 6mmelda ja material on t6esti kvaliteetne. Alati ei vea kasutatud kleidi ostmises, aga minul vedas! Säästsin palju raha ja see eest saame osta s6rmuse, kus on rohkem teemanteid :).
Meil on olemas peopaik ( + kylalistele öömaja), kirik, meie oma auto +(autojuht), kleit, kingad, mehe ylikond, florist, fotograaf, kutsed ... buss on tellitud sadamasse kylalistele vastu...
Pulmaisa kohapealt ma pean veel m6tlema, yhe inimesega käin hetkel läbi neid asju ja m6tlen siis, kas tahan ikka pulmaisa. Kuna meie pulmas on palju soomlasi, siis ongi nats raskem pulmaisa leid.
Dj ja v6ibolla bändi otsimine käib, hinnapakkumisi ootan veel :).
6nne, 6nne, 6nne k6igile ja kaunist sygist!!
Hei!
Minul sai täna paika pulmaisa - Peep Raun. Usun, et tegin hea valiku :) Veel mõtlen, et mis tema ansambliga saab, kas võtan selle või ühe teise laulja.
Käisin ka kirikus ära. Nüüd jääb pisut mõtlemist, et kumba valida kas Paulus või Peetri.
Need, kes kirikus pulmi peavad, palju teil sinna maksta tuleb - kirik, kirikuisa, orelist?
Meie hetkel seisame paigal, vaikselt küll tuulan internetis ringi,otsin ideid ajakirjadest ja pulmateemalistest filmidest. Nii raske on leida lugu pulmavalsi jaoks ja üldse ei suuda ma muusikalist poolt ära otsustada. Sain ühe hinnapakkumise muusikutele kabelisse umb. 500 euri ja tekkis küsimus kas 3 loo eest ei ole seda liiga palju? Kas keegi oskab soovitada mõnda viiulimängijat (ideaalne oleks koos klaveri või kitarriga).
Varsti teen koosoleku koos kõige lähedasematega ja paneme pead kokku ja 31 saame kokku pulmaisaga- loodan, et see tekitab selguse.
Mina olen kuulnud, et kirikule on antud vanas rahas 2000-5000kr (sellises vahemikus).
Kleidi otsimine on mul alles ees-enne proovima ei lähe kui ideaalkaal on käes :)
Siit lugedes tundub, et kõigil on nii palju juba tehtud, peab ka ennast kätte võtma ja tegutsema hakkama.
Edukat nädalat!
Ma siin ikka aeg ajalt loen ja imestan, et kõigil juba nii palju planeeritud. Kui hakata oma nimekirjale mõtlema, siis ega ma ka omadega päris maas ole:)
Olemas siis koht, fotograaf, florist, kleit disainimisel, sõrmused samuti disainimisel/kujundamisel vms. Kuna tulemas väike üritus ainult lähedastega, siis vaja veel kutseid ja mõne pisiasja unustan niikuinii ära:)
Päikest
500 eurot 3 loo eest on ikka kole palju.
Ning väike näide : Toom Kirikus abiellumine pidavat olema Tallinna üks kallimaid kohti ja vanas rahas 5000 krooni:)
Minagi võitlen oma kelidi mõtetega...Kaal ei ole ideaalne ja päris kakuke ka ei tahaks kleidis välja näha :D
Tuleb välja, et liiga palju on vaja veel teha :)
Aga edu kõigile:)
Tere!
500 eurot 3 loo eest tundub tõesti palju. Sõltub muidugi ka muusikute arvust ja sellest, kui kaugelt nad tulevad.
Nii et soovitan Sul kindlasti veel edasi uurida ja mujaltki hinnapakkumisi võtta.
Edu planeerimisel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
(muusika nii registreerimisele kui tantsuks)
500 eurot kolme loo eest kirikus on tõesti palju. Olen näinud poole väiksema raha eest suuri staare kirikus esinemas. Võin sulle soovitada akustilist kitarristi koos tšelloga. Võib-olla on kitarristil ka viiuldaja kaasa võtta aga koos tšelloga olen neid esinemas näinud. Väga ilus oli.
Loomulikult saab asju odavamaks, kui laulatusel esinevad sama ansambli liikmed, kes ka hiljem peoõhtut sisustavad. Kulutused on siis ju väiksemad.
Tervitades,
Panen teema lukku, läheb ikka väga pikaks. Avasin uue teema Pulmad 2012 vol.2.
Soovitan muuseas küsimusi teistes foorumi osades küsida, sest keeruline on vastuseid leida.
Tervitades,
Virgo
Pulmad.ee
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.