Pulmad 2012 - Lehekülg 2
112 vastust · leht 2 / 3
2012 mai ilmselt!
meil 2012 maikuu lõpp!
Ma sain oma kleidi kätte :) Imeilus.
Ma ka uurisin seda lk. ja tundus nii keeruline leida sealt see üks ja ainus kleit. Aga nii lahe, et sa oma kleidiga rahule jäid. Ise olen internetist tellimise suhtes väga skeptiline.
Nii vahva, et meid on siin juba päris palju. Ise olen vahepeal eemal olnud ning mind valdavad väga erinevad tunded. Kui kunagi olin kindel, et abiellun ühes ilusas Eestimaa mõisas (Vihula või Taagepera) siis viimasel ajal oleme hoopis uurinud erinevaid abiellumise võimalusi välismaal ning enamasti Itaalias ning täna saatsime ära ka esimese kirja ühele pulmakorraldusfirmale kohapeal. Usun, et nihutame ka oma pulmakuupäeva septembri peale.
Panin ka kõigi pulmakuupäevad teemasse kirja ja loodan, et Teil pole midagi selle vastu ning kui keegi on puudu või tahate midagi lisada siis andke palun teada.
Kõigile edu korraldamisega!
Olen ka mõnda aega ametis olnud kõige muuga ja kui hakkasin mõtlema, mida kõike tegema peab, siis tuli kergelt paanika. Minu kõige suurem hirm on see, et ma leian lõpuks koha, peopidamiseks ja kõigeks, mis mulle meeldib- ja siis ma jään ilma sellest. =( Sellest olen lausa õudukaid näinud =D
Aga täpsustan siis ära, et meie arvatav kuupäev on 10.08.2012
Tuleb jälle härjal sarvist haarata ja hakata tegutsema. =)
PS! Meil saab täna 5 aastat täis. =)
kaisime paar aastat tagasi pulmas sorrentos, registreerimine toimus imelises vaikeses courtyard'is linnakese sydames. vaga romantiline oli :)
Mul on ka mitmeid hirme, et ei näe oma pulmapäeval vapustavalt kaunis välja, et ei suuda ennast vormi ajada, et tants läheb sassi (me pole veel harjutamisega alustanudki:D), et paneme suure summa raha pulmadele ja ei tulegi selline pidu nagu meeldiks jne jne.
Aga järgmisel päeval kui paistab päike siis usun, et kõik saab olema lihtsalt fantastiline.
Mina olen nüüd kleidimoode uurinud ja isegi ühe paksu ajakirja soetasin endale....see saab üks paras pähkel olema....loodan, et asi laheneb nii, et astun poodi ja näen juba kaugelt oma kleiti ja see istub kui valatult:D
5 aastat on pikk aeg!aga kui mõelda, et vähemalt 10 korda samapalju on ees siis olete veel täiesti mesinädalate etapis!palju,palju õnne!
Meie tähistame oma õnneliku kooselu ametlikuks muutmist 14. juulil, 2012 :)
Koos oleme olnud peagi 6 aastat ning ettepanek tehti eelmise aasta jõululaupäeval.
Saanud innustust siinsest sagimisest, hakkasime ka tegutsema, nii et praeguseks on registreerimiskoht, paaripanija, peokoht ja toitlustaja olemas. Pulmaisa jaoks on erinevad variandid olemas. Bändi veel otseselt ei ole, aga sihime üht kindlat, kättevõtmise asi jällegi :)
Üldiselt üritame võtta vabalt ja mitte üleliia stressata - see ikkagi meie päev ja selle mõte on suurem kui kogu see pulmatrall kokku.
Õnne kõigile mõttekaaslastele! :)
Meil on ära bronnitud peokoht, nende poolt on ka söögid (joogid ostame ise). Registreerimise koht on eraldi, see aga, mis meil mõttes on, on alles valmimata, st ehitust alustatakse järgmise aasta varakevadel. Loodetavasti saab kõik õigeks ajaks valmis. Fotograaf on olemas ja mõned pisidetailid peo jaoks ka. Kleidi lasen õmmelda, sellega ka enam probleemi pole. Tarvis ainult mudel välja valida.
Kõige suurem mure on mul paaripanijaga. Kust ma leian hea tegija, kes on nõus Vooremaale välja tulema ja meid paari panema. Sellest saab veel suur töö. Muidugi tort ja muusika, meik-juuksur, mehe ülikond-kingad jms on ka orgunnimata. Õnneks praegu aega veel on, meie ilus kuupäev on 20.juuli 2012.
Õnnitlused "kaaskannatajatele"!
Mis hea koht see on, kus lastakse joogid "sisse tuua"? :) Meil ka peokohas toitlustus, aga traditsiooniliselt ei tohi me mitte midagi ise tuua, ja alkoholi hinnad on neil krõbedad..
Paaripanija koha pealt soovitan küsida Olavi Ilumetsalt - tema käib väljas ja väljastab ka abielutõendi, perbüroosse minema ei pea. Ainult ma ei tea tema distantsilimiiti - kas ta Vooremaale tuleb. Uurida võib, lisaks olen tema kohta ainult positiivset kuulnud. Kontaktid leiab kindlasti googeldades ja siin mingis foorumis jagati ka tema kontakte, otsides kindlasti leiab.
Ja ongi kuupäev paigas :) 2012maist sai ametlikult 27mai 2012 :) Koht on broneeritud,toit ja jook tellitud , nüüd meisterdan kutseid ja tuleb hakata paaripanijat ning pulmaisa ja muusikat otsima. Edasi siis juba lihtsam :)
Meil on saaremaal pulmad kuu aja pärast, aga mind huvitaks mis villa see mere ääres on? ;)
Mõnusat planeerimist kõigile! Meie hakkasime tegutsema alles jaanuaris pm ja nüüd kuu enne pulmi on kõik valmis. Ainus jama on see, et nüüd ma mõtlen juba üle, et äkki peaks midagi veel või mingi asja ära muutma :D Nt sõrmusepatju olen teinud juba 3tk :D Viimane meeldib mulle endale hetkel kõige rohkem ;)
Nii vahva....palju edu!
Kas tohib küsida kus te pulmapeo teete?
Meie pulm leiab aset 26.mail 2012.
Tulevase abikaasaga tunneme teineteist juba pea 15a, koos oleme olnud pea 3 aastat...08.11.2010 (mil ootasime poja peatset sündi) tegi mees üliromantilises Grand Rose Spaś mulle abieluettepaneku.
Hetkel olengi pojaga kodune ja hea rahulik pulmi orgunnida.
Hetkel olemas juba pulmaisa, peokoht(Pärnumaal), bänd....tegelen akt. kleidi otsingutega (lähen ka vist riski peale välja ja tellin netist).....valitud on ka pulmalill ja värvid, kutsed ja sõrmused (viimased tulebki ära osta, sets kullahind muudkui tõuseb).
Tervitusi kõigile:)
Sooviksin ka ühineda! :)
Meie abiellumise plaan on võetud 19.juuli.2012 (minu mehe vanemate pulma-aastapäev). Kihlusime juba 5 aastat tagasi, minu sünnipäeval. Meil on ka väike armas 4-aastane poeg.
-Palju palju armastust meie vahel, ümber ja sees- ..juba 6 aastat!
Hetkel on vaid palju mõtteid, pole üldse aega olnud uurida-puurida-broneerida. Loomulikult olen aga jõudnud ise vaadata pulmakleite, aga mul on ses suhtes jube endanäolised nõudmised. Ma loodan siiralt, et ma leian lõpuks oma.. või lasen siis teha! Mulle "kohutavalt" meeldib Tiina Talumehe disain - pits, pits!, PITS!.. eks näis, kas julgeme ja saame raha nii palju kleidi alla paigutada. Üritame mõelda kaine peaga, aga meil ilmselt tulevad suured pulmad, meil on nii palju armastusväärseid sõpru ja tuttavaid ning minupoolne suguvõsa on suhteliselt suur. Oleme teinud 2 nimekirja, ühes on 90 inimest, teises 120 inimest. Dilemma ees, aga küll me otsusele jõuame. Oleme ka (loodame, et kindlalt) otsustanud, et me ei taha lõputut süldipidu vaid südamlikku, kaunist, meeldejäävat päeva ja osaliselt ka ööd, kusagil kaunis kohas, mis sümpatiseerib meile täielikult!
Mulle meeldivad kohad nagu Sausti mõis (see on jääb meie kodu lähedale, oleks hea poe korral, kui me ei plaani majutada inimesi).. aga kas nad võtavad nii suurt pulma, ei tea. Samas oleks imeilus õue peal seda korraldada, suure valge telgi all... kuhu mahuks kindlaist palju rahvast, seal on väga kena mõisa aed.
Vihula on samuti meile meeltmööda. Aga eks me mõtleme veel, vaatan, et kõik räägivad, et hilja juba kohti otsida... loodan, et meie 19.juul.2012 NELJAPÄEV annab vähekenegi eeliseid, kuna sel päeval üldiselt pulmi väga ei peeta. Loodame....
- Palju õnne kõigile minu poolt ning põnevat ja kordaminevat planeerimist imelisteks pulmadeks! :) -
Ka meie ühineme - Meie päev siis 06.02.12 :)
Ühinen - 07.09.2012
Vahepeal on nii palju muutunud....planeerisime oma pulmi Itaalias, saatsime maile, otsisime ilusaid peokohti ja unistasime kuidas kõik võiks olla. Valisime sihtkohaks Toscana ja soovisime pulmapidu ühes ilusas villas, mis mahutaks enamuse meie külalistest.
....aga umbes nädal tagasi mõtlesime uuesti ringi, et abiellume siiski kodumaal ning ei hakka oma pulmi nii keeruliseks ajama. Usun, et pulmad romantilises Itaalias oleksid fantastiliselt ilusad ja meeldejäävad aga sobivad pigem sellisele paarile kes on suured
orgunnijad.
Kui kihlumise hetkel oli meil aega maa ja ilm mõelda ja unistada ja ka mitu korda ümber mõelda siis nüüd kui meie päevani on aega veidi rohkem kui 10 kuud tundub, et juba on kiire.
Miks mulle nii tundub?
Hakkasime maile saatma ja esimene vastus tuli selline, et kahjuks olen juba sellel päeval broneeritud.
Siis läks punane tuli põlema ja hakkasime kiiruga oma lemmikutele kirjutama ning õnneks saime ka positiivseid vastuseid.
Mida me veel teinud oleme?
pulmavärvid- roosa ja sinine (sinine on kabel kus abielluda tahame)
pulmanimekiri-enamvähem olemas ning umbes 55 külalist (+-5 inimest).
eelarve- olemas ja kogumine käib täies hoos. (ühtegi laenu me ei võta ja 1/3 summast on meil juba koos).
pulmakoht-eelbroneering tehtud ning varsti läheme uuele kohtumisele, et täpsemalt asju paika panna ning saame piiluda ühte pulma.
majutus-majutame külalised peopaika
pulmaisa-eelbroneering tehtud
fotograaf-eelbroneering tehtud (on plaanis teha kihlusmisaegne fotosessioon, mis otsustab lõplikult fotograafi valiku)
ideed-olen ostnud mitmeid pulmaajakirju ja raamatuid
vorm- alustasin trenniga (käin peaaegu igapäev jooksmas või treenin kodus).
Kuidas teistel pruutidel läinud on?
Parandan kuupäeva ! Meie eriline päev on 11. august 2012 :)
Edu kõigile korraldajatele!
Olen suhteliselt uus siinses keskkonnas ja tulingi infot hankima meie tulevaste pulmade tarbeks:) Need toimuvad siis 12.05.12,plaanis midagi pereringis,kuna rahaga kitsas.Ettepaneku tegin mina,mitte mees sest muidu oleksin seda vast igavesti oodanud:D
Olen ainult siinset foorumit uurinud,oma visiooni kujundanud kuid midagi bronninud ega ostnud veel pole,ei teagi kas teen õigesti kui ootan aasta lõpuni ja siis midagi mõtlema hakkame,kas jääme hiljaks? Nagu mainitud-väike pulm pere ringis(registreerimine Tallinna Õnnepalees+Viljandi kylje all 1 pubi mõlgub mõttes,kuna enamus sugulasi sealkandis) ja pulmareisi ei toimu.
Soovin kõigile teistele õnne ja jaksu korraldamises,et närvid ikka vastu peaks:)
Tere!
Palju õnne Teile!
Ruumi soovitan küll üsna varakult ära broneerida, sest muidu hiljem võivad kohad juba kinni olla.
Ja kui Teil peaks olema plaanis kas bändi või pulmaisa tellida, siis ka nendel võivad ajad üsna vara kinni olla. :)
Edu planeerimisel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Suured tänud!
Koht kus pulmapidu peame saab olema suht sellises kohas kus elavad vaid kohalikud inimesed ja seal pole nagu väga palju broneerimisi( pubi asub Suure Jaanis,väga väike koht:D),pulmaisa meil vist ei ole ja bändi me ka vist ei telli kuna inimesi ju kõigest 20 ringis:) Lihtne tähistamine minu ja minu kihlatu pere ringis. Raha pole just väga priisata.
Aga kuna see ju meie päev siis mina ei salliksi suuri pidusid kus sõbrad-tuttavad täis sööta-joota. Seega mina olen meie plaaniga isegi väga rahul,milleks raha raisata pulmade epale kui saab selle hoopis reisi peale panan,et ka meie pisipoja saaks tulla kaasa:)
Tere
Palju,palju õnne, lisasin Teid ka pulmanimekirja.Mina soovitan hakata juba vaikselt mõtlema ja võibolla eelbroneerima ja kui päris kõiki tegijaid ei plaani võtta siis hea fotograaf peaks kindlasti olema.
Just arutasin asja täna oma kihlatuga,leppisime kokku esialgu, et pulmaisa on vast 1 meie sõpradest kes ka tema parima sõbra pulmas samas ametis oli ja hakkama sai:D Fotograaf on vast olemas,piltidest ei kavatse ma loobuda,need on ainukesed mida saaks teistele näidata, kes ise kohal ei käinud. Koht on mõeldud ja me ei usu, et keegi seda kohta samal ajal kasutab kui meie,sest see hoone pole kasutusel igapäevaselt(üks seltsimaja, mis enamuse ajast seisab kasutamata).Kuid nagu ikka võivad asjad käigu pealt muutuda,ise hetkel vist peame esialgset ilusat kuupäeva 12.05.12 muutma päev varasemaks sest meie päev oli laupäev ja Viljandi PSA ei ole avatud laupäevasel päeval. kahju muidugi sest just ilusa kuupäeva pärast ta valisime ,sest teadsime, et tahame mais abielluda:(
On kellegil kogemusi Viljandi PSAs,sõpradel-tuttavatel? Või ehk 1 kysimus oleks kleidi valdkonnast.Leidsin sellise koha nagu wholesale-dresses.net või kuidas seda kirjutati,kas sealt tellimisega läheb kaua aega ja kas lisandub mingeid tasusid peale kulleri omasid?
Meie valisime oma tähtsaks päevaks 13. juuli 2011. Koht sai meil nüüd lõpuks valitud ning broneeritud. Meil läks sellega ikka väga kaua, 2 kuud nimelt. Pulmad tulevad rahvusliku alatooniga.
Nimekiri on koostatud, kutseid juba meisterdan.
Kleite olen käinud vaatamas ja proovimas, kuid mitte ükski ei tundunud õige, seega otsustasin ise kleidi õmmelda ja pealisriiegi on juba ostetud.
Palju õnne kõigile ja püüdkem asja rahulikult võtta;)
Tere kõikidele
Meie abiellume 11.08.12. Hetkel on meil broneeritud mõis, bänd, fotograaf (viimane saada olev suve aeg antud fotograafil) ja catering. Ja kirikuõpetajaga on räägitud, et kui jõuluks koju siis läheme jutule ja pabereid ajama.
Ma olen kõik suures hirmus teinud, sest mitmed fotograafid olid juba nädalaid tagasi suveks ära broneeritud. Ma ei oleks kunagi arvanud kui raske on pulmi korraldada! Nii, et edu kõikidele!!! Me oleme juba nii eelarvest kui ka külaliste arvult nii üle, et ei tasu enam meenutadagi algseid plane.
Küsimus oleks aga:
a. Ega keegi ei oska öelda kas välismaised dokumendid mis registreerimiseks tuleb esitada (sünnitunnistus, certificate of no impediment) tuleb ka ära tõlkida? Keegi ei oska meile täpselt midagi öelda selle kohta. Kõik on apostilleeritud.
b. Ega keegi ei tunne/tea/oska soovitada viiuldajaid meie registreerimise ajaks mängima?
Suured tänud,
t/
Tere kõikidele
Meie abiellume 11.08.12. Hetkel on meil broneeritud mõis, bänd, fotograaf (viimane saada olev suve aeg antud fotograafil) ja catering. Ja kirikuõpetajaga on räägitud, et kui jõuluks koju siis läheme jutule ja pabereid ajama.
Ma olen kõik suures hirmus teinud, sest mitmed fotograafid olid juba nädalaid tagasi suveks ära broneeritud. Ma ei oleks kunagi arvanud kui raske on pulmi korraldada! Nii, et edu kõikidele!!! Me oleme juba nii eelarvest kui ka külaliste arvult nii üle, et ei tasu enam meenutadagi algseid plane.
Küsimus oleks aga:
a. Ega keegi ei oska öelda kas välismaised dokumendid mis registreerimiseks tuleb esitada (sünnitunnistus, certificate of no impediment) tuleb ka ära tõlkida? Keegi ei oska meile täpselt midagi öelda selle kohta. Kõik on apostilleeritud.
b. Ega keegi ei tunne/tea/oska soovitada viiuldajaid meie registreerimise ajaks mängima?
Suured tänud,
t/
Meie broneerisime täna kabeli ära...hetkel on broneeritud siis peokoht, kabel,pulmaisa ja fotograaf.
Trenniga läheb ka päris hästi, aga 3 kilo on veel minna :D
Reedel sõidame uuesti oma peokohta asju arutama, sööki proovima ja ümbruskonnaga tutvuma.
6nne k6igile!!
meie oleme nii algelises faasis... aga s6rmuseid käisime uurimas... ja pulmaisa ja esinejaga ja esialgse pulmakohaga on ka yhendust v6etud.... nyyd ootame vastuseid. samas pulmariietega on ok. teame kust saame. vähemalt seegi hea. floristiks tahan kindlasti oma klassi6de, kes teab oma tööd.
pulmad tulevad siis peale 20 juulit 2012
Triinole!
Inglise-ja venekeelseid dokumente tõlkima ei pea, kõik muudes keeltes dokumendid tuleb lasta ametlikult tõlkida.
Ait2h :)
suured-suured t2nud. Ma olen seda sama teemat juba n2dalate kaupa uurinud.
t.
Aeg liigub tõeliselt kiiresti. Enam ei olegi aastat jäänud ja Meie päev ongi kohal.
Tehtud on siis: Koht on broneeritud, florist samuti. Leidsime ideaalsed fotograafid. Värvid otsustatud (Valge ja lavendel). Eelkutsed on ka saadetud (Kuna minul on tuttavaid välismaal, siis peavad nad pikalt oma reisi etteplaneerima). Kutsed ka väljavalitud, kuid nende tellimiseni on veel aega.
Asjad edenevad ja igakord kui tegelen korraldamisega ei jõua ma ära oodata milla see ükskord käes on.
Kirjeldamatu tunne! :)
Palju edu ja jõudu kõigile planeerijatele! Et teie päev oleks maagiline!
Palju palju õnne Teile!!!
Ja edu planeerimisel!
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
(muusika nii tantsuks kui registreerimisele)
:) muutused eriti teretulnud pole, kui kysimus on pulmades, kuid siiski seda juhtub pea k6igil. Seet6ttu ongi hea, et aega v6etakse vähemalt aasta.
Meil on plaanid pysinud omas paigas. Pulm on ka segapulm ( Soome, Eesti)
Kiriklik laulatus toimub 30-dal. juunil 2012 Tallinna Toomkirikus ja seejärgne pidu Viimsi peokeskuses.
Värvid meil on valge ja roosa. Kuna Viimsi peokeskuses on selline nö. " romantilist h6ngu" valgus, siis heledad lilled toovad nats särtsu peoruumi.
Kylalisi on 40+ ..( k6ik on väga, väga lähedased inimesed) ja pooled neist saavad öömaja peokeskuse hotellis, kus on 10 tuba ja igasse mahub 2. Ja arvatavasti kaugemalt tulijad ehk siis soomlased saavad öömaja meie poolt. Eestlased peavad ehk ise saama öömaja, kes ei ole Tallinnast.
Fotograaf on eelbroneeritud.
pulmaisa me ei taha... kuid on meil yks inimene, kes aitab nats vedada pidu.
Kleiti on proovitud... k6ik kleidid, mida käisin proovimas, neid oli vähemalt 7 ja k6ik oleksin tahtnud kohe, kohe kaasa v6tta :D lihtsalt sain nii hea tunde, et pole probleemi kleidi leidmisega :) !! Kuid kahtlen veel, kas rendin v6i lasen 6mmelda.
Meie butjetti on täitsa ok, kuskil 5000 euri ja kindlasti kulusid tuleb veel, aga mitte oluliselt karm. Ja yle poole rahast on juba kogutud pulmakontole. Ja muidugi pulmareis on teine suur asi ja sinna läheb ka kindlasti sama palju, kui pulmadele.
Kutsed on peaaegu valmis, teen ise ja olen hullult rahul, et ikka otsustasin ise teha. Sain odavalt ja lihtsa vaevaga kaunid kutsed :)!
Vormist rääkides, siis 6nneks, et veel on aega. Aastatagusest synnitusest olen taastunud ja 5 lisakilo kadusid juba sel kevadel. Olen super vormis, aga pulmadeks pean olema veel paremas vormis, ehk siis 2 kg peaks äkki ära kaotama :).
Dokumentidega hakkame tegelema jaanuaris, kuna need ei tohi olla vanemad, kui 6 kuud. Ja neid ikka jagub... k6ik peab apostillima ja m6ned veel notariaalselt t6lkima ja kinnitama... oiii kurjam :D palju s6itmist Eestisse. Aga oma valik meil see oli ja see ongi super valik :))!!!
Päikest teile k6igile ja edu, edu, edu ja mitte eriti suurt stressi korraldamise osas :) !!!
:) muutused eriti teretulnud pole, kui kysimus on pulmades, kuid siiski seda juhtub pea k6igil. Seet6ttu ongi hea, et aega v6etakse vähemalt aasta.
Meil on plaanid pysinud omas paigas. Pulm on ka segapulm ( Soome, Eesti)
Kiriklik laulatus toimub 30-dal. juunil 2012 Tallinna Toomkirikus ja seejärgne pidu Viimsi peokeskuses.
Värvid meil on valge ja roosa. Kuna Viimsi peokeskuses on selline nö. " romantilist h6ngu" valgus, siis heledad lilled toovad nats särtsu peoruumi.
Kylalisi on 40+ ..( k6ik on väga, väga lähedased inimesed) ja pooled neist saavad öömaja peokeskuse hotellis, kus on 10 tuba ja igasse mahub 2. Ja arvatavasti kaugemalt tulijad ehk siis soomlased saavad öömaja meie poolt. Eestlased peavad ehk ise saama öömaja, kes ei ole Tallinnast.
Fotograaf on eelbroneeritud.
pulmaisa me ei taha... kuid on meil yks inimene, kes aitab nats vedada pidu.
Kleiti on proovitud... k6ik kleidid, mida käisin proovimas, neid oli vähemalt 7 ja k6ik oleksin tahtnud kohe, kohe kaasa v6tta :D lihtsalt sain nii hea tunde, et pole probleemi kleidi leidmisega :) !! Kuid kahtlen veel, kas rendin v6i lasen 6mmelda.
Meie butjetti on täitsa ok, kuskil 5000 euri ja kindlasti kulusid tuleb veel, aga mitte oluliselt karm. Ja yle poole rahast on juba kogutud pulmakontole. Ja muidugi pulmareis on teine suur asi ja sinna läheb ka kindlasti sama palju, kui pulmadele.
Kutsed on peaaegu valmis, teen ise ja olen hullult rahul, et ikka otsustasin ise teha. Sain odavalt ja lihtsa vaevaga kaunid kutsed :)!
Vormist rääkides, siis 6nneks, et veel on aega. Aastatagusest synnitusest olen taastunud ja 5 lisakilo kadusid juba sel kevadel. Olen super vormis, aga pulmadeks pean olema veel paremas vormis, ehk siis 2 kg peaks äkki ära kaotama :).
Dokumentidega hakkame tegelema jaanuaris, kuna need ei tohi olla vanemad, kui 6 kuud. Ja neid ikka jagub... k6ik peab apostillima ja m6ned veel notariaalselt t6lkima ja kinnitama... oiii kurjam :D palju s6itmist Eestisse. Aga oma valik meil see oli ja see ongi super valik :))!!!
Päikest teile k6igile ja edu, edu, edu ja mitte eriti suurt stressi korraldamise osas :) !!!
Ühineksin ka teiega. :)
Pulmad plaanis 17.03.2012
Meil siis praeguseks olemas:
kindel külaliste nimekiri, õmbleja, registreerija, sõrmused, fotograaf, peokoht, pulmapiigad (pulmaisa asemel), bänd.
Aga teha on tegelikult veel nii palju... praegu küll tundub, et küll aega veel on, aga tegelikult on pulmadeni vähem kui pool aastat.
Palju õnne ka kõigile teistele, kes abielluvad aastal 2012 !
Tervitus Kõigile Pruutpaaridele 2012!
Meie pakume väga soodsat võimalust tähistamaks Teie tähtsündmust hea pulmakorraluse ja sündmusekohase laiahaardelise muusikaga tseremooniateks, taustaks,originaalseteks tantsumängudeks ja tantsuks. Lähemalt vaadake peovanemheino.blogspot.com.
Tervitus Heino-
Ma käisin su blogi lugemas, aga ma ei saa natuke aru, et kust need noorpaarid sealt seda va soodsat võimalust jne jne leiavad või kus see seal on ? Soodne võimalus on alati võrreldes millegagi. Näiteks, et see kuu on minu hind ainult 100 eurot (tavaliselt on mu hind 400 eurot).
Kui seda soodsat võimalust ei ole seal, ei saa sa seda ka nii siin kirjutada, sest see on vale ju ? Leidsin ainult et sinu hinnavahemik on 350 kuni 650 euroni ? Nii, kas siis praegu teed sa ainult 350 euroga ?
Äkki sa aitad ja nõustad noorpaare siinasamas foorumis (kõige hullemine häirib potensiaalseid kliente/noorpaare see, kui foorumisse kirjutatakse teemast kõrvaleminevat ja väga otsest reklaami) ?
Pulmad.ee ei ole midagi selle vastu, et sa siin sõna võtad - aga palun võta nüüd natuke rohkme sõna kui ainult "tule minu lehele".
Tervitades,
Virgo
Meie osalesime pulmad.ee kokkutulekul vihterpalu mõisas ja saime palju infot. Väga hea üritus oli.
Hetkel tegelen aktiivselt pulmadekoratsioonide ja lilleseadetega....ühes olen kindel, et mingeid kompositsioone ma ei taha...pigem ilusad romantilised õied vaasides.Ja mõned kodulehed ehmatavad mind lausa ära, sest matuse ja pulmadekoratsioonid on väga sarnased...tekib küsimus kas pruudid ise küsivad selliseid kimpe ja pärgi või meie lilleseadjad ei suuda ajaga kaasa tulla.
Mind on ära kohutanud ka lood hallitavatest tortidest, kuivast pardist (sest seda pidi olema kõige raskem valmistada) ja muudkui kasvav pulmaeelarve.
Esimene kohtumine fotograafiga on tehtud...supper,supper inimene, mis ongi kõige olulisem kriteerium meie jaoks, et tegija inimesena meiega sobiks ja klapiks (loomulikult valime vaid tasemel tegijate seast). Vähemalt midagi positiivset.
Muusika on üks suur küsimärk, sest variante on nii palju ja registreerijat meil ka ei ole, sest soovitud inimene (Olavi Ilumets) on kahjuks sellel päeval kinni.Kas oskate äkki kedagi soovitada?
Kuidas Teil läinud on siiani?Enam ei olegi aastat vaid kuud...meil 10 kuud pulmadeni.
Esimese alternatiivina Olavi Ilumetsale soovitan uurida, kas ja mis tingimustel saaks abiellumise tseremooniat läbi viia Allan Taruste (http://pulmad.ee/perekonnaseisu-ametid/allan-taruste). Ka Valga ja/või Võru pereseisuametitest on korraldatud väga sümpaatseid abielusõlmimisi väljaspool nende oma ametiruume.
Loodan et leiate omale parima valiku elu oluliseimaks hetkeks!
Anti Einpaul
http://www.anti.ee
Kleit!
Iga pruut soovib sellel erilisel päeval olla printsess. Tihtipeale nii filmidest kui ka inimestelt olen kuulnud :"Oma kleidi tunned ära". Pole sellele mõttele kunagi keskendunud, kuni praeguseni.
Üks laupäev läksime peigmehega ja minu sõbrannaga Tallinna kolama. Välkotsusena sai mõeldud, et võiks ju kleiti proovima minna, kuna mul reaalselt vaba aega napib siis kasutasin seda hetke ära. Mehe saatsin sõbraga kohtuma ja sõbrannaga läksime mööda salonge kolama. Juba esimeses poes hakkas silma imeilus kleit, kuid tunne ei olnud päris see. Proovisime paari veel ja liikusime edasi.
Järgmises salongis (pean rõhutama, et tunne oli nagu filmis ja teenindus SUPER) proovisin ligi 10 kleiti võibolla, ajataju ja lugemine kadus :))
Kõik olid ilusad kuid ükski ei tundunud eriline. Ja lõpuks vaatasin mannekeeni seljas olevat kleiti ja ütlesin, proovime seda! Nii kui selle selga sain jooksid reaalselt külmavärinad üle kogu keha ja pisar tuli silma. Siis sain teada mida tähendab "SEE TUNNE". Mina olin oma kleidi ära tundnud. Ka minu ekstra kriitiline sõbranna poetas pisara, ilmselgelt oli valik õige :)
Tänu suurepärasele teenindusele tundisin end erilisena. Kleit sai pandud veel sobima kimbu, peigmehe ja pruutneitsidega ka. Kõik on perfektne!
Seega neiud! Olge kannatlikud, te tunnete oma kleidi ära!
Infoks veel, et salong oli Anna - bella salong! soovitan ;)
Mina soovitaksin lilleseadjatest ühendust võtta Ahti Lyra´ga (http://www.lilleait.ee), kellega olen kunagi koostööd teinud (ligi 4 aastat). Rääkida talle ära oma nägemus ja soovid lilledest ning see, mis ta välja pakub ja teostab on tõesti väga-väga ilus ja stiilne ning ainulaadne.
Omalt poolt saaksime abiks olla pulmatordi valmistamisel ning anda kindlustunde, et tegu ei ole hallitava tordiga :). Lisaks vajadusel saame pakkuda ka muu cateringi/toitlustuse osas abi.
Tõesti, parti on väga kerge ära rikkuda valmistamisel... seda toorainet peab erilise oskusega töötlema.
Nii tore, kui kaks inimest on ühise tee leidnud ja soovivad selle ka registreerida ning seda pulmapeoga tähistada sõprade ja pereringis.
Suured tänud soovituste eest. Sirvisin tortide pilte ja need on teil väga ilusad. Tekkis küsimus kas on võimalik ka proovitükke tellida ja millistel tingimustel?
Nii lahe...palju õnne selle imelise leiu puhul! Loodan, et tunnen enda kleidi ka ära...igaljuhul enne ei osta kui mingi eriline tunne tekib:D
Päris tihti tellivad pruutpaarid väikseid proovitorte/proovitorditükke, et ikka lõplikus valikus kindel olla. Palun saada mulle oma e-mail aadressile [e-post peidetud], vastan tingimustest siis lähemalt.
Võtan ka end rivvi.
Oleme koos olnud pisut üle 4 aasta. Siinseid kooselusid vaadates siis üsna rohelised :) Kuuae ga tagasi sündis perre ka pisipreili. Sõrmuse sain sõrme see laupäev kui meil täitus 4 a.
Kuupäevaks on 14.07.2012. Algul tundus, et aeg terve maa ja ilm aga siis tuli hull tuhin peale ja tahtsin pisut organiseerima ja maad uurima hakata. Siis selgus, et oi, vaikselt kiire juba kuna pulmaturul käib tihe rebimine pulmaisade ja muusikute jms pärast :) Ja nüüd siis täie hooga korraldangi pisikese preili kõrvalt.
Ainus, mis praegu on kindel, on peokoht ja seda ei võeta kindlasti mitte ka ära :) Tahan peo teha oma koolis, kus käisin esimesed 8 aastat. See on selline armas mõisakool. Täna sain ka põhimõttelise nõusoleku. Olen aastaid unistanud, et kui teen pulmad siis just seal. See on nii kaunis kant.
Hetkel otsin siis muusikut ja pulmaisa. Kas keegi oskab soovitada ehk kaks ühes varianti? Samas kardan, et selline variant ei ole hea kuna siis kannatab emb-kumb pool. Seega uurin maad ikka mõlemal turul eraldi edasi.
Kas keegi jagaks oma listi asjadest, mida vaja korda ajada? :)
Tartukad, äkki teeme väikse kohtumise ja arutame nö. naised omavahel pisiasju, saame ehk uusi ja huvitavaid mõtteid!
Palju,palju õnne sulle!!!4 aastat on piisavalt palju, et pulmi planeerima hakata (meil täitub ka kohe 4 aastat) ja veel piisavalt vähe, et ei teki selliseid mõtteid, et ah mis me enam nüüd juba nii kaua koos ka olnud ja kui siiani polnud paberit vaja siis pole ka edaspidi (kahjuks kuulen liiga palju sellist lauset).
Tegelikult on juba päris kiire jah :D...paljud head tegijad napsatakse juba enam kui aasta ette.
Väga armas idee abielluda oma vanas koolis!Mina soovitaksin pulmaisa ja muusikud ikka eraldi võtta, sest mõlemad on väga olulised ja kaks ühes variandiga kannatab vahepeal üks ja siis jälle teine. Samas usun, et parem võtta üks hea tegija kui kaks halba :D
Lisan Sind ka abiellujad 2012 listi kui sa vastu pole!
No meil täitub märtsis 3 aastat alles :)
tere!
kui varakult peaks üldse avaldused registreerimiseks sisse viima? :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.