Pulmad 2013 - Lehekülg 3
132 vastust · leht 3 / 3
Oh jummel, kõik planeerivad pulmi juba eelmisest aastast :D Mina võtsin nüüd paar nädalat tagasi. Leidsin paar peokohta, pulmavana leidsin 2 päevaga ja peale esimest kohtumist oli selge et tema just peabki olema meie pulmavana. Bänd on valitud aga pole nendega veel ühendust võtnud aga olen täiesti kindel et nad vabad sest ei ole nii ülemõistuse pop bänd :D Fotograafiga sain kaa jutule, üks vana klassiõde hobbi korras fotograaf, tal oli hea meel et lubame tal meie pulmade peal nö kätt harjutada. Külalisi kokku koos meie ja lastega täpselt 100. Kurb aga pea 20 inimest kärpisime täitsa julmalt külaliste nimekirjast välja sest peokohta lihtsalt ei mahu üle 110 inimese ja ma ei taha et kõik nagu kilud kokku pressitud laua taga oleks. Menüü on paigas, peab veel peokohaga läbi rääkima hinnas sest nende hinnakiri vastab konkreetsest tallinna vanalinna hindadele, kuid koht on 70 kiltsa tallinnast väljas. Kleidi valisin välja netist, hind sobib aga enne käin ikka poodides natuke proovimas mis lõige ikka kõige paremini mulle sobib. Mehe ülikonna pärast väga ei muretse, ei hakka mingit väga uhket ülikonda tellima. Püüame hakkama saada vähe tavalisemaga mida siis ka hiljem saaks kanda. Sõrmused laseme teha sest kodus kulda ja valget kulda üsna palju mis katki või enam ei kanna. Joogid kaa enam vähem tellitud, loodan vaid et kogustest jagub :D Kutsed meisterdab mu kallis ema kes on väga osav oma pisikeste näppudega. Tema teha jääb ka pulmalipp, ametimärgid ja ilmselt kohakaardid kui me üldse teeme kindlate kohtadega, ilmselt jagame sugulased ühelepoole laua tiiba ja sõbrad teise sest neid on enam vähem pooleks. Ühesõnaga tundub et 2 nädalaga olen suht koht kõik olulise paika saanud. Nüüd vaid tuleb oodata õiget aega et siis viimased detailid paika panna.
Igatahes kõigile abiellujatele palju palju õnne!
Pole ammu siia sattunud. Vahepeal oli pikk paus ja kuidagi ei suutnud oma mõtteid pulmade lainele suunata. Aga nüüd viimastel nädalatel on üsna mitu asja paika saadud. Hetkel ongi veel jäänud registreerija ning peokoha dekoratsioonid ja lilled. Peokoht olemas, fotograaf ja pulmaisa broneeritud, juuksur ja meik broneeritud, kleidi tegijaga aeg kokku lepitud. Ühele peokorraldajale kirjutasin ka nende dekoratsioonide ja lillede osas, aga neil ajad üsna täis juba. Osaliselt teen ilmselt ise ka. Ja no igasugu muud detailid, sh meespere riided on ka täitsa puudu alles. Aga küll jõuab. Mul hea meel, et nüüd saangi detailide peale mõtlema hakta, sest suures plaanis asjad paigas :)
Kõik täitsa vaiksed siin. Käisime täna mehega Kullasepa tänaval sõrmuseid tellimas. Täitsa oma disain, selliseid pole veel kellegil näinud. Olin valmis üle 300 euri töö raha maksma sest seal ikka natukese keerukust ja lisaks soovisime minu sõrmusele väikest kivikest kaa peale. Peale pikka vestlust oli kullasepaga kes oli ülimalt sümpaatne inimene ütles ta hinnast 130 euri kokku + 20 kui selle kivikese kaa paneme aga seda teeme siis kui sõrmused valmis ja proovimas käidud. Mul vajus suu sõnaotsest mõttes lahti et kas tõesti nii odav :D Olen praegu üli õnnelik, see 150 euri pulma eelarvest on ikagi arvestatav summa. Igatahes kellel vähegi vana katkist kulda kodus on, siis on igati mõistlik lasta sõrmused kullassepal teha sest olgem ausad, sõrmuste hinnag on ikka ulmelised. Sellised mis meile mõlemale meeldisid algasid poes u 5-600 eurist tk. Eks aprillis kui sõrmused kätte saame oskan öelda kui rahul me nendega olema. Praegu küll olen üli õnnelik sellise hea hinna pärast :D
Mina tahan ka :P aja meees juba hoiab raha pulmadeks, teeme kyll väikse registreerimise kuna mõlemal teine abielu ;)
ning vaatan sõrmuseid igalt poolt ja jäi suu lahti nii kallid kas tõesti ei saa alla 150euro midagi :O
Vaikne on siin jah. Ma olin kõikide tegijatega juba kokkulepped teinud, aga just sõrmused olidki veel puudu. Laseme ka teha ilmselt. Valisin juba kullasseppa ka ja lähiajal võtan temaga ühendust. Vähemalt osa kulda peaks meil endal olemas olema. Kleidi tegijaga sain eelmisel nädalal esimest korda kokku. Igatahes asjad liiguvad ja positiivne ärevus on hetkel sees, kuigi pulmad alles augusti alguses :)
Meil samuti kõik suuremad asjad varakult broneeritud. Eelmisel nädalal said ka kutsed, kingilaegas ja külalisteraamat tellitud.
Kleidi valisin eelmisel kuul salongist välja ning plaanin minna aprillis tellima ja kätte peaksin saama hiljemalt juuni alguses.
Paar nädalat tagasi istusime ka pulmaisaga maha ja arutasime läbi mängud jms. Täpsema päevaplaani paneme paika ilmselt umes paar kuud enne pulma. Hetkel kõige suurem mure registreerimisega, mis toimub meil Tallinnas Õnnepalees. Kuna seal saab alles 3 kuud varem ju avaldusi sisse anda, siis ongi lahtine veel täpne tseremoonia aeg, millest sõltub kogu päevaplaan. Õnneks pole see aeg kaugel enam, juba kuu pärast saame minna avaldusi viima ning seejärel ka kõigi tegijatega (pulmaisa, peokoht, catering, bänd, juuksur) päevaplaanid paika panna.
Väike ootusärevus hakkab juba vaikselt sisse tulema :)
Meil varsti minek õnnepaleesse avaldusi andma, 5ndal aprillil :) ehk pulmadeni natukene üle 3me kuu jäänud, hakkab kergelt närv sisse küll tulema. Aga ma tahtsin tegelikult küsida, et mind hakanud need pisiasjad häirima ja näiteks toolikatted on mulle üheks peavaluks. Kuna mulle ei meeldi sellised katted, mis üleni katavad tooli ära, vaid tahaks et tooli jalad oleks alt paista ja lips oleks ka seljapeal. Aga no ei ole suutnud leida, kus saaks selliseid rentida? Äkki keegi oskab aidata või kuidas teised endale toolikatted tellinud on või plaanis ise teha ? :) Mul pea täiesti tühi :D
Leidsin sellise pakkumise: http://buduaar.ee/Turg/Kuulutused/kuulutus/352503/m-universaalsed-toolikatted
Ise õnneks ei pea sellega pead vaevama kuna peokoht pakub toolikatteid ja ka lipsukesi, mis juhtusid olema täpselt meie pulmavärvis :)
Esimesed suvel abiellujad peaksid nüüd vist juba alustada Õnnepaleesse avalduste viimist. JAgage kogemusi, kuidas läks? Kas saite oma soovitud ajad, oli palju rahvast jne...?
Ise võtame selle teekonna ette 22.04, seega natuke peab veel kannatama.
hei hei :) olen siin foorumis uus:)
meie hakkasime ka alle nüüd pulmi planeerima :D oleme olnud koos juba 5 aasta ja peres kasvab kaks põnni,kihlusime 22.märts.
pulmad plaanime teha augustis :)
Meil veel avalduste esitamiseni kuu aega, aga peame selleks kodulinna minema.
Igasugused toolikatted ja muud dekoratsioonid hetkel veel puudu, kuigi mõtteid on.
Kas teil kutsed juba jagamisel?
Avaldused said esmaspäeval täidetud ja kutsed said jagatud veebruaris-märtsis. Meie päev siis juuli alguses tulemas :)
Praegu oleme korraldamisega nii kaugel, et tegelen detailidega - kuidas toole kaunistada, valin riiet laudlina õmblemiseks registreerimislauale, pulmaküünla sain just kätte, külalisteraamatu tellimus sisse antud, ametimärgid saan uuel nädalal kätte, lähipäevil püüan ametliku tordi tellimuse sisse anda, proovimeigi ja soengu kuupäev on ka maikuusse paika pandud... aga teha on veel nii palju, et mida varem pisiasjadega alustada, seda vähem stressi hiljem - vähemalt nii ma loodan :)
me nüüd mehega jälle arutasime et pulmad tulevad vist ikka juulis 
meie pulmapidu tuleb piknikulaadne,ei midagi uhket vaid lihtne ja ilus 
teeme registreerimise ja edasi tuleb siis kuskil looduskaunis kohas pidu,külalisi on tulemas umbes 150 
Kas teil toimub registreerimine väljaspool Õnnepaleed, et juba kutsed saadetud?
Ma just pabistan, et ehk saab inimestele liiga vähe ette teatatud (2kuud) kuna varem kahjuks ei saa registreerimise aega teada ja kutseid kätte.
Kuidas Õnnepalees hommikul järjekord oli, mis kellaks kohale läksite?
Meile ühed tuttavad rääkisid, kellel samuti avaldused viidud, et nad olid kell 7 hommikul kohal ja enne neid oli juba 10 paari. Ei kujuta ette, mis kellast need esimesed seal seista võisid...
Ikka väljaspool jaa, kutsume paaripanija enda valitud kohta. Just esmaspäeval saime temaga kokku, arutasime rahulikult, milline tseremoonia võiks tulla, kust tuleb peigmees ja kust pruut alla laskub jne. Täitsime avaldused ka ära, ei mingit rabelemist kuskil järjekorras :) Ma käisin eelmisel suvel esimesel abieluregistreerimistseremoonial Õnnepalees ja see kõige õudsem osa kogu sõprade ilusast pulmapäevast. Kuigi see hetk ja mõte kahe inimese astumisest abiellu on iseenesest ilus, tappis Õnnepalee ametnik kogu romantika ja ilu selles. Sellest hetkest teadsin, et kui mina abiellun, siis perbüroosse asja ei ole :) Kuigi peab ausalt tunnistama, et enda valitud kohas paaripanek teeb pulma ikka kõvasti kallimaks...
Anny, 3 kuud enne saab avaldused Õnnepaleesse sisse viia, miks te 2 kuud ainult oma aega ette teate? Minu kogemus näitab, et 2 kuud on üsna napp etteteatamisaeg, kui tegu on suvise pulmaga. Eelmisel suvel sai väga paljudes pulmades käidud ja just selles pulmas jäi noorpaarile palju kalleid inimesi tulemata, kes jagasid kutseid vaid paar kuud enne pulma - paljudel olid puhkuseplaanid tehtud lihtsalt juba, lennupiletid ostetud jne.
Meil nüüd pulmadeni aega veidi vähem kui 2 kuud. Kutsed andsime küalistele üle veebruari lõpp-märtsi algus ja sellepärast nii vara, et mais paljudel puhkused ja reisid plaanis. Õnneks 2 sõpra said veel puhkusereisi kuupäevi muuta. Kutsusime 88 külalist ning hetkel nendest tulemas 85.
See nädal käisime proovimas pulmamenüüd, mida külalistele pakume. Plaan pakkuda eelrooga, pearooga ja külm buffee. Toitudega jäime väga rahule. Vaja veel mõelda tordi disainile.
Eile saime uuesti kokku pulmaisaga ning panime paike päevakava. Täna saame kokku filmimehega, loodetavasti saame temagagi kokkuleppele ning siis peaks hetkel olulisemad asjad paigas olema. Vaja veel tellida kohakaardid, mehele cravatt ja rinnarätik.
Kui veel kuu tagasi olin mures lastele riiete otsimisega, eriti poisile (Eesti kaubanduses on väga raske leida poisile ilusat ülikonda)... tänaseks on ka see mure lahenenud-tellisin ebayst, kui keegi soovib ja sama mure, võin lingi anda või siis peale pulmi selle edasi müüa nr 110
Eelmine nädal käisin proovimeigis ning jäin sellega väga rahule, juuksuriga on ka räägitud ja ideed olemas.
Registreerimine on meil samuti peokohas ning kindlasti on ilus kevadine ilm, et saame selle teha õues. Vajadusel on olemas ka siseruum, mis sobib selleks ideaalselt. Minu lapsepõlve unistus on olnud, et kui ma abiellun, siis kindlasti peab see olma looduskauniskohas ning õnneks see ka täitub:)
Ilusat kevadet! loodetavasti saame juba varsti kevadelõhna tunda!:)))
Avaldusi läheme viima 22.04, kuid kutsed saame kätte alles mai keskel. Kutsete tellimuse andsime sisse juba märtsi alguses ning ei osanud kohe arvestada et kutsete tegijal nii pikad järjekorrad(2,5 kuud) on :(
Oleme enamustele inimestele suuliselt teada andnud, millise kuupäevaga arvestada ning kõik on õnneks vastavalt sellele ka oma teisi plaane sättinud :)
Kaalusime ka vahepeal kutsuda paaripanija väljapoole Õnnepaleed, kuid see oleks kordades kallimaks läinud ning kahjuks meie eelarve väga nii suurt ületamist enam ei kannata :( Siis tõi ka mu ema mu vaikselt reaalsusesse tagasi, et kas on ikka 30 minutilisele tseremoonia eest mõtet ca 700eurt maksta. Seni on suurem osa paare saanud oma tseremoonia Õnnepalees läbi viia ja pole kurtnud. Nii me siis pööramegi rõhku rohkem sellele, mis aab toimuma peale registreerimist ning korraldame kõik nii nagu oleme unistanud :)
Olen lugenud siit ja sealt, et avalduste sisse viimiseks peab samal päeval varem kohale minema, et ikka oma päeva ja kellaaega saada. Kui reaalne on, et peab päikesetõusust peale sabas seisma, kui perekonnaseisuamet kell 9 lahti tehakse alles?
ma arvan et väga varakult peab minema ukse taha siis, kui soov Tallinnas abielluda, mujal Eestis maavalitsustes peaks olukord rahulikum olema.
meie panime kuupäeva paika.
31/07/13
on küll kolmapäev aga loodedavasti saavad kõik tulla :)
Meil nüüd avaldused viidud Õnnepaleesse ning oma soovitud kuupäev ja kellaaeg paigas.
Hommikul seisime juba enne 6te seal ukse taga ning avamise ajaks oli vist 25 paar juba seal.
Seega soovitan kõigil, kellel suvel nädalavahetusel pulmad varakult kohale jminna :)
Eelmine nädal oli meil väga tegus, käisime mitmel kohtumisel tegijatega ja saime kaua oodatud kutsed kätte. Need olid veel kaunimad, kui ootasime :) Nüüd oleme juba esimesed kutsed laiali jaganud ja kõik kiidavad, kui ilusad ja stiilsed need on.
Veel käisime toitude degusteerimisel, kus jätkus vaid kiidusõnu kokkadele.
Nägime ka mini versiooni oma pulmatordist, mis oli väga ilus. Harjutasime ka koos lahti lõikamist :)
Siis veetsin 3 tundi peokohas kõiki detaile veel läbi rääkimas. Sain teada, et esialgne mõte oma nimi taevalaternaga õhku lasta, on seal keelatud ohutuse pärast. Nüüd mõtlengi, kuidas oma nimi väärikalt ära saata. Kuhugi vette ei tahaks visata, meeldib rohkem see õhku laskmise mõte ikka. Kui kellelgi on häid ideid, siis kõik on oodatud :)
Paar päeva tagasi tellisin lõpuks ka oma kleidi ära ja lubati, et juuni alguseks on kohal. Nüüd suur ootusärevus sees, tahaks juba näha ja proovida seda :)
Meil täpselt 23 päeva pulmadeni, 5nda juulini :) Olemas pmst kõik asjad peale kange alkoholi. Peokoht, bänd, toitlustus, fotograaf, riietus, proovisoeng tehtud, ka proovimeik, sõrmustepadi, pokaalid, kaabu ja pärg (uue paari valimine tuleb eesti traditsioonide moodi, mitte selline et pruut viskab kimbu üle pea) pulmaauto (kuna mees rekamees, siis tuleb selleks veoauto), toolikatted, kutsed jagatud, oksjonikaubad olemas, ametimärgid, pulma kava paigas, pulmatort tellitud, kõik ei tulegi kohe meelde :D
Kaugel teil armsad juuli kuu pruudid asjad on? Kas tüdrukuteõhtu ka varsti tulemas, mina sain juba kutse, et endal 29 maiks vaim valmis panna. Tulebki kiire aeg, jaanipäev, siis järgmine nädalavahetus tüdrukuteõhtu ja siis pulmad :)
tahtsin ka küsida seda, et mul selline mure. Mul pruudisoengu ja meigi teevad sõbrannad, kes oskavad väga hästi teha ja keda ma usaldan, aga kuna see kes soengut teeb pole ennem loori kinnitanud juustesse, ning looriga kaasas polnud ka mingit kinnitust, siis kuidas teie loor kinnitatakse. Äkki oskaksite nõu anda. Googeldades ei leidnud mitte midagi tarka, oligi kas vanaema klambritega või mingi kammi moodi asjaga, aga kuskil kirjutas, et pidi soengut sikutama hakkama. Või maiteagi, ehk keegi oskab midagi targemat mulle rääkida, oleks väga armas :)
Mul sinust päev hiljem pulmad ja tüdrukuteõhtu sinuga samal päeval :) Aktiivne organiseerimine käib, pea iga päev on midagi teha, kuigi planeerimist sai alustatud juba rohkem kui aasta tagasi :) Kõik tegijad, kohad, riietus, alkohol jms on olemas, ainult mõningad kohtumised ja viimaste detailide paika panemised on veel ees ning mõned vajalikud rekvisiidid puudu. Üldiselt hakkab kõik enamvähem paika loksuma.
Minu loor oli juba originaalis kinnitatud kammi külge ja see kamm siis lükatakse soengusse sisse (üsna hästi püsib isegi), aga igaks juhuks siis veel ka paari klabriga pannakse kinni. Kui kammi looril ei ole, siis jääbki ainult klambritega kinnitamise variant.
Kuhu te ilupilte lähete tegema? :)
Meil pulmad 20. juuli ja praeguseks kõik oluline tehtud. Enne Jaanipäeva ootame külalistelt tagasisidet osavõtu ja majutuse osas, kindlasti peab pärast paljudele veel üle helistama. Hetkel käivad tantsuproovid. Veel jäänud igasugu pisidetailid - viinad osta, kinkimiseks pudelitele sildid, ametimärgid, küünal kaunistada (proovin ise teha), väike kotike mulle, ehted (tegija on olemas, pean talle kleidist pildi saatma). Kõik ei tulegi meelde kohe...
Mul samuti loor klambriga. Salongis öeldi ka, et vajadusel saab selle klambri ära võtta. Ehk on sul võimalik kuskilt see klamber osta ja sinna külge kinnitada.
Kuna ma kannan loori vaid pildistamise ja tseremoonia ajal, siis on hea see pärast ära võtta. Klambreid on keerulisem soengust lahti hakata sikutama.
Pean uurima jah siis selle klambri kohta. :) Aga Isadorale ütlen selle ilupildistamise kohta, et meil tehakse pilte peokohas ja õnnepalees ainult, eraldi me ei lähegi kuskile veel lisaks pilte tegema, sest et meie peokoht on lihtsalt nii ilus suvel ja mulle meeldiks just seal neid ilupilte teha. Võid netis googeldada Männiaru.eu :) Ja nii äge, et tüdrukuteõhtu ühel päeval on, ma arvan, et meie läheme niikuinii Tallinna linna peale möllama, kus kandis ise asute äkki satuvad kaks tüdrukuteõhtut kogemata kokku veel nii ? :D
Palju õnne ja rõõmu kõigile planeerijatele ja kes on juba abiellunud! :) Mina ka üks õnnelik. Pulmad 12. oktoober. Suuremad asjad paigas. Täna käisin vaatamas materjale, millest ise teha pulmakutsed. :) Juulis tahaks kutsed ära saata peale seda, kui oleme Õnnepalees saanud kellaaja teada. Ma loodan, et 12. juuli ei ole uksetaga pikka järjekorda. Sügis ilmselt ei ole nii popp aeg, kui suvi. :D Aga igaksjuhuks läheme ikka varem kohale:D. Kas keegi veel sügisel pulmi plaanib?
Meil ka 12.oktoober :D Ootame, et saaks minna avaldusi sisse viima. Hetkel on suuremad broneeringud tehtud: peopaik koos söögiga, pulmaisa, bänd, fotograaf. Olen ka piilunud kutseid, et plaan ikkagi ise teha. Aga kuna nö salapulm, siis väga kellegagi arutada seda ei saa. Kuigi plaan paar töökaaslast-sõbrannat asjasse pühendada, et saavad abiks olla meisterdamisel :) Muidugi olen ka kleite proovinud, olen mõelnud ka sellele, et lasta teha. Kui teha lasta, siis öeldi, et augustis võiks märku anda. Aga eks ma veel mõtlen, kas ostan poest või lasen õmmelda. Ennem pean natuke oma kehakaaluga maadlema :)
Oi kui vahva. :)
Meie läheme homme Tallinnas avaldust viima. Loodan, et ei ole järjekorda ja kõik läheb hästi. Nüüd juba hakkab küll ärevus tulema. Siiani olen küll väga rahulik olnud.
Meil siis 14 septembril L- Eestis pulmad. Kõik enamasti korraldatud. Pisiasjad veel ning mehele ülikond.
Kristjan ja mina abiellusime 18.07.2013 Leigo imelise looduse keskel.
Hakkasime pidu planeerima umbes aastakene varem ja tagantjärgi võib öelda, et närvikulu ja stress teel tähtsa päevani olid päris suured. Sellele vastukaaluks jällegi pulmapäev nagu muinasjutus, iga higipiisk ja raisatud unetund olid vaeva väärt.
Eelarve mõttes on pulma korraldamine ikka üks paras utoopia rahakoti jaoks. Isegi kui säästad, oled leidlik, tingid ja kalkuleerid, on ikkagi valdkonnad, mille arvelt väga kokku hoida ei ole mõistlik. Meile meeldis mõte, et toitu on piisavalt ja see on koduselt maitsev ja külalised saaksid ööbima jääda.
Meie imelise päeva taga oli suur meeskond. Kõige armsam ja asjalikum tegelane oli minu õde. Tema oli meiega hommikust õhtuni ja jagas ideid, mis olid lihtsad ja ägedad! Tuhat kallistust talle!
Ülejäänud tegijad meie pulmas:
Pulmaisa Antti Einpaul: lihtsalt sobis meiega kokku! Naeratus lakkamatult näol, ei ühtegi vääratamist, pulmapäev nagu filmis, kogu aeg miskit vahvat kuskil toimus, rahvas lõi mängudes kaasa ja meie pulmaisa säras. Kohtusime enne pulma päris mitu korda ja teinekord läks nii, et jäime tundideks jutustama, meie kuulasime teda ja tema kuulas meid. Meil oli päriselt ka tunne, et Antti oligi 100% kohal. Nii armas ja lahe, aitäh!!!
Leigo perenaine Tiiu ja florist Reni: aitäh! Ma kujutan ette, millist tööd ja vaeva te nägite ja kui palju ringi jooksma pidite. Leigol on eriline atmosfäär ja ka külalised tunnetasid seda, ärge muutuge! Reni, Sinu lilleseaded ja minu pruudikimp olid imekaunid. Teie toitudest ma ei hakka rääkimagi, siiralt soovitan tellida toidud Leigolt, kõik kiitsid ja ampsud olid suussulavad!
Saialille pagariäri: tellisime neilt spetsiaalsed pisikesed kolme sorti pirukad (sees vastavalt liha, juust või porgand) ja kuigi mina neid maitsta ei jõudnudki, kuulsin palju kiitmist. Pealegi tuli see armas kohake meile vastu ja tuli pirukaid valmistama suvepuhkuse ajast+nende suhtlemisstiil minuga...uskumatu! Kust sellist sõbralikkust ja vastutulelikkust saab?! Aiäh!
Anna Edasi kohvik: pulmatort meisterdati meie soovil toorjuustust, vaarikatest ja põldmarjadest. Teate mis?! Tordi kõrval vaagnatel olid pisikesed martsipanist mesimummud! Liiga armas:D Maitses taevalikult ja külalised limpsisid pärast sõrmed ka puhtaks! Ilus ja oivaline. Aitäh!
Meie pulmabänd: Daniel Viinalass ja sõbrad. Meeletu jõud, sära, anne ja musikaalsus! Ei oleks osanud paremat tahta. Meie avatantsulugu oli Dagö "Pulmad" ja mina vähemalt lihtsalt nutsin, sest sellist hingematvat seadet sellest loost ei ole minu kõrvad varem kuulnud. Üks hetkedest meie pulmas, mil ma tundsin, et hõljun pilvedel, nii ilus oli! Ülejäänud lugude ajal enamik rahvast (ka need, kellest ma poleks elades oodanud, et nad tantsida oskavad) lihtsalt rokkis ennastunustavalt! Väga palju sai meie pulmas kiita ka just bänd! Aitäh!
AHHAA keemiateater: panite rahva ahhetama ja lapsed vaimustusest õhkama! Teatri tegijad olid vaimukad ja sarmikad! Minu neiupõlvenimi läks pauguga ja vale pruudikimp lennutati tükkideks! Aitäh, Jorven ja Kaarel!
Meikar Mary Leok ja juuksur Raivo Ploom: arvatavasti parimad Tartus! Väga professionaalsed, rahulikud, armsad ja kliendi soove arvestavad. Käed on neil kuldsed. Aitäh, jäime teiega väga rahule!
Pauluse koguduse õpetaja Joel Luhamets: üks armas ja väga austatud inimene, kes vaatas meile laulatuse ajal sügavale silma, oli nii rahulik, nii pühalik. Andis meie kahe ühisele teele kaasa palju imelist, aitäh!
Paljud on küsinud, kuidas me end pärast abiellumist tunneme. Sellele on natuke raske sõnadega vastata, sest see emotsioon on niivõrd eriline ja õrn. Meie puhul on tunne umbes samalaadne nagu oleks randunud ühte kauaoodatud sadamasse, kust enam iialgi lahkuda ei kavatse.
Need, kes kaaluvad, kas abiellluda või mitte: soovitame siiralt ja kogu südamest, tehke ära! Omaenese pulmapäevast osa võtta on kõige ilusam tegevus maailmas!
Kristel ja Kristjan
18.07.2013
Teie, kellel ees veel see ilus päev ja just sügisel. Mida teie kleidi peale panete, kui õues liigute või näiteks pilti teete? Meie abiellume oktoobris ja ma ei suuda otsustada, kas boolerost piisab või peaks sellise sooja karvase poolero, jaki peale panema. Muidu mul selline õlad paljas kleit.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.