Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :) - Lehekülg 4
324 vastust · leht 4 / 7
Meil plaan pulmad pidada 07.08.09.Aga kuna avaldusi ei saa enne kolme kuud sisse viia,siis asjad kõik kinnitamata.Aga enamus asjad planeeritud:peokoht koos toitlustamisega olemas,pulmaisa olemas,bändiga räägitud,fotograafi-videomehega kokkulepe olemas,kleidi ostsin e-bayst,auto tuleb tuttavate kaudu,alkohol enamus olemas,tänukingid vanematele olemas,lipu,kutsed ja küünla lasen teha kui kuupäev kindel.veel vaja mehele riided ja poegadele samuti.Lilleseadjaga ka räägitud,pean vaid oma valiku tegema.Enamus asju tehtud,ma arvan..!?
Meie Päev siis 06,06,09 registreerimine ja laulatus kodukandi kirikus. Minu unistusega, et isa annab mu tulevasele mind kirikus üle. Olemas tänaseks kleit, kingad, mehe ülikond, kingad, kutsed on enamus jagatud, kaugematele vaja postitada. PEale laulatust on pildistamine ja õnnitlused, edasi siis nime ära saatmine ning siis vastuvõtu laud rootsilauana kõrval majas. Pidu me ei tee, sest eelarve ei luba kõiki kutsuda, siis valima ka ei hakka, nii kõigile parem, eelkõige ka meile. Fotograaf ka olemas, video asja veel uurime, et kas võtta või mitte... Meigi teeb õde, muusika peo jaoks tuleb tuttavalt, auto ka tuttavatelt. Enamus saigi loetud. Eks neid plaane ole veel ning muutusi tuleb ka kindlasti, aga eks ma ole ka üksiküritaja, mees hommikust õhtuni tööl, mina aastase lapsega kodune, aga saame hakkama, seda me ju soovimegi ;-)
Kõigile rõõmsameelset pulmade korraldust ning soovide täitumist !!!
nüüd kui pulmadeni on jäänud ainult 69 päeva siis võin ka oma saavutused üle lugeda...
Registreerimise aeg on kinni (samuti banketisaal Õnnepalees) kuna lihtsalt suurt pidu ei ole võimalik pidada siis teeme sellegi...Suur saladus hakkab aga välja tulema, hetkel on ära jagatud 3 kutsed...ülejäänud anname järgmine nädal...
Olemas: ülikond, minu kingad, vihmavari (igaks juhuks), hotell- lõpuks valisime selleks Sagadi mõisa.
Veel tegemisel on meie sõrmused, mida väga ootame ja nüüd läks ka minu kleit õmbleja kätte, kes teeb ka väikese jakikese...
Ootame ona fotograafi tagasisidet. Nv läheme ostame ära mehe kingad...
Otsustamata on veel - juuksur (äkki quean aitab:) kosmeetik ( järgmine nädal selgub) ja trantsport, mis on minu üheks suurimaks mureks hetkel...
20 päeva veel ja pea kõik on tehtud. Kõigest väiksed nipet-näpet asjad veel. Pesu mõlemile, reisipagas, ehted, meigivahendid ja kogu moos. Ootan vaid minekut :o)
ja meie ootame pilte:D
Ostsin täna oma kleidi ära - nii palju siis minu praktilisusest :P Aga võtsin väiksema numbri, et oleks motivatsiooni alla võtta :D
Ja meie plaanid on ka muutunud. Kuna Õnnepalee poolt saadud kirjas öeldi mulle otse, et kui tahan odavamat registreerimist, siis valiksin odavama päeva, sellepärast registreerime Raplas, mis aga lihtsustab minu jaoks paljusid asju. Nimelt saan oma soengu teha oma juuksuril Türil ja meigi samuti seal salongis. Ja pruudikimbu saan ka Türilt ja ema ei pea siis hommikul vara sellepärast linna sõitma hakkama.
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives as a fairy tale"
Tere kõigile,
Et osad teist alles otsivad fotograafi, siis mul on pakkuda veel järgmised vabad kuupäevad: 17. mai, 24. mai, 7. juuni ja 28. juuni, mõned üksikud ajad on ka nädala sees. Mai kuupäevad teeksin meeleldi Tartu või Lõuna-Eesti kandis, ülejäänutel pole piirkond oluline.
Kodulehele tuleb pilte juurde niipea kui progeja oma osaga valmis saab (või siis varem, kui ma ise teen :)) - kes aga kohe soovib rohkem näha, võin anda mõne ajutise lingi.
Soodukat saab ka. :) Kõik hinnapakkumised on aga personaalsed, seega kirjutage/helistage julgesti.
Päikest,
Mariann
[e-post peidetud]
noniii...tundub et 07.08.09 on ülimalt popp päev,ka meie oleme valinud endale just selle päeva:)Loodan et saame ikka aja.Hetkel ostetud ainult kutsed ja needki tühjad ja plaanide muutumise pärast liiga vähe.Räägitud pildistajaga kelleks mu oma õde(tohutult hea fotograaf),samuti on ta ka mu ''pulmaisa'':P Pulmaauto on ka räägitud,ämm ostis just uue ja ilusa auto:)Peokoht on valitud,aga broneerime alles sellel päeval kui on kindel,et saame ikka 07.08 abielluda.Samuti on valitud välja ka meigi ja soengu koht,aga kõik ootab selle taga,kas saame ikka selleks päevaks ennast broneeritud maavalitsuses...
palju õnne ja edu teistele...
Nendega läheb muidugi tunduvalt kauem kui minu minekuga :-P Ja mine tea, äkki hakkan põdema ja ei panegi pilte :)))
Meie ka 07.08.09 ja meil on kuupäev lukus, kuna esimese asjane otsisime Tartu PSA asemele registreerija. Olemas on registreerimise ruumid, peokoht, pulmaisa, bänd, toitlustaja, veinitooja. Kuna praegu olen Šveitsis komandeeringus, siis hetkel tegeleme ainult riideteemaga ning natuke ka reisiteemaga, kuna tundub, et isegi hirmkallist Šveitsist võib neid odavamalt saada. Korraldamisega alustasime jaanuaris, seega on kõik ilusti graafikus.
Tere
Meie tähtis päev siis 10.07.2009. Täna sain kleidi, kingad, ehted, kutsed, sõrmuse padja kätte. Ma nii super rahul. Need siis asjad mis reaalselt käega katsudes olemas on.Need kõik said tellitud usast.Ma ikka naljatlen siin, et arvatavasti kannavad kõik peo külalised kallemaid riideid kui mul endal on. Sain kõik ikka väga odavalt kätte. Mis muidugi tegelikult ei ole ju oluline kui endale ikka väga meeldivad!
Pulmaisa on ka olemas. Ning siit siis veel nimekiri asjadest mis on olemas:peokoht,auto,juuksur ja meikar,fotograaf,florist.
Bändi lähme see nädal üle kuulama.Sõrmused saame kätte järgmise nädala jooksul.Üldiselt on veel sellised nipet-näpet asjad teha nagu ametite medalid, pulmalipp, küünal, pulmaleht.Vist ei ole palju aga kindlasti tuleb veel viimasel minutil midagi :)
Suvitajad on seni kõik ilusti kirja pannud. Ma siis kriblan siia ka veidi.
19.08.09 seis on:
- täiesti valmis vist vaid mehe ülikond.
- siis koht kus me peale registreerimist külalisi võõrustame on ka olemas ja toiduproov enda kõhul tehtud.
- teame ka seda juba kus oma pulmaöö veedame.
- sõrmused on leitud aga ostmata (idee milliseid tahaks)
- stiil mis hoida tahame on kindel ja sellega seonduvalt valitud siis ka kõik muu.
- auto on olemas, sest planeerime kasutada oma autot (pole lux aga armas)
- kleiti olen planeerinud juba kõige pikemalt aga seis kõige segasem. Nüüd aga plaan A on siiski õmbleja, plaan B on kasutatud aga näen mis ostan, plaan C alles netist tellimine.
- poiste riietega pole väga suurt probleemi. Mustad viigikad, valge särk ja sinised vest ning lips.
- lilled ja auto kaunistus teada mis tahame ja vast seegi kust tahame.
- minu tuunimiseks ka koht välja vaadatud.
- vaatan veel ringi fotograafi osas ja pole veel kindlalt otsustanud ka tegevusi vedava inimese kasuks.
Äkki saigi kõik sest muud meil tegelikult vaja ei olegi enam, ei mingeid laululehti, ega ametimärke jne asju.
Seisuga 04.05.09 on valmis:
Nagu varem mainitud pulm 07.08.09, vaatan, et eriti popp päev, ega teagi nüüd kas saame sellel päeval ka ametliku registreerimise tehtud, plaanis kiriklik laulatus, seega päev ikka paigas.
See neljapäv lähen igaljuhul pabereid sisse andma.
Kutsetega läks kõige kiiremaks, kuna oli oma idee, kuid hinnapakkumine tuli üüratu ja väga üksikud firmad üldse pakuvad taolist teenust.
Seega viimasel hetkel loobusin oma ideest ja tellisin käsitsi valmistatud kutsed, kutsed valmimas ja kätte peaks saama järgmine nädal.
Kleidi kangas olemas ning disaineri käes.
Mehel v.a lips kõik olemas, eile just ostsime, kavatsesime õmmelda lasta, oli oma ettekujutus mida tahame, kuid läksime kergemat teed pidi ja pealegist nägi ta väga supper välja:)
Sõrmused ostsime juba detsembris, nüüd mõtlesin, et võiks ikka põnevam olla, tahtsin lisada teemante, läksin kullaseppa juurde ja lõpuks on nüüd sõrmus ümber tegemisel:D
Koht paigas.
Pulmaisa olemas
DJ lõpuks olemas
Kirik bronnitud
Fotograaf olemas.
Floristi asju uurin, enamvähem paigas.
Kosmeetik ja juuksur küsimärgi all, kuna ei saan aja kinni panna kuu enne.
Edu kõigile;)
Sul oli siis 30 aprill eriti tore päev :) Said päev otsa asju imetleda.
Meie päev ka 07.08.09
Olemas
Registeerimis ja peo koht(meile väga oluline paik)
bänd
pulmaema
kirikuõpetaja
fotograaf
bänd
videomees
lilleseadja
trantsport- Tori hobused
rahalaigas- tegemisel
oksjonikaup
vanemate kingid
laste riided
pisiasju on veel päris palju teha.
Meie läheme ka avaldusi tegema neljapäeval.Meil on päev paigas, pablama ei pea kas me ikka saame selle päeva.Lihtsalt tahame ametliku käigu ära teha siis selgub ka laulatuse kellaaeg.
Umbes nii ta oli jah-terve päeva tõstsin asju edasi-tagasi :)
Nüüdseks siis pulmaleht ka valmis ja eelnevale loetelule jäi märkimata toitlustus, mis ka ammu paigas.Kutsed said täna posti ja lähemad inimesed said nädalavahetusel isiklikult kätte.
Selle tähtsa päevani on veel jäänud kõigest 53 päeva. Pulmad toimuvad 27. juunil, nädal pärast minu koolilõpetamist, seega on ees tulemas päris kiire aeg. Huvitaval kombel veel mingit värinat ja närvi sees pole, võibolla see hakab hiljem tundma andma, kui pulmad lähedal. Õnneks mul on päris palju asju tehtud ka, loodan et midagi meelest ära ei lähe:P Hetkel on olemas minu kleit, mille lasin õmmelda täpselt enda mõõtude järgi, ma päris lühike(158 cm), kingad leidsin NS kingast juhuslikult ja väga hea hinnaga. Ostetud on ka loor ja ehted ning sõrmused. Peigmees leidis endale ülikonna Soomest, kuna Eestis lihtsalt sobivat polnud. Meigi ja soengu lasen teha ühes salongis, niiviisi on kõvasti mugavam. Pulmaisa ja bändimeestega on räägitud, kuigi asjad vajavad veel täpsustust ja vaja veel kokku saada. Pidu toimub Eivere mõisas, mida me käsisime ka külastamas, aga fotograafiga käime veel ühe korra seal. Auto me saame ühelt tutavalt ja üldse hästi palju asju saame läbi andekate sõprade. Kutsed olema saanud nüüdseks laiali saata, külalisi on kutsutud 59 koos meiega, meie planeeritud 40 inimesega pulmast ei jäänud midagi järgi:D Veel on vaja mõelda lilledele ja auto kaunistusele, see on jäänud hetkel unarusse, aga sellega veel jõuab tegeleda.Ah.. jaa, tort, see tuleb mul homme täpselt ära ajada. Mõningaid pisiasju on vaja veel mõelda ja teha, aga üldjoontes on plaan olemas, ma ikka mõtlen, et aega on...aega on..., aga tegelt nädalad lähevad lennates:) Aga see on ju ainult hea. Parem varem valmis saada, kui viimasel minutil joosta. Ootan juba seda kaunist päeva:)
Meil on ka kuupäevaks 27.06.09 :)
Olemas on:
Registreerija
pulmakoht
pulmaisa
fotograaf
videograaf
catering kohapealt + ööbimine külalistele
tseremoonia toimub looduses
tort tellitud
kleit tellitud, peaks varsti jõudma
mehele ülikond
sõrmused tegemises (varsti valmis)
Kutsed kohe valmis (teen ise)
ümbrikukirst
Pulmamärgid ja tordilabidas on tegemises
juuksur
trompetis, DJ ja bänd
Vaja veel osta: kingad, pesu, mehele särk, lapsele riided, külalisteraamat.
Ka meikariga pean rääkima (välja valitud muidu) ja maniküürija leidma ja ripsmepikendused laskma panna :P
Aga hakkab vaikselt looma!
päev 06.08.09
Avaldused viidud. Tuleb ainult meie päev . Plaan on kõik kenasti paberil, lähiajal tuleb hakata ka reaalselt tegutsema.
Meie päev 25.07.09 kõik olulisemad asjad olemas,nipet näpet juurde ja võibki juba abielluda:)
Kuupäev paigas 07,08,09.
Isamees olemas
Ansambel olemas
peo koht ka olemas
Hetkel tegelen kutsetega et saaks varsti ära saata mida varem seda parem.
Tere kõigile,
Kellel veel juuksur puudu tähtsaks päevaks, pakun ennast. Teen tööd väikeses Kadrioru salongis, ja võin tulla kohvriga kohale koju või peo kohta. Teen ka meiki aga kui soovi eraldi meikarit tellida võin soovitada kedagi. Rohkem infot meilile. :)))) Kena kevadet!!!
[e-post peidetud]
Saime kuupäeva kindlalt paika nii kirikusse, kui registreerimisele.
Pulmad 07.08.09
Kutsed valmis ja kohal, meelespead meisterdasin eile ise valmis, nüüd siis lähipäevil hakkame kätte toimetama.
Pulmaisa broneeritud, hetkel tal vist kiire-ei suhtle:)
Ruumid olemas
Toitlustus kohapeal.
Tort nn tellitud, et teame kus laseme teha:)
Kleit disainitud, nüüd alustati õmblemist.
Mehel kogu rõivastus olemas.
Kosmeetik bronnitud
Juuksur kosmeetiku soovituste kaudu, veel pole.
Fotograaf olemas.
DJ olemas.
Floristi kontaktid käes, jäänud suhelda ja bronnida ta.
Auto asjus asjaajamised, kas saame sõbranna kaudu või mitte, et loodame olemas:)
Sõrmus valmimisel, mehe oma olemas.
Tundub, et suvel saan natuke hinge tõmmata:P
Edu tulevastele pruutidele;)
Päikest!
Nii.. avaldus sai täna sisse viidud :) Rapla registreerija Marju Pajo oli väga sõbralik. Ja võtsime kella 3-se registreerimise. Soovitan kindlasti Raplas registreerimist. Seal ei tohiks kohe kindlasti jääda koveieri muljet, sest ta teeb 1 registreerimise tunnis.
Sain ka juuksuri ja kosmeetiku juurde ajad kirja.
Puudu on veel mõned asjad. Ehted, boolero, juuksekaunistused, vb pean uued kingad endale ostma. Juulis lähme proovifotosid tegema ja siis ongi kõik ;)
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
nii, 06.06.09 on kohe ukse ees, õnneks kõik valmis siis laulatuseks. Loodan, et ei tule ootamatusi, kuigi üritan kõigeks valmis olla;-)
kõigile ootajatele kõva närvi ja vastupidamist !!! ootamine on pikk aeg, aga see eest unistus meie südametes...
meil 1. pulmaaastapäev siis. edu teile ja tean kuidas sel ajal loed päevi pulmadeni
Meie tähtis päev on 09.08.09.
Olemas
-koht
-toitlustus kohapeal
-kleit
-pruudi kingad
-ülikond
-auto
-fotograaf
-idee mesinädalateks
-läbirääkimised floristiga, muusikute ja pulmaisaga
-valitud sõrmused, ostame lähiajal
OTSIME
-peigmehe kingad, särk, lips, vest
-meikar, juuksur Pärnus (palun soovitage kui teate kedagi, kes on hea ja kes pühapäeva varahommikul meiega tegeleda saaks/tahaks)
Närv hakkas sisse tulema sel nädalal juba, kuna käisin kleite proovimas. Õnneks leidsin kiirelt ja soodsalt oma unistuste kleidi.
Nii,nüüd siis kindel,et kõik saab toimuma 07.08.09.Mõned takistused veel vaja ületada et kõike saaks korraldama asuda.
Meil oli registreerimine eile 15.05 kell 12.30 kõik asjad olid paika pandud juba kaks nädalat tagasi. mis kell on meik ja juuksur ning kust laenutame kleidi. Aga kõik laabus kuni sinna maani kui oli soeng ja meik tehtud ja oli vaja minna fiore salongi kus oli kinni pandud kleit kella 10.00-iks poe avamis ajad on 10-18 enamus päevi aga see päev otsustati mitte üldse tulla kui helistasin oli number hõivatud ja kui lõpuks vastati siis oli oi kas tõesti ja kohe saab nii 5 mintsa pärast. mis oli juba kell 11.00... soovitan selle firma teenuseid võimaluse korral mitte kasutada. tänan kuid päeva üld muljed on ok.
Meie unistuste päev saab teoks 07.08.09. nagu nii mõnelgi siin :)
Koht: Vainupea Pnasionaat
Toitlustus: kohapeal
Tseremoonia: Vainupea kirik
Tseremooniameister: Marika Martin
Pulmaisa: olemas, sõbranna onu
Fotograaf: olemas, hea tuttav, Indrek Arula. Kui keegi otsib head fotograafi, siis soovitan teda.
Kutsed: tellitud
Kleit ja kingad: olemas
Juuksur ja meik: olemas, 29.06. teeme proovi maigi ja soengu
Auto: olemas, tellisime Klassikarendist.
Florist: olemas, sõbranna sugulane
Puudu on veel: sõrmused, ülikond ja kingad mehele ja lastele ehk peiupoistele, tort, alkohol, pulmalipp, ametimärgid, pulmalaulik, sõrmuste padi.
Kui keegi teab soovitada häid tegijaid puuduolevatele asjadele, siis olen avatud kõikidele pakkumistele.
Sul nii vara proovimeik ja -soeng. Mu juuksur ei soovitanud mul rohkem kui nädal enne pulmi teha, kuna pruute siis nii palju ja ununeb ära :)
Ise hiljem mõtlesin, et võiks pilti teha pärast ja siis õigel päeval saab pildi abil meelde tuletada.
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
jagan suurima hea meelega infot enda kogemustest. sõrmused superilusad Karin Eensaar http://www.karineensaar.com . Küll ilmselt keskmisest kallimad, kuid sõrmused on need, mis on jäävad ning neisse tasub investeerida. Alkoholi osas olen varemgi vist paaris teises foorumis soovitanud veine osta maaletoojalt carpe vinum - http://www.carpevinum.ee. meil oli vaid nö veini pidu ja sealt saime häid veine väga hea hinnaga.
Kuna meil, sicy18, samal päeval abiellumine, siis küsin, kuidas Sul tunne on? Kõigest üle kuu on meil selle päevani jäänud. Mul on küll täitsa.... Ma pole ükski päev nii närviline olnud kui täna ärgates. Õnneks on meil enamus asju praeguseks korda aetud. V.a juuksur ja meik. Ma ei teagi, mida ma ootan...!?
Ma olen selle pulmatralli ja ülikooli asjadega üle 5 kilo alla võtnud. Kleit on ostetud täpselt minu mõõtude järgi, õnneks on kleidil nööritav tagaosa.
Mul ämm küsis, et mis on olnud meil kõige suurem komistuskivi. Ja järele mõeldes - kõik asjad on laabunud suht valutult. Loodan, et ka edaspidi laabub.
Ja Sul ka!
Imelikul kombel veel närvi pole sisse tulnud, kõik meie planeeritud asjad on hästi läinud. Väiksed detailid veel teha, mõni väike hirm on sees, et äkki unustame midagi ära. Aga suur ootusärevus on sees, nii vähe veel jäänud, võiks juba kätte jõuda:D Palju õnne ja edu teile korraldamisemisega. Loodame, et tuleb ilus ilm:)
nädal aega veel - ei tea kas karta või oodata!!!?
Projekt: "30.mai '09 elu ilusaimaks päevaks!"
Mida siin ikka karta on :)
See on ju ühise seikluse algus.
Meil veel 3nädalat. Kõik on olemas peale lapse triiksärgi. Nii tillukest ei ole Paide kandist saada, nr 86-92. Aga loodan et järgmine nädal saab see ka korda. Selline mõnus ootus ärevus on juba sees.
suvi läheneb ja meie pulmadeni on tänase seisuga 46 päeva....kõik hakkab valmis saama...:D
tänane päev on nii ilus olnud, et kohe tahtsin kõigile öelda, et meie pea 5 kuud oodatud sõrmused said valmis ja me oleme nii õnnelikud...täpselt sellised, nagu ootasime....
täna käis ka õmbleja,kes mu meelt veel rohkem rõõmsamaks tegi, sest kleit istus ideaalselt- veel paar muudatust on vaja teha.
auto on broneeritud, lillede tellimus tehtud, fotograaf olemas, juuksur, meik, ja toit valitud...
nüüd jääb üle ainult oodata..( vahepeal jõuan ma muidugi meelt muuta mitmes asjas...aga üldjuhul peaks kõik paigas olema....:)
Meil ka pulmad 30 mail ja ka mina pabistan juba täitsa,kas ikka on kõik asjad aetud ja korras.Aga kas ma võin küsida kas teie ka nime uputate või matate.Mul selline probleem et ei tea teksti kirja panna mis peaks olema sellel paberil mis uputada.Kas oskad nõu anda.
Pätu
Ohhhhhhhhh nüüd võin rahus mahaistuda ja oma päeva oodata meil siis 13.06.09
nüüd on kõik valmis ja proovi soengule meigile Carmeni ilusalongi 6 juunil :D
pabin enne oli ikka meeletult suur nüüd kui kõik valmis kadus pabin ära.Tean,et see tuleb 13 juunil tagasi ja siis on seda topelt.Meie pulma söök ja tort on Rain Stuudiost,sõrmused said just Tuneesias valmis,kleit Rotermanni keskuses olevast salongist,autojuhiks võtsin oma sugulase kuna mulle on alati ta autod meeldinud :D meil sellised tasased pulmad ilma suure möllu ja pulmaisata.(kuna plaanis 2 pulmad siis tuneesias suurema möllu ja pauguga nagu seal kombeks on)Pulmaöö veedame Ülemiste hotellis(vapustav kui kena see seest on)
Ilusat suve ja päikeselisi pulmi kõigile
Meie pulmapäev on siis 20.06.2009.Kuna registreerime ainult kahekesi , siis jube palju valmis saamisega muretsema ei pea.mul on kleit , kingad , juuksevidinad , õlasall, käekott , mehel ülikond jne...olemas.broneeritud on sviit , millel hinna sees ühtusöök restos ja hommikusöök tuppa.registreerimisele plaanis minna oma autoga , kaunistused teen ise.Kui oma autoga ei saa mingil põhjusel , siis rendime paariks päevaks midagi.Juuksuris aeg kinni.Proovisoengut tegema ei pea , kuna see juuksur mu oma juuksur kes ennegi mulle soengut teinud ja mul ka pildid olemas , mida täpselt tahaksin.meiki ei tule (ei kannata puudrit ja neid aluskreeme).ainult silmad ja huuled värvin ära ja selle teen ise.MIS ON TEGEMATA : sõrmused on ostmata , need ostame 5 päeva ennem pulmi ja poest.Ja siis pruudikimbu ja mehele lille taskusse tellimus on tegemata.Sellega ei tohiks probleeme olla , kuna kimbust on ka pilt olemas , mida tahan ja tellimises ka midagi rasket pole.Ja kui ei saagi tellimust teha enam , siis teen ise.Mis seal ikka nii rasket saab olla.Ah jaa , fotograaf ka olemas.
Nii et puudu midagi erilist nagu pole , et sellepärast nii väga muretsema peaksin.
MEIE PÄEV ON 20.06.2009
Meie pulmad on 4-dal juulil. Ettevalmistuse protsess on tõeline nauding )
Peaaegu kõik on lahendatud, ostetud, broneeritud, pruut on elevil )
Pidu meil tuleb väike ja stiilne. Meile meeldivad vintage-asjad, brit rock, suvine loodus...nii et pulmade stiiliks on väga huvitav mix )
Järgmisel päeval kohe pulmareisile!
P.S. kõigile pruutidele palju õnne ja super-mõnusat ajaveetmist! )
Vot sellist suhtumist on mõnus lugeda, a`la Mis seal ikka nii rasket saab olla.. eriti kui endal samal kuupäeval pulm tulemas:) Meil küll pisu külalisi ka u.30 aga ei tunne ka muret ega pabinat.
Hoiame pöialt, et kõik tõesti nii laabuks:)
ma läksin eile fioresse mingi 10paiku ja see oli kinni, kuigi uksel silt et 10st avatud.
väga kahju, et teil nii juhtus..vähemalt kõik lahenes..
Meie päev: 14.08.09
jestas, vähem kui 9 päeva veel, hakkab koitma, et osa asju veel kinnitamata, näiteks vanemate kingid, maniküürija, nime saatmiseks tamme istik ostmata jen. Lähen ruttu tegutsema ;-))
(Meie 06.06.09)
Mina siis ootajate klubist väljas, laulatus oli 06.06.09. Imeline päev.Lubati kõik see aeg igati vihma, oli aga tuulevaikne kena ilm, vahelduva ilusa päikesega. Ootusaeg oli meeletult pikk ja teguderohke, aga see oli seda igati väärt. ülaatusehetked nagu pulmaväravad ja pruudirööv tehti ootamatult,pidu oli vastuvõtu näol igati pidulik ja kena ning meeldejääv....
Teile aga , ootajatele, kõvat närvi, see on seda kõike väärt, uskuge mind ;-))
Minugi ootusaeg on möödas. Ootan nüüd, et saaks video arvutisse, tuunida lühemaks ning muljeid kõigiga jagada :)
Küsiksin, et kes Teie video tuunib. Mul jama see, et tehtud videot kahe erineva aparaadiga, aga nüüd tiba hädas...
Meil küll pulmad 18.07., seega natuke aeg veel on, otsin veel kleiti, mida tahan laenutusest, seega tekkis küsimus: Karima - kus on Rotermanni keskuses pulmakleitide pood? Kui seal ise mai lõpus käisin, siis oli ta sealt kolmandalt korruselt kadunud ja kõrvalolev juuksurisalong ei osanud ka infot anda.
Meie tähtis päev on samuti 10.07.2009, täna lähen kleidi pikkust õmbleja juurde parajaks tegema. Peokoht, pulmaisa, ansambel, sõrmused, toitlustus on olemas. Veel vaja alkoholid osta ja mõned nipet näpet. Homse seisuga kuu aega veel jäänud. Proovimeik on tehtud aga proovisoen veel vaja teha ja fotograafi juures vaja veel konsuldatsioonis käija. Nii, et ikka üht teis on veel teha.
Suur värin on juba sees, sest kardan registreerimist. Olen supper pisarate valaja ja kõik ilus ajab veel eriti pisara voolama, loodan et suudan tugev olla. Aga ilusat päeva sulle Tinnupinnu ja hoian pöialt et kõik laabub nagu mulgi ;)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.