Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :) - Lehekülg 6
324 vastust · leht 6 / 7
Sain täna floristiga kokku. Ta oli lausa võrratu ja kui palju lahedaid ideid tal oli. Minu kimp tuleb valgetest lillhernestest ja sinistest aedrukkililledest. Ma ei jõua ära oodata :D
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
meie pulmad siis kah kohe kohe ukse taga :) 25.07.09. Närvi veel ei ole sees, kuigi, kui ikka pikalt hakkan mõtlema sellele päevale, siis ikka juba väike ärevustunne tuleb. Ma arvan, et ma pulmapäeval ikka päris närvis ;)
Meil kõik enamus asju olemas, veel vaja roosa vein osta ja mõelda, kuidas pulmakohta kaunistada, kuigi praegu ei ole ühtegi mõtet veel peas.
Et jah nüüd jääb veel ainult pulmapäeva oodata :)
Edu teile korraldamisel :)
Mul on samal päeval tüdrukuteõhtu - loodan, et 25. juuli tuleb meil üks imetore päev! :)
Unustasin mainida, et ehete probleem sai ka lahenduse. Need ehted, mis tellisin, ei sobinud kahjuks mu kleidiga. Sobivad ehted leidsin endale ema ehetekarbist :)
Reedel proovipildistamine ja siis on küll kõik valmis.
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
Hehe mul ka sama päev tüdrukute õhtu:)
Ma olen ka selle poolt, et 25. juuli tuleks väga tore ja ilus päev ;) Sai enda pulmapäev ka samale kuupäevale pandud.
Tere taas,
Poleks arvanud,et viimane kuu võib kõik pea peale pöörata, hakkasin tegelema pulmade ettevalmistusega aegsasti st. et mingi 9 kuud enne broneerisin peamised asjad nagu ruum + pulmaisa ning 6 kuud enne kiriku, et võtta viimane kuu rahulikumalt ja et kindel olla,et saame omad ajad. Ja no tundub, et ega sellel erilist vajadust polnud, igaljuhul meie kirikus otsustati hakata tegema reustareerimist või mingit remonti, (õigeusu kirikuga tegemist) ja selle peale ei tuldud, kui raha maksime 20 juuni, et võiks mainida. Kui läksime pärast raha maksmist nädala aja pärast, oli seal üks telling üleval. Ei hakanud siis veel pabistama, tundus, et väike värskendus plaanis ja meid rahustati ka, et saab valmis, kuid kui käisime nüüd see nädalavahetus kohal st. alla kuu aja enne pulmi, oli terve kirik kilede all, mingid suured raudkarkassid püsti jne. Täpsustasime muid asju ja küsisime igaksjuhuks veel kord, et kas meie pulmadeks saab remont valmis, siis oli jahmatus suur, kui öeldi, et vähetõenäeoline, pigem mitte. Küsisime, et kuhu me inimesed mahutame (seal on väike vahe ainult vaba hetkel) sellep peale laiautati käsi:( Nii jube! Läksime siis Aleksander Nevskisse ehk peakirikusse, et küsida ehk on seal vaba aega, alguses panimegi sinna aja kirja, kuid tahtsime rohkem privaatsust, et pisemat ja hubasemat kirikut, ega tahtnud turiste, seega vahetasime tookord kohe kirkud. Kuid ega tellingute keskel ei tahaks ka nagu teha pulmi:(
Ja kuna tegemist väga poppi päevaga, siis olid juba kahjuks kõik ajad kinni, kuid meile tuldi vastu ja pandi kuskile kahe paari vahele, me ei tahtnud teiste ajakava ka ju sassi ajada, seega pakkusime, et oleme eelviimased (veel hilisemaks ei saanud ise ka panna), hetkel loodan veel, et ehk vabaneb ikka meie aeg 16.00, kuna antud paar oli veel küsimärgiga. Lõpuks on ikka nagu konveieril (sellepärast ka Õnnepaleest eemale hoidnud). Aga igaljuhul nüüd pean ligi 70 inimesele üle helistama. Nüüd hakkan küll juba paanitsema...püüdsin ju just vältida sellist närveldamist ja segadust.
Peame nüüd sellest kirikust raha tagasi küsima, ei tea kas antaksegi (muide selles kirikus oli tasu 2 korda suurem ja me olime ikka nõus). Õigeusu kirikus pole seda annetamissüsteemi, seal ikka nn. maks.
Kurvaks teevad sellised tagasilöögid.
Mõtlen juba pikemat aega, et oleks võinud ikka oma unistuse järgi teha, salaja kuskil mujal päikese all:)
Kõigile pruutidele jõudu ettevalmistusel;)!
Vot ei olegi alati kasu pikalt ette broneerimisel:(
Nonii, nüüd on mu suur kartus tóeks saanud, paar päeva tagasi tekkis herpes. See on ainus asi, mida kartnud olen. Loodan sellest nüüd óigeks päevaks vabaneda. Ei tasu ikka üle móelda, arvatavasti ongi minu móttevili.
Peig hakkab ka vaikselt alasti olekust vabanema, hetkel puudub veel lips.
Hinga nüüd paar korda rahulikult sisse ja välja ja püüa rahuneda (elasin hiljuti ise ka kirikuga seotud nn shoki üle, aga sains sellest üle). Kõik laabub - peab ju laabuma. Mõtle hoopis nii, et pole halba ilma heata, järelikult peab selles teises kirikus midagi head olema, et te ikkagi selleni jõudsite. Võta aga rahulikult telefon kätte ja helista oma külalised üle ja ongi asi aetud.
Raha tagasiküsimise osas on ju täiesti loogiline, et nad peavad selle teile tagasi maksma - nemad ju alustasid remonti.
Igal juhul soovin sulle pikka ja rahulikku meelt ja usu kõik peab minema hästi ja lähebki hästi!
Tere
Minu pulmadeni täpselt kuu veel jäänud.Tunded on ja ei ole ka ärevad.Kuna teeme ise kõik siis minu jaoks nagu nata kindlam tunne.Mõned niped-näped asjad veel teha.Aga see kuuke läheb kindlasti hirmus kiirest.
Äitäh:) Eks ma püüan rahulikuks jääda, pole allaandja tüüp, aga õnnetu pisut ikka, et kõik ei lähe plaanipäraselt nagu lootsin.Suured tänud ikka:)
No küllap see herpes selleks ajaks kaob ka, ma olen enam kui kindel :)Mul ka nagunii tekib pulmapäeval mingi ilgem punn keset nägu :D
Meie aga ostsime eile sõrmused ära ja nüüd hakkavad asjatoimetused ka lõpuks ühelepoole saama. Alkohol ka veel vaja osta ja nädalavahetusel talukohta korrastama veel.
Vahel tunnen küll, et enam ei jõua lihtsalt rabeleda-muretseda, siis jälle läheb see tunne üle,kui midagi taas korda aetud saab...aga väike põnevus hakkab juba tekkima sees :)
Alla kahe nädala veel, peigmees aga endiselt lipsutu. Ja toitlustajal ei ole veel aega olnud kontakteeruda, kuna nii palju teisi pulmi ja üritusi käsil. Ja eile ütles ka tulevane peig, et tal kuidagi kripeldab sees, selline väike närv kóhus kondab ringi. Ise pakin asju, laupäeval hakkame Eesti poole sóitma. Ja sóbrad muusikud jooksevad teineteisest mööda, kord puhkab üks, kord teine ja prooviks kokku saamine on tóeline logistika, mida mina siit kaugelt kordineerida üritan.
Sórmuseid näeme tuleval esmaspäeval,kóik päevad on täis sebimist- vóimendus, joogid, lauad kohale vedada jne.....vaja ainult rahulikuks jääda.
Nii,nüüdseks on pulmadeni jäänud 18 päeva,närv on kohutavalt püsti kuigi eriti põhjust polegi.Olemas on kleit,kingad,sukad.Mehel olemas ülikonnast kõik peale pluuse.Sõrmused olemas ja kutsed laiali saadetud.Broneeritud meik,soeng ja peokoht,menüüd läbi arutatud ja kaunistustele ka plaan olemas.Pruudikimp ja tort tellitud kuigi tordifirmaga väisesed probleemid.Fotograafiks mu oma õde,kes on ülimalt heal tasemel harrastusfotograaf,video eest vastutab teine õde.Vaja veel pesu,tiaara ja lint kurepostile ning lint autole.Peaks vist kõik olema.Mõnikord oleks mulle kaikaga pähe ka vaja kui jälle üle muretsen ja paanikasse satun:P:)
palju edu ja jõudu kõikidele teistele:)
...meie seome oma elud... 7.8.9
Meil 25 päeva veel ja see päev läheneb nii kiiresti.
Minul ka närv juba sees :D Näen juba kergeid õudukaid.
Üleeile nägin, et ma sain närtsinud pruudikimbu ja valged lillherned olid asendatud hoopis roosadega ja rukkililli polnud. Ja nn florist (polnud see, kellelt lilled tegelikult tellisin) ütles, et valgeid polnud. Ma olin unenäos paanikas lausa. Jumal tänatud, et see uni oli :D
Tere ka meie pulma plaanimine juba lõpusirgel aega veel 18 päeva jäänud!!!(samuti) loeme kahekesi kodus päevi - köögis kalendrile ka "count down" tehtud. Se on nii lahe närv on sees aga samas hästi tore tunne on oodata.
Kleit kapis ootb veel viimast triikimist ja ülikond ja kingad kõik on ootevalmis. Laste riided veel väiksemale vaja juukse ehteks midagi mõelda, mida ta peast ära ei saaks kiskuda. Kutsed saatsime jaanipäeva paiku, tort tellitud, lilled organiseeritud, peokohaga toitlustus räägitud. Nüüd veel vaja vaadata, mis iluprotseduurid veel tahaks endale teha, et kas näohooldus võiks kõnealla tulla ja kas oleks ka mingit spa hooldust vaja teha? juuksurisse tahaks minna juukseid värvima, et siis enne pidu ikka hea soengut teha kui värskelt värvitud. Kas ja kui palju peaks peopäeva saginas söödavat, joodavat koju tellima. Meil paljud peokülalised saabuvad päev varem. Pulma päeval kui meikar ja juuksur siis vast oleks hea kui lauapeal mingi soolane quishe või miskit, et nälga ei jääks teised. Ise ma vaevalt süüa suudan. kas keegi teab kust soodsamalt shampat saab osta midagi, mis ikka hea maitseks-(Martini asti on väga hea) aga see nii kallis, et ei jõua seda osta (peopaika tellisin seda aga enne sinna jõudmist on plaanis ka kerge vahepalana shampa ring teha)Mida võiks siis kusagilt soodsama hinnaga saada ja arvatavasti peaks koju ka viina natuke varuma samuti ei tea millist, kuna ise suur viina markide tundja ei ole. Vott sellised plaanid ja hirmud ja soovid. Ise tunnen küll, et närv juba parasjagu sees ja mõtted valguvad laiali ja ei suuda hästi järge pidada, et mis veel vaja ja mis juba paigas, kõike tahaks veel siluda ja uuesti üle vaadata. See teadmine, et sellel tähtsal päeval ei saa enam ise midagi teha vaid see mis tehtud on korras ja see mis tegemata jääbgi nii.
Nii nüüd on probleem ülikonna pükstega, mees on päris palju juurde võtnud ja enam ei taha ilusti jalas istuda. Eks paistab, mis sellest saab. Vähemalt tordi osa on ok ja Urmas Jalaks teeb, mis mulle väga meeldib. Sugulased on isegi liiga abivalmis, nagu hakkaks ise abielluma :D
Neljapäev kosmeetiku juurde ja siis saan meigi osas temaga rääkida.
Meile oluline päev - 07.08.09
No nii...kaugele teie asjad nüüdseks on jõudnud ning kas herpes hakkab ka taanduma juba? Meil vaja veel joogid osta ning talukohas korrastustöid teha,kuid need saame ette võtta 3 päeva enne pulmi, siis sõidame alles sinna kohapeale ja varjualule üles sättida. Olnud nädalavahetusel käisime ka seal tööd rügamas,kuid tulemuseks olid suured sääse ja parmu kupud ning peale niitmist paduvihm :( Kurjaks tegi kohe,kui pooled tähtsad asjad,mis lootsime ära lõpetada, tegemata jäid. Vaatab siis, tuleb käbarad kiiremini lihtsalt käima panna :)
Hihiii...meil oli täpselt sama mure,et püksid olid kuidagi nii tillukeseks jäänud:D Paar päeva tagasi olime sunnitud uued ostma,aga õnneks on igal pool nii suured soodukad,et ei pidanudki liialt raha raiskama selle väikese viperuse pärast.
jõudu;)
...meie seome oma elud... 7.8.9
Shampusest soovitaksin Törley mingi kõige heledama kollakas-kuldseka etiketiga, ta on sarnase maitsega Martini Astile ja me ise plaanime seda pulmas pakkuda.
Viinadest soovitaksin Viru valget, Saarema viina, Yks viina- mu kaasa on viina osas väga pirts ja tarvitab vaid neid, neil hind on ka normaalne.
Meie päev: 14.08.09
Aii, parmud vótavad ju tüki liha kaasa ja lendavad oksa peale järama. Kuidas end pulmapäeval nende eest kaitsed? Ja meil on ju sama oht, peokoht asub jóe kaldal, seega sääskede rünnak on garanteeritud. Meie tegemised ei ole veel paigast liikunud, tegelen pisiasjadega. Mul on selline arvuti tunne, peas keegi kogu aeg klikib ühelt teemalt teisele, ühelt väikselt móttelt teisele.
Vähemalt lilleseadja käis juba kohapeal asja uurimas, toitlustaja veel ei ole jóudnud. Mis ilmateade ka selleks päevaks lubab?
Jõudu läheb küll tarvis. Me ei soovi pulmadeks lilli, aga sugulased sellest aru ei saa ja ajavad hoopis oma traditsioone taga. Olen seletamisest nii väsinud, et hetkel ei ootagi oma pulmapäeva :(
Eks peab mingid küünlad,mis sääski peletavad põlema panema,mis muud.Mul samamoodi sada erinevat mõtet ,selline tunne et kõik sassis peas. Ilma kohta ei tea veel midagi,kuid viimastel päevadel ikka padukat tulnud, ehk sajab nüüd ette ära ja sel päeval ikka päike väljas :)
Soovitan sääskede ja parmude kaitseks panna põlema peokohas sääsevastased küünlad või tõrvikud - need kaunistavad ümbrut ka ;) Praegu on müügil citronellaga küünlad - citronella eeterlik õli peletab sääski - itaalias kasutataks seda ammu.
Lisaks soovitaks kindlasti määrida endale peale ka sääsetõrje vahendit - kõige parem on Autan family nn ihupiim (see on valges pudelis roosakapunase korgiga) - see kaitseb tõesti mega hästi ja mis peamine ei haise üldse.
Ma huviga ootan, millal postituse ruum nii kitsaks muutub, et ainult üks täht reale mahub ;-)
Aitäh sääsetórje nóu eest, veel üks asi, millele eelnevalt móelda. Unustasin mainida, et olen herpesest juba lahti saanud, ónneks. Ongi hea, oleme kóik suudlused hetkel hoiule pannud, siis saab pulmapäeval kohe topelt suudlusi :-)
Meie ka ei soovi lilli ja kutsel ongi, et tooge kas CD, DVD või raamat. Igatahes tegime kõvasti selgitus tööd ja kõik said lõpuks aru. Ämm küsis, et kas ta võib muud kinkida ja kingib kristallist lootuse õie, ütlesin, et see sobib:) Ma arvan, et räägi oma sugulastega ja põhjenda ära, miks te lilli ei soovi. Meil ka ikka algu sõdisid:)
Me nüüd otsustasime, et kui ilma ei oska tulla, siis toogu kaarte. Lilledega kaarte on ja need säilivad kauem ka. Reedel saame sõrmused kätte. Lasime Pärnus kullasepas teha ja kohe graveerib ära ka.
ehh mul käivad ka ikka vahepeal peast mõtted läbi, et ma ei ootagi enam oma pulmapäeva- nii palju probleeme on tekkinud peiu sugulastega..esiteks hakkas mehe tädi läbi suruma oma tahtmist et tema poeg ikka ka kutsutaks ja et tema(tädi) siis loovutab oma istekoha peolauas oma pojale keda me kord aastas vaid näeme; siis ütles peigmehe isa et ta ikkagi ei tule pulma kuna läheb reisile 1.5 kuuks, siis sai nagu istekohtade asi lahendatud, kuid siis tädi poeg ikkagi ei saa tulla ja 2 kohta on nyyd vabad ja pulmadeni aega nii vähe ja tyhjaks kohti ei taha ka jätta ja kuna pulm on reedel ei saa paljud nii lühikese etteteatamise peale tulla...aga see selleks kõige rohkem ajab mind marru mehe vennapere kes ei taha kuidagi aru saada et meie pulm tuleb ilma lasteta ja seda mitmel põhjusel-et külalised saaksid vabalt võtta ja täiskasvanutega vahelduseks suhelda, kuna veekogu on maja kõrval kohe, meil pole lastele kohti lauas, meie programmi pole ühtegi tegevust või mängu lastele ja neid põhjusi on veelgi. leidsime isegi hoidjatädi kes lapsega jääda saaks, aga "igasugusega" nad ei jäta oma last ja võtavad oma lapse siis vist ikkagi kaasa ja kardan et ega siis hoidjaga jääma pidanud mehe täditytre laps saab ka sellest inspireeritult kaasa veetud..olen nii vihane et mul pole sõnu, meil pole laste vastu midagi aga sugulaste suhtumine..ütlevad et me ei muretseks et me ei pane tähelegi neid seal pulmas..nagu ei saa üks kord elus meie päeval meie soovidega arvestada..me ei andesta mehega neile kunagi kui lapsed peaksid registreerimisel stseeni korraldama..
püüan mõelda ikka positiivseid mõtteid pulmade osas, aga kahjuks see sugulaste vastasseis ja omavoli rikuvad täiega tuju..
Lohutan sind sellega, et seike trall käibki tavaliselt pulmade planeerimise juurde :( Sain ise sama tunda ja kusjuures sellise kohapealt kust kõige vähem oodata oskasin - oma ema poolt :S
Meie jäime omale kindlaks ja asi rahunes maha. Tegime selgeks, et see pidu on meie pidu ja MEIE ise valime oma peole külalised - nii egoistlik kui see ka ei ole. Ja tõin ka näiteid, et kui tema korraldab nt. oma juubeli ja ma tassin sinna kohale igasuguseid inimesi keda ta teab ja neid kõiki on vaja toitlustada ja majutada jne... mis tunne tal oleks... Igastahes meie saime oma sotid sirgeks.
Jõudu ja jaksu teile! Olge tugevad tuules ja tormis... nagu üks pulmadeks mõeldud kaardisalmgi ütleb! ;)
Püüa rahuneda ja ütle rahulikult ja konkreetselt sugulastele, et teie otsus on lõplik - lapsed pole pulmad kutsutud. ET see on TEIE pulm, sega ka TEIE ja ainult teie otsustate, kes sinna tulevad. Et kui nad soovivad teistsugust pidu, siis tehku ise pulmad või tehku niisama pidu, aga see on teie pidu ja teie ka ise otsustate kelle kutsute.
Laste osas - ka meil pole lapsed kutsutud ja mul on mitu lähedast sugulast, kes ei tule, sest neil pole lapsi kuskile panna. Ja siis - korraks tundsin süümekaid - aga tegelt - see pole minu mure, kui neil pole lapsi kuskile panna või kui nad ei taha oma lapsele lapsehoidjat otsida. AGa konkreetne jutt on se, et lapsed pulma ei ole kutsutud.
Iseasi on rinnalastega - ütelsin vanematele, et saan aru, et sellist last ei saa koju jätta - aga enamus külalisi, kellel rinna laps tulevad ainult laulatusele ja peole ei tule - see oli nende otsus :). Üks sõbranna, kellel on rinnalaps pole mulle veel öelnud, kas võtab lapse kaasa või mitte.
Seega, kui sul on sugulastel rinnalaps on asjaga veidi raskem - aga kui mitte, siis ole konkreetne ja ära anna järgi ja mis peamine ära tunne süümekaid - pole põhjust! See on TEIE pidu - ära unusta seda! Kui sa ei taha lapsi sinna, siis jää endale kindlaks. Ja kui ühel sugulasel on rinnalaps ja ta võtab ta pulma kaasa ja teisel on juba vanem laps ja see tahab ka last kaasa võtta, sest teine ju võis võtta, siis selgita, et rinnalapsed on erand.
EDu ja rahulikku meelt sulle!
Meie päev oleks ka onud 14.08.2009, aga mehe perekonna pärast olime sunnitud üldse ära jätma.
Aga minagi soovitan, et ära anna järele, see ikka TEIE päev ja pulmad peaksid olema üdini positiivsed.
Vahepeal kirjutan, mis 2,5 nädala seisuga muutunud on, sest tõesti viimane kuu on minu jaoks asjad päris pea peale pööranud nagu ennist kirjutasin.
Kirikus, kus pidi algselt laulatus toimuma käidud ja öeldi kindlalt, et remont valmis kohe kindlasti ei saa, küsisme raha tagasi ja ilusti anti selle tagasi õnneks. Kuid jah keerulisemaks see meie plaanid tegi ja nüüd peame kulutame energiat selle probleemi korda ajamisele:( Õnneks ei pidanud päris kuupäeva vahetama hakkama, et tuldi Aleksander Nevskis vastu ja nüüd peame lihtsalt ootama, et kas saame päris oma aja, või peame leppima pool tundi hilisema ajaga. Jään ikka lootma, et saame oma aja:)
Neid tagasilööke tuleb ikka igast suunast:(
Meie ideest istutada nn elupuu tuleb ka nüüd loobuda:(
Sest seal kus pidime seda tegema on tulemas pidustused ja suuremahulised tööd käimas (katuse peale tõmbamine jne). Uurisin ka Viimsi Talveaiast, et kuna seal tuttava tuttav on omanik, et ehk saaks seal seda teha, kuid neil plaanis ka lähitulevikus mingid tööd ja puu võib ette jääda. Botaanikaaias pole enam sellist võimalust nii, et jääb ära:( Kui keegi teab kohta, kus see võimalus olemas, oleksin väga tänulik info eest!!!
See omakorda lühendab floristi aega, et ei tea kas ta jõuab oma asjadega valmis meie tulekuks. Oh õudust...poleks tõesti elu sees arvanud, et viimasel hetkel nii palju võib muutuda....
Vähemalt florist koha üle vaadanud nüüdseks ja oleme arutanud, mida annab teha, nimelt häirisid mind lava kohal kirjud kaardinad, kuid kuna neid eemaldada ei lastud, kuigi olime nõus ise pärast need ise tagasi paigaldama. Ja kariibimere piraatide stiilipidu ka nagu ei tahaks:) Õnneks mul tundub olevat asjalik ja florist, kellel ühtib arvamus minu omaga ja tema leidis hea lahenduse, võtmata maha nende kaardinaid. Ehk õnenstub:) Teatud asjadega tuli lihtsalt leppida, et ei saa muuta!!!See selleks, jään lootma osavate näppudega floristile.
Midagi head ka ehk:)?!
Igaljuhul see laupäev juba tüdrukute õhtu st. samm lähemal-põnev:P!
Menüü asjad aetud ja eile maksime kõik ilusti kinni. Jäänud nuputada, kuidas on kõige parem panna külalised istuma, kes kelle kõrvale jne.
DJ-ga peaks nagu ka korras olema.
Natuke tuleks tantsu veel harjutada, et ladusamalt kohapeal läheks.
Kirik vist ka nüüd paigas.
Sõrmused ootavad kandjaid:)
Pegmehele kõik olemas.
Minul varsti tuleb õmbleja reisilt tagasi ja siis ehk saab ka minu kleit valmis, kingad õnneks olemas.
Jäänud tegeleda veel oksjoni asjadega, lindid osta, leida kuskilt ametimärgid (ehk keegi teab, kust võiks leida?).
Osta vanematele ja külalistele pisikesed kingid.
Tordi alused broneeritud, järgmine nädal kondiitriga rääkima, seega saab ka sellega ühele poole.
Alkoholi varusid aina täiendame, veel osta mahlad, puuviljad ja natuke juurde sampust ja viina.
Järgmine nädal proovimeik ja proovisoeng.
Tundub, et polegi nii lootusetu olukord, kui siis ainult jälle midagi plaanimatut ette tule:S
Kõige tähtsam on ilmataadiga kokkuleppele saada, ehk tal hakkab kahju minust:)!
Igaljuhul päikest südamesse kõigile;)
Kas teil ei tulegi siis pulmi? :o Või lükkasite edasi?
Tere, pane otsingusse lapsed pulmas. Ja kui vähegi suudad veel, siis saada see netilehekülg oma sugulastele. Meil oli pulmakorraldaja, kes selle lasteteema ja mossitused enda peale võttis. Ja kuna meil oli kokkulepe, et ma ei saa teada korraldusega seotud tõrkeid enne pidu, siis peale pulmi küsisin kuidas läks. Pulmakorraldaja ütles, et mina oleks vist hulluks läinud sellest mõttetust seletamisest, et pidu on täiskasvanutele. Oli siis tõesti 2 inimest, kes tegid nii kiusu, et kuna laps ei tohtinud kaasa tulla, siis registreerisid ennast peole, lasid toidu tellida ja lauas kohad panna ning ei tulnud kohale. Ja sinna tühja koha peale kahjuks see suur sõprus ka minu poolt jäi. Jõudu sulle selle probleemi lahendamisel.
Noh nii ja naa. Sel aastal kindlasti ei tule, aga võib öelda, et lükkasime edasi. Ehk järgmisel suvel, aga praegu on liiga vara mingit päeva paika panna. Ennem tuleb jamad ära klaarida, et meie ilusaimat päeva mitte mingi negatiivsus ei varjutaks.
tere ja kaunist päikest kõigile...Minulgi kõik asjad peaaegu korraldatud.Nüüd oleks vaja kiiresti,kiiresti peotelk kusagilt odavalt orgunnida...sõrmused ka varsti käes ja muud asjad aetud...Minu kaunis päev on 15.08.09
Päikest kõigile!:)
laps on 3 aastane ja teine 5 aastane ehk minu meelest piisavalt vanad, et saaksid hoidjaga jääda. püüan teha kõik mis suudan, tänan kõiki innustuse eest.
Veel üks nipp (suht julm) - kui tädi nõuab, et tema poega ka kutsutaks, siis võid öelda, et tädi peab ise tema eest maksma (toit, ööbimine jne)
Minu ema nõudis ise. Jäin endale kindlaks, sest siis oleks teistel veel mugavam - aga kui koht ei võimaldagi.. :S Asi on ju põhimõttes!
Lópuks ometi on lips olemas. Külaliste arv vaikselt kahaneb, tuleb viimase hetke äraütlemisi. Ja eile leidsime üliarmsa tibatillukese päevalille potis. Loodan, et lill peab reisi vastu ja elab veel üle nädala, et 1.augustil peigmehe rinda kaunistada. Pakkimine ei edene, mótted on mujal....;-)
Jõudu ja jaksu probleemide lahendamisel ja loodan,et saate just oma unistuste pulmad ja just siis kui teie otsustate, et nüüd on õige aeg! :) Ära unusta positiivset mõtelmist ja hoia eesmärk (ideaalsed pulmad) silme ees ja kindlasti jõuate sinna! ;)
See päev tuleb meile mõlemale kindlasti ideaalne ;)
Kindlasti jõuame :) Nüüd on meil võimalus korraldada veel ilusam pulm endale :) Kogemused on ju olemas :P
Kallid suvised pruudid, kellel veel see kõige ilusam päev ees! Oma pulmapäeval püüdke nautida igat pisematki hetke ja püüdke mitte muretseda pisi-detailide üle pulmas, sest olles nüüd ise selle kauni päeva läbi elanud, võin öelda, et see ON Maailma Kõige ilusam päev! Ja uskuge mind, aeg jookseb niiii kiiresti, ehk siis nautige seda päeva täiel rinnal, sest see on teie päev!!
ma loodan, et kui kunagi pidu tuleb siis mind(loe meid) ka kutsutakse:D
Väga õige! Üritage ikka oma tahtmist saada. Meie tegime ka palju tööd, et väikesed lapsed ei ole pulma oodatud. Palju solvumisi külaliste poolt ja palju pisaraid minu poolt (sest keegi ei tahtnud arvestada minu soovidega). Õnneks on nüüd pulmas kokku 4 last (kes on ajavahemikus 10-14 aastat).
Kujutasin juba vaimusilmas ette, kuidas registreerimisel 3 titat nutavad hüsteeriliselt ja keegi ei kuule midagi muud (hea kui ise kuuleks paaripanija juttu). Ja edasi fantaseerides kujutasin ette kuidas titad on söögilauas kättpidi toidu sees ja kogu peorahvas vaatab laste järgi... Ja on koguaeg mingi jama, küll on muusika vali, küll lapsed võitlevad unega, küll on mõni teine häda..oijahhh Õudus kuubis!
Mul küll pulmad 06.11.09, aga lähedastele olen öelnud, et tulevad 08.03.10, kuid juba praegu räägin neile, et alla 10-aastased pulma ei tule. Olen neile ka põhjalikult ära seletanud ning tundub, et saavad aru, kuid nüüd seisan silmitsi murega, kes valvab meie last. Meil poeg 5-aastane ja pärast laulatust viiks ta hoidja juurde, aga kõik kelle juurde ma ta muidu võiks viia, on ju ise pulmas. Olen vaikselt üritanud kaubelda tedaühe või teise juurde, kes vaatab nt ka mu sõbranna last, kuid sealt tulnud eitavad vastused, et kui nad juba ühte vaatavad, siis kahega ei saa hakkama jne.
Tundub, et kõik ülejänud asjad on paigas ning kutsed anname järgmine kuu, eks siis näis, mis trall lahti läheb, valmistan ennast juba ette:D
Kindlasti seiske selle eest, et lapsi kaasa ei võetaks. Ma armastan oma last ülekõige, kuid pulm pole lasteüritus ning ma tean, et tal hakkab seal igav juba tema enda heaolu pärast ma teda kaasa võtta ei tahagi. Pealegi mõned korrad aastas võivad ju ka AINULT täiskasvanud koos pidutseda:)
Sinule soovin rahulikku meelt ja pikka närvi, et sa oma soovidele kindlaks jääks!!!!!!!!
ja minu pulmapäev ongi juba homme :) lõpuks on saanud poolest aastast, mil me hakkasime pulmi planeerima ainult 1 öö. Eriti suurt närvi veel polegi varem olnud aga nüüd juba hakkab vaikselt tulema. Loodetavasti läheb kõik hästi ja ilmataat ka mõtleb meile ;)
Vahelduseks tunnen ennast ka netis pruudina. Nüüd kus pulmadeni vähem kui kuu jõudis paanika minuni. Pealegi juhtus minuga vahepeal õnnetus mis pani mind pulmade toimumises kahtlema. Mida on teha pruudiga kes on sant mis sant ja pole ka uusi trikke veel vasaku käega tegema õppinud. Ja kui ei saa kirjutada siis kuidas saab registreerimisel allkirja anda jne. Alguses ei muretsenud ma millegi pärast üldse, sest pidi olema tagasihoidlik ja ilus pulm kuid nüüd selgub, et ka siis on vaja igasugu pisiasju. Kleit saab valmis vahetult enne pulmi alles aga peas juba tean kui ilus see saab olema :)see muidugi on suur asi.
Aga kuhu ja kuidas paigutada soovitud raamatud või siis ümbrikud jne.
Kuidas on lood teiste suviste pruutide paanika osakondadega?
Meie pulmapäev on ka homme 25 juulil. Hoiame hinge kinni, et ilm ei veaks alt...
Loodan, et kõik sujub hästi.
Teile tugevad kallid meie poolt ja imeilusat päeva! Homme samal ajal on pidu täies hoos...:)
Õnne, õnne ja veelkord õnne!!!!:)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.