Abiellujad 2009 suvi, koguneme siia :) - Lehekülg 5
324 vastust · leht 5 / 7
Ise tuunin. Olen sedalaadseid videosid varemgi teinud ja lisaks kõigele muule on see igati meeldiv ja tore tegevus :)
Aga mis siis saab nii rasket olla , et muretsema peaks! Mul pulmadeni vähem kui 2 nädalat ja endiselt mingit pabinat ja muretsemist pole.Kuigi kimbuasi ja sõrmused veel korda ajamata.Aga ma ei muretse seepärast , vaatan seda alles siis kui Eesti jõuan...
MEIE PÄEV ON 20.06.2009
Muljeid ühest väga eksklusiivsest ilusalongist, mis ehmatas mind ebaprofessionaalsusega. Nagu hiljem selgus, broneeriti mulle pruudi prooviseongu aeg ilma et oldaks tutvunud minu saadetud soengu pildiga. Proovisoengut ei toimunud, kuna juuksuri laps oli haigeks jäänud. Asendaja ei olnud kursis, et ta mulle proovisoengut tegema peab. Salongis ei olnud ka kõige elementaarsemaid vahendeid soengu tegemiseks. Minu küsimusele, kes teeb mulle soengut pulmapäeval, ma konkreetset vastust ei saanud. Oma pulmapäeval lasti mul pool tundi oodata, enne kui mulle teatati, et juuksur, kes mulle soengut tegema pidi, on sattunud haiglasse. Hämmastav kui põdurad nad kõik seal salongis on! Tänan õnne, et ümber nurga asus ilusalong Avely, kus mulle ilma sekeldusteta ja ilma proovisoenguta ilus pruudisoeng tehti. Nagu selgus, polnud ma esimene, kes põgenedes Fahle ilusalongist Avely ilusalongi jõudis. Soovitan seepärast kõigil, kes endast lugu peavad, käia Fahle ilusalongist kaarega mööda.
Ohh meie päev 18.07.2009 tuleb aina lähemale :o)
Juba järgmisel kuul olen abielus ja uue nimega. Vahepeal tekib ikka ärevus ja pabin hinge. Eriti viimaseid söögi, joogi ja muid nüansse ajades. Tekivad küsimused, et kas kõik on ikka korras ja paigas? Kas kõik on broneeringud kirja pannud? Kas kõik laabub?
Esimesed õudusunenäod peo nurjumisest ja jubedast kleidist samuti nähtud :o)
Tegelikult ei ole pabistamiseks vajadust. Kõik olulised asjad on paigas. Pisiasjadega tegeleb pulmaisa (ma vähemalt loodan icc).
Tahaks juba pulmapäeva lähemale!
Tervitus!
Meie tähtis päev on 15.08.09.
Olemas on auto, peokoht koos majutusega, söögid tellitud, joogid ostetud, kleit ja kingad, kutsed saadetud, sõrmused tellitud, muusik olemas, pulmaisa olemas, juuksur, lilled,
Aga veel mitte...meikarit, ja sada muud nipet-näpet asja. Aga ma tegelen sellega. Vahel tunne et ei teagi mida edasi teha...aga samas jälle...
Ei jõua juba seda päeva ära oodata:)
Edu kõigile suvistele abiellujatele!
Teil on siis 60 päeva veel, sest meil on 59 :D
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
07.08.09. - nagu paljudel teistelgi.
Praeguseks on kõik broneeritud, kõik peale shampanjalaua dessertide ja mehe valge püksirihma ostetud.
Praegu on veel vaja kokku panna korralik menüü, torti maitsta, koostada saali istumisplaan ja muud sellist nipet-näpet.
Raha on vaja veel välja käija bändile, meikarile, juuksurile, ruumide rendi eest, toitlustajale, fotograafile, pulmavanale ja lillede eest.
Kui ikka poolteist aastat ette müttama hakata, saab kõik kenasti õigeks ajaks valmis :)
Me abiellume samal päeval! :D Kelle te siis pulmaisaks valisite?
Laulatus on meil juba 7 päeva pärast ehk 27.06. Kui enne polnud mul närvi ollagi, siis täna olen juba täitsa pabinas. Eriti veel seepärast, et külalisi üle helistades on tulnud juba eitavaid vastuseid.
Ja ma olen viimase nädala mõelnud, kas kanda loori või ei. Kui enne oli kindel EI, siis nüüd kahtlen.
Ja see ilm ajab ka mind närvi! :D
Ja ma mõtlesin, et rohkem polegi 10-dal abiellujaid :)
Minul värinat ei ole veel tekkinud-aga arvan kui see päev käes siis tekib. Nädala pärast tüdrukute õhtu ja siis nädal veel tähtsa sündmuseni. Olen 100% kindel, et kõik läheb nii nagu planeeritud.
Meie tellisime sõrmused rootsi firmast Schalins Ringar. Väga kenad ja hea hinnaga ning suur valik. Eestipoolne müügiesindaja tore ja abivalmis, ning tõi mneile sõrmused koju kätte.
Kas pulmaauto värv on oluline?Meil valida musta Nissan pathfinderi ja valge chrysler sebring cabrioleti vahel...Üks tuttav ütles et pulmaauto ei tohi olla musta värvi-pidavat ebaõnne või miskit sellist tähendama.Mida soovitate?
Mina pole sellest midagi kuulnud, aga kui kardad, siis vali valge ;)
"Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale"
Meil tuleb just kindlalt pulmaauto must - mulle meeldib - ilus ja pidulik ja solliidne on must auto, eriti kui seda o veel kaunistatud ka.
Meie päev on nüüd paigas- 07.08.09 kell 16.30
Hetkel on kleit olemas ja ülikond. Kutseid hakkan tegema ise. Peo teeme grillina kodus ja majutada saame vajadusel rahva ära ka. Tuleb kodune pulm ainult kõige lähemad sugulased. Kuigi neidki on kokku umbes 45 inimest koos lastega.
Ootan seda päeva juba nii väga, kuigi kõik on organiseerimata :) Nii mõnedki asjad saan tutvuse kaudu ja toidu tegemisega aitavad sugulased valmis saada.
Hmmm... meil oli ilus vägev must pulmaauto.. justnimelt - soliidne ;) Ja valgete liiliatega kaunistatult nägi mega välja http://www.pulmad.ee/node/11752
Ma pole ka sellest midagi kuulnud. Meil on auto helepunane ja tammevanikut tahaks ka. Vali ikka omale meele pärast värvi, ega tuttav sellega sõid.
Meie ilus ja tähtis päev on 07.08.09 kell 13.00 - see on tore et paljud on selle vahva kuupäeva osas otsustanud samamoodi.
Plaan valmis kutsed saatsin enne jaani välja. Menüü valitud, laulatus kirikus paika pandud ja kirikukaunistused välja mõeldud ja vajalik dekoor renditud, floristiga kirikus käidud. Pulmapäeva kava kellaajaliselt paika pandud ja isegi pulmarongi teekond läbisõidetud. Endale ja mehele riietused olemas kingad oleas ja sõrmused saime ka juba nädal tagasi kätte. Tort tellitud, juuksur ja kosmeetik veel vaja kinni panna - ei ole suutnud otsustada, kes peaks tegema kohvriga jumestust. Pulmavanaga peoplaan kokkupandud ja kõik peaks just kui toimima. Pulmaöö sviit ka juba kinni pandud ja seda kõike hakkasin korraldama alles märtsi kuus sellel aastal- aga tundub, et ei peagi aasta varu olema, et ilusat pulma pidada. Nüüd jääb vaid ilusat ilma Vana Jumala seljatagant veel paluda.
Meie pulmapäev 25.07.09. Põhiasjad (kirik, peokoht, muusika, pulmaisa, lilleseadja, juuksur-meik, auto, sõrmused, kleit, fotograaf-videomees) on paigas, palju pisiasju aga veel teha. Ja need on ka sellised asjad, millega eriti keegi aidata ei saa (kuigi kõik pakuvad pidevalt abi), näiteks peigmehele vestiriide ja lipsu otsimine/ostmine, endale ehete otsimine/ostmine, kiriku kaunistuste väljamõtlemine, sõrmusepadja õmblemine jne. Kleit on veel valmimisel ning peigmehe vest tuleb veel pärast seda teha. Samas väga ei muretse ka, küll ikka valmis jõuab. Hakkasime tõsisemalt organiseerima ka alles märtsis-aprillis.
Meil ka pulmad 25.07.2009. Registreerija( kutsutud valjaspoole onnepaleed) on olemas.Kleit on valmimisel, mehe riided olemas, fotograaf olemas, pulmaisa olemas, koht olemas, catering olemas,inimene kes tegeleb lillede ja dekoratsiooniga olmeas, kutsed valja saadetud, juuksur ja meik olemas, autod organiseerimisel, hotell pulmaooks olemas.
Nyyd pean veel organiseerima meened pulmakylalistele ja kuidasgi pruutneitsite kleitidega laks natuke valesti. Kuna ma ei ela eestis siis mootude jargi mis mulle sai saadetud ostsin oma odedele kleidid aga nyyd tuleb valja et kleidid on suured. Ode mulle ytles et neid ombleja juurde viia ei saa sest et kleidi ylemine osa on korsett, et yxki ombleja seda parandada ei saa
:( Ei tea, pean nyyd midagi valja motlema.
Akki kellelgi on moni hea ombleja soovitada voi moni alternatiivne idee?
Aga noh, peale mone sellise vaikse asja peaks nagu koik vist organiseeritud olema:)
Meie alustasime ka tõsisemat planeerimist märtsist. Aga meie olukorda lihtsustab kõvasti see, et meie eriline päev on ainult meile kahele.
Boolero sain ka täna valmis, ehted peaksin hiljemalt järgmiseks nädalaks kätte saama. 15.juuli on proovipildistamine ning floristiga pean ka kokku saama, et pruudikimbust rääkida
Põhimõtteliselt on kõik valmis ja jääb üle vaid päevi lugeda :)
45 päeva veel.
meie päev on juba 17.07, aga no tee või tina, peale õudusunenägude ei ole mul mingit abielutunnet. Ärevus puudub täielikult ja need unenäod ka siuksed, et näen neid pigem siis, kui olen pulmateemal päeval tegelenud.
Kõik on juba organiseeritud. Vaja on vaid korra veel floristiga kokku saada ja pruudisoengu proovi minna. Muu nagu tehtud ja pidu võib alata!
Meie tähtis päev on 10.07.2009 ehk siis ukse ees juba. Ja kõik on enam-vähem paigas, vaid üksikud pisiasjad tahavad veel paika loksutamist. Ootusärevus on igatahes juba võimust võtnud. Palju armastus, hoolivust ja teineteise mõistmist kõikidele teistele paaridelegi;)
pulmad lähenevad, juba järgmisel kolmapäeval...
paraku pean leppima ütlusega, et enne pulmi kipub kõik halvasti minema...ma olen üks õnnetutest, kellel asjad nats nihu kisuvad.
Eilne proovisoeng läks täiesti halvasti ja siis tundsin, et stress hakkab tekkima..
täna saime õnneks valitud koha, kuhu läheme pildistama juhuks kui vihma peaks sajama...
Muidu on kõik muud asjad vist valmis- ainult sõrmusepatja ootame ja siis mõned pisiasjad veel...
Närvi küll sees ei ole ja ootusärevus küll....
Äge!! Minu sünnipäeval! Hoian teile kõvasti pöialt oma pidustuse ajal ;)
Ära muretse! Kindalsti tuleb su nn päris soeng väga ilus. Mõtle nii, et jumaal tänatud, et proovisoengu tegid, siis sa nägid mida veel parandama peaks ehk et mida juuksurile öelda, mida ta teisiti tegema peaks. Ja kui ikka juuksurist jäi väga halb mulje (st et kardad tõsiselt et ta ei saa soenguga hakkama) siis ei ole hilja veel uut juuksurit otsida. Minu sõbranna just abiellus laupäeval ja käis ka nädal varem proovisoengus ja juuksur oli ikka väga koba olnud soengu tegemises ja siis ta suutiski leida endale uue juuksuri ja nn päris soenguga jäi ta väga rahule.
Samas siin oli kellegi blogi vms kus ta kirjutas, etproovisoeng läks täitsa nihu, aga päris soeng oli väga ilus. Seega USU, et kõik läheb hästi ja siis lähebki!
Hoian pöidlaid ka teile! :)
Miks ei saa parandada? Ikka saab. Õmbleja võtaks korsetiluude kõrvalt koomale ja õmbleks siis näiteks kas selle luu taha või jätakski sellised triibud.
Samuti saab alati ju kinnitada korseti tagumisele osale paelad, millest reguleerida (juhul kui tegu on lukuga korsetiga)
-------------------
1Corinthians 13:13
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Head kangast otsi tartu mnt-l humana suunas liikudes , pärast maximat trammipeatuse juures asuvat s-tähega kangalsalongist:) võrratu valik.
Ehteid otsi mõne isetegija käest:)
-------------------
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.:)
Pole kuulnudki ja ega ebaõnne ei usu kah:)
igatahes -- meil tuleb sinine "taevalaev":)
-------------------
Kas sa mõtled seda kangapoodi, mis on Maxima (kino Eha) ja Stockmanni ristmikul asuva Humana vahel? Selline pisemat sorti poekene mingi elumaja esimesel korrusel?
Juba kuu ja pärast - 1.08.2009 abiellun. Kuupäev sai valitud perekondadest lähtuvalt, see oli veel suvel ainus nädalavahetus, mil ónnestus pere kokku saada.
Móte abiellumisest oli juba ammu olemas, kuid organiseerimisega hakkasime alles 4 kuud enne pulmi tegelema. Kas teie ka organiseerite koos pulmi? Ma ei kujutaks ette, mida ma ilma oma tulevase mehe hea plaanimise ja póhjalikuseta teeksin. Ja seda kóike korraldame kaugjuhtimise teel, kuna elame Eestist eemal.
Pea kóik on laabumas ning ainsad väljaminekud on toit ja jook, riided ning peokoha üür. Lillekimbu asemel soovin ühte päevalille, kleit on ise kui päike :-) kuna ennast väga vähe meigin, siis tómbab sóbranna paar kriipsu näkku, juuksur on vana perekonna tuttav, samuti ka lilleseadja, kes vólub aasalilledest ilusaid kompositsioone ning sópruskond koosneb muusikutest.
Ja kirikus sissetulemiseks mängivad saksofon ja orel ning väljumisel torupill ja orel :-)
Ja närv on ka vaikselt kóhus ringi kooberdamas :-)
Ise küsin, ise vastan :)
Kangapoe nimi on Solveig ja valik on jah hoopis teistmoodi kui mujal. Hinnad ka mõistlikud.
No nii, vahepeal on aeg kiiresti lennanud ja jäänud minu pulmadeni kõigest pisut üle kuu aja(7.08.09 on selleks kuupäevaks).
Olen siin eelnevalt juba sõna võtnud, kuid nüüd siis panen kirja, asjad mis on seisuga kuu aega enne tehtud.
Lootsin, et teen enne enamik asju ära, et paar viimast kuud või vähemalt viimane kuu oleks rahulikum, kuid jah mõtteks see jäi:) Aeg lendab ja kuigi koguaeg toimetan, siis tundub nagu ei jõuaks ma valmis omadega:) Üldiselt on kõik plaanipäraselt läinud, kuid pisemaid tagasilääke on ka olnud.
Paigas:
Kutsed tehtud/käes ja tagasiside olemas.
Lauakaardid olemas.
Kooselu küünal tehtud.
Sõrmused ostetud ja juba ka kullassepa juures ümber tehtu´+graveeritu ja ka käes.
Peigmehe riided +jalanõud ostetud.
Ruum ammu broneeritud, nüüd siis esmaspäevast hakkan menüüga tegelema (toitlustus kohapeal).
DJ olemas ning arutatud enamvähem, ega seal palju rääkida pole, meil väga kirju seltskond nii rahvuslikult kui ka vanuseliselt, seega 80-90-ndad.
Pulmaisa ammu broneeritud, oleme mitmeid kordi kokku saanud, korraks oli paanika hetk, et kadus, kuid nüüd tagasi ja kõik korras, tegelema memoga. Pulmaisaks Samuel Golomb (vene/eesti pulm).
Floristi juures aeg broneeritud, kuid tõsisemalt hakkan tegelema juuli keskelt, et kohapeal käin ära jne. Põhimõtteliselt toimetada tuleb veel.
Auto olemas-sõbra auto, lihtsalt niikuinii oli lemmik.
Ehted mul ostetud.
Kosmeetik broneeritud, proovimeigid tulevad enne pulmi nädal aega. Kosmeetikuks Õnne Rudi.
Juuksur broneeritud. Soovitas Õnne Rudi-Erle on nimeks, proovisoengul tutvume:D
Maniküür, dep...nn hooldus paigas.
Nii ja nüüd asjad, mis on hetkel mureks:
Kleit sellega asi nii, et ei tahtnud ise, et liiga vara alustataks õmblemist. Disainitud oli ammu, kuid kuna õmblemise käigus on palju muutunud, sest palju oleneb kangast ja oleme aretanud töö käigus teistsuguseks,seega arvatust kauem läinud. Kuid nn eelviimases proovis(viimase tahtsin teha nädal enne pulmi-nööbid+altäär õmmelda), selgus, et tuleb teha päris mitu proovi ja kuna disainer juuli kuu ära, siis pani pabistama, et nii viimasele hetkele jääb.....kuid tean, et saab valmis jne, aga ikka pabistan:)
Kingad tellitud, kuna siit Eestist oli neid leida võimatu, isegi pruudipoodides ei leidnud. Mul peaks nad olema hallika tooniga, kuid jah nüüd tõdesin, et tuleb teha pigem kleidi valgest värvist, siis ei ole nii palju jama. Valgeid kingi oli nii palju ilusaid, kuid tavalisi klassikalisi hallika tooniga kingi on võimatu leida, täitsa lõpp. No igaljuhul arvatust rohkem jamamist kingadega, nüüd siis ootan ja loodan, et tuleksid õiged ja sobiksid hästi.
Kirik broneeritud ja makstud (õigeusu kirik), kuid nüüd tuleb seal nn puhastumas käia. Kuid kuna olen rohkem kokku puutunud Eesti kirikutega, siis natsa arusaamatu kõi, et nüüd siis ostsin kirjavara, et teaks mis seal pulmas täpselt pean tegema...
Ja peame alates juulist tantsuproovides käima hakkama, tahtsime üllatustantsu teha...ilusa peotantsu. Et see võtab ka oma aja.
Tundub, et siis nagu oleks kõik.
Kuid jah asjad, millega ma mõtlesin läheb kergelt võtavad vastupidiselt palju rohkem aega ja asjatamist, et sellised suuremad asjad läksid palju libedamalt.
Aga kokkuvõttes ütlen, et pulmade korraldamine võttis küll arvatust rohkem aega.....
Ilusat suve jätku ja palju päikest Teile;)
meie päev saab olema 18.07.2009
Olen natuke närvis sest kleidiga jama liiga lai on ja hull pabin on sees et kas saab 6igeks ajaks ära 6mmeldud
aga loodan et siiski k6ik laabub
j6udu ja jaksu teistelegi kes kavatsevad abielluda
Mul kleit nüüd kodus, tõime eile ära. Täna käisime sõrmuseid ka vaatamas, aga midagi ära ei ostnud.
Tänasega sain kutsed ka valmis :) Osa sain kohe ära ka anda, nii et üks asi läks paika ja on tehtud. Broneerisime fotograafi ka, et tuleks meile sobiv inimene pildistama.
Nii palju on veel teha...
"Tana oli vega lahe pev meil"
Nagu ennist mainitud, meil pulmad 25.07.2009.
Tana siis kaisime sormustel jarel. Meil olid sormused tellitud - ki9hlasormus mul valgest kullast ja mitu korda et siis kui tellisime ja veel proovis kaisime siis sai veel yle reegitud et kindlasti vagest kullast kuna minu kihla sormus on valgest kullast. Ja mis siis valja tuli, peigmehe sormus oli koik tapselt nii nagu pidid plaatinast ja minu oma KOLLASEST kullast, mist sest et igal pool nende blankettide peal oli ka kirjas et valgest kullast:( Niiet Nyyd oeldi meil et vahemalt 10 peava et sormus ymber teha:( Kahju et niimoodi laks.
Oleks lihtsalt tahtnud 3 nadalat enne pulmi veel yhe asja oma listis maha tommata aga ei9, kui ei saa siis ei saa.....
meie abiellume 31,07,2009 kell 14,30. organiseerima hakkasin 19 juuni 2009 ehk siis 1,5 kuud enne pulmi...kõik on peaaegu tehtud:d
aint sõrmused ära tuua
viinad osta
tort tellida
riided ja muud asjad olemas kõik:D
Meie abiellume 15.08.09. Plaanime väikest tagasihoidliku pulma kuhu on kutsutud ainult perekonnaliikmed. Hetkel on juhe täiega koos.. Olemas on ainult sõrmused..ohh
Meil on ainult kleit ja nimekirjad, mis veel vaja teha. Täna lähen tordi hindu uurima ja kutseid laiali viima. Kõigega on nii kiire. Tean seda tunnet, kui juhe kokku jookseb ja pea paks otsas on... Sul veidi rohkem aega, kui meil siin.
Meie päev on siis 07.08.09
Meil samuti pulmad 1.august 09.a. meie hakkasime organiseerima nii 1,5 kuud enne, riided ostetud, toitlustus tellitud,kutsed saadetud,juuksur/jumestaja aeg kinni pandud...Vaja veel bänd/muusika leida,sõrmused osta, alkohol samuti,nõud vaja veel sebida 60 inimesele. Lillede osas tahaks hirmasasti karikakraid,kuna pulm tuleb ka talukohas ja lihtne, siis sobiks hästi, kuid sel ajal karikakraid vist saada pole :( Meiegi ajame asja enamjaolt eemalt,kuna pulm toimub Hiiumaal, ise aga Tallinnas.
Laenake meile ka mõni muusik :D
Pisiasjad veel ajamata (eile viskaski pinge nii üles, et hakkasin lausa nutma...kõik tundus nii lahtine veel)
Aga kindlasti saame hakkama ja teie samuti,ma olen kindel :)
Edu!
Nii, bänd ka olemas :)
Väga tore, just tahtsin hakata soovitusi jagama, aga kui juba muusikud olemas, siis head pulma!
Kuidas te nii lühikese ajaga kóigega hakkama saate, kas teil on väike pulmaseltskond ja kuidas jóudsid kutsed inimestele saata?
Hakkasime kohe asju ajama,kui kuupäeva paika saime (29.mail andsime avaldused sisse). Külalisi tänaseks juba 70 + lapsed. Koht oli kohe teada- oma talu õues. Hakkasime kohe seda korda tegema (niitma jms) ja iga 2 -3 nädala tagant käime seal korrastamas. külaliste nimekirja tegime praami peal valmis, kuna oli poolteist tundi vaba aega vaja sisustada. Kutsed leidsin juhuslikult poest, teksti mõtlesin välja ja kohe nendega tegelema.Kleit sai esimesena ostetud, ilusalongi aeg ka kinni pandud. Kuna mehel palju hästi lahedaid sõpru, siis pulma auto (ok, tegelt on buss)sebis sõbralt, toitlustuse tellisime ühest kohvikust,õnneks oldi ka nõus kohapeale tulema lauda katma,tordi ja kringli tellimus sai ka kohe tehtud . Vaja veel pokaalid, taldrikud,kahvlid-noad laenata kusagilt. Külalised võtavad kaasa telgid,kus puhata.
Lahendamata ülesanded on veel suure varjualuse ehitamine,kuhu pikk laud tuleb, sõrmused osta, valgustuseks tõrvikud ning laternad,alkohol varuda (koduõlu tellitud)...no ja praegu ei tulegi enam muud meelde :)Ilmselt oleks mõned neist asjadest tehtud juba,kui kohapeal saaks oma asju ajada, kuid tegelt on nii, et mida lähemale pulmapäev jõuab, seda intensiivsemalt hakkad ka tegutsema. Muidugi olen ma megahull pabistaja ja rahu saan siis,kui tean, et asjad tehtud ja konkreetsed, kuid tegelikult on asi ainult peas kinni :)
Sõpradele ja perele ka muidugi suured tänud, nendeta oleks keerulisem see kõik :)
Kaugel teil asjaajamine ja mis veel teha?
Hetkel käib paaniline peigmehe riietamine, veel, ülikond on olemas, aga sinna juurde ei ole veel ei kingi, pluusi ega otsustatud millist lipsulaadi valida. Oleme küll üpris praktiliselt valinud oma riietust, et saaks asju ka hiljem kunagi selga panna. Sórmused peaksid juba valmis olema, neid näeme aga alles paar päeva enne pulmi kui Eestisse jóuame.
Esimese asjana saatsime me kutsed laiali, sest külalised vaja laiast maailmast kokku saada. Kokku on meil külalisi umbes 100 ringi, süü on suuresti minu suurel perekonnal ja suguvósal. Me peame ka maakohas pulmi, ühes endises koolimajas, mis on juba üle 250 aasta vana ning mille külaelanikud paar aastat tagasi restaureerisid. Loodan, et olemine tuleb lihtne ja hubane, sóbrad tulevad telkidega ja samuti ise plaanime pulmaöö telgis veeta :-)
Ah jaa, puudu on veel ehted kleidi juurde, lootsin, et avan oma ehtekarbi ja leian sealt vóluväel sobiva, aga ei midagi sobivat, nii pean hakkama veel endale ehteid otsima.
Kui üldjoontes on asjad juba organiseeritud, suutsin isegi oma tulevasele ühe üllatuse organiseerida, mis talle kindlasti väga meeldib.
Pulmaautot meil ei ole ja ei tule ka, tegime nalja, et meil on pulmaliiklusvahendiks jalgratas, sest see on meie igapäevane ja armastatud liiklusvahend, kuid kahjuks kleidiga 20 km just ei vänta. Vennad pakkusid lahkelt platsi oma auto pagasiruumi, et sinna me ikka mahume :-)
Ja eks juhe viskab aeg-ajalt ikka kokku küll ja vahel ajab naerma, kuidas nii paljud pisiasjad vahel nii suurt peavalu valmistavad. Aga ma loodan, et me oleme asja ajamisega juba lópusirgel.
Nii et, viimaste ponnistuste nimel ja armastuse heaks, anname siis endist parima :-)
Oleks huvitav veel kuulda, kuidas teie tegemised edenevad.
Minu tulevasele abikaasale said ka eelmisel nädalavahetusel riided ostetud- algul plaanitud ülikonna asemel ostsime hoopiski sellised suvised linased valged püksid ja linase särgi (mitte päris triiksärgi), kuid kingad jäid veel ostmata, aga välja valitud. Kuna tuleb selline ehtne Eesti maapulm,siis minul ka hästi lihtne samas pidulik kleit (lumivalge,koosneb korsetiosast ja seelikust).
Ehted ostsin ka võimalikult tagasihoidlikud-pärlikee ja väiksed pärlitest kõrvarõngad.
Meie veedame pulmaöö ilmselt rehekoja peal lakas :)
Samas ongi nii, et pisiasjad ajavad hulluks, alustades siis tordilabidast ja lõpetades iseehitatud varjualusega. Ma isegi muretsen sellepärast, et kuidas me oma kodinatega üldse autosse ära mahume,kui pulmapaika sõitma hakkame ja et ega kleit ikka kortsu ei lähe ning et juuksuris istumisest jalad paiste ei lähe ning king pigistama ei hakkaks :D Igasugused mõttetud asjad ummistavad pead tegelikult.
Aga tegelikult on lahe see kõik :)
Hurra, mul on ka ehted olemas. Eile óhtul leidsin ühe pärlikee ja kórvaróngaste komplekti, mis oli allahinnatud, kuid nii ilus lihtne ja ajatu.
Ka meie algselt mótlesime linaste riiete peale, kuid ringi vaadates vóis ainult koti-vormis linaseid kleite näha ja lópuks loobusime ideest. Kuid mina ei tahtnud algusest peale valget kleiti ja vaadates pilte, ei ole ma veel ühtegi pruuti sellist värvi kleidis näinud. Meie märksónadeks on ka lihtsus, kleidil puuduvad sätendavad dekoratsioonid, silmatorkav läikivus, vahutavus jne.
Kingade pärast muretsen ka. Lópptulemusena ostsin kahed kingad, ühed peene kontsaga kirikus olemiseks ja kuna pidu on maal, siis pärastiseks madalad kontsata kingad. Vóimatu oli kóike soove ühes leida - sobiv värv, konts, mugavus, nii otsustasingi kahe kingapaari heaks, kusjuures kokku maksin kahe paari eest 400 krooni.
Aga kogu pisiasjade kokkusobitamine valmistab ka lóbu, kuigi pidev reisibüroo mängimine välismaa külalistele hakkab vaikselt ära tüütama. Paljud tulevad esimest korda Eestisse ja tahavad siduda pulmad ka puhkusega, nii oleme kóigile ka veel sobivad lennud soovitanud, hotellid välja otsinud, broneerinud, autode rentimist vahendanud, söögikohti soovitanud, ekskursioone organiseerinud, jne kóige pisemate üksikasjadeni. Loodan väga, et kóik ka laabub ilma probleemideta.
Siis läks küll hästi, et ehted olemas :)
Minugi kleit on ilma igasuguste dekoratsioonideta ja vahuta, lihtne,kuid ilus. Mis värvi sinu kleit on,kui see saladus pole?
Meie laulatus ja pulmapidu olid 27.06 ning kõik oli palju ilusam, kui oodata julgesime! Ei olnud meil proff-fotograafi ega ka koolitatud pulmavana, kuid pildid on imeilusad (http://www.pulmad.ee/node/15151 - siin veel kvaliteet parandamata)ning pulmavanal oli kogu üritus detailideni läbimõeldud: mängud olid superlustakad ning rahvas tuli kõigega kaasa. Super!
Soovin kõigile sel suvel abiellujatele head organiseerimist ja imeilusat pulmapidu!
Ei ole saladus - nagu päike, soe oran´z kollaka värvi poole, selline loojuva päikese värv. Sellepärast soovin ka kimbu asemel ühte suurt päevalille :-)
Ja loori ei tule, selle asemel on suur óhku hele-hele kollane ólasall.
Oi, see võib küll megailus olla :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.