Abiellujad 2011 vol II - Lehekülg 4
338 vastust · leht 4 / 7
Minu esimene postitus siin:) Et siis kuupäev on 30.07.2011. Koht on olemas ja lilleneiude kleidid ka, aga kõik muu on absoluutselt tegemata, sellised viimase hetke inimesed nagu me oleme. Kleidi tahan tellida netist, üritangi otusele jõuda, kas valida milieu või siin palju kiidetud Landy bridal...mudel on peaaegu lukus vähemalt:)
Inimesi tuleb kokku umbes 80, aga sellele vaatamata püüame kokku hoida - soengu ja meigi tegemisega saan ise hakkama, fotograaf, bändid ja pulmaisa oma tuttavatest, sama lugu autoga...tort ei pea ka mingi korrus-loss olema...Ühesõnaga pisidetailidele ei plaani kulutada, peaasi, et süüa-juua oleks ja tantsida saaks:)
Minu jaoks šokeeriv üllatus oli, et sõrmused nii palju maksavad...
Eks ma siis annan kunagi teada, kas minu plaan saada hakkama ALLA 2500 euri (40 000 eek) läheb õnneks!:)
Tere tulemast :) Lisasin su listi ka :)
Ja sõrmused kallid mis mulle ka üllatuseks tuli juba tükk aega tagasi. Aga oleneb ka sõrmustest ilmselt.
Meie saime sõrmused tellitud laupäeval ja sai ka veel mõni pisiasi paika aga vot nüüd meil mure mehe ülikonnaga. Jõhvis pole sellist- elevandiluuga sobivat. Rakveres ka polnud. Ex vajadusel käime ka Tallinnas ja Tartus , aga kas keegi teab Narvas- kust võib leida heledat ülikonda?
Me eile ka käisime sõrmuseid vaatamas - mees viis mind sinna poodi kust minu kihlussrõmus pärit ja leidsime sõrmuseid ka:D Mina aga enam eelarvest kinni ei pea - see nagu see Murphy seadus - nii kui arvestan mingi summaga teatud asjade jaoks - siis raudselt läheb tegelt topelt maksma:D
Piilusin salaja natuke ka kihlussõrmuseid - samasugune nagu mul aga kaks korda suurema briliandiga maksis 100 000 eeku:S Ajuvaba mis hinnad - ja kullahind muudkui tõuseb ja tõuseb:S
Ega jah, kuid Eestis sõrmused veel odavad, Leidsime sarnased sõrmused siin Hollandis nagu me Eestist ostsime, Eestis maksime me 2 sõrmuse eest 320 euri, kuid siin oleks olnud 800.
isssand, veab teil - meil kõige odavamad mis leidsime olid 1200 euri:D Kõige kallim oli kullaseppa pakkumine lasta teha - ainult minu sõrmus oli 1400 euri:S Õudus kuubis, ma ytlen:D Mul see jama, et tahan edaspidi kanda kihlasõrmus ning abielusõrmus koos ühe sõrme peal - mis tähendab et nad peavad oma vahel ka sobima ju - nii et ei ole lihtne ülesanne komplekti leida:D
mina otsisin ka sellist sõrmust mis sobiks kokku minu kihlasõrmusega :) õnneks leidsin aga see sõrmus oli nii armas et ei tahtnud ilma olla, saime veel -10% alla hinnast :) Aga mul selline kullast sõrmus, natuke laiem kui tavaline ja siis 3 pisikese teemantiga, aga need nii pandud et südame moodustaks http://www.jewel.ee/kuldehted/abielusormused/abielusormus-kab31001
Sain eelmine nädal oma jaki ka kätte mille tellisin dhgate.com lehelt. Olen rahul, sobib täpselt sellga nagu valatud, ja õmblused päris korralikud. Ja siis kui kleidi kätte sain oli üllatuseks see et sain täpselt originaalkleidi millel käib ülgade ümber pael nii et polegi jakki vaja, aga eks saab seda kuskil mujal kasutada.
Ma ei ole kindel kas siit on läbi käinud pulmareiside teema.. Kas keegi planeerib kuskile minna?
Me ise hetkel kohe ei ole oleneb rahalisest seisust ka. Kuid nüüd eelmine nädal hakkasin mõtlema, kuna esialgne plaan oli Kreekasse minna samasse hotelli kus kunagi töötasin suvel. Kuid kui hannapakkumisi hakkasin vaatama siis " kõik hinnas " hind on üsnagi soolane. Ja nüüd muutsime meelt ja plaanime hoopis minna kuskile Kariibimere saarele, olen kuulnud, et üks romantilisemaid kohti on väike saar nimega " Anguilla" või siis Cuba mille hind koos lennupiletitega + majutus 10 päeva on sama mis Kreekasse minna.
No eks see oleneb jah milliseid sõrmuseid te just tahate. Meie ostsime laiad tavalised kullast sõrmused eelmine aasta Juveelist ja kokku läksid nad maskma 354 eurot.
Mehe ülikond ostetud:) oleme väga rahul. Otsustasime Baltmani kasuks:)
Täna lähen toon kleidi Anna-Boutiquest ära kuigi pidin sinna alles juunis minema.
Pulmad on juba 3 kuu pärast ja järgmine esmaspäev saame saaremaal avalduse ka sisse viia:).
Ei jõua enam oodata nii põnev on:)
Kutsed on meil lõplikult valmis ja vaikselt jagame laiali ka juba.
Praegu murran pead lilleneiude kleitidega. Ei suuda otsustada mis värvi ja millisest kangast õmmelda.
Uurin kleidi kohta - millise müüja käest Sa sealt lehelt kleidi tellisid? Muudkui vaatan ja uurin ega suuda üldse otsusele jõuda, kust tellida...
Viisime eile abielu avalduse sisse, nii et pulma kuupäev ja kella aeg kindlad. Kusjuures 16.07 kuupäev, vaadates Õnne palees olnud hommikuse järjekorra järgi, on ülipopulaarne. Seda on muidugi tunda ka meie ikka kestvale pulmaisa otsingutel. Peale esimese väljavalitud pulmaisa jampsi suutsime ka teise pulmaisa otsa koperdada, kes alguses ütles jah, aga siis paari nädala pärast teatas, et sry ta ikka tegelikult ei saa :S Otsime edasi... Igaljuhul praegu kutsete meisterdamine täies hoos. Mees suutis mind kusjuures üllatada, eelistades valget värvi kutsetele roosat värvi :P Minu arvates tiba roosa, aga tema on rahul. Oleksin ennem violetse valinud, aga kahjuks seda värvi zelluloosis polnud.
müüja oli dazzling_dress :)
aga ma ise kleiti ei julgenud neti teel tellida :)
Kui ma Sangla kullasepale rääkisin, et plaanin hakata abielusõrmust kandma koos kihlasõrmusega, siis tema seda ei soovitanud. Pidid hakkan teineteis hõõruma ja 10-20 aastaga läbi olema. Praegu mõtlen, et hakkan ikka ainult abielusõrmust eraldi kandma, aga see eest ostan siis uhkema :D
Mina tellisin neti teel kleidi ja ka ikka hiinlaste käest tidebuy.com lehelt. Sain paar päeva tagasi kätte ja täpselt selline nagu pildil ning olen ülirahul :)
kas pilti raatsid näidata?
Kes teil pulmaisa on? ja kus registreerite? Meie pulmad ka saaremaal ja nüüd kui mees koju tuleb mais siis läheme saaremaale tegijatega kohtuma ja veel asju tegema (nt mehe leerimine) :D
Ja veel need kes saaremaal abielluvad, kes teile meiki teeb?
Mina lasen Anni salongis teha. Otsisin hirmus pikalt kuhu salongi minna ja siis sattusin ühele videole: http://morbs.info/?p=186. Seal võidutöö on nii peenelt tehtud ja siis ma leidsin, et see tüdruk Annis töötab ja nii ta läkski. Pealegi on nende Facebooki kodukal üleval veel mõned tehtud tööd ning kui ikka näed, mis varem tehtud siis selle põhjal julgem otsustada. Ja meik ka seal kuna tahan kõik ühes kohas teha. Mul mai kuuks nüüd prooviks ajad lukus, loodan, et tuleb välja nii nagu ma ise ette kujutan :).
Meile tuleb pulmaisa tegema hea sõber Taavi Meier. Registreerimine toimub linnuses kapiitli saalis.
Alguses mõtlesin ise endale meigi teha kuna alles õppisin jumestajaks..aga siis tuli mul meelde, et täditütar välismaalt õppis ju ka jumestajaks ja siis ma otsustasin et tahan ise kõike nautida ning lasta teistel endaga tegutseda.
Käisin just kleidil järgi ja see on ikka super. Palju ilusam kui mäletasin:) olen väga rahul:)
Meil nüüdseks siis olemas pulmapeo koht ja toitlustus, pulmaisa, muusikud, minu kleit ja kingad, kokku lepitud ka juuksur/meik/maniküür, fotograaf. Kutsete kujunduse teeme ise ja plaanime ise isiklikult kohale viia :)
Üllatavalt hästi on senimaani läinud, loodame et ülejäänud sujub samamoodi. Peigmehele ülikond/kingad, kaunistused, märgid, sildid, tort, sõrmuseid käisin juba vaatamas...
Eelarve on küll nüüdseks ca 700€ lõhki aga õnneks oleme sellega enamvähem arvestanud :)
Sooviks ka näha, kui raatsite näidata. Ise tellisin ka kleidi neti avarustest ja jäin väga rahule.
Tervitus-
Mul on ettepanek :D
Lööge teemad natuke lahku ehk alustage kleitide, bändite, tortide ja muu sellisega eraldi teemad ? Lihtsam jälgida.
Aga eks te ise tea paremini, minul läheb varsti silm kirjuks kust miski algab :D
Tervitades,
Virgo
Kuupäev muudkui läheneb...Paanika suureneb....Eelarve tahab vägisi lõhki minna...Sessus..Mõned päevad veel siis saab lõpuks koju kihlust nautima...ja muidugi pulmi planeerima..Siiski vaja teha nii palju...lilleneiudele kleidid,sõrmused,enda ülikond,kaunistused peopaika+autole...ehk keegi teab või oskab öelda kust võiks leida tartus lilleneiudele kleite..sõrmuseid...oleks ülimalt tänulik...
Palju päikest ja rahulikku planeerimist kõikidele.....
Kullapoode päris palju Tartus, Lõunakeskuses paar, siis Taskus ( Ise ostsime oma sõrmused City GOld poest Taskust, minu arvates valik oli neil päris hea.) Ja eks kaubamajas ka leidus sõrmuseid ja raekojaplatsi lähedal asuvas poes.
Kleitide kohta nii täpselt ei tea, oleneb milliseidkleite vaja, Muinasjutu poes on kleite, siis Veronique poes, see tähe tänaval. Ning kindlasti leidub ka pidulikumaid kleite Kaubamajas
Meil nüüd ka kirikus kõik avaldused tehtud ja riigilõiv makstud. Peokoha saime ka kinnitatud ( Kaval-Antsu Talu- Tallinnas). Paistab, et asjad sujuvad :)
Mehel on ülikonna riie olemas ja tegumood ka teada ja nüüd peaks kohe kohe tegemisele minema. Minu kleidi riie on enam vähem teada ja üks pood veel vaja läbikäijja ja kui seal miskit paremat ei ole, siis saab ka see ära ostetud.
Kutsed peaks ka selle nädala lõpuks juba valmima ja esimesed juba ka kätte toimetatud selle nädala lõpuks.
Aega on veel jäänud alla 3 kuu, kuid paistab, et kõik loksub ise paika ja vahepealsed paanika hood, seoses sellega et kõik jookseb kokku ja ei jõua miskit valmis olid asjata.
Edu ka kõigile teistele.
Ma tänan sind...eks mul tuleb sisutihe päev...Paberid ka veel sisse viia...oehh..
kui kaua aega tellimisest kättesaamiseni läks?
Meie läksime mehega Revalia tantsukooli pulmatantse õppima :) 2x on juba olnud ja tegelikult saame isegi hakkama - kuigi on ikka halenaljakaid juhtumeid meil ka - kõik läheb sassi, astutakse varba peale jne.
Aga ikkagi on tore ;)
Mul läks kokku u. kuu aega. Seal valmistamise ja kättetoimetamise aeg ka kirjas, aga sain kiiremini.
Siis ma pm jõuaks ka veel (meil pulmad samal päeval).
Kui salaus ei ole siis palju see tellimine sulle kokku maksma läks?
See on tore ja hea ettevõtmine. Me oleme korduvalt käinud tantsukursustel ja mõtlesime, et äkki seekord pole eraldi vaja, sest valss juba päris selge. Kuid tekkis mõte, et võiks äkki miskit muud hoopis tantsida.
Seal kleitidel hinnad olemas, postikulu ei lisandunud. Ainuke asi, et pidime maksma veel tolli- ja käibemaksu, kuna pole EU. Ma ei teagi alates mis summast maksma peab. Nii et seetõttu läks juurde 50 euri, aga ikkagi sain odavalt kätte. Samu kleite müüb nt. ka muinasjutupidu, kus mitu korda kallimad.
Tervist
Meil kuupäev samuti paigas - 30.07.2011. Avaldused tehtud, riigilõiv makstud, nn "istumise" koht suusõnaliselt kinni pandud ning hinnapäringute tegemine toitlustajatega on hetkel käimas. Samas on kõik ülejäänu veel tegemata. Kõige enam hetkel muretsen riiete, sõrmuste ja tseremooniamuusiku pärast...
-H-
Minul on juba hull pulmaeelne ärevus sees...
2 nädalat ja 5 päeva pulmadeni...
Ja veel on nii palju teha. Pisikesi asju küll, aga siiski.
Aga küll hakkama saab.:)
Muidugi saad !!!!! Tee meile siis pärast väike ülevaade, kuidas kõik läks :)
Ma arvan, et ma ei osta
kuidas avaldused juba tehtud ? kas enam ei olegi seda 3 kuu teemat? mõtlen et 3 kuud enne on max. aeg?
Ikka on 3 kuud, meile küll öeldi et enne 27 maid ei saa avaldusi anda. Pulmad on 27 august, siis tuleb kolm kuud.
Meil õnnestus niimoodi. Oldi väga vastutulelik ning ma olen väga tänulik Haapsalu perekonnaseisuametile selle tõttu :) Oleks seda naisterahvast seal kallistanud kohe. (Vastasel juhul oleks suur närvitsemine olnud, et just see kuupäev, mis meile mehega mõlemale klappis, keegi eest ära napsab.)
Eelarvetega kipub vist jah nii minema, et lähevad lõhki, olenemata sellest, et oled hoolega plaaninud ja võibolla ka igaks juhuks suurema summa...
Edu teile! :)
Saime eile lõpuks avalduse ka sisse antud:) Kahjuks registreerimise koht muutus.Nüüd peame külalistele teatama koha muutusest kuna kutsed juba laiali saadetud.
Saime ka toitlustajaga kokku. Lootsin nendega kokku saades targemaks saada aga jäin vist hoopis lollimaks :D nüüd pean neid asju veidi seedmima. Õnneks peigmees sai targemaks :D. Vaikselt hakkab juba närv sisse tulema kuigi kolm kuud on ju veel aega. Eks ma muretsen rohkem raha pärast ja siis närvitsen ka rohkem. Aga pole hullu küll kõik paika loksub:) Nagu peigmees ütles aeg parandab kõik:)
Kus te registreerite ? Ja kes teil toitlustaja on? :)
siis läks küll hästi ;) ma ootan ja närveldan samuti oma kuupäeva päeva pärast. sel päeval kui 3 kuud enne on, on perekonnaseisuamet kinni :S ja järgmine päev siis kindlasti hull rabamine. tean et minuga samal kuupäeval on veel abiellumisi siin maakonnas.
tahtsin uurida veel, et mismoodi selle riigilõivu maksmisega on?
kas lähen kohale teen avalduse ja siis maksan või pean omal algatusel enne ära maksma?
Meie registreerimine toimub nüüd raekojas ja toitlustajaks on Sinu Catering...www.sinucatering.ee
Meie maksime koha peal..aga saab vist ka enne maksta kui soovi on..neti teel siis.
Saare Maavalitsuse ruumid ei meeldinud? Meie tseremoonia on seal..
Meil on õnneks veidi üle 3 kuu aega jäänud. Kuupäevaks 13.08.2011. Enamus suuremaid asju on juba tehtud ja järgmiseks oleks plaan kutsetega tegeleda, aga kuna registreerimine on hetkel ootamatult suureks mureks osutunud, siis ei saagi me kutseid veel laiali saata. Ideaalis tahaksime registreerimise peokohas teha (Nõmme Kõrts Raplamaal), aga ootamatult raskeks on osutunud registreerija leidmine. Enne 17.00 alustada väga ei tahaks. Praegu ootame veel Olavi Ilumetsa vastust, et kas tema saaks sel ajal meie jaoks tseremoonia läbi viia. Päris nii palju me maksta ka ei tahaks nagu Tallinna registreerijad välja tulemise eest küsivad. Nõnda me siis ragistamegi ajusid, et mis saab siis kui Olavi ei saa tulla. Aga õigus on su peigmehel - aeg parandab kõik.
Meil on lihtsalt nii palju inimesi, et ei mahu maavalitsuse ruumi ära :D
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.