Abiellujad suvi 2011
Hetkel võibolla isegi natsa vaba, aga mida varem seda parem. Loodan, et siis minuga on veel inimesi, kes ootavad oma tähtpäeva!
Meie kihlusime 25 aprill.2010. Ise tahaks registreerimist ilmselt Tartu Linnamuuseumis, sest see saal on nii armas. Ning peokohta ple veel valinud, kuna ei asu eestis siis okt alguses lähme vaatame mõned kohad yle kui Eesti tulen.Aga mõttes on TÜ kohvik, või siis kuskil Restoranis. Caffe Truffe Tartu raekojaplatsil tundub ka väga armas olevat, võimalus tervet kohta reserveerida :)
Kutsetega nii, et tean milliseid tahaks, aga ise teha hmm, ei oska ilmselt nii ilusti. Meeldivad tohutult taolised kutsed..
http://august4.wordpress.com/2010/03/24/pulmakutse-laia-paelaga-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81-%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B9/
Millist kuupäeva te soovite? Kus plaanite pidu pidada, kas registreerimine või laulatus?
Millist bändi tahate? Kutsed ja kõik muu sellega seonduv
Edu!
Meie suvised abiellujad! Kelle nimi puudu andke märku lisan listi!
Aprill:
Bunnyjuta 01.04.2011
Mai:
kaiss 14.05.2011
Anni25 21.05.2011
triinuk 27.05.2011
Virje01 28.05.2011
Juuni:
Odlo22 04.06.2011
Triinv 04.06.2011
Mar 04.06.2011
Pisikexs 11.06.2011
Gerda86 16.06.2011
KetKris 18.06.2011
Hjam 16.06.2011
Helzuu 18.06.2011
L. ja R. 18.06.2011
FriidaF 22.06.2011
tehvandi 23.06.2011
CJ 25.06.2011
Stjusha 25.06.2011
Juuli:
MJK 01.07.2011
Mrln 01.07.2011
Katariina1982 02.07.2011
Enzu 08.07.2011
Kadry 09.07.2011
Loorits 09.07.2011
Anna-liisa 15.07.2011
Krizzzzu 15.07.2011
Mliisu 15.07.2011
Belique 16.07.2011.
krstella 16.07.2011
Kummikomm 16.07.2011 (eesti) 30.07.2011(Prantsusmaa)
Annuly 22.07.2011
Merilin1984 22.07.2011
Hurricane 23.07.2011
Liisy18 23.07.2011
MariFoto 23.07.2011
Xliinax 23.07.2011
MoTu 30.07.2011
Atalmar 30.07.2011
August:
Malisaja 04.08.2011
Karina Voloshina 3.08.2011
Aleks24 5.08.2011
Maasikas87 05.08.2011
nurrrr 05.08.2011
Annsilk 05.08.2011
Pipi74 06.08.2011
crizzy19882 06.08.2011
Christy 06.08.2011
Eleryh 13.08.2011
Liisu20 13.08.2011
Katariin11 20.08.2011
JanaRR 27.08.2011
NB! kui mingid kuupäevad valed on andke teada! Üritasin kõik kuupäevad üles märkida mis leidsin, vb jäid mõned kahesilmavahele.
1038 vastust · leht 1 / 21
Meie kuupäev on 01.07.2011. Kihlusime 28.12.2009. Meil tuleb kiriklik laulatus. Praeguseks on minu kleit ja kingad ostetud ja mehe ülikond ka. Pulmakoht ka kinni pandud ja selleks on üks kena talu-mehe soov oli. Fotograaf on ka kinni pandud kelleks on Stina Kase. Pulmaisa ka olemas. Kutsed teen peaaegu ise-ostetud on postkontorist ühed kutsed kuhu juurde meisterdan siis sisse ühe reljeefse paberi ja prindin sisse teksti ja ümber tuleb pael. Veel on siis kirjutatud oma soovidest lillesalongile ja hindki teada-aasta lõpus lihtsalt annan endast veel märku et lõplikult kinnitada oma soovid. Igasugust nipet näpet asju ka ostetud-ametimärgid, lilleneiu korvike, tordi kujuke,pruudipärg järgmisele pruudile ja kaabu järgmisele peigmehele. Asjad mis on puudu on bänd, sõrmused, kingid vanematele, tordi tellimine. Bändi broneerin selle aasta lõpus ära aga ülejäänud asjadega tegelen juba järgmine aasta. Plaanis on veel ise meisterdada kingilaegas,sõrmuste padi ja vb pulmalipp. Oleks ma teadnud et see korraldamine ei võta nii palju aega oleks vb pulmad selle aasta juuli kuus teinud aga siis kui mees mu kätt palus siis minu soov oli kindlasti et me oleks kihlatud vähemalt aasta ja kuna talvel ka abielluda ei soovi siis saigi valitud 2011 aasta. Aga noh vähemalt saab rahulikult raha kõrvale panna nii et ei võta hinge kinni ja laenu ka ei plaani võtta. Nii ma siis rõõmsalt ootangi järgmist aastat, et ostetud asjad käiku läheks :)
Meil on ka pulmad 2011a, täpse kuupäeva paneme paika jaanuaris, sest siis selgub mehe graafik, aga esialgu on plaan, et septembri algul.
MJK - teil on ikka eriti palju tehtud juba :) me pole midagi veel broneerinud, küll oleme küsinud hinnapakkumisi ja ringi vaadanud. Ainult kleit on välja valitud ja okt ostan ära. Paika pn pandud pulma värvid ja praegu paneme mõtteid kirja ja kogume infot. Meie pulmad tulevad Saaremaal ja külalisi on üle 100.
Jaa meil tuleb natuke rohkem kui aasta kihlusest pulmadeks aga pole hullu:) Me valisime augusti, loodame saada 6 aug. tegelen hetkel nede asjadega, et leida registreerija jmt. Sest alles paar nädalat tagasi otsustasime kindlalt et teeme pulmad ikkagi järgmine aasta. Nii et ma ei ootagi , et mul rohkem tehtud oleks, kuna mees oli merel tööl ka nii et ei saanud palju asju arutada läbi.
Eks see orgunnimine läheb kiirelt aga samas palju tööd ja mõtlemist.
Ma ka algul tahtsin kiriklikku laulatust, aga kahjuks hetkel jääb see ära, sest siis peaks ootama kauem, kuna meil pole aega leeriga tegeleda :( aga registreerimine ka ilus. Ja nimelt suve pulm ikka üle kõige, loodame ainult, et ilmad oleks ilusad ka järgmisel aastal.
Meil ka fotograaf välja valitud, aga pole veel kinni pandud, kuna kupäev pole veel 100 % paigas. Aga me tahame Allar Mehikut. Käisime tema juures suvel stuudios pilte tegemas ja jäime väga rahule.
Ja minu arvates pulmaisa ja bändi valik kõige raskemad, no kohe ei tea, keda valida. Eks hind mängib ka rolli natuke.
Aga see aeg vaieldamatult põnev!
Mina ja mees ei ole leeritatud aga õnneks see kirik ei nõua ka seda. Meile piisab sellest et me mõlemad oleme ristitud seega no problemo :)
Ja pulmaisa valiku tegime ka nii et mina pakkusin enda valikut ja mees pakkus enda valikut ja kuna mehe valik osutus põnevamaks siis otsustasime võtta Arlet Palmiste oma pulmaisaks.
Aga bändi kohapealt on jh see jama et palju ei tahaks kulutada vähemalt meie ja sellepärast ei suudagi otsustada kelle võtame, kuigi üks mõte on ja nähtavasti läheb see ka käiku.
Meie plaanime ka abielluda suvel 2011 - täpsemalt 27.08.2011. 7 lihtsalt tundub olevat meie õnnenumber ja tahtsime kindlasti suvepulma :)
Kahjuks tuleb registreerimine, kuna teine pool ateist ja ma ei saa teda sundida leeris jm käima. Aga registreerimine ka kindlasti ilus. Kohaks oleme valinud samuti Tartu linnamuuseumi.
Kuna pulmaeelarve pole kuigi suur, külalisi on aga palju, siis pulmapidu toimub ilmselt korporatsiooni saalis. Olen liige ja peaks seega tasuta saama. Tahame sellist tagasihoidlikku vastuvõttu. Pulmaemaks on minu õde, helitehnika rendime venna firmast. Bändi osas veel mõtleme - tahame kahemehebändi paariks tunniks. Fotograafi saame kingitusena tasuta (Jalakas).
Rohkem nagu polegi valinud. Tegelen teemaga aktiivsemalt okt-s :)
Õnnitlused!
Kas olete juba mõelnud lillede peale ka? Millist kimpu tahate? Kas oled ka mõelnud, millist muusikat sa registreerimisele tahad? Ega ma päris kindel pole kuidas need asjad käivad, aga peaks ju olema mingi muusika
Meil tulevad pulmad 15.07.2011.Päev sai valitud lihtsalt üks kena südasuvine. Plaanime pulmi pidada Viljandimaal - laulatus Suure-Jaani kirikus ja pidu Olustvere mõisas. Fotograaf on juba broneeritd ( Maris Arulepp ja Raido Saar) ja bänd ka( Ivo Linna ja Anti Kammiste ) . Kõik muu vajab veel organiseerimist. Koht on peaaegu kinni pandud, st et vajab veel oma silmaga üle vaatamist ja tellimuse kinnitamist. Elukaaslane leerikooli hingekirjas. Kõik muu välja mõeldud aga ideed vajavad veel teostamist. Aga aega ka veel on nii et head organiseerimist :)
Meil jh põhimõtteliselt kõik tehtud aga seda aint sellepärast et me oleme nagu kogu koos oldud aja jooksul (4a) pidevalt pulmadest rääkinud ja siis ikka unistad kuidas võiks olla jne. Ja siis kui mees kätt palus ei jäänudki muud üle kui need asjad osta ja broneerida millest sai unistatud :). Meil on ka nö pulmavärvid välja valitud- nendeks on siis helelilla ja roosa. Kutsed tulevad meil lillat ja roosat värvi koos valgega ja lilleneiu kleit on helelilla ja minu kimp tuleb ka valge koos nats lillaga ja mehe lipsul on ka lillad ornamendid. Meie pulma tuleb hetkeseisuga 70 inimest kuigi mulle tundub et see arv muutub suuremaks...
Olustvere mõis ilus :)
Palju bändi eest maksate kui uurida tohib?
Bänd tegi pakkumiseks 1000 eurot
Meie kihlusime 15.03.2010 - meie viienda kooseluaasta puhul otsustas mees teha selle tähtsa sammu:)
Meie plaan on samuti teha pulmad 2011. augusti alguses, sest kui hakkasime peale kihlust mõtlema, et millal 2011 suvel pulmad teha siis mõlemal kargas pähe augusti algus- ju siis on õige asi (seega poolteist aastat kihlust). Hetkel on ka mõttes olnud 6. august... nagu crizzylgi:)
Kuid meil pole veel midagi NII konkreetselt paigas nagu teil... Tähendab, et mina olen teinud palju eeltööd pulmakohtade kohta, mida on tarvis vaatama sõita ja ära broneerida. Samuti olen uurinud pulmaisade kohta, lillede kohta ja ka visioon kleidist on olemas. Kindel on ka see, et meil tuleb kiriklik laulatus - kirikuõpetaja ja kirik on olemas. Üks bänd on ka kindel ja teisega peame veel läbirääkimisi hindade suhtes pidama.
Meil on asi on selles, et mina olen liiga üleorganiseeriv ja mees on go with the flow tüüpi (vastandid tõmbuvad :D)... Seega minu utsituste peale pigem mees võtab asja veel rahulikumalt. Ta on õhinas küll pulmadest, kuid arvab, et organiseerimiseks on liiga vara. Ei taha ju pinda ka käia... Selge on see, et sügisel peame koha kindlasti kinni panema, sest meilgi plaanis 100 külalisega korralik Eesti pulm. Ma ei taha riskida sellega, et meie valitud koht on siis juba kinni, kui meie hakkame broneerima.
Niiet ma olen veel täiesti alguses oma orgunnimisega:)
Päris kallis, kuigi kui arvestada et mitu kuulsust siis nad on seda hinda väärt.
Ilus samm et 5 kooselu aasta puhul kihluda. Me oleme koos olnud nyyd natuke üle 2 aasta, aga teame teineteist mingi 7 aastat vist.
Jaaa päris korralik pidu siis, meil kuskil 35 ringis kokku ma arvan, vb vähem, ei ole veel kindlalt paigas keda sugulastest kutsuda :D
Ja mees ka kutsub ainult pere ja siis lähemad sugulased mõned, sest neil päris pikk sõit, nimelt Hollandist.
Registreerimise muusikale pole veel mõelnud... Aga kandlimuusika oleks päris ilus :)
Ja kimbuga on meil väiksed lahkhelid. Nimelt tahaksin meie teema-värviks roosat, tema aga keeldub kandma roosat lipsu. Mulle meeldiks, kui peiu lipsuvärv katuks minu kimbuga ning pruutneitside kleidivärviga. Visioon pruutneitsi kleitidest on olemas :) (samuti enda kleidist). Kuna need on MEIE pulmad, mitte minu, siis arvestades mehe soovidega, tuleb teemavärv punane, seega ka kimp.
Pulma planeerimine on ilus, tõesti ilus. Aga juba praegu rikuvad selle meie jaoks ära SUGULASED. Ma ei saa aru, kuidas inimesed ei saa aru, et see on MEIE pulm? Tänu sellele oleme ka kaalunud varianti abielluda ainult kahekesi, kuskil kaunis looduspaigas... Samas olen alati unistanud just sellisest printsessi-peost, nagu praegu planeerimas olen. Muuseas, minu printsessipeo konseptsiooni pole kunagi kuulunud alkohol, hoolimata sellest, et pole karsklane. Olen alati tahtnud, et kõik emotsioonid sel päeval oleksid siirad ning et kõigile jääks meelde iga sekund sest erilisest päevast.
Vabandan, fotograafiks A. Jalak, mitte Jalakas :)
Minu arvates on see tüüpiline, et sugulased tahavad alati kaasa lüüa ja organiseerima hakata.
Pole see midagi vara! Tagumine aeg on hakata 2011 suve pulmi planeerima. Nagu siit lugeda võib ongi mõned kuupäevad ja tegijad juba kinni.
Meie oleme ka plaani võtnud just sel suvel abielluda. Päris palju asju on juba tehtud. Eelkõige need, mida saame ise teha või mis sõltuvad meist. Tegijatega on raskem midagi kindlat kokku leppida. Aasta lõpus saab ilmselt teha juba konkreetsed broneeringud ja ettemaksed.
Kõik tegijad on juba mõttes, aga ega siin ei saa ette öelda, võetakse veel eest ära :) See on ikka uskumatu kui palju Eestis suvel pulmi tehakse! Aga lahe, nüüd on meil oma nurgake. Soovitan kindlasti tulla kõikidel Pulmad.ee kokkusaamisele! Sealt sain eelmisel aastal päris palju mõtteid ja tutvusi.
Ahjaa ja meie kihlusime 13.03.2010 Taageperas :)
Õnnitlused ja tere tulemast meie nurgakesse :)
Taagepera kihlumiseks supper koht!
Kui kuulutust nägin kokkutulekust olin üsna õnnetu, sest ma nii väga tahaks sinna minna, kuid ma pole Eestis sellel ajal üldse :( Suht masendav
Meie päev saab olema 30.07.2011.a :) Külalisi tuleb ca 50. Pidu toimub Lääne-Eestis :)
Enamus asju on läbimõeldud ja visioon paigas. Fotograafi, pulmaisa, bändi ja peokohaga räägitud. Homme lähme peokohta üle vaatama ning pühapäeval kohtume pulmaisaga.
Kutsete jaoks samuti idee olemas, vajab natuke eeltööd ning siis lähevad tegemisse. Samuti on olemas ettekujutus sõrmustest, oktoobris ostame ära.
Kleidi lasen õmmelda, tean millist tahan. Lisaks vaja õmmelda riietus lapsele ning lilleneiudele. Ainult õmbleja vaja leida :))
Põhimõtteliselt on kõik asjad teada, mõned hinnad vajavad uurimist ning ideed teostust.
Koos oleme olnud üle nelja aasta ning roosid hambus kihlumist meil polnud :) Lihtsalt kahe inimese ühine soov ja ostus :)
Päikest!
Täiesti Lootusetu, see kleit mis näeb välja nii jumalikult ilus on nii kallis, jubeee :( ahastus tuleb peale, hakka kasvõi milieust tellima, seal odavam, aga mitte originaal. Originaal kleit kuulub Demetrios Bride kollektsioonist hind siis kuskil 1250-1500 euri vahel :(
Milieust ma siitloetu põhjal küll tellida ei julgeks, neil ka meeletu juurdehindlus - siis juba pigem shopforloverist vms välissaidilt.
Aga kleitidel tuleb ilmselt ka nn soodushindade periood, kus müüakse eelmise hooaja kleite. Kindlasti liigu võimalusel erinevates poodides ning äkki ka naaberriikides, Saksas jms, kus turg suurem ja valik ka. Või teine variant - leia omale Eestist õmbleja, kes Sulle antud pildi järgi analoogse valmis teeks ;)
Ise ostsin oma SanPatricku kleidi AnnaBoutiquest, kus selle originaalhind oli 18000 EEk. Sellist raha poleks raatsinud välja käia, aga kuna oli allahindluste aeg, oli kleit pea poole võrra odavam ning see oli vastuvõetav.
Päris vedas siis!
Ma leidsin ühe poe Amsterdamis, kus allahindlus hetkel kuni 70% aga pole sinna veel jõudnud, nüüd kui esimesed vabad päevad tulevad siis lähen vaatan yle :) Loodan et veab.
Kas sul oma kleidist pilti on kuskil?
mina panen kah ennast 2011 aastasse kirja. meil tuleb isegi 2 pulma - üks eestis 16 juuli ja teine prantsusmaal 30 juuli. eestis on juba peokoht ja ansambel kinni pandud, st broneerimistasu ära makstud;samuti on olemas registreerimiskoht. fotograafiga on põhimõtteline nõusolek olemas, lepinguid tahab ta järgmiseks aastaks teha alles jaanuaris ja pulmaisaga on kah räägitud, kuid lepingut veel ei ole. ilmselt pole tal praegu veel aega uute lepingutega väga tegeleda enne hooaja lõppu ja kuna põhimõtteliselt on kokku lepitud siis vahet ju väga pole, kas see saab tehtud praegu või siis, kui hooaeg läbi.
peokohaks ja cateringiks on siis saku mõis ja bändiks sleepwalkers. registreerimine toimub vabaõhumuuseumis.
registreerimise muusikaks oleme mõelnud torupilli varianti mingi muu pilliga koos.. aga täpselt pole veel välja mõelnud, milline see kõige põnevam variant võiks olla.
prantsusmaal on peokoht ja catering kinni. kirik samuti. kuid rohkem ei olegi teinud. nüüd on tegelikult ülikiire muusikaga, kuid prantsusmaal on isegi siin kohapeal viibides väga keeruline organiseerida, kuna internetilehekülgede omamisse või nende sisukaks tegemisse siinsed "tegijad" väga ei usu.
muidu olen alustanud ka kutsete tegemisega. meil olid isegi eelkutsed, mis on juba välja saadetudki. eelkutsed olid siis neile, keda me kutsume "reisima", ehk siis lähim osa minu perekonnast + lähimad sõbrad ja siis lähim osa tema perekonnast ja lähimad sõbrad. saatsime need nii vara välja selle pärast, et praegu hakkavad müügile ilmuma lennukipiletid selleks ajaperioodiks ja kuna tallinn on järgmine aasta ka kultuuripealinn, siis võibolla tuleb nende majutus proneerida juba päris varakult ette ära, et kõik saaksid ühte kohta. ei kasuta suuri hotelle, vaid linnalähedast hosteli tüüpi kohta, kus pole väga palju tube.
täna käisime ka niisama naljapärast uurimas sõrmuste valikut... ei ole midagi erilist saada, mis meile mõlemile meeldiks :( peab siis lootma jääma, et kui eestisse tuleme, on suurem valik olemas.
Meie kihlusime 2.06.2010, mil sai koos oldud 7 aastat. Pulmad on plaanis 2011 juulikuus täpne kuupäev pole veel paigas kuna kohaga käivad läbirääkimised. Arvatavasti 15 või 22 juuli. Tehtud on juba päris palju asju ning juba praegu tundub, et kust ma seda aega leian, et kõigega hakkama saada. Igatahes edukat planeerimist kõigile;)Ise kavatsen blogis oma tegemistest ikka ülevaadet anda:)
-----------------------------------------------------
Abielu on ulgumeri, mille jaoks senini pole veel leiutatud kompassi. H. Heine
täna mõtlesime värvid välja.. varem teadsin juba, et tahaks väikeseid päevalilli pruudikimpu ja kaunistustesse (kuigi ma ei tea, kas saab külalistelt väikesi päevalilli küsida, kuna neid ei ole väga palju ja igalt poolt alati saada. äkki mõtlen saalikaunistused eestis hoopis sama värvi gerberatest..)
aga värvideks tulevad siis hall, sokolaad ja kollane (viimased siis äratuntavalt päevalille värvid ;) )
kutsed olid juba varem alustatud ja on kuldse paberi peal ning kasutatud on veel sokolaadipruuni paela. Nii et kutsetest mööda ei läinudki. lauakaunistused saab kah sellest tuletada - laudlina on valge, nagu ikka, ja üle jookseb hall kitsam lina ja selle peal kollaseid ja mõned pruunid helmed + siis veel lillekompa. ainult kollane ja pruun oleks vist natuke liiga "tugev" kokku, st kui see kitsam lina oleks pruun. hall on hea taustavärv ja võtab ehk liigset intensiivsust maha.
Prantsusmaale mõtlesime teemaks euroopa (samade värvidega). võibolla teema kõlab nõmedalt, aga kuna me kohtusime taanis, mina olen eestist ja tema prantsusmaalt ja elame prantsusmaal ja kuna meeldib reisida ja eriti (põhja- ja kesk)euroopas, siis mõtlesime, see iseloomustaks meid hästi. laudade nimed mõtlesime kah teha riikide järgi, kus me mõlemad koos oleme käinud... ja et piisav arv kokku tuleks, lähevad läbisõidumaad kah arvesse ;) heh heh võibolla saab isegi igasse lauda mõned "mõistatusteraamatud" selle riigi kohta teha, millenimelises lauas see on, et kui millestki lauas rääkida ei ole, saab ehk sealt jääsulatamisabi ;) aga see oleneb sellest, kas on aega sellega tegeleda või mitte.. sest olen mõelnud ise teha peale kutsete veel kõik kohakaardindus ja sõrmustepadi jne
Mis te arvate kauaks peaks saali kinni panema registreerimise puhul?
Ma arvan, et see oleneb eelkõige sellest, mida sa seal veel planeerid teha. Eks kas peale registreerimist toimub seal samas saalis ka õnnitlemine või šampus ja pildistamine. Aga muidu kestab registreerimine ise keskmiselt kuni pool tundi, et äkki 1h on piisav aeg :)
iseenesest ju väga head ideed. :)
mina leidsin netist nii ilusa pruudikimbu pildi, koosneb valgetest , punasterst roosidest, lisatud sinna natuke rohelist ka ning orhidee oks, mis siis punast värvi. Ja meeletult islus, tahaks lasta umbes samasugust teha kellelgi, kui pildi ette annan :D
Aga värvide poolest ma ei olegi kindel, tahan ka paelaga kutseid, aga pole kindel kas paela värv peaks olema valge või punane, kuna pruudikimbus on nii punast kui valget siis peaks mõlemad sobima :)
Kristiina (August) teeb tõesti väga ilusaid kaarte ja kutseid ja väga korrektselt. Temalt tellitud kutsed/kaardid on tegelikkuses veel ilusamad :)
mul tekkis küsimus seoses väljaspool õnnepaleed registreerimisega.. kas registreerija saab alles siis teada, kui avaldusi viima läheme või peab registreerija juba varem kinni panema?
mõnes mõttes oleks hea varem kokku rääkida temaga igasugu asju, et ta näiteks annaks oma kõne meile paberil mingi paar päeva kuni nädal enne registreerimist, et saaksime selle tõlkida lasta, et see osa perekonnast, kes eesti keelt ei oska, saaksid nö kavalehed, kus see peal oleks. aga see on ka lihtsalt ainult mõttetasandil hetkel. pole vist midagi hullu, kui nad midagi aru ei saa... tõlk tuleb meil niikuinii juurde võtta...
Eem ma arvan et ikka varem.
Mina ise hetkel tegelen sellega juba. Suhtlesin kunagi Olavi Ilumetsaga, ja siis ta ütles enda puhul, et kindlasti peaks juba nyyd hakkama mõtlema, mai tea eriti kuidas need asjad käivad, oleneb keda sa tahad endale registreerijaks
kui te soovite väljaspool Õnnepaleed registreerida, peate kindlasti registreerijaga varem rääkima ja aja broneerima! väga vähestel on see õigus majast välja tulla ja kes tulevad, need on päris kallid (Harjumaal vist äkki 10 000? - ma pole kindel).
Olavi Ilumets võtab väljapool Tartut 3000 ja Tartus 1500
teiste tasudest ma ei tea midagi
mulle ei ole väga oluline, kes registreerijaks on. lihtsalt on olemas koht, kus seda teha tahaksin. aga peab vist siis õnnepaleega suhtlema hakkama ja küsima täpselt et kuidas see käib...
ja tallinnasse välja kutsuda ei ole nii kallis kui mujale minuarust. kunagi, kui vaatasin, oli hinnaks midagi 4200 kanti. täpselt ei mäleta
Tallinnas jah 4200. Hinnad siin http://www.tallinn.ee/est/Kuidas-solmida-abielu
Meie pulmakutsed tegi Kristiina. Väga väga kaunid , soovitan soojalt ja hind on ka täitsa normaalne:)
Panen ka meid siis kirja. Esialgne kuupäev 09.07.11. Vaatan ja loen siin õudusega, et kõik juba broneeritud ja läbi mõeldud, meie aga alles unistame siin. Oleme saarlased ja ilma mereta ei saa, seega pulmad plaanis siis rannas. Küsiksin siis ka, et kas kellelgi on rannas registreerimisega kogemusi- kas saab lihtsalt minna või tuleb see ka kuidagi ära broneerida(juttu on siis Saaremaal olevast mändjala rannast). Seal põhimõtteliselt suvitajaid palju ja ei oska sellist asja kuskilt kohe uuridagi.
Tore oleks leida veel mõni saarlane, kes hetkel juba plaane peavad või on pulmad just olnud, meil teadmisi kole vähe ja ei oskagi kuskilt alustada.
Meie kihlusime 18.07.2010 ja see oli väga romantiline. :) Plaanime teha pulmapidu ja laulatust järgmisel aastal juunikuu alguses Pärnumaal ja külalisi peaks tulema 110. Oleme siis selleks ajaks koos olnud 5 aastat.
Tänaseks on olemas pulmaisa, koht, kuupäev, ansambel, kirik, õpetaja ja videomees. Fotograafi koha pealt tuleb teha otsus, hetkel on jäänud 2 inimest sõelale, Maret Maasalu või Kaspar Saaremets.
Kleidiga on natukene keerulisemad lood. Ootan kleitide allahindluse perioodi ja siis vaatan edasi mis saab. :)
Pruudikimbu olen ka välja mõelnud, see peaks olema valgetest roosidest ja rohelistest lehtedest.
Pulmaküünal on kunstniku juures tegemisel.
Muret teevad kutsed, ei ole suutnud otsustada kas neid võiks ise teha või tellida. Kardan et mul pole lihtsalt aega et neid ise valmistada. Plaanime kutsed välja saata märtsikuus. Pulmaauto osas käivad läbirääkimised, soovime uunikumi.
Nüüd saigi vist kõik kirja pandud.
Soovin Teile tegusat aega ja planeerimist! :)
Ohh, jumal tänatud, keegi veel on siin teemas alles orgunnimisega algstaadiumis! :) Edu Teile!
Millist uunikumi oled sa mõelnud pulmaautona kasutada?
Yess, sain laupäevaks poodi aja kinni pandud. Seal kõik 2009-2010 aasta kleidid kuni 70% soodsamad. See saab põnev olema :)
Hei!
Me sooviksime saada ühte vana GAZ 12 ZIM-i. Siin näed ka täpsemalt milline see välja näeb http://www.pulmalimu.ee/?page_id=2 .
Minus on ka siis lõpuks kõik olulisemad asjad enamvähem aetud. Nüüd kui Eestisse siis bändile ja pumaisale ettemaksed vaja teha ja ongi kõik.
Linnamuuseumiga sai täna kokkulepe saavutatud. Nii et sellega polegi enam muud kui saab kevadeni natuke puhata :D ja mõtteid tuulutada ja siis uue hooga.
Registreerimine : Tartu Linnamuuseum
Registreerija: Olavi Ilumets
Bänd: Sleepwalkers
Pulmaisa: Anti Einpaul
Peokoht: Tartu Ülikooli kohvik
Fotograaf veel lahtine, 2 inimesel vahel valik hetkel.
Meil ka pulmad tulemas Saaremaal :)
Mändjala ranna kohta peaksid uurima kas Kämpingute juurest või oleneb kus tahad seda täpsemalt teha. Kus teil muidu pidu on? Mina isiklikult valiksin registreerimise kohaks mõne veidi privaatsema koha :)
Niih, sätiks ka ennast ritta:)
Hetkel pulmad plaanis juuni alguses 2011.Tegemist oleks siis laulatusega ja külalisi umbes 60. Tehtud vaid niipalju, et broneeritud peokoht ja abiline kes aitab mul kogu seda üritust korraldada. Muid asju olen küll uurinud, kuid see on ka kõik, tundub, et kuidagi vara oleks ülejäänud asju broneerima hakata. Ahjaa fotograaf on ka olemas.
Õnnitlused!
Ihii! :D Ma tahtsin täpselt samasid fotograafe, aga nad olid kinni juba! Nüüd ma tean, kes need ära napsas! :P
Me ise võtame Buick 54.
Meie saime lõpuks valitud fotograafi, selleks on hoopis Urmas Ääro.:)
Huvitaks ka, et mis päeval siis Urmas Ääro järgmine suvi kinni on? :D
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.